- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim
Pırasayı denemiştim ben de yeşil mercimeği de aklıma yazdım canım.Vuhuuuuu. .. tadı da çok güzel kuzum. Denemistim ben.
Bir de yeşil mercimek ve pırasa ile börek te çok güzel oluyor unsuz. Karatay böreği
Tebrikler canım...devamı gelsin inşallah...Hayırlı cumalar arkadaşlar, 55.7 ile geldim. Geçen haftaya göre - 500 vermişim.
Rica ederim kaptanım sonuc değişmesede söyleyim dedim :))Sağ olasın canımhemen düzelttim
Anam o rakam nasıl gelmiş orayabenim küçük kız bile okadar değil
Tesekkur ederiz ❤Teşekkür ederizsizlerde inşallah güzel rakamlar görürsünüz
Şahane fikirKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bizim Kardeşceğizlerimizin yeni bir uygulaması dikkatimi çektiüstelik her iki kardeş takımımız da uyguluyor
Spor karşılığında Puan olayı var
Belli bir liste oluşturmuşlar ve her gün yapılan spora göre puan kazanılıyorNe dersiniz bizlerde uygulasak mı hem spor konusunda da en yüksek puanları alanları kendi aramızda derecelendiririz
Hatta durun hemen listelerini de kopyalayıp buraya yapıştırayım ;
SPOR SÜRE/ADET PUAN
Normal Yürüyüş ------ 3Puan
Tempolu Yürüyüş ----- 4Puan
Leslie ------------------ -4 Puan
Eliptik ------------------ 5 Puan
Yüzme------------------- 5 Puan
Jillian ------------------- 4 Puan
Cardio------------------- 4 Puan
Zumba ------------------ 4 Puan
plates -------------------- 3 Puan
Step ----------------------3 Puan
pump it up --------------4 Puan
Squat 50 adet -----------20 Puan
Bisiklet ------------------ 3 Puan
Bölgesel çalışmalar -----3 Puan
50 adet ------------------20 puan
İp atlama 15 Adet -------3 Puan
adım 5000--------------- 40 Puan
Dakika başına verilen puanlar bunlarmesela 30 dakika yürüyüş yapan x 3 Puan olarak düşünülürse 90 puan almış olacak haftanın sonunda artık toplam kaç puan olacağını göreceğiz
Eğer taman derseniz bu listeyi bizim ilk sayfaya yapıştırırım bendeona göre herkes günlük puanını hesaplayarak yazar bende tek tek günlük listeleyip haftasonu spor listemizi paylaşırım hem bizlere de motivasyon olur ne dersiniz
Yoğun. Az daha burayı askıya alacaktım çünkü yememe dikkat edemedim çok bu hafta ama düşündüm sonra burayı askıya alırsam bu sefer ipin ucu kaçar diye vazgeçtim. İş yoğunluğuna alışınca rejim gene rayına oturur nasıl olsa
Elbette. Akademisyenim, üniversitedeyim ve öğretmen yetiştiriyoruz her zamanki gibi mesleğimi çooook seviyorum.Iyi yapmissin. .
Mesleğini yapıyorsun dimi ?
Acaba sen yapabilirmisin abla listeyi ?oynakbasi34 eski takımda candy_candy arkadaşım bir tablo yapıyordu menülerinde kaçamak yapanlar kırmızı oluyordu su, spor olayı da...bugün kacamak yapmiyorsam onun sayesinde kulaklarını çinlatmis olayım dedim hep yeşil olurdu tablom. spor puanlamasi güzel olur kaptancim. Zorlariz kendimizi.
HarikaElbette. Akademisyenim, üniversitedeyim ve öğretmen yetiştiriyoruz her zamanki gibi mesleğimi çooook seviyorum.
Acaba sen yapabilirmisin abla listeyi ?
Nedersiniz kızlar banu abla
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyenlerde eminim haftaya daha güzel eksilerle cumayı karşılayacaklar
Bugün balık günümüz kızımı uyuttum Tibet yapıp balıgı temizlıycem salata corba derken aksam olacak
oynakbasi34 bu hafta takımı sen sırtla artık kuzum.
Şöyle kacamaksiz bir hafta geçirirsen iyi % yaparsın. ♡
oynakbasi34 eski takımda candy_candy arkadaşım bir tablo yapıyordu menülerinde kaçamak yapanlar kırmızı oluyordu su, spor olayı da...bugün kacamak yapmiyorsam onun sayesinde kulaklarını çinlatmis olayım dedim hep yeşil olurdu tablom. spor puanlamasi güzel olur kaptancim. Zorlariz kendimizi.
banucum 86.1 tartıda sabah anneme getirdim tartimi dün 85.1 di bugün 1 kilo fazla çıktı anlamadım neyse biz 86.1 olanı baz alalım da yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?