Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet malesef frenler tutmayabiliyo

Off kötü olmuş... ah bu erkekler,kapatsana kapağını kardeşim

Afiyet olsun cnm. gelsin eksiler.. bu hafta senden 66 lı bekliyorum

Geçmişi okumadın sanırım kaptanım

Okumazmiyim okudum da hadi dedim ses etmiyeyim sonuçta zaten pismanlik belirtileri var iki gun sıkı tutup atar o böreğin fazlaliginı

saol cnm amin amin. inş toparlar artık kuzucum.
yeptı yaptı kaptancm. aramızda kalsın 4 dilim börek yiyenler var.
mavimli de yok bilemem artık

Kız KGB ajanı gibi pusuya mı yattın
Valla mavimli bugün yarın sıkı tutup hepimizi utandiracak bak demedi deme

size bir güzellik bırakayım mi neysek şekersiz diyetteyim

Abowwww kizzzz bu bize yapılır mı
Çok şükür evde şeker dahi yok tatlı olarak yoksa regldenmidir nedir deli gibi tatlı istiyor canım
Hatta işte çocuklara bahane edip krep yapayım 1 tanecik yerim dedim ama şeker yokmuş şükür evde Evde eksik var diye sevinecegim hiç aklıma gelmezdi

Menü gayet güzel iyi pidede 1 dilimle kalabildin

çenem düştü biliyorum ama bu kadar şeyin üstüne hamile kaldıysam bravo bana

Verilmiş sadakan varmış ♡ Çok geçmiş olsun hayırlısıyla mucizevi yol çıktığını mujdelemek de nasip olur inşallah ♡♡♡♡

yok kız ne ajanlığı gözlerimiz pörtledi menüyü okuyunca
ama dürüstlüğü için ayrıca tebrik ediyorum
saol cnm aynen Allah yüzüme baktı da kırılmadı br yerim. inş cnm hayırlısıyla amin

Bugün yedıklerım
Sabah 10 :00
patetes kızartmasından 10tane kadar domates peynir zeytin iki dilim ekmek

12:30 cubuk cikolata 38kalori yazıyordu

14:30 da Bı portakal

17:15 Bı kase sebze yemeği yarım kase yesıl mercimek yemegı iki dilim tb ekmeği Bı bardak ayran

20:00 gibi Bı portakal yerım

Uyumadan yesıl cay

Spor Tibet +30dk
Bugün bocaladım cok uykum var kızım kabız sabah agrıyla uyandı beste geri uyumadı
8:30 da uyudu 11:20de uyandı

Uyuyunca evı toplayıp yemek camasır onlarla ugrastım sabah Dr gıtcez neler yaptım inat etti tutuyor yapmıyor

Bugün haddim olmayarak içimden kaptanimi fırçalamak geliyor. yaşça benden küçüksün hiç sesini çıkarayım deme. Yavrucum durumun ortada hadi fıtık ameliyatindan yirttin ama kolunun durumu malum. Normal insan gibi hayatına devam edemezsin sen. Yordugun gün sabahı zor ediyorsun. Ben anlamıyorum abi...evdeki günlük rutinleriniz durumu oldukça ciddi bir anne için anormal. Eşinin zaman zaman seni araba kullanmak durumunda bırakması , çocuğu arada bir yüzmeye götürüp giydirmen, alışveriş yapman dağ gibi utunun başına geçmen, mutfak temizlemen arada çıkan şeyleri de ekledin mi....o kol bunlara nasıl dayansin. Dizini kırıp evde dinlenmek zorundasın canım. Geceler kabusa dönüyor sonra hepimizden önce uyanıp çabalamaya devam ... Bu hastalık ailenin topyekûn fedakarlığı olmadan atlatılmaz. Merak ediyorum iyileşme sürecine ne zaman gireceksin. Annesin tamam da kuzum hasta bir annesin. Konu komşu akraba taallukat bunu kabul etmeli , sana gönül koyarlarsa da koysunlar. Şu totoş bı dinlensin yetti gari

Bir dilim pide ne ya Hilal gibi ufak ufak başla madem....kızcağızin pişmanlığını görüyorsun sanirim....çorba yok muydu, ızgara köfte....

çenem düştü biliyorum ama bu kadar şeyin üstüne hamile kaldıysam bravo bana
Kal anam kal....hem kocanın ağzı burnuyla ilgilenme ... Evde kayak yap dikkat etme...

Vicdansız demek on tane patates kızartması yedin...yetmedi bı de çubuk çikolata ha yavrum o kizartmalari komşu Şaziye teyze yapmadı sanırsam....canına mi susadın....o patates soyan parmaklarını ısırırım bak senin. Yazın pörtlek göbüşlü tişörtler bak gel gel ediyor ona gore... Bocalarsin tabi sarhoşluk ömür boyu sürecek sandın ama bugün oklava seni bekliyor yarın gözüm üzerinde...

sonundaoldu canım greyfurt şekerini dengelemez daha da düşürür. Kuru üzüm muz , cevizli sucuk vb ye ama abartmadan.
Kacamaklar yüzünden deliricem hacı çıtır çıtır kızlar olalım biz de ...şu pisbogazliği bırakalım az bı mutfakta güzel yiyecekler yapalım tembelliği bırakın artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…