Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın gençlik.. ooo sporlar sporlar.. bugün kendime ip alıcam inş.
ben 23 kilo verdiğim dönemde günde 500 tane atlıyordum. tabi kademeli olarak artırmıştım. ve inanılmaz terliyordum. plates de yapıyordum evde. haaa plates dediysem kendime başıma yuvarlanıp dururdum şimdi sporu hayatıma iyice katmalıyım. neden mi?? ben iyileştim şşükür. iştah falan da geldi yerine. artık akşam yemeğimi iyice sokyaım hayatıma dedim ki pazar sabah 64 küsürdeydim. düşünebiliyor musunuz +2 oldum bir günde. tabi bunda ödem falanda vardır ama moralim çok bozuldu. yani bu kadar da çabuk kilo alınmaz ki! bugün 63 lere döndüm şükür ama dün dikkat ettim. hala nasıl koruyacağımız oturtamadım. şu spora asılayım bari. belki o etkili olur. hem de yumuşaklık gider

sen baya baya spor yapıyorsun cnm MaşAllah. benim bu şekilde yapmam mümkün değil. sabah 6.30-7 gibi kalkıyorum. oğlanı ve kendimi haızrlayıp doğru okula ordan işe. akşam işten çıkıp oğlanı alıp eve geçiyorum . hemen yemek pişiriyorum. yemek pişerken üs bas çıkar oğlanla ilgilen sonra sofra kur kaldır. çay yap oğlanı uyut otur derken saat 22 oluyor ve ben pert.
öğle araları 1 saat yürüyorum ama ipi alıcam bugün inş. en azından günde 50 şer tane yaparak artırsam 500 e çıksam o bile yeter bana

1 kere haftasonu eşime dedim ki oğlana göz kulak ol 1 saat yürüyüm. tamam dedi bir baktım yatmış uyumuş! bak gene sinir oldum

tabi ki girecek cnm. ama irade lazım kesinlikle lazım. bak 15 kilo verdim ama kaç gece aç yattım. ağlayasım geldi bozasım geldi. tuttum kendimi. neler ikram edildi neler. tatı manyağı ben ne baklavalara hayır dedim. bir keredenbirşey olmaz deseydim bozardım giderdi. eşim ve annem çok köstek oldular. ye birşey olmaz, tadına bak, ben şişman seviyorum seni deyip durdu eşim ama tuttum kendimi. azıcık boşluk olsa giderdi yani. ve inan hep aklımdasın. lütfen pes etme.

cnm ne sıkıntın varsa Rabbim feraha çıkarsın inş.

Kızlar iyi geceler annemdeydım aksam yemeği kactı bıraz sinirden olanı biteni anlatcagım size kızımı uyuturken benmı haklıyım konu GELİN

Telefon az sarzı dolsun yazacağım

okudum cnm sorunu. ben biraz kindarım. asla aramazdım gelmezse gelmesin. kardeşin de sana diyeceğine eşine bir dur demesini bilmelli yani.

Bugün kendime L ve M beden spor kıyafetleri aldım uzun zamandan sonra çok güzel bi duygu gerçekten xlerden kurtulmak

harika cnm. güle güle kullan cicilerini.

Mezuniyetimde kabaklara teşekkür edeceğimi düşündükçe bütün bütün yiyesim geliyo

afiyet olsun.

kız ben de alıp dilimletiyorum yoksa o ben miyim

kızlar k.k daki başarı öykülerini okudum da bana çok iyi geldi.tatli bağımlılığı olan tek kişi ben değilmişim.benim gibi gel bitleri olup sonunda basaranlari okudum da iyi geldi bana

tabi ki nerdeyse tğm şişmanlar tatlı bağımlısıdır. çok nadir tatlı sevmeyeni vardır. ben de aşırı tatıcıyımdır. insna uyanır uyanmaz kadayıf yer mi?? ben yerim. sonr amidem bulanır ama gene de yerim
bu defa yemedim ama. tuttum kendimi. çok az tadımlık ve basit tatlılar tükettim. salep gibi. o yüzden sen d eyaparsın eminim ben.

Günaydın herkese dün akşam çok pis kaçamak yaptım ve sabah +1 gördüm bugün çok dikkat edeceğim.

Sanada Günaydın o zaman cumaya kadar hiç kaçamak yok
Bende sabah artı çıktım 1.5 kg ama odemdir diye eminim doğru düzgün su içmedim dün o yüzden takmıyorum bile

Yok şu an için gündemimizde değil ama iyi hatırlattın canım bu akşam bu konuya bi açıklık getirsin artık eşim,boşuna hayallerle yaşamayım

Günaydın
Güzel bir hafta olsun hepimize
Nasıl oldunuz ablacım?

Seni görmek ne güzel canım özletiyosun haftasonları
Bende ip atlamayı hergün arttırarak ilerlemeyi düşünüyorum,ilk gün 105 yaptım dün 120 ben puana göre 15 15 arttırıyorum squata da başladım ama menülerde bildirmeyi unuttum
Uyanınca kadayıf baklava yiyen ve yemek isteyen nadir insan var sanıyodum,ben de o gillerdenim
Bende çavdar ekmeğini dilimletip alıyorum o kişi bizlerden biri olamaz

Merhaba kızlar bugün sabah nasıl kalktıysam daha yeni oturdum oda kızımı uyutmak için

Halıları kaldırdım dip köşe temizledim tülleri yıkattım astım üç boy camları silemedim yarın yagiş varmiş

Öglen yemegını yapıp yedıkten sonra kızımla banyo yaptık

Dün akşam çok sevgili gelinimiz instgram resim atmış (benim instgramım yok rsımınkınden baktım)
Dügünde annesi ve babasıyla cekilmiş resim ve yorum
Canlarım sizden başka kimim var siz olun yanımda gerisi boş
Bunun gibi çocukça Bı kaç ileti daha paylaşmış
Naparsın millet deliye biz akıllıya hasret

Boşver canım o aklı sıra ordan gösteriş yapıyor sonuçta iyi günde değil kötü günümde kim yanımda önemli olan o benim için
Sen yine de Annenlerin hatrına kardeşine telefon açıp söyle ille eşime de ilet derse sende kardesime haber verdim ama sende bil istedim şu günü doğum günümüze bekleriz buyrun gelin de gitsin ister gelir ister gelmez

Şeytan diyo atma ama sen şeytana uyma
Aynen valla gidip geliyorum

Konuşmak sesini duymak istemiyorum dediğin gibi yazarım ama abla

Menü
Sabah bi bardak Elma sirkeli şu
Kahvaltı 8.20 iki yumurta bi tb 1 kk peynir iki ceviz gün kurusu kaysi
Aksam 16.00bi porsiyon karnabahar kabak Yoğurtlu kavrulmuş kıyma katkısıyla bi tb
Yeşil çay 3 igde bi hurmabikucuk ceviz
Su 8 bardak spor step 60.3.180
Eliptık 10.5.50bolgesel 10.3.30 öğle kahvaltiyadavetliydim spordan sonra geç gittim çay bi kahve bi yarım kaşık Yoğurtlu salatadan aldım aferin bana değilmi sofrayi tarif etmicem kalabalıkta yırtım diyelim

Bugün yedıklerım
Sabah uyanınca su

09:30bı dilim ekmek Bı parca peynir (canım bişey istemedi)

Ara Bı fincan kabuklu yer fıstık Bı küçük muz

13:00bı kase corba Bi kase fasulye yemegı

Ara 16:00 yer fıstığı Bı fıncan kadar

17:30 4 kasık ıspanak yemegı
18:00bi kase taze fasulye Bı dılım ekmek dört kaşık yogurt

19:00 yarım nar

21:00gibi dört kaşık yogurt zencefilli

Eliptik 20×5=100 puan
115 ip atlama=21 puan
Bölgesel 10dk×3=30 puan
Toplam 151puan

Performans sonuçları açıklandı buraya da yapıştırın dedim

33. TUR / YEDİNCİ HAFTA

3. TAKIM
600. Etap => %0,213 => 1. NOTA
601. Etap => %0,265 => 1. SARI KART
603. Etap => %0,053 => 1. NOTA

4. TAKIM
603. Etap => -%0,486 => 1. NOTA

5. TAKIM
600. Etap => %0,140 => 1. NOTA
602. Etap => %0,028 => 1. SARI KART

6. TAKIM

600. Etap => %0,167 => 1. NOTA
602. Etap =>ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ
604. Etap => %0,246 => 1. NOTA

8. TAKIM

BAŞARILI

10.TAKIM
600. Etap => -%0,106 => 1. NOTA
601. Etap =>ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
603. Etap => %0,138 => 1. NOTA

13. TAKIM

598. Etap => -%0,223 => 1. NOTA
599. Etap =>ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

603. Etap => %0,131 => 1. NOTA

604. Etap =>ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

14. TAKIM

599. Etap => -%0,045 => 1. NOTA
603. Etap =>ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

Spor zamanı önce bısıklet cevırcem

Ohhh süpersin valla ben ufak kuzum kadar olamadım cimcime Kilo verecekmiş 31.6 kg çıktı diye deli oldu okuldAn geldiğinden beri tv karşısında twist yapıyor hatta bir ara bisiklete de bindi yatak odasında
Bende fırsat yaratmam lazım kendime; )

Harikasın canım Her zamanki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…