Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Pazartesiden itibaren sebzeye geçecem canım...sebze+ yoğurt ağırlıklı olacak lilim. Seroş gelmedi. Yarın iki oturum sınav görevim var uyumam lazım. İyi geceler herkese. Yarın herkes mutlu uyansın ve öyle devam etsin inşallah.

Hastane dönemlerinde hep yanında oldum cocugumu kv bırakıp gıttım onunla

Erkek kardeşim anlatıyorum anlamıyor sızın ona karşı nispet yaptınızı dusunuyo dıyo kardesımle hep cok yakın olduk ondan öncede aynıydık bılmıyorum o ablasıyla aynı olmadığı için bızım bagımız tuhaf geliyor ona demekkı

Tam çikiyordum huysuz gelinin yaptıklarını okudum. Bu modelden bizde de var. Hiç değişmezler canım. Sen üzüldüğün kirildiginla kalırsın. Valla içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Kardeşinden de uzak durma onun yüzünden. Herkes kendi yerini kendi belirliyor insan olsun baş tacı yapacağına eminim. O bunu hak ediyorsa kendi yaptiklarindandir. Üzülme bak bu yuzden annenin gönlünü al bir şekilde...aileyi birbirine düşürecek hatuna bakar mısın....

Sorma abla ya bızı bırbırımıze dusurdu bise yazacağım suraya olmuyor uyuyamam bu gece

Canım bence de annen ve kardeşinle aranı hiç bi şekilde bozulöasına o hanım yüzünden izin verme sen çağırıver çünkü inat ettiğinde sorumlu tutulup oda kendince haklı olmasına ispat gösterir böyle bir fırsatı da hiç verme biliyorum uygulaması zor ama dua ile ve sakinlikle hareket et et

Annem ve kızkardesımde öyle dedi işte bende asırı inatçıyım biliyorum cagırmazsam kendini haklı görecek

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Misafirlerini ugurladim hemen kendimi buraya attım
İyi oldu hep biz gidiyorduk keyifli bir aksam oldu

Maşallah geçmişi görünce pek bir sevindik bir sürü okunacak görünce ♡♡♡♡

45 dk strong zumba yapılmıştır oynakbasi34 Elhan

Anammmm bu kizceler meğer puan bekliyormus Süpersin canım ♡

kızlar yarın sabahtan itibaren günlük tartımı yazmak istiyorum.cumaya kadar her gün .sonrasına bakar im artik.bu sayede kendimi frenlerim iradeli olurum diye dusunuyorum.bi denicem

Kesinlikle yap canım eminim daha çabuk motivasyon yakalarken bende bundan sonra düzenli olarak kilomu takip edeceğim bünye dengesiz bari gözümü üzerinden ayirmayayim

Eki Görüntüle 2224424
Canım 45×4 = 180 yazarsan daha mı isabetli olur ne...

Aynen canım oyle daha kolay olur

Afiyet olsun Canım Meryem Ablaninda dediği gibi sarma az eksik daha iyi olurdu ama yinede abartılı değil ♡

Bak bak bakkkkk bir tane daha puana geçince gizlediklerini bile ortaya doken valla benim Size yetismem için çok çalışmam lazım çokk

Bölgeselin puanına bi açıklama lazım kaptanım kafam karıştı, bölgesel 3 p yazıyo neye göre 3 p? Ben onu anlamadığım için 50 tane 20 p yazandan hesapladım oynakbasi34

Dakika tutuyorlar 3le carp ama sayı olarak hesapliyorsan 50 adet 20 puan olarak baz alıyoruz valla bende kardescegizlerimden aldım puanları onlar öyle yapıyormuş

Hayırlı gecelerCardio 4.20=80
Bisiklet 3.20=60
Eliptik 5.10=50
Bölgesel 3.20=60
Bugün bekliyo lar diye Bölgeseli eksik yaptım biraz

OH OH ohhh gelsin puanlar ♡♡♡♡♡

Menü ve spör güzel ama biraz daha suya ağırlık ver canım ♡

Canım bölgesel çalışmaların her dakikası 3 ile çarpılıyor. Sayı ile yaparsan 50 tanesinin puanı 20 oluyor. Ben bu şekilde anladım bakalım Banu ne diyecek ? En doğrusunu o bilir.

Aynen canım

Süpermiş darısı benim başıma. ...Aminnnn

Canım dediğin gibi biraz Anneler yüz vermiş aman oğlumun huzuru kaçmasın hesabı birazda kendi edepsiz demekki
Valla sonuna kadar haklısın bu konuda sonuçta siz elinizden geleni yapmışsınız

Madem hatun durumdan laf cakiyor sende yap aynısını o engellese bile eminim kardeşinin telefonundan bakiyordur kardeşin bir şey dese de dersin yarası mi var gocunuyor
Ben bir iki faceden yaptım aynı şeyi hatunu engelledi ama eşi ( eşimin akrabası ) ve kvsi duruyor ve biliyorum ordan girip bakıyor lafimi ortaya kodum isteyen aldı istemeyen üstüne alınmadı bile

Bazı insanlara anlayacaklari dilden konuşmak lazım yoksa aynı kafada devam ediyorlar

Şimdiden sana kolay gelsin canım iyi geceler tatlı rüyalar ♡♡♡♡♡

Birazda fesatliktan yapıyordur bakma kardeş candir havalarinda ama eminim aralarında sıkıntı da olsa söylemez öylesi aman kimsenin ağzına laf vermeyeyim hesabı yoksa o hastane dönemi cidden çok sevseler birbirlerini koşa koşa gelirlerdi hastaneye

Bak bende kardeşimi severim ama bilirim başım sıkıştiginda asla benim ona kostugum gibi kosmaz

Biraz kardesımdede var cok taviz verdi kendi de farkında ama yapacak bir şey yok

Bizde de var aynı modelin laciverdi
Farkında ama hep eşi haklı hep biz altan alalım ister
Düşün 7 senelik evliler ama ben daha bir kere evlerine oturmaya gidemedim Almanya'ya gittiğimizde lütfedip biz Anneme gittiğimizde bir başına yarım saat birde tatilimizin sonunda yarım saat görünür ama bir yere giderken cagirmayinca kıskançlık yapar dediğin gibi cagirsanda gelmez

En sonunda Annem kizdigi halde tepki verdim onlar Türkiyeye tatile geldiklerinde hep bende kalır evimi talan ederlerdi hatta küçük kuzunun dogumuna 1 ay kala 2 hafta bende kaldılar da tek iğne ellemedi ben o halimle hatunun donuna kadar yikamistim
Artık yeter dediğim noktada Annemi de tinlamadim
Bana gelmek istediklerini söylediler kabul etmedim tatilde kendi evinizde kalın dedim evimdeki sehpa ile ilgili muhabbette eee kabul etmedin ki görelim dediler bende resmen kardeşimin yüzüne bundan sonra zor görürsün len eşşek ben daha bir kere evine giremedim dedim
Hala da kabul etmiyorum Anneme geldiklerinde gider 1 saat yegenimi görürüm olur biter Heee gelin hile artık destur diyor hiç umurumda değil valla

Ne yapmalıyım kızlar msj atıyımmı gururumu hiçe sayıp

Meryem Ablanin dediğigibi soğuk düz bir mesaj at gitsin hatta geline atma yada kızını dayisina arat dayicigim doğum günüme gelsene şu günü dese yeter hem sen aramamis olursun hemde birsey diyen olursa çocuk heves etti dayımı ben cagiracagim diye der kivirirsin

Bunlar akşam yedıde cay masasında konusulunca masada börek salata ne varsa yemişim benım sucum yarın menumle telafi edeceğim

Sen hallederiz bence hiç kafana takma ♡♡♡♡

Sagol abla bide başka görümceler gibi karişsak ne olacak bilmiyorum ne garip bir insanmış bu yasima kadar böylesine rastlamadım gerdi beni iyice biliyorum bakıyor

Gecen akşam erkek kardeşim iki üç tane durum yapmış eşiyle beraber, gündüz yaparda gece 11de yapmaz
Neyse cvp yazdım yakişikli kardesım benim yazdım öptüm iyi geceler yazdım gördü cvp yok

10dk sonra baktım durum yok kaldırmış ertesi gün gunaydın msj yazmiş bende dun aksam msj yazdım nıye cvp yazmadın dedim abla ekran görüntüsünü at dedi

Gelin durum yaptım ablan sana yazmiş bana tek kelime etmemiş demiş sılmis durumuda msjıda demiş böyle sorunlu
Ama ben anladım onun yaptıgını

Öncelikle senin sonuna kadar haklı olduğunu demek istiyorum... nasıl uyuz oldum anlatamam, bi kere sen kimsinde nispet yapılsın,iki anlamdada bunu diyorum yani düşmanlarımısın ki seni çatlatsın nispet yapsınlar yada rakiplerimisin ki,canlarının kanlarının eşisin... hem kendi tavırlarıyla sizi itiyo aranıza karışmıyo hem de sitem etme hakkını buluyo vay vay vay ! Buna rağmen siz insanlık edip yine onu ayırmamışsınız, bence limitini çoktan doldurmuş bu hanım

Biraz kardesımdede var cok taviz verdi kendi de farkında ama yapacak bir şey yok
Bende tam bunu diycektim kardeşin de suç ki sizin tepenize çıkarmış ve hala da karısını sizlere saydırmaya çalışıyo,ona söz geçiremiyo belli ve hala size arayın onu özel davet edin gibi direktiflerde bulunuyo oda doğal olarak kocasından yüz buluyo!! Aynı şeylerin birini karısına yaptırsaydı şimdi sizin etrafınızda pervaneydi gelin hanım

Ne yapmalıyım kızlar msj atıyımmı gururumu hiçe sayıp
Kızlar zaten yazmışlar büyük olarak çok güzel fikir vermişler bende onlara katılıyorum davet et seni suçlu çıkaracak kozu kalmasın ama kesinlikle buz gibi yaz,canım cicim ekleme,eğer öyle yazarsan sizi hepten parmağında oynatma havasına girecek belli,yani bak bunlara bu yarıyomuş demesi yüksek ihtimal

Haftaya 19 ocak kızımla ikimizin dogum gunu ben 33kızım 3oluyo
Alakasız olcak ama seni benden küçük sanıyodum bir yaş büyükmüşsün heheheh bu kısmı gül diye yazdım şekerim

Te Allam en uyuz olduğum tip, hem kendini soyutluyo sizleri engelliyo siliyo hem de meraktan çatlıyo kız sen ne yüzle yorum bekliyosun ki (gelin hanım)

İşte başka görümceler gibi olmadığınız için o çok normal bi gelin hele bi haddini bildirin kardeşiniz de bildirsin de göreyim ben onu onu bunu bilmem o iş koca da bitiyo,net.

Sagol mesajın için canım
Annem yazık gecen hafta ne varsa kız evlatta varmış dedi çok üzülmüştüm Bi oglu Bi gelini

Sorunlu arızalı bir tip bıde Bi ortamda ben çok fenadırım kimseye ezdirmem kendimi demiş bunu dıyen üniversite okumuş anaokulu öğretmeni

Biz seni niye ezelim seninle niye ugrasalim kendi abısının eşiyle yıllardır konuşmuyormus kim bilir kıza ne yaptı diye düşünüyorum bide o gelin konuşşsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…