Mezuniyetimde kabaklara teşekkür edeceğimi düşündükçe bütün bütün yiyesim geliyo
Canım bu internet dizisi. Benim de bizim kanallarda izlediğim dizi yok. Yabancı diziler izlerim internetten. 45 dakika sürüyor ama bir ton olay gerçekleşiyor.
Menüm
Tabiki limonlu ılık su
10.30 Kahvaltı:
1 dilim ekmek pizzası(dilimli ekmeklerin üzerine kaşar süzme peynir ve yumurta karışımını sürüp üzerine küp küp doğranmış sucuk,yeşil biber,domates,zeytin,maydonoz karışımından koyup fırına verdim ), domates,salatalık,yarım dilim ç.e. ile bal,çay
14.30
Sade Türk kahvesi,3 kuru kayısı,sade soda
17.30 Akşam:
Bir porsiyon etli bamya(dondurucudan),salata,yoğurt
Su:2.5 lt ama daha içerim
Spor:
Zumba: 160 p
Bölgesel: 60 p
İp atlama : 24 poynakbasi34 Elhan
Bu arada benim ekmeklerim marketlerdeki paketli olanlarla aynı boyutta değil, normal somun ekmeği dilimletip alıyor eşim, bunu neden yazdın derseniz aylaaar önce bu gruplardan birinde bi arkadaş ismi lazım değil hergün kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyodu ve çok doyurucu olduğunu falan yazıyodu bi gün resimli kahvaltı tabağını attı ki ben taaaa dışardan biri olarak şok oldumkız meğer koca trabzon ekmekleri var ya işte ondan iki dilim yiyomuş
kızlar k.k daki başarı öykülerini okudum da bana çok iyi geldi.tatli bağımlılığı olan tek kişi ben değilmişim.benim gibi gel bitleri olup sonunda basaranlari okudum da iyi geldi bana
Aslında güzel fikirmiş bende mi eşimin avuç içini baz alsamKabak candırbirde Karnabahar iki gündür benim favorim
Benim büyük kızda internetten izliyordu bir dizi hatta Kore dizisiydi sanırımYurtdışında bazen çok daha kaliteli işler çıkıyor burda kim kimi nerde yakalarsa öpecek tarzda
Aaaa bak iyi hatırlattın hemen şu puan listemizi de hazırlıyayım aklımdayken
Menü güzel bence sonuçta öğlen 3 kuru kayısı yemişsin ama öğle yemeği yerine sayılır bence
benim neden aklıma gelmedi ki o şekilde ekmek yemek
Bir ara TVde bir diyetisyen anlatıyordu bir danışanınıhatun listeyi almış 1 hafta sonra kilo alarak geri dönmüş ama ısrarla yok Hocam asla liste dışına çıkmadım demiş Kadın da acaba ara öğünlerde verdiğim bir avuç kuruyemişi mi fazla yedin demiş Kadınla yoooo valla 1 avuç yedim demiş Kadında tabi minyon tipli ya Diyetisyen nasıl olur küçücük eliniz var hani fazla kaçmadıysa imkansız diyince Kadın kızarmaya başlamış meğer kocasının avucuyla ölçüyormuş ve kocası da Basketbolcu diye gülerek anlatmıştı Dİyetisyen adamcağızın bir avucu maşallah kocaman tabi eşi kilo veremez deyince stüdyoda herkes koptu sonraki hafta kadın kendi avucuyla ölçünce gayet güzel kilo vermiş
Kesinlikle ara ara onlara bakmak çok motive edici oluyorkesinlikle bizlerde başarabiliriz
Kaptanım ben uzun zamandır iki öğün yapıyorum, kızlar soda içmesen diye öneride bulunmuşlardıya bende bugün dayanamadım içtim ondan çekindim azcıkoynakbasi34
Eline sağlık kaptanım ama benim ismim liliman olmuş
Eline sağlık kaptanım ama benim ismim liliman olmuşbide sadece puan yazsan senin için daha mı kolay olur bilemedim yani yorulma diye diyorum canım
Ablişkom ip atla boş kaldığın sürece en pratik o, ip olması şart değil yani varmış gibi yapYarından itibaren düzenli spor yapmak istiyorum ben de. Üyeliğimi tatil dönüşüne yenileyeceğim için iyice boşladim. Ev sporları ile bir yerden başlamak şart.
Tamamdır canım düzeltirimyazmak sıkıntı değil de sığmıyor olmadı dediğin gibi sırf puanları yazayım nasılsa geçmişe girip üyeden bakılabilir bir sıkıntı olunca 3ün 5inde lafını zaten etmeyiz
Bebeğim evde deve gibi eliptik bisiklet var, Twist var... Salondaki ipin aynısını internetten araştırıp buldum ve aldım o var...kızlarımız spora başladı maşallah bende heves gitti ne iş anlamadım.Ablişkom ip atla boş kaldığın sürece en pratik o, ip olması şart değil yani varmış gibi yap
Sende dönem sonu yorgunluğu var cicim okul bitsin sahalara döneceksin eminimBebeğim evde deve gibi eliptik bisiklet var, Twist var... Salondaki ipin aynısını internetten araştırıp buldum ve aldım o var...kızlarımız spora başladı maşallah bende heves gitti ne iş anlamadım.yok hacı yarın başlıyorum
Aynen canım ya öyle yorgunum ki...eltim, cici kaynanam umreye gittiler onlara hayırlı olsuna gideceğiz. Tatilin ikinci haftası dönecekler yurda ama kayınpeder evde yalnız eşim gidelim hemen diyor. Ankara'da olacağız tatilde. Bursa'ya gelicem falan deme bak...Sende dönem sonu yorgunluğu var cicim okul bitsin sahalara döneceksin eminimama Ankara falan bişey diyodun sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?