Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

YENA canım gecmis olsun. Grip salgınından sen de çocuğun da nasibini almış . Tez zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.
Lilimam tatlım en az bir kilo gideceğine eminim . Bir haftadır menülerin çok güzel.
Su perisi86 bebeğim iyi toparladin sen de. Kızartmalar engel olamayacak inşallah. Gelsin eksiler.
oynakbasi34 canım kızın akli başında bir evlat. Ozur diler mutlaka. Menün grisini ve reçelle sabote olmuş....uzuldum
E ebideryal menün süperdi. Önlemler konusunda seninle hemfikirim. Menülerdeki çatlaklar bizleri yaralıyor bunun farkına varılması lazım bir an önce.
zukkum menundeki bir tabak dolusu sarmalar öncekilerin üzerine tuz biber oldu..artık toparlan kendine gel...

günaydın kızlar günümüz aydin olsunnn.kaptanim tartımı utanarak yaziyorum.78.5.artıdayım yani oynakbasi34
Canım salidan beri yoksun, olacağı buydu. Bak bizi ihmal edince kendini de ediyorsun...üzüldüm artına yapacak bir şey yok demicem çok şey var biliyorsun

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda nasip eder inşallah …...Aminnnnnnnn

Kızlar bu arada daha evvel burada yarışmış olan @adayaren38 arkadaşım birazdan doğum için hastaneye gidecek ( dün gece de gitti de açılma olmadı diye geri gönderdiler ) İnşallah bu kez Rabbim gönlüne göre verir de normal doğumla evladını kucağına alır Sizlerden de dua rica ediyorum

Aylık hedef Listesi yapalım bencede en azından biraz daha motive olmuş oluruz
Açlık krizlerine şekersiz Türk Kahvesi + sadece 1 tane hurma olabilir fazlası olmasın ama

günaydın kızlar günümüz aydin olsunnn.kaptanim tartımı utanarak yaziyorum.78.5.artıdayım yani oynakbasi34

Kuzum 75i gördüğün an listeye gireceğini bu hafta aklından çıkarma ben inanıyorum 2 hafta kendini sıksan o rakamı rahat görürsün

Sorma valla bende kendime çok kızdım sonrasında ama sanırım benim şu açlıklarım birazda strese bağlı Ne zaman birşeyler ters gitse kendimi bir türlü toparlayamıyorum farkındayım ama o an yinede engel olamıyorum kendime Bazen acaba bir psikoloğa mı görünsem bu konuda diye düşünmüyor değilim

Hayırlı sabahlar teşekkür ederim meryemciğim bana moral veriyosun tartım 72600 geçen hafta 73700 dü

Yine her zamanki gibi süpersin canım İnan artık ben kendimden utanıyorum hesapta kaptanlık yapıyorum ama sizlere olması gerektiği gibi örnek olamıyorum
Hani Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı

Sağlıkla dogumu gerçekleşir insallah

Günaydın kızlar... hayırlı cumlar eksili bildirimler inş..
Sağol canım desteğin için inşallah umutları boşa çıkarmam

sen de saol cnm. senden eminim ben bugün.aslında hepinizden eminim

Ana kız hastalandık biz de daha yeni iyileştim ama yeniden grip oldum anlamadım ben de.

Banucum size de geçmiş olsun..

sonundaoldu sen hamilemisin canım ?
Sanki öyle birseyler okudum kafayı yemediysem :)

hehe yok cnm ya değilim. kalmaya çalışıyorum ama bu ay fena grip oldum. ayağım kayıp tepe takla düştüm. bu halde hamile kalabildiysem bravo bana dedim belki de Allah söyletmiştir. 10 gün sonra belli olur

yok cnm. yukarda yenaya da yazdım

Hayırlı sabahlar teşekkür ederim meryemciğim bana moral veriyosun tartım 72600 geçen hafta 73700 dü
yihuuuu geliyor 6 lar hadi bakim...

Kahvaltıya geçmeden tartı bildirimimi ekleyeyim
Eki Görüntüle 2223823
Geçen hafta 63.7
Toplam kayıp -800
oynakbasi34

o zaman dans
tebrikler cnm..

Kızım da öyleydi ..
Düzelir inşallah ..

Kahvaltıya geçmeden tartı bildirimimi ekleyeyim
Eki Görüntüle 2223823
Geçen hafta 63.7
Toplam kayıp -800
oynakbasi34

Maşallah. . Harikasın canım. Gerçekten çok tebrik ederim ve öperim.

ben de kontrol bildirimimi yapayım kızlar..
dün bir parol aldım. migrenim tuttu. günlerden sonra deliksiz uyudum ya çok şükür. ilaçlar zararlı ama yokluğu da ayrı kötü. yerinde kullanınca çok iyi oluyor.

geçen hafta:63.2 (net hatırlayamadım ama)
bu hafta: 62.7

sonundaoldu geçmiş olsun canım. Ben de öyle fenayım ki burnum bir türlü açılmıyor nerdeyse başka yerden nefes alıcam

Sen de dusmussun dikkat et kendine kuzum yaa. Çok tehlikeli ..

Gebelik konusu Rabbim gönlüne göre versin inşallah. .

Günaydın kızlar Yine hastane işim var geçmişe bakmaya vaktim yok umarım eksiler gelmeye başlamıştır. Benim canım sıkıldı biraz hiç beklediğim eksiyi göremedim ama wc ye gitmeden tartılmak zorunda kaldım belki ondandır. Neyse daha fazla gevezelik etmeden fotoyu yüklüyorum,öptm hepiniziii

Resmin yamukluğu için kusura bakmayan düzeltmekle uğraşamadm sadece kırptım
Geçen hafta :67.9
Bu hafta:67.1
Fark:800 gr

***8. TAKIM 604.ETAP***

oynakbasi34 ( 107/ 107 / / % ) Sabit
mavimli ( 75 / / / % )
serenalar ( 79,7 / / / % )
Meryemozcan27 ( 63,7 / 32,9 / 0,8 / 1,26 % )
ebideryal ( 73,7 / 72,6 / 1,1 / 1,49 % )
Lilimam25 ( 67,9 / 67,1 / 0,8 / 1,18 % )
Themarginal ( 56,2 / / / %)

8. Takım Ortalaması: %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ

Bonus ( 101,5 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Sevilay80 ( 77,5 / 78,5 / +1 / - 1,29 % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( 86,8 / / / % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
kittenlove ( 61,7 / / / % )
31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu
sonundaoldu ( 63,2 / 62,7 / 0,5 / 0,79 % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu

@Black_house Canım hiç uğramadığın için seni Cengaverler listesinden de çıkardım ne zaman tamam bundan sonra düzenli geleceğim dersen yine senide dahil ederim

Harikasın canım eminim daha da az çıkardı hastane koşturmacası olmasaydı da az daha bekleyebilseydin Haftaya o zaman çok daha güzel bir rakam garanti diyelim

Günaydın, tebrik ederim canım.

Hayırdır hastane işi ne ?

saol cnm sana da geçmiş olsun. 1 haftadır ailece perişan olduk. bir de gelince tüm evi dolaşıp başa dönüyor. dikkat edin cnm siz de. ahh cnm amin hayırlısı bakalım beklemedeyim

Ben maalesef bu hafta gram veremedim hatta ilkten artı bile çıktı tartı ama sonrasında bir kaç kere daha çıkınca aynı rakamı görünce sabit olarak kabul ettim doğal olarak
Offf offff başımı taşlara vurasım var valla yaaa bir türlü toparlanıp istikrarlı bir şekilde eksileri görüp şu 2li rakamları göremedim

wc olsaydı 66 lı rakamlar gelmişti cnm. buna rağmen gayet iyiç tebrik ederim seni. geçmiş olsun inş. önemli birşey değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…