Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Suyu da artırdık mi bu iş tamamdır. Yağlar ben bu hafta da gidiciyim diyor resmen....Git anam git ihtiyacı olanlara... Gıcık olduğum bir sayfa var kilo alamıyorum diye havalı havalı yazanlar var ya oraya gitsinler . tebrikler ebicim. Benim de idolum sensin...

Sen şu mercimekli köfteye fena sardırdın ayol

Bol gelmesi negüzelmiş demi, ben de dün hem mutlu hem sinirden çıldırcaktım, pantolonum düştü durdu hem de sıkı sıkıya olan bişeydi,ben nasıl böyle hata ettim dedim ,ay Allahım rezillikti bide alışverişe gittik reyonların arasında habire pantolon çektim

Sen şu mercimekli köfteye fena sardırdın ayol
İngilizce öğretmeni bir arkadaşım var o özellikle istedi yapmamı.... Daha önce başka bir arkadaşın evinde yapmıştım oradan biliyor. Her gelen kız bir şey yapıp getirdi hocam siz yorulmayin diye....bı tane Urfalı kızım var annesine etsiz çiğköfte yaptırmış...yiyebileceğim bu ikisi (mercimekli ve çığ kofte) vardı....... Mercimekli ekmek de vardı tabi ama yemedim onu...
Yediğim köftelerin sayısı çok olduğu için başka da bir öğün yemedim.

Bence sayısı çokta fazla değil ben sadece son günlerde sık sık gördümde ondan dedim canikom

Bizim gelin kızkardesimi cagırcam onu cagırmasam kardesıme diyormuşki işte beni ayırıyorlar bana nispet birbirlerine gidiyorlar

Cagırıncada ya bası agrır gelmez ya karnı agrır

En son kızkardesim esinin dogum gunune cagırdı hastayım dedi gelmedi yani gelmek istemedi

Sürekli watsapta atarlı giderli durum paylasıyor annem ablam olsun yeter gerisi önemli değil dıye

(annesi ablası iki aylık bebegının karnında öldü kürtaj oldu işten izin alıp gelemedıler hastaneye biz Avrupa yakasında onlar Anadolu yakasında oturuyor arabalarıda var kim vardı yanında ben kızkardesim)

Yazmıştım buraya annemın halası öldü diye o gün cenaze evinde aynı ortamdayız yanıma gelmedi aynı odada bıle durmadı dıger odaya gectı cenaze otobüsle memlekete gitti annemın yanına gelip yolcu etmedi evıne gıttı

(annemler evini aldı eşyasını istedıgı dayadı döşedıler sıfır borç kaldı onlara annemler ise borc içinde hıc destek olmuyorlar)

En son rehberden bütün aileyi silmiş watsaptan görunmuyo resmi teyzeler hep sordu Bı sorunmu var dıye

Dun aksam babamlara tek olarak kardesım gelmiş göruntulu arıyor babamlara geldim abla diye
Dedım haftaya Kızımın dogum gunu var buyurun gelin dedim gelinini ara abla sana kızar cagırmazsan dedi

Bende beni gördugu yerde konusmayanı aramam gelirse buyursun gelsin gelin birlikte dedim hem belki hasta olur dedim sen ara yine dedi aramam dedim tekrar

Annem tutturmuş ara gelsin dıyo biraz tartıştık annemle dedim sen yüz verdin her dediğini yaptın aramam dedim annemede üçhaftadır gıtmıyo konuşmuyor

Kızkardesim de sen msj at sonra demesin dıyo cagırmadınız dıye dıyo

Ama ben istemiyorum cok kırıldım yeni evlendi hep cagırdım yalnız hissetmesin kendini diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…