Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim kızda yemez karnabahar.
Afiyet olsun canım sana

Pro ekmek harika oldu arkadaşlar. Biberli kimyonlu yaptım aman yarabbim .... Hele ayran ve çayla müthiş olacak... Biliyor musunuz bizim kilo almaktaki en önemli sorunumuz üşengeçlik....buna karar verdim. Araştırsak o kadar çok alternatif var ki...sonra gir mutfağa on dakikada hazırla....tembeliz totoşlari yerinden kaldirmayalim yumurtalarimiz sogumasin aman diyim....
Yağlarımdan kurtulmaya karar verdim bı defa...bu takımda madem beraberiz elbirliği gönül bağıyla eriteceğiz kızlar kurtuluşumuz yok.... Hem de bedava ...yansın yağlar...yasasin kadın dayanışması

Yanlız bu spor olayında size haksızlık olmasın ben üç gün Step neredeyse 6 gün fitnes yapıyorum yürüme bandı bisiklet ekliptik dumbel yerel kas çalışması yer hareketleri puanları alırım beni katmayın isterseniz yada sizi de gaza getirirsem katınnn alnımızın sırtımızdan akan terlerle gitsin yağlar

Yapan kazanır bebeğim ...o da senin farkın olacak....

senin bu azmine bayılıyorum.

ben tibeti yapınca oh be diyorum bu da nesi

Eki Görüntüle 2223978
Böyle bir tablo...exelde iyi değilim ama eşime yaptırabilirim. Seve seve de takip ederim ama tatilde Ankara da olacağım o sürede ilgilenebilecek biri olursa tamamdır arkadaşlar...

Canım olmadı sen listeyi enisteye hazirlat zahmet olmazsa sonra bana mail atarsan ( sana özelden adresi atarım ) üzerinde düzenlemeleri yaparım sıkıntı olmaz

Ay valla ben bile merak ettim şimdi ama daha 1 hafta daha beklemem lazım fırın için Sen tarifi at kayıt edelim de bende ilk fırsatta denerim

Olur mu canım aksine sen bizi gaza getiriyorsun ♡♡♡♡
Seni gecmeyi bırak en azından yaklaşmak bile bize çok iyi gelecektir

Yakın zamanlı kilo hedef de yapabilsek kaptanım onda da ilk tutturana havai fişek patlatırız

Cadılar laptopa şimdilik el koydu ama bu gece kesinlikle hazırlar aylık hedef listemizi herkes aylık hedef belirttikten eklerim ben

Buralarda ne çırpınıyoz mavimlim bi görsen Meryem im helal sana çak bi soda gerçi şimdi çay keyfi yapıyom çak bi çay diyim
Çaktım bile fark etmez içelim ne olursa

Canım olmadı sen listeyi enisteye hazirlat zahmet olmazsa sonra bana mail atarsan ( sana özelden adresi atarım ) üzerinde düzenlemeleri yaparım sıkıntı olmaz
Canım tabloyu hazırlatıp mail adresine atarım. 16.30 da okuldan gelince bir buçuk dilim yedim ekmekten sanki bir ton yemek var midemde. Bir bardak da kefir içmiştim ben bugün tamamim canım. yazicam tarifi ...

Nasıl olmuş kızlarrrrrrrrrrrrr Acemi işi ama iş görür sanırım
Eki Görüntüle 2224048
Muhteşem ötesi olmuş... acemi mi

Yarın yine yoğun bir gün beni bekliyor

Sabah erkenden Havuz faslı var kuzunun çıkışta hemen kızları eve bırakıp ( ablası sağ olsun sen yorulma ben ilgilenirim kuzuyla dedi ) direk en yakın Arkadaşıma geçeceğiz eşimle
Eşi hatuna araba aldı ( otomatik vites ) ve ehliyeti olduğu halde hiç trafiğe çıkmadığı için eşimden bir iki saat direksiyon dersi istemişti geçenlerde
1 saat kadar ona ders verdikten sonra da direk eve geçip tekrar kuzuyu alacağım ve sınıftan iki veliyi daha yanıma alıp bu sefer de deneme sınavı yapan bir özel okula gideceğiz ( Allahtan bize çok uzak değil )
Aslında ben düşünmüyordum sınava sokmayı ama Öğretmenimiz o sınavı da deneyimlesin ki hem genel durumunu öğrenmiş olursunuz hemde çocuklar ileride Lise sınavına girdiklerinde neyle karşılaşacaklarını şimdiden öğrenmiş olsunlar dedi

Bunların hepsi saat 14.00de kadar olanlar Sınav 90 dakika sürecekmiş o arada bizde Annelerle dışarda oturup iki sohbet ederiz sonrada eve gelir direk dinlenirim akşam belki arkadaşlar çaya gelecek ama o kesin değil Temizliğimi de yaptığım için başka derdim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…