boşver canım senin az kalmış sık dişini aslında başlandı mı gidilir de işte önceden yapılcaktı bu işler benim açımdan 31 imde değil:)
valla bunu söylediğin iyi oldu canım ya çok tşkler ben birkere denemiştim ve berbattı tadı içememiş dökmüştüm 2 gün sonra..ama onun içinde kereviz sapı da vardı diye hatırlıyorum..lahanaları haşladın ya onun sadece suyunu almıyorsun di mi lahanalar da olucak içinde..bir de yeşil soğanı ne kadar koyuyorsun ya canım benim çorba kültürüm pek yok da sadece mercimekle tarhana yapmayı biliyorumakannehirben bunu haftasonu yapayım ben de aralarda içeyim işe getiremem sıcak olmadan çorba içemiyorum..bu haftasonu denicem canım..tekrar tşkler sonuçları yazarım buraya
o bni kontroldee selmam:mymeka:anammmmmmmm kızlar herkes burda noldu sıze burdasınız ılter benımı konturole geldı laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
azra ne denıyorsun merak ettım :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
evet snei kontrole geldim cnaım eşim evde değilde hdi bir bakayım dedim opuyorumnanaktananammmmmmmm kızlar herkes burda noldu sıze burdasınız ılter benımı konturole geldı laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
barı yedıklerımı yazayım
ıkı elma bır armut bıraz tavuk ve salata akşamda lahana ve yogurt yedım
yürüyüş yaptım bır saat 350 kçl ve 5 km yürüdüm
3 lt su içtım
kızlar neslihan ve özbek hariç herkez resim ekledi diğerleri tamam sizlerde cumaya kadar eklerseniz çok güzel olacak
günaydın 8. takımın güzelleri nasıl keyifler??ya ben kaç gündür özenle hem kendimin hem de nesinin yediklerini yazdığım not defterini kaybettim delirdim ya işyerinde baktım yok aa haftasonu evde bıraktım sanırım demiştim dün evin altını üstüne getirdim yok yok..ay kim ne yapsın benim yediklerimin listesini ama sinir oldum ya(orti seninkileri dünden beri yazdım yeni bir not defterine..sen benimkilere sahip çık bari:)
kahvaltıda bır armut yedım şımdıde suyumu ıcıyorum ve elma yıyorum cok mutluyum kızlar kendımı ıyı hıssedıyorum ınşallah bu günde dünkı gıbı gecer yalnız bır sorun var cok uyuyorum nedense aşırı uykum gelıyor
ŞenizŞenizŞenizilter ınan benı heycan bastı cok mutluyum ya sankı kg vermışım gıbı geldı bunları görünce cok teşekkur ederım canım bagol kararlıyım bu kez gıdecek bu kg kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ortimin de işi var o da gelemedi...(
ben kaçar kızlar öptüm siziiiiiiii
tebrik ederim cnaım harika gidiyorsunbarı yedıklerımı yazayım
ıkı elma bır armut bıraz tavuk ve salata akşamda lahana ve yogurt yedım
yürüyüş yaptım bır saat 350 kçl ve 5 km yürüdüm
3 lt su içtım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3o bni kontroldee selmam:mymeka:
ilter bilioo ne demek istediğimiikaydirigubbakcemile3
ya evet cumaya kadar ekliyecem ilterim sözzz....ev durumunu halledimm biliyorsun çok yoğnnnn....işlerde öyleee.............
valla kuzum seninkileri tuttum bende benimkileri nihla tutuyor diye burda var diye ayrıca yazmadımmm....
ne yaplım artık ikimizinde tutarımmm.........
:lepi: :lepi:
süpersinnnn selmacığımmmm...hep böyle devam etttt
evet selmacığımmm....
:lepi:
evet orticimmmmmmmmmmmmm..........
KIZLARR BUGÜN GİREMEDİMMM FARKINDAYIMMMM
BU HAFTA BÖYLE YOĞUN OLUCAĞIMMM SONRA YİNE ARANIZDAYIMMM...SİZİ SEFİYORUMMMMMMMMMMMMMMopuyorumnanaktan
akannehir akannehir akannehir akannehir
walla bu yediklerinle sen cuma günü kesinlikle -2 desindrr
süpersiin selmaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?