Emeğine sağlık canım . Çok güzel ♡
Balıgı corbayı salata cokmu yedım ne rahatsız oldum napsam kikahvemı içsem
Hele hele hele entepli
Sağol tatlımGeçmiş olsun ablacanımbu senenin gribi malesef böyle,bizde aynısıyız abla bitti dediğimiz anda yeniden hortluyo
Dört gözle tarifini bekliyorum bebişim
Şahane olur kaptanım,beklediğim şeydi çok iyi oldu
Neden haksızlık olsun Hüsna ablacım senin puanları gördükçe gaza geliriz,herkes imkanları dahilinde ne yapabilirse artık
Eline sağlık canım süper olmuş
Ben okurken yoruldum Allah kolaylık versin canım dikkat et kendine
Offff offf of maşallah çıtırımasenin o ponçik panduflarını severimkiii
Acaip yağmurlu burasi. korku filmi gibi sürekli gök gürlüyor Şimşek çakıp duruyor ..
Izmir değil de tropikal bölge gibi günlerdir ...
Amin canım amin...İnşallah bir an önce düzelir hava
Rabbim sokakta kalan tüm canlıların yardımcısı olsun
Avan batsın be yaYüz göçtü bebem ama yine de opebilirsin tabikim....mayası tatlıdır enteplinin
Ya şu Palu ailesini duydunuzmu?
Is arkadaslarim soyledide haberim oldu benim. Ortalık bunların iğrençliğiyle yıkılıyor ...
Ekşi de takip etmeye başladım anlayincaya kadar beynim yandı,Nutkum tutuldu resmen.. şaka gibi korku filmi gibi nasıl olabilir ya...
Teşekkürler ablacıkSağol tatlım
Size de çok geçmiş olsun
Ayy şu Müge Anlının programdakiler mi yoksaYa şu Palu ailesini duydunuzmu?
Is arkadaslarim soyledide haberim oldu benim. Ortalık bunların igrencligiyle yıkılıyor ...
Ekşi de takip etmeye başladım anlayincaya kadar beynim yandı,Nutkum tutuldu resmen.. şaka gibi korku filmi gibi nasıl olabilir ya...
Teşekkürler ablacık
Ayy şu Müge Anlının programdakiler mi yoksaannemi nezaman arasam pür dikkat onları izlemekten bizi ekranda unutuyo detayını bilmiyorum ama annemden anladığım kadarıyla hertürlü pislik dönüyo ve çözülemiyo
Benim hamilelikte resmen psikolojim bozulmuştu herşeye üzülüp ağlayıp şok olmaktan,artık öyle şeyler seyretmiyorum valla, Allah ıslah etsin insan müsvetteleriniEvet evet o.. tutuklanmislar. .
Fecaat ötesi ne ararsan var.Insanligimdan utandım ..
oyyyy :)) ablacım korkma korkma yarın oruç a dönüyorum regl le kadar bırakmak yok orucu inşallah eksi güzel görünecek tekrardan bu hafta da fena değildi ama daha iyisi olabilir annemdeyken mümkün değil yemek düzeni oluşmuyor yani saatler tutmuyor gelen giden durmuyor çoğu kez ayak üstü geçiştiriyorum yediklerimi eve de gidecek gibi durmuyorum o yüzden oruçla dengeleyem dedimKurban olurum sana güzel Hilalcim iyiyim sen nasılsın? Sesin çıkmadığı zaman korkar oldum. Buralardan fazla uzak durma elinden geldiğince lütfen
vuhuuuuuu valla taş gibisin hiç 50 demem sana ben ahhhh bende böyle olacakmiyim acepp
bende nette denk geldim 2 gün izledim anammm o ne öyle gözlerim portledi yerinden yayin yasağı gelmis artık bilemeyiz çoğu şeyiYa şu Palu ailesini duydunuzmu?
Is arkadaslarim soyledide haberim oldu benim. Ortalık bunların igrencligiyle yıkılıyor ...
Sorma valla bende her sabah anam bugün ne çıkacak ortaya diye dikkatle takip ediyorumHayır aile tamamen kafayı yemiş damat nasıl hepsini elinin altına aldıysa öz evlatlarına yapılanları heleki midem kaldırmadı
Rabbim tez zamanda inşallah herkese hak ettiği cezayı verir ….AMİNNNN
Hilalcim gün içinde karbonhidratlardan uzak dur en azından. Belli ki sıkıntı bir süre daha devam edecek. Kendi düzenine girmedikten sonra saatleri ayarlaman zor ama...biraz diyet yaptığını daha doğrusu sağlıklı beslenmek istediğini cevrendekilere hissettir. Yardımcı olsunlar veya seni kendi haline bıraksınlar. Erişte, baklava olmadı gene...kızlar saatler çok karışık
sabah öğle karışık
patates salatası
1 dl ekmek
çay
akşam
1 kepçe çorba
1kepve taze fasulye
3 kaşık erişte
2 dil baklava yedim bugün ben şeker diyeti an itibari ile sabote edilmiştir ama hala çikolata yemedim hayret bana suda 1.5 lt icmisimdir
Mutlaka deneyeceğim teşekkürlerPro Ekmek
Malzemeler
2 Su bardağı kırmızı mercimek
3 Su bardağı su
2 Yumurta
4 yemek kaşığı yoğurt (susuz tarafindan)
Bir tutam maydanoz
Bir çay kaşığı karbonat
Yarım kase beyaz peynir
Bir yemek kaşığı tereyağı
Baharat arzuya bağlı karabiber, pul biber , kimyon kullandım ben
Yapılışı
Kırmızı mercimek yıkandıktan sonra tencereye konulur su eklenir suyu çekinceye kadar pişirilir. Ocaktan alınır içine tereyağı eklenir. Ilıdıktan sonra yoğurt, yumurtalar eklenir karıştırılır, sonra peynir rendelenir ya da elle ufalanarak eklenir. Tarifte börek gibi ortaya konulmuştu o şekilde de yapabilirsiniz ben karıştırdım.Sonra maydanoz baharatlar eklenir. Yağlanmış tepsiye dökülür 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. Kürdan ile kontrol edip çikarabilirsiniz.afiyet olsun . Adı ekmek ama kek gibi börek gibi ağızda dağılıp gidiyor. Ben bayıldım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?