şebnemle dağ çileği de yok görünürse nerdeler??
slm kızlar iş yoğunluğundan giremiyorum...
sabah 1 elma yedim .6 adet şekersiz çay içtim.. aksamada çorba iceceğim..çok halsizim ya....görüşürüz yine....
canım okul yeni açıldığı için iş iş üstüne bide biliyorsunuz yüksek lisansım var...anlayacağın hayat şimdi başladı benim için....4 saat toplantıdaydık milli eğitimde okula bile gidemedim bugün...fırsatım olunca giriyorum.....
kızıcam sana ama dağçileği...
e yani sabahtan beri bir elma ve 6 çay içersen bitkin düşersin tabi..dikkat etsene canım..aç bırakma kendini..
kolay gelsin canım bizim şirketin de yeditepe ünv ile yüzde 50 indirimli yüksek lisans anlaşması var bir onu araştırdım pazarlama yüksek lisansı yapayım diye ama okuyunca şartları gözüm yemedi 3 yıl akşamları 19.30-22.00 arası.devam zorunluluğu da var..2 seneye kadar bebek de istiyorum ondan vazgeçtim..
slm canım biz iyiyiz sen nasılsınSelam 8.takım hatunları nasılsınız:)
kız sen birde gece yemek mi yiyorsunselam çiğdemcim
lahana çorbasını tarif edermisin nasıl yapıyosun
gece yemek yemeyi bende çok seviyorum :tomato:
çilekçim yaa sen kendine çok zarar veriyorsun bak bukadar az yenmez 1 elma ile akşam yapıyorsun olurmu yaa bitkin düşersin tabi bunların acısı sonra ço,ıkar ama dengeli beslenmek gerekiyor sen eğitimcisin bizden iyi bilirsin bu konuları yapma böyleslm kızlar iş yoğunluğundan giremiyorum...
sabah 1 elma yedim .6 adet şekersiz çay içtim.. aksamada çorba iceceğim..çok halsizim ya....görüşürüz yine....
bizde de devam sorunu var benimkide akşamları...kocaeli üniversitesinde..gidiş geliş 3.5 saat sürüyor...valla aklım olsaydı başlamazdım diyorum zor valla ya....ama başladık zaten son dönemim o yüzden sıkacam dişimi.....
dikkat etmeye çalışıyorum ama valla tempoda yetişemiyorum......
selam çiğdemcim
lahana çorbasını tarif edermisin nasıl yapıyosun
gece yemek yemeyi bende çok seviyorum :tomato:
Tabiki tarif ederim canım,kaydirigubbakcemile5
Yeşil soğan, 3 adet domates(rendelenecek), maydonos, yeşil biber vede sarımsak bunları öncelikle doğrayıp hazırlıyorum..
Sonra lahanamı doğrayıp biraz suyla haşlıyorum daha sonra tüm malzemeleri içine atıyorum, bir kapta 1 litre suyun içine bir paket hazır çorba koyu çırpıp onuda üzerine ekliyorum..Kıvamını kendin ayarlıyabilirsin, yağ ve tuz yok... ama limon koyarsan çok lezzetli oluyor.. Birde tavuk bulyon koyabilirsin, arkadaşım önerdi bende netten araştırdım koyan çoğunlukta ben bidahakine öylede deniyeceğim dahada lezzetli oluyormuşşa.s
çğdemcim ben lahana çorbasının içine hazır çorba atıp hiç denememiştim içeriğini bozmuyor mu ya??ben ötki türlü içememiştim ama böyle gayet hoş geliyor klağa..denemek lazım...yeşil soğan bir demet mi peki??
Mutlaka dene nihalcim,
Öbür türlü çok kötü bir tadı oluyor ama çorba katınca harika oluyor, Ben toyga çorbasını katıyorum..
Hazır çorbaların kalori değeri toplamda 400 cal..lahna ve için giren besinlerin zaten kalorileri çok düşük.
1 tenceriyid en az 2 en fazla 3 günde tüketebildiğin düşünülürse ve lahnanın yağ yakıcı etkileri göze alınırsa(en mühimide acaip tok tutyor) zayıflamada çok büyük etkisi oluyor canım..
selmaa12 seni tebriğin tebriğini ediyoruuma.s.
şebnm ve nesliş hariç herkes gelmiiş bugüün ama neslişin ev işi vardır
süpersnz kızlar paylaşımlarınız okudıkça mutlu oluyorum
nihaliim ayrıca burç olayıda çok hoşuma gittia.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?