Bu arada okul çıkışı ne güzel marketimi yapıp eve gelecektim ki kızkardeşime yakalandımOda Anneme kahve içmeye geliyormuş ille sende gel diye tutturdu
Ne güzel eve gelecektim direk ama sonra hadi bende geleyim dedimhemen bir kahve içip bir saat kadar kaldıktan sonra kuzuyla eve geldik
Akşamlık artık karnabahar haşlayıp yoğurtlu yerim diye düşünüyorumkızlara da bezelye pişiririm cinsler yemezler şimdi karnahabarı
Yapan kazanır bebeğim ...o da senin farkın olacak....Yanlız bu spor olayında size haksızlık olmasın ben üç gün Step neredeyse 6 gün fitnes yapıyorum yürüme bandı bisiklet ekliptik dumbel yerel kas çalışması yer hareketleri puanları alırım beni katmayın isterseniz yada sizi de gaza getirirsem katınnn alnımızın sırtımızdan akan terlerle gitsin yağlar
senin bu azmine bayılıyorum.Pro ekmek harika oldu arkadaşlar. Biberli kimyonlu yaptım aman yarabbim .... Hele ayran ve çayla müthiş olacak... Biliyor musunuz bizim kilo almaktaki en önemli sorunumuz üşengeçlik....buna karar verdim. Araştırsak o kadar çok alternatif var ki...sonra gir mutfağa on dakikada hazırla....tembeliz totoşlari yerinden kaldirmayalim yumurtalarimiz sogumasin aman diyim....
Yağlarımdan kurtulmaya karar verdim bı defa...bu takımda madem beraberiz elbirliği gönül bağıyla eriteceğiz kızlar kurtuluşumuz yok.... Hem de bedava ...yansın yağlar...yasasin kadın dayanışması
Yanlız bu spor olayında size haksızlık olmasın ben üç gün Step neredeyse 6 gün fitnes yapıyorum yürüme bandı bisiklet ekliptik dumbel yerel kas çalışması yer hareketleri puanları alırım beni katmayın isterseniz yada sizi de gaza getirirsem katınnn alnımızın sırtımızdan akan terlerle gitsin yağlar
Eki Görüntüle 2223978
Böyle bir tablo...exelde iyi değilim ama eşime yaptırabilirim. Seve seve de takip ederim ama tatilde Ankara da olacağım o sürede ilgilenebilecek biri olursa tamamdır arkadaşlar...
Pro ekmek harika oldu arkadaşlar. Biberli kimyonlu yaptım aman yarabbim .... Hele ayran ve çayla müthiş olacak... Biliyor musunuz bizim kilo almaktaki en önemli sorunumuz üşengeçlik....buna karar verdim. Araştırsak o kadar çok alternatif var ki...sonra gir mutfağa on dakikada hazırla....tembeliz totoşlari yerinden kaldirmayalim yumurtalarimiz sogumasin aman diyim....
Yağlarımdan kurtulmaya karar verdim bı defa...bu takımda madem beraberiz elbirliği gönül bağıyla eriteceğiz kızlar kurtuluşumuz yok.... Hem de bedava ...yansın yağlar...yasasin kadın dayanışması
Yanlız bu spor olayında size haksızlık olmasın ben üç gün Step neredeyse 6 gün fitnes yapıyorum yürüme bandı bisiklet ekliptik dumbel yerel kas çalışması yer hareketleri puanları alırım beni katmayın isterseniz yada sizi de gaza getirirsem katınnn alnımızın sırtımızdan akan terlerle gitsin yağlar
Yakın zamanlı kilo hedef de yapabilsek kaptanım onda da ilk tutturana havai fişek patlatırız
Kurban olurum sana güzel Hilalcim iyiyim sen nasılsın? Sesin çıkmadığı zaman korkar oldum. Buralardan fazla uzak durma elinden geldiğince lütfenMeryem ablacım nasilsinnnn
Çaktım bileBuralarda ne çırpınıyoz mavimlim bi görsen Meryem im helal sana çak bi soda gerçi şimdi çay keyfi yapıyom çak bi çay diyim
Canım tabloyu hazırlatıp mail adresine atarım. 16.30 da okuldan gelince bir buçuk dilim yedim ekmekten sanki bir ton yemek var midemde. Bir bardak da kefir içmiştim ben bugün tamamim canım.Canım olmadı sen listeyi enisteye hazirlat zahmet olmazsa sonra bana mail atarsan ( sana özelden adresi atarım ) üzerinde düzenlemeleri yaparımsıkıntı olmaz
Muhteşem ötesi olmuş...
Mavişim ben de senin dik duruşuna, zorluklar karşısında yılmayışina bayılıyorum.senin bu azmine bayılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?