Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Maşallah mezuniyete 3 kala Ha süper olmuş kardeşim şimdii hamarat kaptanım hedefim 68 şöyle yazayım ellerinize sağlık hakkınızı helal edin bana çoook faydalı oluyorsunuz bu hafta kaptanım senden bi ekşın bekliyom kaptaniçe nasıl olurmuş alem gördün dimi kızlar

Balıgı corbayı salata cokmu yedım ne rahatsız oldum napsam kikahvemı içsem

Türk kahvesi candir ♡

Liste harika banu abla ellerine sağlık uyumadan bakarım kızlar zira eşim telefonu ne zaman bırakacaksın dıye gözüme bakıyor halbuki elime yeni aldım

Aman adamlar kendileri elli kere bızıklar sen 10 dakika bakınca göze batar
Benimki Allahtan önümde oturup diziye daldı ( Abdülhamid ı izliyor ) arkasında kaldım da dikkat çekmiyor yoksa başlar oda söylenmeye bızıkla bızıkla sonra kolum ağrıyor dersin der

Vuuuuu müthişsin
Allahimmmmm bana da şu iradenin çeyreğinden vermiş olsaydın valla hedefe çoktan ulaşmış olurdum
Neyse cikmadik candan ümit kesilmez

Ana kız hastalandık biz de daha yeni iyileştim ama yeniden grip oldum anlamadım ben de.

Banucum size de geçmiş olsun..

sonundaoldu sen hamilemisin canım ?
Sanki öyle birseyler okudum kafayı yemediysem :)
Geçmiş olsun ablacanım bu senenin gribi malesef böyle,bizde aynısıyız abla bitti dediğimiz anda yeniden hortluyo

Dört gözle tarifini bekliyorum bebişim

Şahane olur kaptanım,beklediğim şeydi çok iyi oldu

Neden haksızlık olsun Hüsna ablacım senin puanları gördükçe gaza geliriz,herkes imkanları dahilinde ne yapabilirse artık

Nasıl olmuş kızlarrrrrrrrrrrrr Acemi işi ama iş görür sanırım
Eki Görüntüle 2224048
Eline sağlık canım süper olmuş

Ben okurken yoruldum Allah kolaylık versin canım dikkat et kendine

Offff offf of maşallah çıtırıma senin o ponçik panduflarını severimkiii

Rica ederim canım benim icin zevk Aklimdayken hemen gidip iki dakika listeye gireyim ( büyük kız odasında müzik dinliyor laptobdan Liste altta açık kaldı )
Kesinlikle bu hafta sıkı tutup güzel bir eksi göreceğim insallsize söz ♡♡♡♡

Özellikle şu ikindi ve akşam uyanık olmaya çalışalım inş çünkü bende en çok o saatte xorlanıyom

Bende aynı saatlerde zorlanıyorum neyse artık Türk kahvesi içerim o saatte ki tikasin beni

Yarınki direksiyon dersi iptal
Arkadaşın eşi sanırım acele ediyorsun diye söylenmiş ama adamda kabahat verdi arkadaşıma coşkuyu bu arabayı sana aldım diye sonrada sabır diyor
Neyse benim açımdan iyi oldu yoksa çok yorulacaktım oradan oraya Vardır bunda da bir hayır

Çok iyi olmuş

Pro Ekmek
Malzemeler
2 Su bardağı kırmızı mercimek
3 Su bardağı su
2 Yumurta
4 yemek kaşığı yoğurt (susuz tarafindan)
Bir tutam maydanoz
Bir çay kaşığı karbonat
Yarım kase beyaz peynir
Bir yemek kaşığı tereyağı
Baharat arzuya bağlı karabiber, pul biber , kimyon kullandım ben

Yapılışı
Kırmızı mercimek yıkandıktan sonra tencereye konulur su eklenir suyu çekinceye kadar pişirilir. Ocaktan alınır içine tereyağı eklenir. Ilıdıktan sonra yoğurt, yumurtalar eklenir karıştırılır, sonra peynir rendelenir ya da elle ufalanarak eklenir. Tarifte börek gibi ortaya konulmuştu o şekilde de yapabilirsiniz ben karıştırdım.Sonra maydanoz baharatlar eklenir. Yağlanmış tepsiye dökülür 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. Kürdan ile kontrol edip çikarabilirsiniz. afiyet olsun . Adı ekmek ama kek gibi börek gibi ağızda dağılıp gidiyor. Ben bayıldım ...

Teşekkürler balkuşuuuum ilk fırsatta deneyeceğim peki nekadar yeme hakkımız var

Hemen kayıp etmeyeyim diye favorilerime ekledim
Fırınımı alır almaz ilk işim bunu denemek olacak
Ellerine sağlık canım eminim çok lezzetli olmuştur dediğin gibi en azından gönül rahatlığı ile yenilebilir ekmek niyetine olmasa da insanın canı börek çekince bile yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…