Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Olurmu ablam yaz sen karış hizaya getir bizi
Kızım uyudu gibi biraz daha dalsın hemen 50ser mekik, zıplama, sırt hareketi, yaparım söz bitince buraya yazarım ne kadar yaptıgımı
Yarın da sonuç harika gelmesin sorarım kendime
Aynen valla bende

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Ancak gelmeye fırsatım oldu
Sağ oldun büyük kızla eccuk kapistik da
Bugüne kadar hiç yapmadığı bir terbiyesizlik yaptı bana göre hayır birde kendi marifetmış gibi anlatınca biraz tartıştık

Okulda hocasiyla bir konuda tartismis ki hocası bence kesinlikle haklı ama bizimki kalkıp hocaya sacmaliyorsunuz demiş
Konuda çok saçma ; Bunlarin bir inşaatprojesi vardı 3 arkadaş ortak yaptıkları ve hoca daha evvel onlara perşembe okuldan sonra bitirene kadar okulda kalırsınız demiş baştan bizimkiler tâbi gayet memnun olmuşlar ancak bugün onlardan sorumlu olan başka bir öğretmen o hocaya olmaz bir şey olursa okul saati harici niye okuldaydilar diye bizim başımız agrir demiş haklı olarak
Tabi öğretmen bunu onlara iletince benimki yok efendim ne alaka işte projeyi yarın nasıl teslim edebiliriz bu şartlar altında falan diye söylenmiş hoca tamam söz verdim ama sıkıntı olur ben yinede Size 100 vereceğim sonuçta bütün sınıftaki en iyi proje sizinki dediği halde bizimki neyin kafasını yasadiysa ben hak etmediğim bir NOT istemiyorum yok efendim bitmemiş projeye 100 verilmez işte siz iyice sacmaliyorsunuz demiş
Hoca birsey dememiş o An ama bizimki birde marifet yapmış gibi kendini haklı gorurcesine anlatınca bana geldiler Terbiyesizlik bu yaptığın sen nasıl bu sekilde Hocana konusursun dedim valla disipline verse haklı yine dua et adam bir şey dememiş sana dedim hayır o An ya ağzımdan kaçtı dese olay çıkmayacak bile ama kendini haklı görünce bana geldiler sonuçta hem büyüğü hem Hocası hemde adam zaten sana hakkını verecek sen bitirmesende hala neyin kafasını yaşıyorsun dedim

Yarın kesinlikle gidip hocasından özür dileyecek yoksa kesinlikle konuşmayacağım onunla benim evladım büyüğüne heleki ona eğitim veren birine bu sekilde konusamayacak

amaa öyle nasıl çalışacak insan yahu havasız güneşsiz

Valla bilmiyorum artık nereye kadar
Eşim şu erken emeklilik çıksa dakika durmam diyip duruyordu zaten ama bu kez seçimlere kadar çıkmazsa kesinlikle istifa edecekmis bende et gitsin anasını satan dedim sonuçta diri diri mezara girdiler resmen ustelik zaten iş yerinde mobbing de yapıyor adam şartları bahane eder çıkarsa o zaman işsizlik maaşı da baglaniyormus en azından biraz idare ederiz o arada

Valla çok haklısın evdekiler de söyleniyor iyiken tamam söz verdin ama su anda durumun ortada yorulmadan lazım diyorlar ama inan evde de oturuyorum orada da yüzden hiç sıkıntı vermedi bana ♡ hem biraz kafam dağıldı iki sohbet edince
Zaten ayda 1 oluyor bu toplantılar yani 1 ay rahat olacağım şükür ağrım da yok denecek kadar az artık

Ah bu gençliğin deli akan kanları Bizde çok eski değiliz ama yeni nesil fena geliyo özgüven tavan valla Çok iyi yapmışsın tepki koyarak canım inşallah özür diler

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah gönlünüze göre olur herşey

Hayırlı geceler
Kalkinca elma sirkeli su kahvaltı
2 haşlanmış yumurtası kaşık tulum peyniri bi dilim tb ekmek 3 kaysi 2 ceviz
Öğle 4 köfte bi tb salata yağsız
Aksam Yoğurtlu kabak 3 kaşık nar ceyrekmandalina
Su 7 bardak kadar bi kahve bi soda
Spor 1 saat kadar fitness hadi bakalım yarın
Güzel sonuçlar olur inş

Ah bu gençliğin deli akan kanları Bizde çok eski değiliz ama yeni nesil fena geliyo özgüven tavan valla Çok iyi yapmışsın tepki koyarak canım inşallah özür diler

Ya normalde de dobradır ama asla büyüğüne bu şekilde çocuk azarlar gibi davrandığına şahit olmadım Ona da dedim sen dua et 20 sene okumadın yoksa valla o hocalar sizin ananızı ağlatırdı diye
Hayır ortada gerçekten yanlış bir durum olsada bu şekilde saçmalıyorsunuz denmez hocaya Üstelik bir yerlerine bir şey olsa Hocaların canı okunacak
Onunda açıklaması neymiş efendim okulda falçatayla kaç kere birileri parmağını yaralamış o zaman umursamamışlarda şimdi mi umursuyorlarmış

Valla keyfi bilir ben akşamdan beri konuşmuyorum onunla ( gerçi odasından çıkmadı test çözüyor kafa dağıtmak için ) ama ben kızımı tanıyorum o an sinirden söylediğine şimdiden pişman olmuştur birde ben konuşmuyorum diye de içi içini yiyordur Hiç kusura bakmasın kesinlikle yarın sorduğumda Hocasının gönlünü almadıysa ben tavrıma devam edeceğim

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah gönlünüze göre olur herşey

Aminnnn canım cümlemiz için

Helal olsun canım valla süper bir menü

Benimde şükür regl bugün sonunda bitti duşumu da aldım mis gibi oturuyorum Gerçi hala ödemim var sanırım çünkü bileklerim inanılmaz şiş ve resmen sızlıyor
Bugün de yeterli su içemedim sanırım ama 2 tane yeşil çay içtim en azından

Sabaha eksi görürsün inş abla menünü göremedim

Kuzum geçmiş olsun .. ne kotu olmus öyle.

Sabaha eksi görürsün inş abla menünü göremedim

Valla biraz karışık bir menü oldu bugün ama yinede hadi sen sormuşken yazayım;

Uyanınca; 07.30da
1 büyük kupa sıcak su

Kahvaltı; 08.30da
2 haşlanmış yumurta
1 bardak sıcak süt

ara; 10.30da
1 fincan yeşil çay
1/4 simit ( dünden kalmişti atılmasın dedim )

ara; 11.45de
az sütlü filtre kahve

Öğlen; 15:00de ( Seminer sonrası Annemde )
1 portakal
1 elma
2 uzun çörek otlu grisini

akşam 19.00da
3 yumurtalı Omlet
( Aslında evde kapuska vardı da canım istemedi o an )

ara; 21:00de
1 kupa normal çay
1 dilim reçelli ekmek ( işte onu yemeseydim çok iyidi ama çok açıktım işte hata bende sonuçta akşam adam akıllı doyursana karnını ama yok kuzuyla kapışınca ister istemez benim bünye sapıttı )

Ana kız hastalandık biz de daha yeni iyileştim ama yeniden grip oldum anlamadım ben de.

Banucum size de geçmiş olsun..

sonundaoldu sen hamilemisin canım ?
Sanki öyle birseyler okudum kafayı yemediysem :)

Sağ olasın canım size de çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ….Aminnnnn

Heee mezun olan hamile kalıyor İnşallah kuzucuğun kalp atışlarını da duyar da netlik kazanır kuzunun sağlığı

Kuzum geçmiş olsun .. ne kotu olmus öyle.
Sagol abla
Kabızlık onu tuvaletten soguttu gene acıyacak diye korkuyor ins atlatırız bu korkuyuda
Sızede gecmiş olsun

Recelli ekmek olmasaymış süper bir menüymüs

sonundaoldu hamilemı gerçekten kacırdımmı ben gözden yaa

Olabilir canım
Ben Türk kahvesi içtim aksam yogun Bi açlık yok Suan deneyebilirsin abla ama bende uykusuzluk yapıyor inş uyurum gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…