Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sağol tatlım

Size de çok geçmiş olsun

Acaip yağmurlu burasi. korku filmi gibi sürekli gök gürlüyor Şimşek çakıp duruyor ..

Izmir değil de tropikal bölge gibi günlerdir ...

İnşallah bir an önce düzelir hava
Rabbim sokakta kalan tüm canlıların yardımcısı olsun

Ya şu Palu ailesini duydunuzmu?

Is arkadaslarim soyledide haberim oldu benim. Ortalık bunların igrencligiyle yıkılıyor ...

Ekşi de takip etmeye başladım anlayincaya kadar beynim yandı,Nutkum tutuldu resmen .. şaka gibi korku filmi gibi nasıl olabilir ya...

Sorma valla bende her sabah anam bugün ne çıkacak ortaya diye dikkatle takip ediyorum Hayır aile tamamen kafayı yemiş damat nasıl hepsini elinin altına aldıysa öz evlatlarına yapılanları heleki midem kaldırmadı
Rabbim tez zamanda inşallah herkese hak ettiği cezayı verir ….AMİNNNN

Sağol tatlım

Size de çok geçmiş olsun
Teşekkürler ablacık

Ayy şu Müge Anlının programdakiler mi yoksa annemi nezaman arasam pür dikkat onları izlemekten bizi ekranda unutuyo detayını bilmiyorum ama annemden anladığım kadarıyla hertürlü pislik dönüyo ve çözülemiyo

Evet evet o.. tutuklanmislar. .
Fecaat ötesi ne ararsan var. Insanligimdan utandım ..

Kurban olurum sana güzel Hilalcim iyiyim sen nasılsın? Sesin çıkmadığı zaman korkar oldum. Buralardan fazla uzak durma elinden geldiğince lütfen
oyyyy :)) ablacım korkma korkma yarın oruç a dönüyorum regl le kadar bırakmak yok orucu inşallah eksi güzel görünecek tekrardan bu hafta da fena değildi ama daha iyisi olabilir annemdeyken mümkün değil yemek düzeni oluşmuyor yani saatler tutmuyor gelen giden durmuyor çoğu kez ayak üstü geçiştiriyorum yediklerimi eve de gidecek gibi durmuyorum o yüzden oruçla dengeleyem dedim

vuhuuuuuu valla taş gibisin hiç 50 demem sana ben ahhhh bende böyle olacakmiyim acepp

bende nette denk geldim 2 gün izledim anammm o ne öyle gözlerim portledi yerinden yayin yasağı gelmis artık bilemeyiz çoğu şeyi

inşallah gebersin o pislik icerde bana himmet itini hatırlattı o küçücük ırmak bebeğin katili şerefsizi

kızlar saatler çok karışık
sabah öğle karışık
patates salatası
1 dl ekmek
çay

akşam
1 kepçe çorba
1kepve taze fasulye
3 kaşık erişte

2 dil baklava yedim bugün ben şeker diyeti an itibari ile sabote edilmiştir ama hala çikolata yemedim hayret bana suda 1.5 lt icmisimdir

Hilalcim gün içinde karbonhidratlardan uzak dur en azından. Belli ki sıkıntı bir süre daha devam edecek. Kendi düzenine girmedikten sonra saatleri ayarlaman zor ama...biraz diyet yaptığını daha doğrusu sağlıklı beslenmek istediğini cevrendekilere hissettir. Yardımcı olsunlar veya seni kendi haline bıraksınlar. Erişte, baklava olmadı gene...

Mutlaka deneyeceğim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…