Suyu da artırdık mi bu iş tamamdır. Yağlar ben bu hafta da gidiciyim diyor resmen....Git anam git ihtiyacı olanlara... Gıcık olduğum bir sayfa var kilo alamıyorum diye havalı havalı yazanlar var ya oraya gitsinler .Menüm kalkınca bi bardak elma sirkeli su
Sabah bi haşlanmış yumurta bi tb
Sa 15.30 bi porsiyon tavuk haşlama + salata bi tb
Yeşil çay bi hurma iki kaysı iki ceviz tatlı kaşığı kuru üzüm
19 bi kase baharatlı yoğurt ve biraz elma ve armut
Öğün saatleri hafta sonu biraz karışıyor spor fitnes 1.5 saat kadar su 6 bardak
Hizmet bonuscumun ayağına gelsin bakayım.Spor puanlaması mı var
Bekliyoruz canım en bi sevdiğimKızlar iyi geceler annemdeydım aksam yemeği kactı bıraz sinirden olanı biteni anlatcagım size kızımı uyuturken benmı haklıyım konu GELİN
Telefon az sarzı dolsun yazacağım
Hizmette sınır yok diyoruzHizmet bonuscumun ayağına gelsin bakayım.
Eki Görüntüle 2224550
En sevdiğim...Kızlar iyi geceler annemdeydım aksam yemeği kactı bıraz sinirden olanı biteni anlatcagım size kızımı uyuturken benmı haklıyım konu GELİN
Telefon az sarzı dolsun yazacağım
Aynı anda aynı şeyi yazmışız ruh eşi gibimBekliyoruz canım en bi sevdiğim
Kafalar aynı çalışıyo ondan seviyoruz birbirimizi şekerimAynı anda aynı şeyi yazmışız ruh eşi gibim
Sen şu mercimekli köfteye fena sardırdın ayolSeroşun şarjı şarjı doladursun menumu yazayım
Sabah 9.00 İki yumurtalı omlet, peynir , çay
15.00 İki mercimekli köfte, iki çiğköfte , marul, nane
17.30 Sade Türk kahvesi
Bitki çayları, iki litre su spor yokev temizliği yapınca pert oluyorum
Bebeğim fazla seçeneğim yok ki.... Söylemesi ayıp her şey bol geliyor
İşte beklediğim cevapta buydu canımBebeğim fazla seçeneğim yok ki.... Söylemesi ayıp her şey bol geliyortayt, eşofman üstü , kızlarım çok beğendi ama beni hiç taytlı gormediklerinden
İngilizce öğretmeni bir arkadaşım var o özellikle istedi yapmamı.... Daha önce başka bir arkadaşın evinde yapmıştım oradan biliyor. Her gelen kız bir şey yapıp getirdi hocam siz yorulmayin diye....bı tane Urfalı kızım var annesine etsiz çiğköfte yaptırmış...yiyebileceğim bu ikisi (mercimekli ve çığ kofte) vardı....... Mercimekli ekmek de vardı tabi ama yemedim onu...Sen şu mercimekli köfteye fena sardırdın ayol
Beklentileri boşa çikarmam benİşte beklediğim cevapta buydu canım
Bence sayısı çokta fazla değil ben sadece son günlerde sık sık gördümde ondan dedim canikomİngilizce öğretmeni bir arkadaşım var o özellikle istedi yapmamı.... Daha önce başka bir arkadaşın evinde yapmıştım oradan biliyor. Her gelen kız bir şey yapıp getirdi hocam siz yorulmayin diye....bı tane Urfalı kızım var annesine etsiz çiğköfte yaptırmış...yiyebileceğim bu ikisi (mercimekli ve çığ kofte) vardı....... Mercimekli ekmek de vardı tabi ama yemedim onu...
Yediğim köftelerin sayısı çok olduğu için başka da bir öğün yemedim.
Evet rezilliği dışındaBeklentileri boşa çikarmam benMeralcim senin pantolon çekiştirmen de harika.... tarihe karıştı bol pantolonlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?