Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Allah razı olsun canım Enisteye şimdiden çok teşekkür ederiz

Hele hele ip atlayanlar mı var ben boşuna yazmışım bu kızlar beni geçicek evde de mekik falan mı yapsam bu gidişle işim zor
Banucuğum eşime şimdi neden güceniyorım biliyor musun kilo verirken verdiğin tepkiyi alırken de verseydin de ben de azıcık farkındalık oluşsaydı ben kırılıcam diye bi şey demezdi ben de memnun diye Ha bire ye Allah ye

meryem abla senin branş nedir.ben sinif öğretmeniyim

Menüm

Uyanınca tarçınlı limonlu ılık su

10.00 Kahvaltı:
Sucuklu yumurta,bir parça tulum peyniri,1 tatlı kaşığı ayva reçeli,salatalık,yeşil biber,1.5 dilim ç.e.,ıhlamur

14.00
Sade Türk kahvesi,1 kare bitter,1 muz

17.00 Akşam:
1 kase sulu köfte,salata

Su:2.5 lt
Spor:
40 dk zumba*4=160p
105 ip (105/15)*3=21 p
100bölgesel (100/50)*20=40p

oynakbasi34 Elhan ,bölgesel daha fazla aslında ama hesap karışıyo diye 100 yazdım hatta ben hergün zumbadan sonra yapıyodum ama yazmıyodum iş puana dökülünce yazdım

Allah ne sıkıntın varsa gidersin ne sorunun varsa çözülsün inşallah

Menüm kalkınca bi bardak elma sirkeli su
Sabah bi haşlanmış yumurta bi tb
Sa 15.30 bi porsiyon tavuk haşlama + salata bi tb
Yeşil çay bi hurma iki kaysı iki ceviz tatlı kaşığı kuru üzüm
19 bi kase baharatlı yoğurt ve biraz elma ve armut
Öğün saatleri hafta sonu biraz karışıyor spor fitnes 1.5 saat kadar su 6 bardak

Allah kabul etsin Hilalcim. İftarın hafif geçmiş yoğurt da yeseydin proteinsiz kalmamış olurdun. Belki menemende yumurta vardır ama iki kaşık az olmuş. Faydalı şeyleri az yiyoruz sarmalar 10'u buluyor iki sarma 10 kaşık menemen olsaydı ne güzel olurdu. Bu arada Allah işini gücünü rast getirsin. Kız annene küsüp mü gittin yoksa ...her şey yoluna girer inşallah...

Canım bölgesel çalışmaların her dakikası 3 ile çarpılıyor. Sayı ile yaparsan 50 tanesinin puanı 20 oluyor. Ben bu şekilde anladım bakalım Banu ne diyecek ? En doğrusunu o bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…