Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ablam uyanınca çıkmadık Bı daha dısarı spordu akşam yemeğiydı zaman gectı

Anamm gözlerim görmez olaydım 1degil 2degil 3degil tam 4dilim börek ne şişirmiştir mideni
Neyse sana güveniyoruz telafi edersin fazladan spormu yapsan şimdi

Bugün yedıklerım
Uyanınca bol su

09:30 menemen Bı tatlı kaşığı bal 10 zeytin 2dılim tb ekmeği

11:00bı fincan kadar yer fıstığı

13:00 Bı tabak kabuska Bı bardak ayran

14:00bı hurma

16:30 yesıl cay Bı kayısı

17:30 yarım bardak kayısı komposto 10dk sonra Bı kucuk turp

18:30 iki parca baget Bı kase yesıl mercimek yemegı salata Bı dılım ekmek

19:50 yarım nar

Uyumadan yesıl cay

Spor 30+Tibet

Bugunku menüm
Sabah 9.00 Bir yumurta, bir parça peynir
12.30 Yarım avuç fındık
17.00 Bir kase paça unsuz , dört çığ kofte , bol marul limon, bir parça lahana turşusu
18.00 Sade Türk kahvesi, yarım müsli bar(bu da benim cissm yulafla yapılmış ama sonuçta paketli)
İki litre su, bol bitki çayi, 45 dakika Leslie yapılacak az sonra, Tibet yogası

Tatlışım her şey çok güzel. Bebeğim akşamki ekmeği bir dahakine öğleye çekelim mi ...seninki de olur ama akşam karbonhidratsiz hafif olduğunda daha iyi sonuç alınıyor. Çorba salata yoğurt akşam tüketildiğinde muhteşem oluyor.

Menü güzel hafif ablam turşu eminim Bi parcayla kalmıştır
Senin menüyü görünce utandım açım diyorum bıde

Bu gazla bu gece ac güzel güzel uyurum yazın süzüle süzüle gıyecegım tsortleri hayal edip göbegımın tasmadıgı Bı yazz )
Ben seni aç yatırır miyim bitanem....bir bardak süt bir hurma....süt sevmiyorsan ayran
Ya da bir porsiyon meyve tarçınlı olsun....yoğurt...
O da olmazsa fistiklarinla yeşil çay.... Hiç korkma...metabolizman tavan yapacak....- 500 göreceksin menün çok güzeldi....hayallerine devam edebilirsin hem de....

Tsk ederim bende öyle düşünmüştüm abla ü ))

Merhabalar herkese , bugünkü menümü paylaşayım
Sabah 1 kupa yeşil çay 1 dilim tb ekmeği üzerine bal ile yemiş bulundum.
Öğle 2 yumurtadan omlet ve 2 dilim tb ekmeği ile beraber yenildi
Akşam 2 kaşık pilav.
Bu kadar umarım artı kg olarak dönmez bıgünkü menüm.

Üzgünüm canım ...evi kerbelaya mi çevirdin zeytin peynir yeşillik sebze almalısın tez vakitte. Barsaklarin feryad figan içinde kalmis.
Yarın kahvaltida yumurta, peynir, zeytin, yeşillik limonlu
Öğle protein veya sebze,
Akşam çorba salata...... aralarda bir porsiyon meyve , süt veya kuruyemiş koy canım...Ekmek de akşam ekmeksiz olsun. Sabah bir dilim öğle bir dilim...bana kalsa sadece sabah yerim de....
Bugün yediklerin hep katı şeyler sebze ve yoğurt yok....

Malesef öyle oldu ablacuum mesela pırasa da vardı ama ben tutup 2 kaşık pilavla öğünü sallamaya kalktım. Sabah canım bşrşey yemek istemiyordu en son midem bulanınca dedim 1 dilim tb yiyeyim. Öğleyin de canım omlet çekti desim hem de tok tutar yidim.

ay allahaskina
bende sarhoş olayım unutayım herşeyi herkesi

farkındayım canım inşallah yarın telafi gelecek

valla gorcez cuma gunuuu

nerdeeee spor yapacak enerji bende

Hayırlı geceler daha önce yazdım gönderemedim
Sabah bi bardak elma sirkeli limonlu su bir yumurta çeyrek kk peynir bi dilim kepek domates yeşillik söğüş
Öğle dışardaydım bi dilim tb yarım elma
Aksam 5 kaşık yeşil mercimek li salata yarım kase yoğurt bi tb ekmek
18.civarı bi bardak yoğurt baharatlı az elmalı
Cay iki ceviz kuru üzüm vs eşliğinde bi kaşık kadar
Disardaoldugumda öğle ogununu yiyemedim su 7 bardak spor 1,5 saate yakın fitnes

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün arkadaşa giderken tabi kar yağıyordu ve hava buz gibiydi Bir yandan da regl sancısı olunca arkadaşa resmen iki büklüm kalacaksın vardım
Neyseki dinlenince geçti o An
Akşam 6da ancak eşim gelip beni aldı bende yuruyecek hal olmadığı için ( hava soğuk ve bende öyle çok kalın giyinmeden çıkmıştım )
Tabi giderken yediğim soğuk beni aksam yamulttu Başım catliyacak gibi ağrıdı bütün gece hatta en Son eşim herhalde giderken usudun deyip ayaklarımı fonle ısıttı

En sonunda hafifleyince direk yatağa attım kendimi hatta gece 4de bile bir ara uyandım baş ağrısıyla ama sonra şükür uyuyabildim ve su anda daha rahatım

Hayirli olsun canım hamilelere ugrasmak zordur ama yeni doğmuş o mucizeleri kucaklayip kokularını içine çekebilmek bile müthiş bir şey bence ♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…