ay kızlar gelemiyorum ama. aklım burada valla şöyle gözüme ilişti birimizin çocuğu hastalanmış çok geçmiş olsun
Gecmıs olsun sana kuzuna canım verilmiş sadakan varmış Allah korumuş
Sonunda oldu çok geçmiş olsun canım
Allah yardımcın olsunsize bir güzellik bırakayım mineysek şekersiz diyetteyim
Evet malesef frenler tutmayabiliyoheheben de inanmazdım ama durumum şuan için tam da bu cnm. tabi ben hızla kilo alabilen insaım onu istemiyorum da. sağlıkla gitsin isterim dilerim herkes sağlıkla verir kilosunu. artık ara ara çıkarım. tek korkum frenleyemezsem diye
Off kötü olmuş... ah bu erkekler,kapatsana kapağını kardeşimtüm bunlar yetmezmiş gibi sabah çocuğa süt ısıtayım diye mutfağa girdim. bulaşık makinesinin kapağını indirmiş eşim. içi temiz doluydu kap kacak aldı sanırım.
neyse ben süt ısıtmaya doğru giderken ayağım kaydı uçtum popomun üzerine düşüp belimi de bulaşık makinesinin kapağının köşesine geçirdim. şimdi yan yan yürüyorum. kime naptım bilemedim
Afiyet olsun cnm. gelsin eksiler.. bu hafta senden 66 lı bekliyorumDünkü menüm
Uyanınca limonlu ılık su
Hastaneye giderken 2 ceviz
12.30 Öğle:
5 köfte,salata,bir iki çatal mezelerden,ayran,bir dilim pide
16.00
Sade Türk kahvesi,1 hurma,3 fındık
18.00 Akşam:
Mercimekli ıspanaklı kısırımsı salataElhan ablanın tariften,yoğurt
Su:çok lt
Spor:40 dk zumbaoynakbasi34
çenem düştü biliyorum ama bu kadar şeyin üstüne hamile kaldıysam bravo bana
Hadi hayırlısıyla inşallah kuzum ,geleceği varsa durduramaz hiç bi güç
Geçmişi okumadın sanırım kaptanım
saol cnm amin amin. inş toparlar artık kuzucum.
yeptı yaptı kaptancm. aramızda kalsın 4 dilim börek yiyenler var.
mavimli de yok bilemem artık
size bir güzellik bırakayım mineysek şekersiz diyetteyim
Dünkü menüm
Uyanınca limonlu ılık su
12.30 Öğle:
16.00
18.00 Akşam:
çenem düştü biliyorum ama bu kadar şeyin üstüne hamile kaldıysam bravo bana
Okumazmiyimokudum da hadi dedim ses etmiyeyim sonuçta zaten pismanlik belirtileri var iki gun sıkı tutup atar o böreğin fazlaliginı
Kız KGB ajanı gibi pusuya mı yattın
Vallamavimli bugün yarın sıkı tutup hepimizi utandiracak bak demedi deme
Abowwww kizzzz bu bize yapılır mı
Çok şükür evde şeker dahi yok tatlı olarakyoksa regldenmidir nedir deli gibi tatlı istiyor canım
Hatta işte çocuklara bahane edip krep yapayım 1 tanecik yerim dedim ama şeker yokmuş şükür evdeEvde eksik var diye sevinecegim hiç aklıma gelmezdi
Menü gayet güzeliyi pidede 1 dilimle kalabildin
Verilmiş sadakan varmış ♡ Çok geçmiş olsunhayırlısıyla mucizevi yol çıktığını mujdelemek de nasip olur inşallah ♡♡♡♡
Bugün haddim olmayarak içimden kaptanimi fırçalamak geliyor.Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün arkadaşa giderken tabi kar yağıyordu ve hava buz gibiydiBir yandan da regl sancısı olunca arkadaşa resmen iki büklüm kalacaksın vardım
Neyseki dinlenince geçti o An
Akşam 6da ancak eşim gelip beni aldı bende yuruyecek hal olmadığı için ( hava soğuk ve bende öyle çok kalın giyinmeden çıkmıştım )
Tabi giderken yediğim soğuk beni aksam yamulttuBaşım catliyacak gibi ağrıdı bütün gece hatta en Son eşim herhalde giderken usudun deyip ayaklarımı fonle ısıttı
En sonunda hafifleyince direk yatağa attım kendimi hatta gece 4de bile bir ara uyandım baş ağrısıyla ama sonra şükür uyuyabildim ve su anda daha rahatım
Hayirli olsun canım hamilelere ugrasmak zordur ama yeni doğmuş o mucizeleri kucaklayip kokularını içine çekebilmek bile müthiş bir şey bence ♡♡♡♡
Bir dilim pide ne ya Hilal gibi ufak ufak başla madem....kızcağızin pişmanlığını görüyorsun sanirim....çorba yok muydu, ızgara köfte....Dünkü menüm
Uyanınca limonlu ılık su
12.30 Öğle:
16.00
18.00 Akşam:
Kal anam kal....hem kocanın ağzı burnuyla ilgilenme ... Evde kayak yap dikkat etme...çenem düştü biliyorum ama bu kadar şeyin üstüne hamile kaldıysam bravo bana
Vicdansız demek on tane patates kızartması yedin...yetmedi bı de çubuk çikolata haBugün yedıklerım
Sabah 10 :00
patetes kızartmasından 10tane kadardomates peynir zeytin iki dilim ekmek
12:30 cubuk cikolata 38kalori yazıyordu
14:30 da Bı portakal
17:15 Bı kase sebze yemeği yarım kase yesıl mercimek yemegı iki dilim tb ekmeği Bı bardak ayran
20:00 gibi Bı portakal yerım
Uyumadan yesıl cay
Spor Tibet +30dk
Bugün bocaladım cok uykum var kızım kabız sabah agrıyla uyandı beste geri uyumadı
8:30 da uyudu 11:20de uyandı
Uyuyunca evı toplayıp yemek camasır onlarla ugrastım sabah Dr gıtcez neler yaptım inat etti tutuyor yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?