Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anammmmm sabah oldu sanıp uyandım tam sıcak suyumu ısıtıp salona gececektim ki saate baktım 04.50
Kız kafayı mi yedin yat zibar diye kendimi fircalayip gerisin geri yatağa döndüm
Tabi buraya bakmadan da olmazdı

Hadi az daha uyuyayim bari sonra bütün gün sersem gibi olurum yoksa

Çok alemsin uyu az daha pazar pazar işin mi yok yoksa rüyanda dağ gibi bitmez ütü mü gördün de kalktın

Haftaya 19 ocak kızımla ikimizin dogum gunu ben 33kızım 3oluyo
Seroşum aile huzurun tek önceliğin olsun ...sağlıkla yaş alın inşallah. Cumartesin çok güzel geçsin ...bak doğum günü çocuğuyum diye de cozutma oklavayı yersin ona göre...sessizlik, umursamamazlık hak edene en guzel cevaptır....hiç moralini bozma ...gülümsemen eksik olmasın bebem.

Bak bak koyun can derdinde kasap et derdinde o arada doğum günü kaçamaklarını hesap ediyo bizim eli sopalı çıtır

Dün nasıl yorulduysam hala sersem gibiyim
Kızlar abla kardeş biraz parka çıkıp bu soğuk havaya rağmen gidip Paten kayıp geldiler TVde de tabi bugün hiç bir şey olmayınca hadi Bilgisayardan film izleyelim diyoruz bakalım hepimize uygun güzel bir şey bulabilecekmiyim

Bana kalırsa Mary Poppins - Gökten inen Melek filmini istiyorum ( ilk filmini ben ufakken izlemiştim inanılmaz hoşuma gitmişti şimdi de yeni versiyonu çekilmiş eminim kızlarında hoşuna gider

Bak bak koyun can derdinde kasap et derdinde o arada doğum günü kaçamaklarını hesap ediyo bizim eli sopalı çıtır
Bebişim ebicim ( E ebideryal )gibi kaçamaklari , ideal kilomuza erişene kadar tamamen takımdan çıkarmayı hayal ediyorum ama yaşadığımız ekşınların maşallahı var... Muradıma eremiyorum bir türlü eli sopalı çıtır da pek sevimli bir iltifat bu arada sıfır karbonhidratlı bir hafta geçirsek ahhhh bir hafta da olmaz mı

Oh ne güzel kaptanım nasıl özendim anlatamam,biz o işleri unutalı çok oldu aslında şükür zor bi çocuğum yok ama nezaman bişeye karar versek o gece sık sık uyanası tutuyo hep yarım kalıyo

Olur olur ben bu hafta çok kararlıyım,eğer bir kilonun üzerinde gitmezse buraya da yazıyorum bir künefenin tamamını yicem,beyzbol sopan bile beni durduramıycak evet evet yanlış okumadın boşa gözlerini ovuşturma veremezsem yicem son bildirimde şok oldum uyuz oldum sinir oldum kendime 800 gr ne ya ama uyanır uyanmaz tartılmak zorundaydım hala inanmıyorum daha fazla eksim vardı bence

Hadi dedim gündüz sinema keyfi yapalım ki hem canım sıkıldı demesinler hemde akşam erken yatınca bugün bir şey yapamadık diye söylenmesin kuzucuk
Şimdi duşunu alıyor sonra başlayacağız film izlemeye dedim duşunu da al ki dalarsak geç saate kalmasın banyo faslı saçlar ıslak yatmasını istemiyorum

Sıfır karbonhidrat olmasın o kadar da canım azcık olsun abartmadan tabi

Sagol tşk ederim ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…