- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Ablam uyanınca çıkmadık Bı daha dısarı spordu akşam yemeğiydı zaman gectıİyi akşamlar herkeseöyle sarhoş olsam ki smile pek yakıştı buraya..fena dağıtasım var. öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam
unutsam bugünleri
yarinlari unutsam
Allah dağına göre kar yağdırırmışyoksa beni frenlemek bayağı zor olurmuş Kaptan mevlütlerde geziyor tövbe bismillah yazdıklarıma bak.... @YENA bebeğim nerelerdesin ... Meraaaaal ablişkosu ...maviş işe başlama heyecanında beni hiç takmaz şimdi serooooooş uyandı mi kizçeciğin ....ciks onun da gelesi yok kartopuna doyamadilar belli....marginalcim naparsin giiiiii..... Dur bı Hilale sesleneyim dolaptaki makarna salatasinin içine gomuldu Allah bilir. Ebiiiiii diyetisyen listeni hilalin buzdolabının üstüne magnetle yapiştirak mi canım. Hurma yok di mi listende sonundaoldunun adı mineydi di mi Yenoşcum ...yavrum başının ağrısı geçtiyse gel . Bugün enişteyi nöbetçi eczaneleri dolaşmaya gönderelim mi ne dersin... kittenlovecim merhaba nobet sonrasi gelen tatil gibisi yok var mı sizde de... .Öyle sarhoş olsam ki bir an diyette olduğumu unutsam unutsam bitki çaylarımi yulafımi unutsam ...
Anamm gözlerimabla vur beni :))
sabah kahvaltı 9.00
1 dil.ekmek 5 zeytin
öğlen 1
4 dilim börek
akşam
3 yk pırasa
5 yk yoğurtlu kabak
şu 2 lt
evet börekler yarın tirmalarmaz inşallah beni niye yedim bende bilmiyorum sanırım psikolojik 4 gündür biraz sıkıntılı dönem den geçiyorum birde üstüne bugün annem gelince onunla yedim börekleri
Tatlışım her şey çok güzel.Bugün yedıklerım
Uyanınca bol su
09:30 menemen Bı tatlı kaşığı bal 10 zeytin 2dılim tb ekmeği
11:00bı fincan kadar yer fıstığı
13:00 Bı tabak kabuska Bı bardak ayran
14:00bı hurma
16:30 yesıl cay Bı kayısı
17:30 yarım bardak kayısı komposto 10dk sonra Bı kucuk turp
18:30 iki parca baget Bı kase yesıl mercimek yemegı salata Bı dılım ekmek
19:50 yarım nar
Uyumadan yesıl cay
Spor 30+Tibet
Menü güzel hafif ablam turşu eminim Bi parcayla kalmıştırBugunku menüm
Sabah 9.00 Bir yumurta, bir parça peynir
12.30 Yarım avuç fındık
17.00 Bir kase paça unsuz , dört çığ kofte , bol marul limon, bir parça lahana turşusu
18.00 Sade Türk kahvesi, yarım müsli bar(bu da benim cissm yulafla yapılmış ama sonuçta paketli)
İki litre su, bol bitki çayi, 45 dakika Leslie yapılacak az sonra, Tibet yogası
Az önce ayildim ayilmasam ye kız derdim ama...şimdi tebrik ediyorum seni. Sen tamamsın benceAçımm hala eşim fıstıklı kadayıf almışsınavım büyüktü tatlıyla agzıma vermeye çalıştı yemedim tabiki
Bu gazla bu gece ac güzel güzel uyurum yazın süzüle süzüle gıyecegım tsortleri hayal edip göbegımın tasmadıgı Bı yazzAz önce ayildim ayilmasam ye kız derdim ama...şimdi tebrik ediyorum seni. Sen tamamsın bence
Ben seni aç yatırır miyim bitanem....bir bardak süt bir hurma....süt sevmiyorsan ayranBu gazla bu gece ac güzel güzel uyurum yazın süzüle süzüle gıyecegım tsortleri hayal edip göbegımın tasmadıgı Bı yazz)
Tsk ederim bende öyle düşünmüştüm abla üBen seni aç yatırır miyim bitanem....bir bardak süt bir hurma....süt sevmiyorsan ayran
Ya da bir porsiyon meyve tarçınlı olsun....yoğurt...
O da olmazsa fistiklarinla yeşil çay.... Hiç korkma...metabolizman tavan yapacak....- 500 göreceksin menün çok güzeldi....hayallerine devam edebilirsin hem de....
Üzgünüm canım ...evi kerbelaya mi çevirdinMerhabalar herkese , bugünkü menümü paylaşayım
Sabah 1 kupa yeşil çay 1 dilim tb ekmeği üzerine bal ile yemiş bulundum.
Öğle 2 yumurtadan omlet ve 2 dilim tb ekmeği ile beraber yenildi
Akşam 2 kaşık pilav.
Bu kadar umarım artı kg olarak dönmez bıgünkü menüm.
Malesef öyle oldu ablacuum mesela pırasa da vardı ama ben tutup 2 kaşık pilavla öğünü sallamaya kalktım. Sabah canım bşrşey yemek istemiyordu en son midem bulanınca dedim 1 dilim tb yiyeyim. Öğleyin de canım omlet çekti desim hem de tok tutar yidim.Üzgünüm canım ...evi kerbelaya mi çevirdinzeytin peynir yeşillik sebze almalısın tez vakitte. Barsaklarin feryad figan içinde kalmis.
Yarın kahvaltida yumurta, peynir, zeytin, yeşillik limonlu
Öğle protein veya sebze,
Akşam çorba salata...... aralarda bir porsiyon meyve , süt veya kuruyemiş koy canım...Ekmek de akşam ekmeksiz olsun. Sabah bir dilim öğle bir dilim...bana kalsa sadece sabah yerim de....
Bugün yediklerin hep katı şeyler sebze ve yoğurt yok....
ay allahaskinaAblam niye vurayim öperim ben seni...
İki günlük dünya dört dilimcik böreğin lafı mı olur ...ayıpsınhem öğlen yemişsin erimiş gitmiştir o....psikolojini bozma bak o çok kötü.... öyle sarhoş olsam ki
farkındayım canım inşallah yarın telafi gelecekCnm ben diyette şunu gördüm ciddi kaçamaklar yolu çok uzatıyor. Mesela ben tam bozmadım ama kaçamaklı gidiyorum ve kilo verimi duruyor. Hatta artıyor akşam yemiyorum düşüyor ancak. O nedenle uzatma işi diye diyorum sakın yanlış anlama seviyorum seni
Çok şükür ...ne zaman fark edeceksin diye bekliyordumhilal menüsünü yazmadan biliyordum başıma gelecekleri.... Ebinin listesini boşuna mı dolaba asalim dedim Tubacim. Surda bir delik açıldı mı kalenin fethi yakındır. Hilalin bu duruma geleceğini biliyordum. En iyisi sarhoş olmak....acı hissetmiyorsun...ohhh sefam olsun. Hilalcim bak yarın eksi bile gorur.. Allah'a şükür metabolizmamiz değirmen gibi....
nerdeeee spor yapacak enerji bendeAblam uyanınca çıkmadık Bı daha dısarı spordu akşam yemeğiydı zaman gectı
Anamm gözlerimgörmez olaydım 1degil 2degil 3degil tam 4dilim börek ne şişirmiştir mideni
Neyse sana güveniyoruz telafi edersin fazladan spormu yapsan şimdi
cumadan beri yazamadım ya doğumhaneye geçtim üstüne nöbet derken .cuma günü kilom 61.9 geldi bu arada.eskisi gibi yapamıyorum ya bi yourum bi yemiyorum normalde iki haftada 60 ı görürüdm ben .rehavet var o konuda biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?