Yarın da sonuç harika gelmesin sorarım kendimeBugün de harikasın lilim.
Olurmu ablam yaz sen karış hizaya getir biziCanımın içi sizin yorumlarınızi okuyunca çok seviniyorum. Beni yalnız bırakmayın her işe karışan kızan bir hatun durumuna düşmek istemiyorum. Meralin dediği fındık biraz çok olmuş..o enerjiyi de bir şekilde harca sabaha kalmasın. Menü bildirimlerinde bugün hep bal gordum sanki anlaşmışsınız gibi...yarın ballı eksilerimiz olur inşallah. Acılı çorbana ve saatine bayıldım Seroşcum.
Aynen valla bendeYarın da sonuç harika gelmesin sorarım kendime
amaa öyle nasıl çalışacak insan yahu havasız güneşsiz
Sanırım yaş ilerledikçe insan kendinin ve sağlığının önemli olduğunu daha iyi anlıyor ve öğreniyor. Bir sorunu veya konuyu anlama hususunda entel dantel kesimin sıkça kullandığı empatiyi yaparım. Banucum hangi diploma ve sertifika benim kolumu sağlıklı kullanmam kadar bana fayda sağlayabilir. Bacım ben bu konuda seni anlamakta zorlanıyorum. Bir arkadaşın olarak önceliğinin sağlığın olması gerektiğini son kez söylüyorum merak etme bir daha açıp canını sıkmam.
Ah bu gençliğin deli akan kanlarıSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Ancak gelmeye fırsatım oldu
Sağ oldun büyük kızla eccuk kapistik da
Bugüne kadar hiç yapmadığı bir terbiyesizlik yaptı bana görehayır birde kendi marifetmış gibi anlatınca biraz tartıştık
Okulda hocasiyla bir konuda tartismis ki hocası bence kesinlikle haklı ama bizimki kalkıp hocaya sacmaliyorsunuz demiş
Konuda çok saçma ; Bunlarin bir inşaatprojesi vardı 3 arkadaş ortak yaptıkları ve hoca daha evvel onlara perşembe okuldan sonra bitirene kadar okulda kalırsınız demiş baştanbizimkiler tâbi gayet memnun olmuşlar ancak bugün onlardan sorumlu olan başka bir öğretmen o hocaya olmaz bir şey olursa okul saati harici niye okuldaydilar diye bizim başımız agrir demiş haklı olarak
Tabi öğretmen bunu onlara iletince benimki yok efendim ne alaka işte projeyi yarın nasıl teslim edebiliriz bu şartlar altında falan diye söylenmişhoca tamam söz verdim ama sıkıntı olur ben yinede Size 100 vereceğim sonuçta bütün sınıftaki en iyi proje sizinki dediği halde bizimki neyin kafasını yasadiysa ben hak etmediğim bir NOT istemiyorum yok efendim bitmemiş projeye 100 verilmez işte siz iyice sacmaliyorsunuz demiş
Hoca birsey dememiş o An ama bizimki birde marifet yapmış gibi kendini haklı gorurcesine anlatınca bana geldilerTerbiyesizlik bu yaptığın sen nasıl bu sekilde Hocana konusursun dedim valla disipline verse haklı yine dua et adam bir şey dememiş sana dedim hayır o An ya ağzımdan kaçtı dese olay çıkmayacak bile ama kendini haklı görünce bana geldiler sonuçta hem büyüğü hem Hocası hemde adam zaten sana hakkını verecek sen bitirmesende hala neyin kafasını yaşıyorsun dedim
Yarın kesinlikle gidip hocasından özür dileyecek yoksa kesinlikle konuşmayacağım onunlabenim evladım büyüğüne heleki ona eğitim veren birine bu sekilde konusamayacak
Valla bilmiyorum artık nereye kadar
Eşim şu erken emeklilik çıksa dakika durmam diyip duruyordu zaten ama bu kez seçimlere kadar çıkmazsa kesinlikle istifa edecekmis bende et gitsin anasını satan dedimsonuçta diri diri mezara girdiler resmen ustelik zaten iş yerinde mobbing de yapıyor adam şartları bahane eder çıkarsa o zaman işsizlik maaşı da baglaniyormus en azından biraz idare ederiz o arada
Valla çok haklısın evdekiler de söyleniyor iyiken tamam söz verdin ama su anda durumun ortada yorulmadan lazım diyorlarama inan evde de oturuyorum orada da yüzden hiç sıkıntı vermedi bana ♡ hem biraz kafam dağıldı iki sohbet edince
Zaten ayda 1 oluyor bu toplantılaryani 1 ay rahat olacağım şükür ağrım da yok denecek kadar az artık
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Ancak gelmeye fırsatım oldu
Sağ oldun büyük kızla eccuk kapistik da
Bugüne kadar hiç yapmadığı bir terbiyesizlik yaptı bana görehayır birde kendi marifetmış gibi anlatınca biraz tartıştık
Okulda hocasiyla bir konuda tartismis ki hocası bence kesinlikle haklı ama bizimki kalkıp hocaya sacmaliyorsunuz demiş
Konuda çok saçma ; Bunlarin bir inşaatprojesi vardı 3 arkadaş ortak yaptıkları ve hoca daha evvel onlara perşembe okuldan sonra bitirene kadar okulda kalırsınız demiş baştanbizimkiler tâbi gayet memnun olmuşlar ancak bugün onlardan sorumlu olan başka bir öğretmen o hocaya olmaz bir şey olursa okul saati harici niye okuldaydilar diye bizim başımız agrir demiş haklı olarak
Tabi öğretmen bunu onlara iletince benimki yok efendim ne alaka işte projeyi yarın nasıl teslim edebiliriz bu şartlar altında falan diye söylenmişhoca tamam söz verdim ama sıkıntı olur ben yinede Size 100 vereceğim sonuçta bütün sınıftaki en iyi proje sizinki dediği halde bizimki neyin kafasını yasadiysa ben hak etmediğim bir NOT istemiyorum yok efendim bitmemiş projeye 100 verilmez işte siz iyice sacmaliyorsunuz demiş
Hoca birsey dememiş o An ama bizimki birde marifet yapmış gibi kendini haklı gorurcesine anlatınca bana geldilerTerbiyesizlik bu yaptığın sen nasıl bu sekilde Hocana konusursun dedim valla disipline verse haklı yine dua et adam bir şey dememiş sana dedim hayır o An ya ağzımdan kaçtı dese olay çıkmayacak bile ama kendini haklı görünce bana geldiler sonuçta hem büyüğü hem Hocası hemde adam zaten sana hakkını verecek sen bitirmesende hala neyin kafasını yaşıyorsun dedim
Yarın kesinlikle gidip hocasından özür dileyecek yoksa kesinlikle konuşmayacağım onunlabenim evladım büyüğüne heleki ona eğitim veren birine bu sekilde konusamayacak
Valla bilmiyorum artık nereye kadar
Eşim şu erken emeklilik çıksa dakika durmam diyip duruyordu zaten ama bu kez seçimlere kadar çıkmazsa kesinlikle istifa edecekmis bende et gitsin anasını satan dedimsonuçta diri diri mezara girdiler resmen ustelik zaten iş yerinde mobbing de yapıyor adam şartları bahane eder çıkarsa o zaman işsizlik maaşı da baglaniyormus en azından biraz idare ederiz o arada
Valla çok haklısın evdekiler de söyleniyor iyiken tamam söz verdin ama su anda durumun ortada yorulmadan lazım diyorlarama inan evde de oturuyorum orada da yüzden hiç sıkıntı vermedi bana ♡ hem biraz kafam dağıldı iki sohbet edince
Zaten ayda 1 oluyor bu toplantılaryani 1 ay rahat olacağım şükür ağrım da yok denecek kadar az artık
Ah bu gençliğin deli akan kanlarıBizde çok eski değiliz ama yeni nesil fena geliyo özgüven tavan valla Çok iyi yapmışsın tepki koyarak canım inşallah özür diler
hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah gönlünüze göre olur herşey
Hayırlı geceler
Kalkinca elma sirkeli su kahvaltı
2 haşlanmış yumurtası kaşık tulum peyniri bi dilim tb ekmek 3 kaysi 2 ceviz
Öğle 4 köfte bi tb salata yağsız
Aksam Yoğurtlu kabak 3 kaşık nar ceyrekmandalina
Su 7 bardak kadar bi kahve bi soda
Spor 1 saat kadar fitness hadi bakalım yarın
Güzel sonuçlar olur inş
Sabaha eksi görürsün inş abla menünü göremedimBenimde şükür regl bugün sonunda bittiduşumu da aldım mis gibi oturuyorum Gerçi hala ödemim var sanırım çünkü bileklerim inanılmaz şiş ve resmen sızlıyor
Bugün de yeterli su içemedim sanırım ama 2 tane yeşil çay içtim en azından
Kızlar acile gittik kızım cok agladı yapamıyorum anne diye bıde iç camasırda kan görünce panik oldum bagırsaklardamı yırtılma oldu diye
Acilde lavman yapıldı yarım saat bekledik cok az yaptı 22:45te ikinci lavman yapıldı çok agladı bende istemsızce bagırdım yeter yap artık diye hiç bir sekilde klozet oturmuyor acıyor yapamam diye iç camasır kilotlu corabı battı
Onlar cıkardım esim gitti bez aldı geldi onu takıp esofmanı giydirdim
23:25te yaptı cok sükür kan yoktu Dr da onun için bekletti bizi bide demesınmı çok sabırsızsınız sabırlı olun diye dedim kızım aglarken nasıl sabırlı olabilirim
2.lavmanı yapmak için çok bekledik odada yogundu acil 20dk kızım işlem yapılacak diye agladı bende ne kadar daha beklıycez diye kızınca
Yatan hasta bölümüne cikin burası yogun dedi Dr asistanı bende yenimi aklınıza geldi çocuk mahvoldu dedim
Hiç gittiğim Bı hastane değil özel bide keske dogdugundan itibaren takip edilen hastaneye gitseydim pişman oldum
Sabaha eksi görürsün inş abla menünü göremedim
Ana kız hastalandık biz de daha yeni iyileştim ama yeniden grip oldum anlamadım ben de.
Banucum size de geçmiş olsun..
sonundaoldu sen hamilemisin canım ?
Sanki öyle birseyler okudum kafayı yemediysem :)
Sagol ablaKuzum geçmiş olsun .. ne kotu olmus öyle.
Recelli ekmek olmasaymış süper bir menüymüsValla biraz karışık bir menü oldu bugün ama yinede hadi sen sormuşken yazayım;
Uyanınca; 07.30da
1 büyük kupa sıcak su
Kahvaltı; 08.30da
2 haşlanmış yumurta
1 bardak sıcak süt
ara; 10.30da
1 fincan yeşil çay
1/4 simit ( dünden kalmişti atılmasın dedim )
ara; 11.45de
az sütlü filtre kahve
Öğlen; 15:00de ( Seminer sonrası Annemde )
1 portakal
1 elma
2 uzun çörek otlu grisini
akşam 19.00da
3 yumurtalı Omlet
( Aslında evde kapuska vardı da canım istemedi o an )
ara; 21:00de
1 kupa normal çay
1 dilim reçelli ekmek ( işte onu yemeseydim çok iyidi ama çok açıktımişte hata bende sonuçta akşam adam akıllı doyursana karnını ama yok kuzuyla kapışınca ister istemez benim bünye sapıttı )
Sağ olasın canımsize de çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ….Aminnnnn
Heee mezun olan hamile kalıyorİnşallah kuzucuğun kalp atışlarını da duyar da netlik kazanır kuzunun sağlığı
Olabilir canımArkadaşlar hedef kilomu belli ama her Ay için bide yakın bi hedef mi koysak daha ciddileşmemiz için bide ikindi sonrası yada akşam açlık krizlerim ize daha Keskin çözümler bulabilir miyiz bitkisel çayla yada soda gibi napabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?