Kızlar bugün 12.sinif kız ogrencilerim misafirimdi. Eşimi erkenden gönderdim evden. Tabloyu bu akşam yaptıracağım inşallah...Beni de etiketlersiniz her halükarda gözüm üzerinizde zaten. Kaptanımın yanındayım meraklanmayın.
meryem abla senin branş nedir.ben sinif öğretmeniyimKızlar bugün 12.sinif kız ogrencilerim misafirimdi. Eşimi erkenden gönderdim evden. Tabloyu bu akşam yaptıracağım inşallah...Beni de etiketlersiniz her halükarda gözüm üzerinizde zaten. Kaptanımın yanındayım meraklanmayın.
Canım Edebiyat... Hala Antep'te misin?meryem abla senin branş nedir.ben sinif öğretmeniyim
Hepimizden razı olsun. Rica ederim.Allah razı olsun canımEnisteye şimdiden çok teşekkür ederiz
yok abla ben nizip teyim 2008 de atanmistim buraya.8 yıl görev yaptım.2.5 yıldır özel sebeplerden evdeyim.2 yıldır özel ders ler veriyorum.1. sınıftan 7. sınıfa kadar öğrencilerim var.cok şükürCanım Edebiyat... Hala Antep'te misin?
merhaba kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm hepinizden dua istiyorum
menüyü yazayım da çıkayım
akşam 2 hurma
1 bardak zemzem
1 kepçe çorba
2 kaşık menemen
10 tane küçük yaprak sarma
1.5 lt su
Allah kabul etsin Hilalcim. İftarın hafif geçmiş yoğurt da yeseydin proteinsiz kalmamış olurdun. Belki menemende yumurta vardır ama iki kaşık az olmuş. Faydalı şeyleri az yiyoruz sarmalar 10'u buluyormerhaba kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm hepinizden dua istiyorum
menüyü yazayım da çıkayım
akşam 2 hurma
1 bardak zemzem
1 kepçe çorba
2 kaşık menemen
10 tane küçük yaprak sarma
1.5 lt su
Canım bölgesel çalışmaların her dakikası 3 ile çarpılıyor. Sayı ile yaparsan 50 tanesinin puanı 20 oluyor. Ben bu şekilde anladım bakalım Banu ne diyecek ? En doğrusunu o bilir.Menüm
Uyanınca tarçınlı limonlu ılık su
10.00 Kahvaltı:
Sucuklu yumurta,bir parça tulum peyniri,1 tatlı kaşığı ayva reçeli,salatalık,yeşil biber,1.5 dilim ç.e.,ıhlamur
14.00
Sade Türk kahvesi,1 kare bitter,1 muz
17.00 Akşam:
1 kase sulu köfte,salata
Su:2.5 lt
Spor:
40 dk zumba*4=160p
105 ip (105/15)*3=21 p
100bölgesel (100/50)*20=40p
oynakbasi34 Elhan ,bölgesel daha fazla aslında ama hesap karışıyo diye 100 yazdım hatta ben hergün zumbadan sonra yapıyodum ama yazmıyodum iş puana dökülünce yazdım
Evet bonuscuk ilk sayfada var bakabilirsinSpor puanlaması mı var
Çok mantıklı ablacımCanım bölgesel çalışmaların her dakikası 3 ile çarpılıyor. Sayı ile yaparsan 50 tanesinin puanı 20 oluyor. Ben bu şekilde anladım bakalım Banu ne diyecek ? En doğrusunu o bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?