evet ya cok sıkıldım başkalarına dıyetteyım demekten bu sene arkadaşlarla kunuşacagım günlerımız var asla kımse dıyetten bahsetmesın kım ne yerse yesın ısrar yok dıye konuşacagım o kadar ısrarcılarkı anlatamam gıcık oluyorum bunu onların kendısınede söyluyorum ama anlamıyorlar kötükedihüsokötükedihüso
selmacım sana arkadaşlık teklıfettım kabul edersen resmımı görebılırsın
sdüpersin canım umarım şimdi kendini daha iyi hisediyorsundur uykunda kaçmıştır artık Şenizilter öglen yemegımı yedım haşlanmış tavuk ve salata bır dilım k ekmegı
sdüpersin canım umarım şimdi kendini daha iyi hisediyorsundur uykunda kaçmıştır artık Şeniz
dün yediklerimi yazayım
sabah
peynir,zeytin,2 dilim ekmek(beyaz şirkette kepekli kalmamıştı)
ara
1 armut
öğle
2 dilim ek.,yarım kepçe çorba,2 yemek k.şakşuka
ara
2 erik ve çayla birlikde çöre otlu et form 2 tane
akşam
çorba,pilav yedim ama rahatsızlığımdan dolayı karabiberli ballı süt ,vitamin ilaçları fln aldım hatta ilaçları kullanmaya devam ediorum inş. şu kilo işimi engellemez
menü süper levrek aynen devam canım..naısl oldun daha iyi misin bu arada??
Onların istediğide bu zaten boşver dillerine düşene kadar o günlük bir miktar ye .
Sakın(yinede sen bilirsin) herkes ne yerse yesin deme bu kelimeni duyunca daha çok üzerine gelir ve gıcık gıcık birbirlerine bakışarak kaş göz işaretiyle de olsa dalgalarını yine geçerler.Hele o ısrar etmeleri yokmu bide derlerki kıııız(gıcıklığına uzatarak) ben size gelince yiyiyorum ama (cıvık cıvık) derler.Tabak önüne geldiğinde ilk başta ye sende onların gıcıklığına onların sana ye demesini(hiç vakit kaybetmeden söyleyeceklerdir zaten) bekle ya kızlar (sende onların dilinden(ses tonundan) konuş) evden çıkmadan önce şunları, şunları(en kalorili şeyleri )yedim diye sırala sana ye diye ısrar edecekler ya hah işte bu sıraladığın yiyeceklerin ardından aman kızlar çok yedim ama sizi mi kıracağım diyerek bir miktar (ağzına aldığın lokmaları çok çiğne ama) ye . Gör bak birdaha (ısrar etselerbile o kadar olmaz) canını sıkabiliyorlar mı ?Ben çoğunlukta bu yöntemi denedim bu kırıcı sözlerine karşılık init dedim zayıflayıp sizin bana yaptığınızı ben birgün size yapacağım diyerek çok şükür bu kiloya (benim hedefim 51 ama) uluştım . Şimdide onlar benim elime düştü ben onların yaptığını yapmadım ama yinede anladılar da anlamamazlığa vuruyorlar.
ya fena değilim cnm idarere ediorum menü iii ama ben hiç verio gibi değilim ya yani kendimi öle hissetmiorum gerçi 2-3 gündür kabızlık sorunu yaşıorum ondan da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?