Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. TAKIM 604.ETAP***

oynakbasi34 ( 107/ 107 / / % ) Sabit
mavimli ( 75 / / / % )
serenalar ( 79,7 / 79,2 / 0,5 / 0,63 % )
Meryemozcan27 ( 63,7 / 32,9 / 0,8 / 1,26 % )
ebideryal ( 73,7 / 72,6 / 1,1 / 1,49 % )
Lilimam25 ( 67,9 / 67,1 / 0,8 / 1,18 % )
Themarginal ( 56,2 / / / %)

8. Takım Ortalaması: %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ

Bonus ( 101,5 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Sevilay80 ( 77,5 / 78,5 / +1 / - 1,29 % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( 86,8 / / / % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
kittenlove ( 61,7 / / / % )
31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu
sonundaoldu ( 63,2 / 62,7 / 0,5 / 0,79 % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu

@Black_house Canım hiç uğramadığın için seni Cengaverler listesinden de çıkardım ne zaman tamam bundan sonra düzenli geleceğim dersen yine senide dahil ederim

Merhaba kızlar
Wc cuma stresındenmı ne çıkamadım
Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79.2
Giden 500gr

Tebrikler canım 500 gram deyip geçme zaten şu WC sorununu atlattığınızda eminim sende çok daha güzel eksiler göreceksin

Bu arada benim Cadı sabah hiç bana seslenmeden çıktı Daha doğrusu çıkarken babasına seslendi ( duydum ama tepkim devam ettiği için kımıldamadım )
Normalde her sabah okula varınca mesaj atardı inadından onuda atmadı
Şimdide babasını aramış benim deli gibi başım ağrıyor gelip beni okuldan alırmısın diye

Kendini haklı görüyor sanırım hala yoksa şimdiye kadar asla uzatmaz hatta yatmadan mutlaka sırnaşırdı bende tabi ne kadar inat ettim desemde anında yumuşardım

Tabi eşimde bana söyleniyor başlıyacağım sizin tartışmanıza ulen şirketten de haber vermeden aniden çıktım kızı almaya gideceğim diye dedi Dedim hiç şaşırmadım baş ağrısının tutmasına ( onun baş ağrıları tamamen stresden ) tabi bana mesaj atsada gidip alamam araba bende değil diye
Şimdi gelince hemen yine odasına çekilir ( resmen benle inatlaşıyor hani bu sefer ben geri adım atmam gibilerinden daha evvelde denedi benim inadımla başa çıkamadı ama yinede şansını deniyor sanırım )

Neyse gelsin bakalım hanım Oturup konuşuruz olmazsa tekrar çünkü cidden bazen dilinin ayarı yok

Neyse geçen gün yıkadığım çamaşırlar kurumuş bir kaç parça hemen onları da ütüleyeyim de çıksın aradan birikince daha beter oluyor nasılsa birazdan bir posta daha çamaşır atacağım makineye

Tabi gözüm buralarda olacak yine

Kızlaaaaaar müthiş bir ekmek keşfettim yorumları ve tarifi okuduktan sonra attım fırına. Dersimin başlamasına bir saat kaldı bekliyorum başında. Tam bir protein bombası... tek başına bir öğün yerine geçecek kadar da iddialı. Hem yiyeceksiniz, hem doyacaksiniz bununla da kalmayıp sağlıklı kilolar vereceksiniz.Daha ne olsun di mi hele ben....yediklerimin aynısını yiyen bunun yanında bunu tüketen birinin iki kilo verdiğine şahit oldum. Karatay diyeti yapanlardan aldım tarifi. İçindekiler kirmizi mercimek, yumurta, tereyağı, ev yoğurdu, peynir, maydanoz, karbonat, istediğiniz baharatlar ... Bakar mısınız saf protein hepsi....belki tadına bakamayabilirim ama akşam tarif vericem....bekleyin beni anacığım...

Vuhuuuuu. .. tadı da çok güzel kuzum. Denemistim ben.

Bir de yeşil mercimek ve pırasa ile börek te çok güzel oluyor unsuz. Karatay böreği

Gençlik ah ah annemle ne çatışırdım lise yıllarımda o geldi aklıma halen bazı bazı oluyor annemle hep çok farklıydık ama zamanla uzlaşmayı öğrendim.

***8. TAKIM 604.ETAP***

oynakbasi34 ( 107/ 107 / / % ) Sabit
mavimli ( 75 / / / % ) Sabit
serenalar ( 79,7 / 79,2 / 0,5 / 0,63 % )
Meryemozcan27 ( 63,7 / 32,9 / 0,8 / 1,26 % )
ebideryal ( 73,7 / 72,6 / 1,1 / 1,49 % )
Lilimam25 ( 67,9 / 67,1 / 0,8 / 1,18 % )
Themarginal ( 56,2 / 55,7 / 0,5 / 0,89 %)

8. Takım Ortalaması: 0,779 %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ

Bonus ( 101,5 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Sevilay80 ( 77,5 / 78,5 / +1 / - 1,29 % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( 86,8 / / / % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
kittenlove ( 61,7 / / / % )
31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu
sonundaoldu ( 63,2 / 62,7 / 0,5 / 0,79 % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu

@Black_house Canım hiç uğramadığın için seni Cengaverler listesinden de çıkardım ne zaman tamam bundan sonra düzenli geleceğim dersen yine senide dahil ederim

Anammmmmmm okurken gözlerim parladı resmen neymiş o neymiş o diye
Hadi bakalım büyük bir heycanla tadını ve tarifini bekliyorum gerçi hala kendime mini fırın alamadım ama önümüzdeki haftasonu alırım inşallah o zaman bende denerim ve en azından gönül rahatlığı ile 1 dilim de olsa yerim belki o zaman şu boş açlıklarım da gider

Hayırlı cumalar arkadaşlar, 55.7 ile geldim. Geçen haftaya göre - 500 vermişim.

Tebrikler canım istikrarlı gidenlerden biride sensin

Kesinlikle haklısın eminim dediğin gibi yoğunluğa alışınca sistemini oturtursun Vazgeçmek yok

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ortalamamız sayenizde şahane

Hepinize tek tek teşekkür ederim ve tebrik ediyorum
İnşallah önümüzdeki hafta bizlerde güzel eksiler görüp katkıda bulunuruz ortalamaya

Aklımdayken taşıyorum listemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…