Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu arada benim büyük kuzu okuldan eve geldi malum
Daha kapıdan girer girmez başladı sırnaşmaya yüz vermeyince fena bozuldu sarılsana falan diye ısrar etti tabi yine dayanamayıp başladım gülümsemeye ve benim eridiğimi anlayıp yapıştı boynuma

Bütün gece uyuyamamışı sıkıntıdan neyse uzun uzun konuştuk hatasını kabul etti ve bir anlık sıkıntıdan ağzından kaçmış bir daha asla olmayacağına dair söz verdi
Tabi konuşunca anında başının ağrısı geçti bir duş alıp kendine geldi iyice şimdi dinleniyor

Bende biraz sonra ufak kuzuyu okuldan almaya gideceğim Bana kalsa git kardeşini al derim de şimdi yeni duş aldı başı yine tutmasın soğu görünce

Vuhuuuuu. .. tadı da çok güzel kuzum. Denemistim ben.

Bir de yeşil mercimek ve pırasa ile börek te çok güzel oluyor unsuz. Karatay böreği
Pırasayı denemiştim ben de yeşil mercimeği de aklıma yazdım canım.

Hayırlı cumalar arkadaşlar, 55.7 ile geldim. Geçen haftaya göre - 500 vermişim.
Tebrikler canım...devamı gelsin inşallah...

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bizim Kardeşceğizlerimizin yeni bir uygulaması dikkatimi çekti üstelik her iki kardeş takımımız da uyguluyor
Spor karşılığında Puan olayı var
Belli bir liste oluşturmuşlar ve her gün yapılan spora göre puan kazanılıyor Ne dersiniz bizlerde uygulasak mı hem spor konusunda da en yüksek puanları alanları kendi aramızda derecelendiririz

Hatta durun hemen listelerini de kopyalayıp buraya yapıştırayım ;

SPOR SÜRE/ADET PUAN
Normal Yürüyüş ------ 3Puan
Tempolu Yürüyüş ----- 4Puan
Leslie ------------------ -4 Puan
Eliptik ------------------ 5 Puan
Yüzme------------------- 5 Puan
Jillian ------------------- 4 Puan
Cardio------------------- 4 Puan
Zumba ------------------ 4 Puan
plates -------------------- 3 Puan
Step ----------------------3 Puan
pump it up --------------4 Puan
Squat 50 adet -----------20 Puan
Bisiklet ------------------ 3 Puan
Bölgesel çalışmalar -----3 Puan
50 adet ------------------20 puan
İp atlama 15 Adet -------3 Puan
adım 5000--------------- 40 Puan

Dakika başına verilen puanlar bunlar mesela 30 dakika yürüyüş yapan x 3 Puan olarak düşünülürse 90 puan almış olacak haftanın sonunda artık toplam kaç puan olacağını göreceğiz

Eğer taman derseniz bu listeyi bizim ilk sayfaya yapıştırırım bende ona göre herkes günlük puanını hesaplayarak yazar bende tek tek günlük listeleyip haftasonu spor listemizi paylaşırım hem bizlere de motivasyon olur ne dersiniz

Şahane fikir

Giyinip kuzuyu okuldan almaya çıkacağım birazdan Yağmur da yağıyor ama bir hava almış olurum Yine yağım bitmiş markete de uğrayacağım 1 saate kalmaz evde olurum sonra spor puanlama işimizi hallederim

Iyi yapmissin. .
Mesleğini yapıyorsun dimi ?

Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyenlerde eminim haftaya daha güzel eksilerle cumayı karşılayacaklar

Bugün balık günümüz kızımı uyuttum Tibet yapıp balıgı temizlıycem salata corba derken aksam olacak

Acaba sen yapabilirmisin abla listeyi ?
Nedersiniz kızlar banu abla

Acaba sen yapabilirmisin abla listeyi ?
Nedersiniz kızlar banu abla

Afiyet olsun canım ..

-----

Eğer meryemde okey derse iyi fikir

oynakbasi34 bu hafta takımı sen sırtla artık kuzum.
Şöyle kacamaksiz bir hafta geçirirsen iyi % yaparsın. ♡

Dediğin gibi bu haftayı sıkı tutup takımı ben sırtlayayım dimi ama
Marketten kendime karnabahar aldım Sibelin eski listelerini de çıkardım meydana yarın sabah itibaren onları sırayla yaparım inşallah Gerçi şimdi aklıma geldi peynir almayı unuttum ama olmadı eşime akşam gelirken getirmesini tembihlerim tekrar çıkmak yemiyor hem çok yoruldum hemde çok soğuk hava

Canım o zaman Puanlama olayını yapalım da sen acaba şu menü tablosuyunu yapabilirmisin en azından bir göreyim bende ona göre olmadı ben devam ederim sana sıkıntı olursa

banucum 86.1 tartıda sabah anneme getirdim tartimi dün 85.1 di bugün 1 kilo fazla çıktı anlamadım neyse biz 86.1 olanı baz alalım da yinede

Canım tartının yeri de değişince farklı çıkabilir ama dediğin gibi fazla olanı baz al ki ona göre eksileri gördükçe hesabını yaparsın Hemen senin bildirimini de cengaverlere ekliyorum canım

Bu arada okul çıkışı ne güzel marketimi yapıp eve gelecektim ki kızkardeşime yakalandım Oda Anneme kahve içmeye geliyormuş ille sende gel diye tutturdu
Ne güzel eve gelecektim direk ama sonra hadi bende geleyim dedim hemen bir kahve içip bir saat kadar kaldıktan sonra kuzuyla eve geldik
Akşamlık artık karnabahar haşlayıp yoğurtlu yerim diye düşünüyorum kızlara da bezelye pişiririm cinsler yemezler şimdi karnahabarı

***8. TAKIM 604.ETAP***

oynakbasi34 ( 107/ 107 / / % ) Sabit
mavimli ( 75 / / / % ) Sabit
serenalar ( 79,7 / 79,2 / 0,5 / 0,63 % )
Meryemozcan27 ( 63,7 / 32,9 / 0,8 / 1,26 % )
ebideryal ( 73,7 / 72,6 / 1,1 / 1,49 % )
Lilimam25 ( 67,9 / 67,1 / 0,8 / 1,18 % )
Themarginal ( 56,2 / 55,7 / 0,5 / 0,89 %)

8. Takım Ortalaması: 0,779 %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ

Bonus ( 101,5 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Sevilay80 ( 77,5 / 78,5 / +1 / - 1,29 % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( 86,8 / 86,1 / 0,7 / 0,81 % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
kittenlove ( 61,7 / / / % )
31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu
sonundaoldu ( 63,2 / 62,7 / 0,5 / 0,79 % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu

@Black_house Canım hiç uğramadığın için seni Cengaverler listesinden de çıkardım ne zaman tamam bundan sonra düzenli geleceğim dersen yine senide dahil ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…