Canım o uyuz olduğun ve kayıp gördüğün eksiler bu haftaya eklenecek zaten...sen dikkat et onu artiya dönüştürme...kunefeyi mezuniyette yicez g..........im bak bensiz yersenOh ne güzel kaptanım nasıl özendim anlatamam,biz o işleri unutalı çok olduaslında şükür zor bi çocuğum yok ama nezaman bişeye karar versek o gece sık sık uyanası tutuyo hep yarım kalıyo
Olur olur ben bu hafta çok kararlıyım,eğer bir kilonun üzerinde gitmezse buraya da yazıyorum bir künefenin tamamını yicem,beyzbol sopan bile beni durduramıycakevet evet yanlış okumadın boşa gözlerini ovuşturma veremezsem yicem son bildirimde şok oldum uyuz oldum sinir oldum kendime 800 gr ne ya ama uyanır uyanmaz tartılmak zorundaydım hala inanmıyorum daha fazla eksim vardı bence
Afiyet olsun canım. Alışveriş kazasız belasız geçmiş çok şükür.Aksamı yogurt la kapatmayı düşünüyorum dısarda ızgara kofte salata ayranla geçirdim
Bayılırım somona afiyet olsun ailecek...yarasin bebişlere.Ben de bebişlerle fırında somon balığı, biber ve mantar yiyeceğim birazdan. Öğleni ve akşamı birleştirdim.
Harika canım. Afiyet olsun. İki tarhana çok değil mi....unla yapılıyor ya ondan dedim.Menüm kalkınca 1 bardak elma sirkeli su +3 gün kurusu kaysı
Sabah bi kase tarhana 1 kk peynir bi kaşık süzme yoğurt 2 ceviz maydanoz
Akşam bi kase tarhana 5 kaşıp haşlanmış yeşil mercimek yarım tb ekmek bi kase baharatlı yoğurt az salata
Yeşil çay bi hurma 3 iğde su 8 bardak spor sadece alışveriş vardı
Güle güle giy canım. Hadi bakalım gelecek aya small a geçicez di miBugün kendime L ve M beden spor kıyafetleri aldım uzun zamandan sonra çok güzel bi duygu gerçekten xlerden kurtulmak
Ablacım sanırım bu mesaj banaydı,künefeyi diyen bendimArkadaşlar oolaacaak inş serenalar canım 800 gr yada 1000 gr bi bardak su kadar bi fark sana künefe mi yedirecek yer ken afiyet şifa olsun ama şimdilik tadına bakalım kendimizi mahrum psikolojisi ne sokmayalım o zaman ben kötü oluyom zaten hep yedin tadına baktım çok mu istiyorsun al tadına bak diyorum ama bu asit arttırıcı gıdaları yedikçe çıkmaza giriyoruz bu da yalancı iştahı tetikliyor oysa yemek vucudun gıdasıyken nefsin doyumsuz eğlence si oluyo bu yazdıklarım aslında kendime
Bu hafta şahanesin ablaMenüm kalkınca 1 bardak elma sirkeli su +3 gün kurusu kaysı
Sabah bi kase tarhana 1 kk peynir bi kaşık süzme yoğurt 2 ceviz maydanoz
Akşam bi kase tarhana 5 kaşıp haşlanmış yeşil mercimek yarım tb ekmek bi kase baharatlı yoğurt az salata
Yeşil çay bi hurma 3 iğde su 8 bardak spor sadece alışveriş vardı
Hayırlı olsun,inşallah bidaha x lere dönmez fit fit giyersinBugün kendime L ve M beden spor kıyafetleri aldım uzun zamandan sonra çok güzel bi duygu gerçekten xlerden kurtulmak
Canım o uyuz olduğun ve kayıp gördüğün eksiler bu haftaya eklenecek zaten...sen dikkat et onu artiya dönüştürme...kunefeyi mezuniyette yicez g..........im bak bensiz yersenbu hafta kabak , kereviz doldurdum evi... Tabi yesillikler de dahil. Yağlar giderse gider , gitmezse de midemiz dinlenir en azından....
Bugün kendime L ve M beden spor kıyafetleri aldım uzun zamandan sonra çok güzel bi duygu gerçekten xlerden kurtulmak
Kabak güzeliyiz bu hafta ohhh...unutmaz inşallah kabağı. Yok mu bize katılmak isteyen... Kızlaaar ya sebze ya protein seçimlerimizi yapalım şimdiden rast gele yemek yok... Listemiz de hazır kaptana gönderdim. Bol bol sularımızı içelim, spor işi de rayına girecek. Biz bu işi biliyoruz.Biz de laf ağızdan bi kere çıkar ablacanım o künefe yenecek şaka şaka benimde evde kabak bitmiş hemmen eşimi aradım
Valla aynen bende,o ıspanakları kabakları görünce künefe görmüş gibi mutlu oluyorumTmm tarhana çok doğru yarın daha dikkat inş ya kızlar bu hafta gerçekten sıkı tutalım inş hakikaten ben bizde o potansiyeli görüyorum ben de sebzelerime dolabı açtıkça altın gözüyle bakıyorum sevesim geliyo onları
Bende çok pis gaza geldim bu haftaKabak güzeliyiz bu hafta ohhh...unutmaz inşallah kabağı. Yok mu bize katılmak isteyen... Kızlaaar ya sebze ya protein seçimlerimizi yapalım şimdiden rast gele yemek yok... Listemiz de hazır kaptana gönderdim. Bol bol sularımızı içelim, spor işi de rayına girecek. Biz bu işi biliyoruz.Banunun ilk sayfadaki detoks sularını da yapacağım bu hafta boyunca. Beraber yaparsak güzel sonuçlar alırız .
Ailecek paylaşılan zamanlar gibisi yok...çok sevindim keyifle vakit geçirmişsiniz daim olsun inşallah.Ailecek izleyebileceğiniz harika bir yabancı dizi var canım. Fantastik bir dizi. Masal kahramanları var dizide.Masalla bilim kurgu harmanlanmış. Hikaye muhteşem ilerliyor. Karakterler efsane...bağımlısı olacaksınız. Adını da soyleyim ONCE UPON A TIME çok keyifli ...çevirisi Bir Varmış Bir Yokmuş .Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Ailecek filmimizi izledik biter bitmez kaptım laptobuattım kendimi buraya
'' Mary Poppins'' i izledik ve yine çocukken izlediğim ilk filmi kadar zevk verdi banaUfaklık da bayıldı ( müzikalle karışık bir film ama gerçekten güzel )
Aslında bir film daha vardı da onuda yarın akşama bıraktıkyoksa kuzuda yatmak bilmeyecek film bitmedi ayağına
Güle güle kullan canımİnşallah yakında onlarda bol gelir üzerinden dökülür
O zaman sen de varsınTmm tarhana çok doğru yarın daha dikkat inş ya kızlar bu hafta gerçekten sıkı tutalım inş hakikaten ben bizde o potansiyeli görüyorum ben de sebzelerime dolabı açtıkça altın gözüyle bakıyorum sevesim geliyo onları
Ailecek paylaşılan zamanlar gibisi yok...çok sevindim keyifle vakit geçirmişsiniz daim olsun inşallah.Ailecek izleyebileceğiniz harika bir yabancı dizi var canım. Fantastik bir dizi. Masal kahramanları var dizide.Masalla bilim kurgu harmanlanmış. Hikaye muhteşem ilerliyor. Karakterler efsane...bağımlısı olacaksınız. Adını da soyleyim ONCE UPON A TIME çok keyifli ...çevirisi Bir Varmış Bir Yokmuş .
O zaman sen de varsın
Canım bu internet dizisi. Benim de bizim kanallarda izlediğim dizi yok. Yabancı diziler izlerim internetten. 45 dakika sürüyor ama bir ton olay gerçekleşiyor.O zaman ilk fırsatta onu da bir gözden geçireyimnormalde genelde hiç bir dizi izlemiyoruz sadece eşim Abdühamiti izler yoksa hep TLC yada belgeseller gerçi kızların bazen hoşuna gitmiyor artık yeter diyorlar ama odalarına kaçıp onlarda laptobda komik video falan izliyorlar yada çok eski dizilerin tekrarlarını bir ara Sİhirli Annem vardı büyük çok severdi onu geçen baktım onu kardeşine gösteriyor işte eskiden ben bunu çok severdim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?