Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Mezuniyetimde kabaklara teşekkür edeceğimi düşündükçe bütün bütün yiyesim geliyo

Kabak candır birde Karnabahar iki gündür benim favorim

Canım bu internet dizisi. Benim de bizim kanallarda izlediğim dizi yok. Yabancı diziler izlerim internetten. 45 dakika sürüyor ama bir ton olay gerçekleşiyor.

Benim büyük kızda internetten izliyordu bir dizi hatta Kore dizisiydi sanırım Yurtdışında bazen çok daha kaliteli işler çıkıyor burda kim kimi nerde yakalarsa öpecek tarzda

35 dk zumba 5 dk leslie yaptım.kizlarim bırakmadı ki daha devam edeyim. oynakbasi34 Elhan

Aaaa bak iyi hatırlattın hemen şu puan listemizi de hazırlıyayım aklımdayken

Menü güzel bence sonuçta öğlen 3 kuru kayısı yemişsin ama öğle yemeği yerine sayılır bence

benim neden aklıma gelmedi ki o şekilde ekmek yemek
Bir ara TVde bir diyetisyen anlatıyordu bir danışanını hatun listeyi almış 1 hafta sonra kilo alarak geri dönmüş ama ısrarla yok Hocam asla liste dışına çıkmadım demiş Kadın da acaba ara öğünlerde verdiğim bir avuç kuruyemişi mi fazla yedin demiş Kadınla yoooo valla 1 avuç yedim demiş Kadında tabi minyon tipli ya Diyetisyen nasıl olur küçücük eliniz var hani fazla kaçmadıysa imkansız diyince Kadın kızarmaya başlamış meğer kocasının avucuyla ölçüyormuş ve kocası da Basketbolcu diye gülerek anlatmıştı Dİyetisyen adamcağızın bir avucu maşallah kocaman tabi eşi kilo veremez deyince stüdyoda herkes koptu sonraki hafta kadın kendi avucuyla ölçünce gayet güzel kilo vermiş

kızlar k.k daki başarı öykülerini okudum da bana çok iyi geldi.tatli bağımlılığı olan tek kişi ben değilmişim.benim gibi gel bitleri olup sonunda basaranlari okudum da iyi geldi bana

Kesinlikle ara ara onlara bakmak çok motive edici oluyor kesinlikle bizlerde başarabiliriz

Aslında güzel fikirmiş bende mi eşimin avuç içini baz alsam kendisi 1.90

Kaptanım ben uzun zamandır iki öğün yapıyorum, kızlar soda içmesen diye öneride bulunmuşlardıya bende bugün dayanamadım içtim ondan çekindim azcık oynakbasi34

Canım tek kaçamağımız Soda yada Maden suyu olsun onda bir şey yok heee bana da diyetisyenim tavsiye etmemişti ama arada bir iyi geliyor bence en azından şişiriyor üstelik Karataycıların hepsi gönül rahatlığı ile içip güzelde kilo veriyor şekil A da ( yani sende ) olduğu gibi

Eline sağlık kaptanım ama benim ismim liliman olmuş bide sadece puan yazsan senin için daha mı kolay olur bilemedim yani yorulma diye diyorum canım

Tamamdır canım düzeltirim yazmak sıkıntı değil de sığmıyor olmadı dediğin gibi sırf puanları yazayım nasılsa geçmişe girip üyeden bakılabilir bir sıkıntı olunca 3ün 5inde lafını zaten etmeyiz

Yarından itibaren düzenli spor yapmak istiyorum ben de. Üyeliğimi tatil dönüşüne yenileyeceğim için iyice boşladim. Ev sporları ile bir yerden başlamak şart.
Ablişkom ip atla boş kaldığın sürece en pratik o, ip olması şart değil yani varmış gibi yap

Ablişkom ip atla boş kaldığın sürece en pratik o, ip olması şart değil yani varmış gibi yap
Bebeğim evde deve gibi eliptik bisiklet var, Twist var... Salondaki ipin aynısını internetten araştırıp buldum ve aldım o var...kızlarımız spora başladı maşallah bende heves gitti ne iş anlamadım. yok hacı yarın başlıyorum

Sende dönem sonu yorgunluğu var cicim okul bitsin sahalara döneceksin eminim ama Ankara falan bişey diyodun sanki

Sende dönem sonu yorgunluğu var cicim okul bitsin sahalara döneceksin eminim ama Ankara falan bişey diyodun sanki
Aynen canım ya öyle yorgunum ki...eltim, cici kaynanam umreye gittiler onlara hayırlı olsuna gideceğiz. Tatilin ikinci haftası dönecekler yurda ama kayınpeder evde yalnız eşim gidelim hemen diyor. Ankara'da olacağız tatilde. Bursa'ya gelicem falan deme bak...

Merhabalar herkese, bugün sabah kahvaltı yapmadım öğleden sonra akşama doğru mangal yapıldı ve 2 köfte 1 dilim kadar ekmek yedim
3 parça kadar pestil ve 1 tane kurabiye yedim.
Sporumu yatmadan yapayım dedim hiç değilse başlangıç olsun düzenli olarak grupla birlikte ve şunları yaptım:
50+50 =100 squat ( becerebildim mi bilmiyorum tam hareket olarak belimi dik tutamıyorum bu hareketi yaparken )
10 dk plates
10 dk bölgesel egzersiz yaptım.
10*3=30
10*3=30
100 squat 40
Toplam 100 puan bugünlük.
İyi haftalar diliyorum şimdiden.

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Yeni bir haftaya bol enerjili başlayalım ve birlikte kacamaksiz tamamlayıp bol eksi görelim inşallah ♡

Anammmm tam yazarken elektrikler gitti ya lâ

Bugün okulda Vitamin şenliği varmış herkes portakal getirecek ve çocuklar kendi portakallarini kendileri sikacakmis
Tabi öğretmene yardimci olarak velilerden biri de yine benim
Okul çıkışından 1 saat önce okulda olacagimiz için sıkıntı olmaz gelirim dedim sonuçta sadece çocuklara yardimci olacağız portakallari kesmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…