Hoş buldum canım.
Hayırlı akşamlar
Rahatsızdım biraz grip olmuştum. Çok ağır geçmedi ama gelemedim.
Daha iyiyim şükür.
Sizler iyisinizdir inşallah
Bugün haddim olmayarak içimden kaptanimi fırçalamak geliyor.yaşça benden küçüksün hiç sesini çıkarayım deme. Yavrucum durumun ortada hadi fıtık ameliyatindan yirttin ama kolunun durumu malum. Normal insan gibi hayatına devam edemezsin sen. Yordugun gün sabahı zor ediyorsun. Ben anlamıyorum abi...evdeki günlük rutinleriniz durumu oldukça ciddi bir anne için anormal. Eşinin zaman zaman seni araba kullanmak durumunda bırakması , çocuğu arada bir yüzmeye götürüp giydirmen, alışveriş yapman dağ gibi utunun başına geçmen, mutfak temizlemen arada çıkan şeyleri de ekledin mi....o kol bunlara nasıl dayansin. Dizini kırıp evde dinlenmek zorundasın canım. Geceler kabusa dönüyor sonra hepimizden önce uyanıp çabalamaya devam ... Bu hastalık ailenin topyekûn fedakarlığı olmadan atlatılmaz. Merak ediyorum iyileşme sürecine ne zaman gireceksin. Annesin tamam da kuzum hasta bir annesin. Konu komşu akraba taallukat bunu kabul etmeli , sana gönül koyarlarsa da koysunlar. Şu totoş bı dinlensin yetti gari
Bir dilim pide ne ya Hilal gibi ufak ufak başla madem....kızcağızin pişmanlığını görüyorsun sanirim....çorba yok muydu, ızgara köfte....
Kal anam kal....hem kocanın ağzı burnuyla ilgilenme ... Evde kayak yap dikkat etme...
Vicdansız demek on tane patates kızartması yedin...yetmedi bı de çubuk çikolata hayavrum o kizartmalari komşu Şaziye teyze yapmadı sanırsam....canına mi susadın....o patates soyan parmaklarını ısırırım bak senin. Yazın pörtlek göbüşlü tişörtler bak gel gel ediyor ona gore... Bocalarsin tabi sarhoşluk ömür boyu sürecek sandın ama bugün oklava seni bekliyor yarın gözüm üzerinde...
@sonundaoldu canım greyfurt şekerini dengelemez daha da düşürür. Kuru üzüm muz , cevizli sucuk vb ye ama abartmadan.
Kacamaklar yüzünden deliricem hacıçıtır çıtır kızlar olalım biz de ...şu pisbogazliği bırakalım az bı mutfakta güzel yiyecekler yapalım tembelliği bırakın artık...
Bilmemmi basima gelecekleriHoş buldum canım.başina gelecekleri bilmeden tatlı tatlı da yazar boyle...içimin yağları erise de yuregime taş basar uyaririm seni...
İyi akşamlar herkeseöyle sarhoş olsam ki smile pek yakıştı buraya..fena dağıtasım var. öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam
unutsam bugünleri
yarinlari unutsam
Allah dağına göre kar yağdırırmışyoksa beni frenlemek bayağı zor olurmuş Kaptan mevlütlerde geziyor tövbe bismillah yazdıklarıma bak.... YENA bebeğim nerelerdesin ... Meraaaaal ablişkosu ...maviş işe başlama heyecanında beni hiç takmaz şimdi serooooooş uyandı mi kizçeciğin ....ciks onun da gelesi yok kartopuna doyamadilar belli....marginalcim naparsin giiiiii..... Dur bı Hilale sesleneyim dolaptaki makarna salatasinin içine gomuldu Allah bilir. Ebiiiiii diyetisyen listeni hilalin buzdolabının üstüne magnetle yapiştirak mi canım. Hurma yok di mi listende sonundaoldunun adı mineydi di mi Yenoşcum ...yavrum başının ağrısı geçtiyse gel . Bugün enişteyi nöbetçi eczaneleri dolaşmaya gönderelim mi ne dersin... kittenlovecim merhaba nobet sonrasi gelen tatil gibisi yok var mı sizde de... .Öyle sarhoş olsam ki bir an diyette olduğumu unutsam unutsam bitki çaylarımi yulafımi unutsam ...
Valla kaptanım malum dışardaki pidenin bir dilimi evdeki ekmeğimin bir dilimi kadar minik değilya vicdanımın sesini dinledimOkumazmiyimokudum da hadi dedim ses etmiyeyim sonuçta zaten pismanlik belirtileri var iki gun sıkı tutup atar o böreğin fazlaliginı
Kız KGB ajanı gibi pusuya mı yattın
Valla @mavimli bugün yarın sıkı tutup hepimizi utandiracak bak demedi deme
Abowwww kizzzz bu bize yapılır mı
Çok şükür evde şeker dahi yok tatlı olarakyoksa regldenmidir nedir deli gibi tatlı istiyor canım
Hatta işte çocuklara bahane edip krep yapayım 1 tanecik yerim dedim ama şeker yokmuş şükür evdeEvde eksik var diye sevinecegim hiç aklıma gelmezdi
Menü gayet güzeliyi pidede 1 dilimle kalabildin
Verilmiş sadakan varmış ♡ Çok geçmiş olsunhayırlısıyla mucizevi yol çıktığını mujdelemek de nasip olur inşallah ♡♡♡♡
Ayyy benim de hayalim masaj isteyen bebekYarım saat uyusam gelcem kendime ama yaramaz kızım durmaz susmaz bes dk kızım uslu dur diyorum
Yüzüstü yatıp hadi anneciğim masaj yap diyor
Geçmiş olsun BonuscumHayırlı akşamlar
Daha iyiyim şükür.
Şimdi sen benim menüme iyi mi dediiiiin kötü müü anlayamadım şekerimBugün haddim olmayarak içimden kaptanimi fırçalamak geliyor.yaşça benden küçüksün hiç sesini çıkarayım deme. Yavrucum durumun ortada hadi fıtık ameliyatindan yirttin ama kolunun durumu malum. Normal insan gibi hayatına devam edemezsin sen. Yordugun gün sabahı zor ediyorsun. Ben anlamıyorum abi...evdeki günlük rutinleriniz durumu oldukça ciddi bir anne için anormal. Eşinin zaman zaman seni araba kullanmak durumunda bırakması , çocuğu arada bir yüzmeye götürüp giydirmen, alışveriş yapman dağ gibi utunun başına geçmen, mutfak temizlemen arada çıkan şeyleri de ekledin mi....o kol bunlara nasıl dayansin. Dizini kırıp evde dinlenmek zorundasın canım. Geceler kabusa dönüyor sonra hepimizden önce uyanıp çabalamaya devam ... Bu hastalık ailenin topyekûn fedakarlığı olmadan atlatılmaz. Merak ediyorum iyileşme sürecine ne zaman gireceksin. Annesin tamam da kuzum hasta bir annesin. Konu komşu akraba taallukat bunu kabul etmeli , sana gönül koyarlarsa da koysunlar. Şu totoş bı dinlensin yetti gari
Bir dilim pide ne ya Hilal gibi ufak ufak başla madem....kızcağızin pişmanlığını görüyorsun sanirim....çorba yok muydu, ızgara köfte....
Kal anam kal....hem kocanın ağzı burnuyla ilgilenme ... Evde kayak yap dikkat etme...
Vicdansız demek on tane patates kızartması yedin...yetmedi bı de çubuk çikolata hayavrum o kizartmalari komşu Şaziye teyze yapmadı sanırsam....canına mi susadın....o patates soyan parmaklarını ısırırım bak senin. Yazın pörtlek göbüşlü tişörtler bak gel gel ediyor ona gore... Bocalarsin tabi sarhoşluk ömür boyu sürecek sandın ama bugün oklava seni bekliyor yarın gözüm üzerinde...
@sonundaoldu canım greyfurt şekerini dengelemez daha da düşürür. Kuru üzüm muz , cevizli sucuk vb ye ama abartmadan.
Kacamaklar yüzünden deliricem hacıçıtır çıtır kızlar olalım biz de ...şu pisbogazliği bırakalım az bı mutfakta güzel yiyecekler yapalım tembelliği bırakın artık...
Çıpçıtır olma yolunda emin adımlarla gidiyorum diyosun yani ablacanımMeryemcim Tibet yogasina başladım ben de 3 tekrarla..
Hayırlı olsun milletimize vatanımıza ve bana
Canım yumurtayı farklı malzemelerle omlet yapabilirsin. Haşlamayı da kayısı kıvamında yapınca lezzetli oluyor . Kaynamaya başlayınca dört dakika tutuyorsun kapatıp hemen soğuk suyun altına tutuyorsun. Makinan varsa zaten ayarlarsın. Sonra karabiber, kekik, pul biber ekle . Yeşil soğan, maydanoz limon, domates ekleyip salatasini da yapabilirsin....Üç tanesini korkmadan ye....müthiş tok tutuyor. Biraz peynir, biraz ceviz....hem kilo ver hem keyifle karnını doyur... Tek kahvaltıyla yaşayabilirim....Bilmemmi basima gelecekleri
Haklısın patetesleri hangi akla hizmet kızarttım bilmiyorum abla sabah sabah yap peynirli yumurta yesene haşlamasını hiç sevmiyorum
Yarın gözün üstümde olsun tabiki ne yıyeyım yarın
Geçmiş olsun canım. Bizler iyi sayılırız. Ekşinsiz günümüz geçmiyor ama yine de mücadeleye devam ediyoruz.Hayırlı akşamlar
Daha iyiyim şükür.
Allah'ım nazar değmesin...çok şükür ebicim yuzumuzu güldürdü.Meryemciğim iyiki varsın hani benim fırçam dur menümü yazayım gayrı oklava mı fırçamı bakarız bugün sabah 1,5 elma sirkeli vs li su bi omlet iki tb yarım kk peynir iki ceviz çay
Öğle bi mandalina
16.00 da 5 köfte ızgara iki tb yarım porsiyon az yoğurt sebze salata yağsız
Çay bi kaşık üzüm
Bi kase baharatlı yoğurt
Soda su şu an 5 bardak spor Step +fitnes
Ev halkından övgüler beğeniler aaa sen zayıfladınlar dolapta ne zaman dır bekleyen bi. Kaç kıyafet bana gülümsüyo artık bu arada spor inanılmaz faydalı bakalım daha neler olacak
Dünkü menundeki ince pideye takmiştim tatlım. Daha önce de söylediğim gibi o bir dilim o gün zarar vermez belki....ama damak tadı alışıyor sonra kolaylıkla daha sonraya zemin hazırlanıyor....bı tane bı tane derken çikolatalar ....al işte yukarıda kek burgerler virüs gibi dalıyor menüye....ne yapayım şimdi...yazsan bir turlu yazmasan bir türlü....hepinizi çok seviyorum.... Yapmayın şu kaçamaklari....evdekiler yesin .... Bebeğim senin fiziğini bozan o şeyleri nasıl ağzına alırsın....Bugünkü menüm
Limonlu ılık su
10.00 Kahvaltı:
Tereyağlı yumurta,5 zeytin,ince dilim peynir,yeşil biber,domates,salatalık,1 çay kaşığı ayva reçeli,1.5 dilim ç. ekmeği
14.00
Sade Türk kahvesi,1 kek burger(hani şu unu falan pakette olan karışımlar varya ondan yaptım,eşim yüzünden oldu ona kızın bananeee )
17.00 Akşam:
Tonbalıklı salata,1 kepçe mercimek çorbası
20.00
Mandalina,2 kaşık kadar nar
Su:2.5 lt
Spor:40 dk zumbaoynakbasi34
Ablacım sanırım bi yanlış anlaşılma var,pide diyince ne anladın bilmiyorum ama hani köfte yanına gelen tırnak pideler varya ondan bir dilim ,sakınca görmemiştim,ciddi soruyorum ne gibi kötü etkisi var ki?Dünkü menundeki ince pideye takmiştim tatlım. Daha önce de söylediğim gibi o bir dilim o gün zarar vermez belki....ama damak tadı alışıyor sonra kolaylıkla daha sonraya zemin hazırlanıyor....bı tane bı tane derken çikolatalar ....al işte yukarıda kek burgerler virüs gibi dalıyor menüye....ne yapayım şimdi...yazsan bir turlu yazmasan bir türlü....hepinizi çok seviyorum.... Yapmayın şu kaçamaklari....evdekiler yesin .... Bebeğim senin fiziğini bozan o şeyleri nasıl ağzına alırsın....genel anlamda menün güzel...afiyet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?