- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Rezene çayı varsa iç canım... Kahve de alternatif tabi...afiyet şifa olsun canım.Balıgı corbayı salata cokmu yedım ne rahatsız oldum napsam kikahvemı içsem
Mavişim ben de senin dik duruşuna, zorluklar karşısında yılmayışina bayılıyorum.azmimiz bizi hedefe ulaştıracak Allah'ın izniyle....az olsun bizim olsun
Fıstık maşallah
Sodaya ne dersinBalıgı corbayı salata cokmu yedım ne rahatsız oldum napsam kikahvemı içsem
Balıgı corbayı salata cokmu yedım ne rahatsız oldum napsam kikahvemı içsem
Liste harika banu abla ellerine sağlık uyumadan bakarım kızlar zira eşim telefonu ne zaman bırakacaksın dıye gözüme bakıyor halbuki elime yeni aldım
Geçmiş olsun ablacanımAna kız hastalandık biz de daha yeni iyileştim ama yeniden grip oldum anlamadım ben de.
Banucum size de geçmiş olsun..
sonundaoldu sen hamilemisin canım ?
Sanki öyle birseyler okudum kafayı yemediysem :)
Dört gözle tarifini bekliyorum bebişimKızlaaaaaar müthiş bir ekmek keşfettim yorumları ve tarifi okuduktan sonra attım fırına. Dersimin başlamasına bir saat kaldı bekliyorum başında. Tam bir protein bombası...tek başına bir öğün yerine geçecek kadar da iddialı. Hem yiyeceksiniz, hem doyacaksiniz bununla da kalmayıp sağlıklı kilolar vereceksiniz.Daha ne olsun di mi hele ben....yediklerimin aynısını yiyen bunun yanında bunu tüketen birinin iki kilo verdiğine şahit oldum. Karatay diyeti yapanlardan aldım tarifi. İçindekiler kirmizi mercimek, yumurta, tereyağı, ev yoğurdu, peynir, maydanoz, karbonat, istediğiniz baharatlar ... Bakar mısınız saf protein hepsi....belki tadına bakamayabilirim ama akşam tarif vericem....bekleyin beni anacığım...
Şahane olur kaptanım,beklediğim şeydi çok iyi olduKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bizim Kardeşceğizlerimizin yeni bir uygulaması dikkatimi çektiüstelik her iki kardeş takımımız da uyguluyor
Spor karşılığında Puan olayı var
Belli bir liste oluşturmuşlar ve her gün yapılan spora göre puan kazanılıyorNe dersiniz bizlerde uygulasak mı hem spor konusunda da en yüksek puanları alanları kendi aramızda derecelendiririz
Hatta durun hemen listelerini de kopyalayıp buraya yapıştırayım ;
SPOR SÜRE/ADET PUAN
Normal Yürüyüş ------ 3Puan
Tempolu Yürüyüş ----- 4Puan
Leslie ------------------ -4 Puan
Eliptik ------------------ 5 Puan
Yüzme------------------- 5 Puan
Jillian ------------------- 4 Puan
Cardio------------------- 4 Puan
Zumba ------------------ 4 Puan
plates -------------------- 3 Puan
Step ----------------------3 Puan
pump it up --------------4 Puan
Squat 50 adet -----------20 Puan
Bisiklet ------------------ 3 Puan
Bölgesel çalışmalar -----3 Puan
50 adet ------------------20 puan
İp atlama 15 Adet -------3 Puan
adım 5000--------------- 40 Puan
Dakika başına verilen puanlar bunlarmesela 30 dakika yürüyüş yapan x 3 Puan olarak düşünülürse 90 puan almış olacak haftanın sonunda artık toplam kaç puan olacağını göreceğiz
Eğer taman derseniz bu listeyi bizim ilk sayfaya yapıştırırım bendeona göre herkes günlük puanını hesaplayarak yazar bende tek tek günlük listeleyip haftasonu spor listemizi paylaşırım hem bizlere de motivasyon olur ne dersiniz
Neden haksızlık olsun Hüsna ablacım senin puanları gördükçe gaza geliriz,herkes imkanları dahilinde ne yapabilirse artıkYanlız bu spor olayında size haksızlık olmasın ben üç gün Step neredeyse 6 gün fitnes yapıyorum yürüme bandı bisiklet ekliptik dumbel yerel kas çalışması yer hareketleri puanları alırım beni katmayın isterseniz yada sizi de gaza getirirsem katınnn alnımızın sırtımızdan akan terlerle gitsin yağlar
Eline sağlık canım süper olmuş
Ben okurken yoruldum Allah kolaylık versin canım dikkat et kendineYarın yine yoğun bir gün beni bekliyor
Sabah erkenden Havuz faslı var kuzununçıkışta hemen kızları eve bırakıp ( ablası sağ olsun sen yorulma ben ilgilenirim kuzuyla dedi ) direk en yakın Arkadaşıma geçeceğiz eşimle
Eşi hatuna araba aldı ( otomatik vites ) ve ehliyeti olduğu halde hiç trafiğe çıkmadığı için eşimden bir iki saat direksiyon dersi istemişti geçenlerde
1 saat kadar ona ders verdikten sonra da direk eve geçip tekrar kuzuyu alacağım ve sınıftan iki veliyi daha yanıma alıp bu sefer de deneme sınavı yapan bir özel okula gideceğiz ( Allahtan bize çok uzak değil )
Aslında ben düşünmüyordum sınava sokmayı ama Öğretmenimiz o sınavı da deneyimlesin ki hem genel durumunu öğrenmiş olursunuz hemde çocuklar ileride Lise sınavına girdiklerinde neyle karşılaşacaklarını şimdiden öğrenmiş olsunlar dedi
Bunların hepsi saat 14.00de kadar olanlarSınav 90 dakika sürecekmiş o arada bizde Annelerle dışarda oturup iki sohbet ederiz sonrada eve gelir direk dinlenirim akşam belki arkadaşlar çaya gelecek ama o kesin değil Temizliğimi de yaptığım için başka derdim yok
Offff offf of maşallah çıtırıma
Maşallah mezuniyete 3 kala Ha süper olmuş kardeşim şimdii hamarat kaptanım hedefim 68 şöyle yazayım ellerinize sağlık hakkınızı helal edin bana çoook faydalı oluyorsunuz bu hafta kaptanım senden bi ekşın bekliyom kaptaniçe nasıl olurmuş alem gördün dimi kızlar
Özellikle şu ikindi ve akşam uyanık olmaya çalışalım inş çünkü bende en çok o saatte xorlanıyom
Çok iyi olmuşYarınki direksiyon dersi iptal
Arkadaşın eşi sanırım acele ediyorsun diye söylenmişama adamda kabahat verdi arkadaşıma coşkuyu bu arabayı sana aldım diye sonrada sabır diyor
Neyse benim açımdan iyi oldu yoksa çok yorulacaktım oradan orayaVardır bunda da bir hayır
Teşekkürler balkuşuuuumPro Ekmek
Malzemeler
2 Su bardağı kırmızı mercimek
3 Su bardağı su
2 Yumurta
4 yemek kaşığı yoğurt (susuz tarafindan)
Bir tutam maydanoz
Bir çay kaşığı karbonat
Yarım kase beyaz peynir
Bir yemek kaşığı tereyağı
Baharat arzuya bağlı karabiber, pul biber , kimyon kullandım ben
Yapılışı
Kırmızı mercimek yıkandıktan sonra tencereye konulur su eklenir suyu çekinceye kadar pişirilir. Ocaktan alınır içine tereyağı eklenir. Ilıdıktan sonra yoğurt, yumurtalar eklenir karıştırılır, sonra peynir rendelenir ya da elle ufalanarak eklenir. Tarifte börek gibi ortaya konulmuştu o şekilde de yapabilirsiniz ben karıştırdım.Sonra maydanoz baharatlar eklenir. Yağlanmış tepsiye dökülür 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. Kürdan ile kontrol edip çikarabilirsiniz.afiyet olsun . Adı ekmek ama kek gibi börek gibi ağızda dağılıp gidiyor. Ben bayıldım ...
Aynen canımMaşallah mezuniyete 3 kala Ha süper olmuş kardeşim şimdii hamarat kaptanım hedefim 68 şöyle yazayım ellerinize sağlık hakkınızı helal edin bana çoook faydalı oluyorsunuz bu hafta kaptanım senden bi ekşın bekliyom kaptaniçe nasıl olurmuş alem gördün dimi kızlar
Pro Ekmek
Malzemeler
2 Su bardağı kırmızı mercimek
3 Su bardağı su
2 Yumurta
4 yemek kaşığı yoğurt (susuz tarafindan)
Bir tutam maydanoz
Bir çay kaşığı karbonat
Yarım kase beyaz peynir
Bir yemek kaşığı tereyağı
Baharat arzuya bağlı karabiber, pul biber , kimyon kullandım ben
Yapılışı
Kırmızı mercimek yıkandıktan sonra tencereye konulur su eklenir suyu çekinceye kadar pişirilir. Ocaktan alınır içine tereyağı eklenir. Ilıdıktan sonra yoğurt, yumurtalar eklenir karıştırılır, sonra peynir rendelenir ya da elle ufalanarak eklenir. Tarifte börek gibi ortaya konulmuştu o şekilde de yapabilirsiniz ben karıştırdım.Sonra maydanoz baharatlar eklenir. Yağlanmış tepsiye dökülür 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. Kürdan ile kontrol edip çikarabilirsiniz.afiyet olsun . Adı ekmek ama kek gibi börek gibi ağızda dağılıp gidiyor. Ben bayıldım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?