- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aynen vallaİşte başka görümceler gibi olmadığınız için o çok normal bi gelinhele bi haddini bildirin kardeşiniz de bildirsin de göreyim ben onu onu bunu bilmem o iş koca da bitiyo,net.
Çok alemsinAnammmmm sabah oldu sanıp uyandım tam sıcak suyumu ısıtıp salona gececektim ki saate baktım 04.50
Kız kafayı mi yedin yat zibar diye kendimi fircalayip gerisin geri yatağa döndüm
Tabi buraya bakmadan da olmazdı
Hadi az daha uyuyayim barisonra bütün gün sersem gibi olurum yoksa
Seroşum aile huzurun tek önceliğin olsun ...sağlıkla yaş alın inşallah. Cumartesin çok güzel geçsin ...bak doğum günü çocuğuyum diye de cozutma oklavayı yersin ona göre...Haftaya 19 ocak kızımla ikimizin dogum gunu ben 33kızım 3oluyo
Bak bak koyun can derdinde kasap et derdindeSeroşum aile huzurun tek önceliğin olsun ...sağlıkla yaş alın inşallah. Cumartesin çok güzel geçsin ...bak doğum günü çocuğuyum diye de cozutma oklavayı yersin ona göre...sessizlik, umursamamazlık hak edene en guzel cevaptır....hiç moralini bozma ...gülümsemen eksik olmasın bebem.
Bebişim ebicim ( E ebideryal )gibi kaçamaklari , ideal kilomuza erişene kadar tamamen takımdan çıkarmayı hayal ediyorum ama yaşadığımız ekşınların maşallahı var... Muradıma eremiyorum bir türlüBak bak koyun can derdinde kasap et derdindeo arada doğum günü kaçamaklarını hesap ediyo bizim eli sopalı çıtır
Oh ne güzel kaptanım nasıl özendim anlatamam,biz o işleri unutalı çok olduDün nasıl yorulduysam hala sersem gibiyim
Kızlar abla kardeş biraz parka çıkıp bu soğuk havaya rağmen gidip Paten kayıp geldilerTVde de tabi bugün hiç bir şey olmayınca hadi Bilgisayardan film izleyelim diyoruz bakalım hepimize uygun güzel bir şey bulabilecekmiyim
Bana kalırsa Mary Poppins - Gökten inen Melek filmini istiyorum ( ilk filmini ben ufakken izlemiştim inanılmaz hoşuma gitmişti şimdi de yeni versiyonu çekilmişeminim kızlarında hoşuna gider
Olur olur ben bu hafta çok kararlıyım,eğer bir kilonun üzerinde gitmezse buraya da yazıyorum bir künefenin tamamını yicem,beyzbol sopan bile beni durduramıycakBebişim ebicim ( E ebideryal )gibi kaçamaklari , ideal kilomuza erişene kadar tamamen takımdan çıkarmayı hayal ediyorum ama yaşadığımız ekşınların maşallahı var... Muradıma eremiyorum bir türlüeli sopalı çıtır da pek sevimli bir iltifat bu arada sıfır karbonhidratlı bir hafta geçirsek ahhhh bir hafta da olmaz mı
Oh ne güzel kaptanım nasıl özendim anlatamam,biz o işleri unutalı çok olduaslında şükür zor bi çocuğum yok ama nezaman bişeye karar versek o gece sık sık uyanası tutuyo hep yarım kalıyo
Olur olur ben bu hafta çok kararlıyım,eğer bir kilonun üzerinde gitmezse buraya da yazıyorum bir künefenin tamamını yicem,beyzbol sopan bile beni durduramıycakevet evet yanlış okumadın boşa gözlerini ovuşturma veremezsem yicem son bildirimde şok oldum uyuz oldum sinir oldum kendime 800 gr ne ya ama uyanır uyanmaz tartılmak zorundaydım hala inanmıyorum daha fazla eksim vardı bence
Sıfır karbonhidrat olmasın o kadar da canım azcık olsunBebişim ebicim ( E ebideryal )gibi kaçamaklari , ideal kilomuza erişene kadar tamamen takımdan çıkarmayı hayal ediyorum ama yaşadığımız ekşınların maşallahı var... Muradıma eremiyorum bir türlüeli sopalı çıtır da pek sevimli bir iltifat bu arada sıfır karbonhidratlı bir hafta geçirsek ahhhh bir hafta da olmaz mı
Sagol tşk ederim ablamSeroşum aile huzurun tek önceliğin olsun ...sağlıkla yaş alın inşallah. Cumartesin çok güzel geçsin ...bak doğum günü çocuğuyum diye de cozutma oklavayı yersin ona göre...sessizlik, umursamamazlık hak edene en guzel cevaptır....hiç moralini bozma ...gülümsemen eksik olmasın bebem.
Doğum günün şimdiden kutlu olsun canım nice güzel senelere sevdiklerinle beraberAksamı yogurt la kapatmayı düşünüyorum dısarda ızgara kofte salata ayranla geçirdim
Ben de bebişlerle fırında somon balığı, biber ve mantar yiyeceğim birazdan. Öğleni ve akşamı birleştirdim.Aksamı yogurt la kapatmayı düşünüyorum dısarda ızgara kofte salata ayranla geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?