Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben de kimseyi takmam huselcim de benim çevremdekiler artık bıktı benim diyet hikayelerimden ondan bişi demiyorum..ine mi diyecekler?aaman yine alma diyecekler vs:)

Onların istediğide bu zaten boşver dillerine düşene kadar o günlük bir miktar ye .
Sakın(yinede sen bilirsin) herkes ne yerse yesin deme bu kelimeni duyunca daha çok üzerine gelir ve gıcık gıcık birbirlerine bakışarak kaş göz işaretiyle de olsa dalgalarını yine geçerler.Hele o ısrar etmeleri yokmu bide derlerki kıııız(gıcıklığına uzatarak) ben size gelince yiyiyorum ama (cıvık cıvık) derler.Tabak önüne geldiğinde ilk başta ye sende onların gıcıklığına onların sana ye demesini(hiç vakit kaybetmeden söyleyeceklerdir zaten) bekle ya kızlar (sende onların dilinden(ses tonundan) konuş) evden çıkmadan önce şunları, şunları(en kalorili şeyleri )yedim diye sırala sana ye diye ısrar edecekler ya hah işte bu sıraladığın yiyeceklerin ardından aman kızlar çok yedim ama sizi mi kıracağım diyerek bir miktar (ağzına aldığın lokmaları çok çiğne ama) ye . Gör bak birdaha (ısrar etselerbile o kadar olmaz) canını sıkabiliyorlar mı ?Ben çoğunlukta bu yöntemi denedim bu kırıcı sözlerine karşılık init dedim zayıflayıp sizin bana yaptığınızı ben birgün size yapacağım diyerek çok şükür bu kiloya (benim hedefim 51 ama) uluştım . Şimdide onlar benim elime düştü ben onların yaptığını yapmadım ama yinede anladılar da anlamamazlığa vuruyorlar.

neyse ben cıkıyorum carsıya bıraz gezeyım zayıflayınca nısıl bır tarz yapayım araştırayım carşıde bana ceza olarak kıyafet yok takı bayrama kadar klava:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüso bayramda hedefıme ulaşırsam alacagım kıyafet kendıme yoksa yok benım neyıme yetmıyor eşofman degılmı ama :hulya::hulya:

dün yediklerimi yazayım
sabah
peynir,zeytin,2 dilim ekmek(beyaz şirkette kepekli kalmamıştı)
ara
1 armut
öğle
2 dilim ek.,yarım kepçe çorba,2 yemek k.şakşuka
ara
2 erik ve çayla birlikde çöre otlu et form 2 tane
akşam
çorba,pilav yedim ama rahatsızlığımdan dolayı karabiberli ballı süt ,vitamin ilaçları fln aldım hatta ilaçları kullanmaya devam ediorum inş. şu kilo işimi engellemez

güşe güle selmacım bizim yerimize de gez..öğle menün de süper tebrik ederim..bu cumayı dört gözle bekliyorum..keisn 1. yiz

menü süper levrek aynen devam canım..naısl oldun daha iyi misin bu arada??

kaptanım nerdesin yaaa ben bugün snei hiç göremedim merak ettim bak haaa dün yediklerinide yazmamışsın kaçamakmı yaptın yoksa yada bana görünmeden gittin mi yine birşeyler yeme diye söz almıyayım diye kaçtın demiiiii

menü süper levrek aynen devam canım..naısl oldun daha iyi misin bu arada??

ya fena değilim cnm idarere ediorum menü iii ama ben hiç verio gibi değilim ya yani kendimi öle hissetmiorum gerçi 2-3 gündür kabızlık sorunu yaşıorum ondan da olabilir

Kızlar hepiniz harikasınız,
Bende hemen yediklerimi yazıp çıkıcam, kızım geldi, bir sürü ödevle beraber geldi, vede anlamamakta ısrar ediyor(daha çok erken belki ama çıldırmak üzereyim)
Sabah: sabah sadece şekersiz çay ve 2 kibrit kutusu kaşar peyniri yedim,
Öğle: 2 tane biber dolma ve yoğurt..
Akşama: lahna çorbası içicem
Aralarda 1 elma ve bir avuç fındık yedim..
Bu lahana çorbası harika bişey, gece yemek yeme huyum vardı..Ama bu çorba sayesinde iştahım hiç olmuyor..

selam çiğdemcim
lahana çorbasını tarif edermisin nasıl yapıyosun
gece yemek yemeyi bende çok seviyorum :tomato:

ay selma güldürdün beni canım ya bunlara kafa mı yoruyorsun ben hayatta uğraşamam valla...bir de şansıma çevremde pek fesat insan yok -eltim dışında-kaydirigubbakcemile

ya fena değilim cnm idarere ediorum menü iii ama ben hiç verio gibi değilim ya yani kendimi öle hissetmiorum gerçi 2-3 gündür kabızlık sorunu yaşıorum ondan da olabilir

ondandır kesin canım ben veriyorum valla hissediyorum ..bir de spor yapabilsem ah keşkem keşkem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…