Canım salidan beri yoksun, olacağı buydu. Bak bizi ihmal edince kendini de ediyorsun...üzüldüm artına yapacak bir şey yok demicem çok şey var biliyorsungünaydın kızlar günümüz aydin olsunnn.kaptanim tartımı utanarak yaziyorum.78.5.artıdayım yanioynakbasi34
Muhteşem 1100 gram. Övgüleri fazlasıyla hak ediyorsun ebicim.Hayırlı sabahlar teşekkür ederim meryemciğim bana moral veriyosun tartım 72600 geçen hafta 73700 dü
Arkadaşlar hedef kilomu belli ama her Ay için bide yakın bi hedef mi koysak daha ciddileşmemiz için bide ikindi sonrası yada akşam açlık krizlerim ize daha Keskin çözümler bulabilir miyiz bitkisel çayla yada soda gibi napabiliriz
günaydın kızlar günümüz aydin olsunnn.kaptanim tartımı utanarak yaziyorum.78.5.artıdayım yanioynakbasi34
YENA canım gecmis olsun. Grip salgınından sen de çocuğun da nasibini almış . Tez zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.
Lilimam tatlım en az bir kilo gideceğine eminim . Bir haftadır menülerin çok güzel.
Su perisi86 bebeğim iyi toparladin sen de. Kızartmalar engel olamayacak inşallah. Gelsin eksiler.
oynakbasi34 canım kızın akli başında bir evlat. Ozur diler mutlaka. Menün grisini ve reçelle sabote olmuş....uzuldum
E ebideryal menün süperdi. Önlemler konusunda seninle hemfikirim. Menülerdeki çatlaklar bizleri yaralıyor bunun farkına varılması lazım bir an önce.
zukkum menundeki bir tabak dolusu sarmalar öncekilerin üzerine tuz biber oldu..artık toparlan kendine gel...
Hayırlı sabahlar teşekkür ederim meryemciğim bana moral veriyosun tartım 72600 geçen hafta 73700 dü
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda nasip eder inşallah …...Aminnnnnnnn
Kızlar bu arada daha evvel burada yarışmış olan @adayaren38 arkadaşım birazdan doğum için hastaneye gidecek ( dün gece de gitti de açılma olmadı diye geri gönderdiler ) İnşallah bu kez Rabbim gönlüne göre verir de normal doğumla evladını kucağına alırSizlerden de dua rica ediyorum
Aylık hedef Listesi yapalım bencedeen azından biraz daha motive olmuş oluruz
Açlık krizlerine şekersiz Türk Kahvesi + sadece 1 tane hurma olabilirfazlası olmasın ama
Kuzum 75i gördüğün an listeye gireceğini bu hafta aklından çıkarmaben inanıyorum 2 hafta kendini sıksan o rakamı rahat görürsün
Sorma valla bende kendime çok kızdım sonrasında ama sanırım benim şu açlıklarım birazda strese bağlıNe zaman birşeyler ters gitse kendimi bir türlü toparlayamıyorum farkındayım ama o an yinede engel olamıyorum kendime Bazen acaba bir psikoloğa mı görünsem bu konuda diye düşünmüyor değilim
Yine her zamanki gibi süpersin canımİnan artık ben kendimden utanıyorum hesapta kaptanlık yapıyorum ama sizlere olması gerektiği gibi örnek olamıyorum
Hani Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı
Sağol canım desteğin içininşallah umutları boşa çıkarmam
Ana kız hastalandık biz de daha yeni iyileştim ama yeniden grip oldum anlamadım ben de.
Banucum size de geçmiş olsun..
sonundaoldu sen hamilemisin canım ?
Sanki öyle birseyler okudum kafayı yemediysem :)
Sagol abla
Kabızlık onu tuvaletten soguttu gene acıyacak diye korkuyor ins atlatırız bu korkuyuda
Sızede gecmiş olsun
Recelli ekmek olmasaymış süper bir menüymüs
sonundaoldu hamilemı gerçekten kacırdımmı ben gözden yaa
yihuuuu geliyor 6 lar hadi bakim...Hayırlı sabahlar teşekkür ederim meryemciğim bana moral veriyosun tartım 72600 geçen hafta 73700 dü
Kahvaltıya geçmeden tartı bildirimimi ekleyeyim
Eki Görüntüle 2223823
Geçen hafta 63.7
Toplam kayıp -800
oynakbasi34
Sagol abla
Kabızlık onu tuvaletten soguttu gene acıyacak diye korkuyor ins atlatırız bu korkuyuda
Sızede gecmiş olsun
Recelli ekmek olmasaymış süper bir menüymüs
sonundaoldu hamilemı gerçekten kacırdımmı ben gözden yaa
Kahvaltıya geçmeden tartı bildirimimi ekleyeyim
Eki Görüntüle 2223823
Geçen hafta 63.7
Toplam kayıp -800
oynakbasi34
Günaydın kızlarYine hastane işim var geçmişe bakmaya vaktim yok umarım eksiler gelmeye başlamıştır. Benim canım sıkıldı biraz hiç beklediğim eksiyi göremedim ama wc ye gitmeden tartılmak zorunda kaldım belki ondandır. Neyse daha fazla gevezelik etmeden fotoyu yüklüyorum,öptm hepiniziii
Eki Görüntüle 2223832
Resmin yamukluğu için kusura bakmayan düzeltmekle uğraşamadm sadece kırptım
Geçen hafta :67.9
Bu hafta:67.1
Fark:800 gr
Günaydın kızlarYine hastane işim var geçmişe bakmaya vaktim yok umarım eksiler gelmeye başlamıştır. Benim canım sıkıldı biraz hiç beklediğim eksiyi göremedim ama wc ye gitmeden tartılmak zorunda kaldım belki ondandır. Neyse daha fazla gevezelik etmeden fotoyu yüklüyorum,öptm hepiniziii
Eki Görüntüle 2223832
sonundaoldu geçmiş olsun canım. Ben de öyle fenayım ki burnum bir türlü açılmıyor nerdeyse başka yerden nefes alıcam
Sen de dusmussun dikkat et kendine kuzum yaa. Çok tehlikeli ..
Gebelik konusu Rabbim gönlüne göre versin inşallah. .
Eki Görüntüle 2223832
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?