ben çıktımmm iyi geclerrrrr
sizi sefiyorummmmmmmmmmmm
cok ktü bogazlarım şışmış ve bütün vücudum dökülüyor bıre baş agrım tuttu hastayım ya
biliyorum artık kaçamak yapmıyacaksın bu haftayı bir atlat kilo verdiğini gördüğünde zaten istesende yemiyeceksin sporunuda yaptınmı filinta gibi olacaksın ben inanıyorumbenım eşimde ışte bende burdayım vakıt gecsın dıye korkma kacamak yok enın yüzünü kara cıkarmam ılterım
cuma günü geldiğinde herkez daha bir şaşırcak benim partnerim kaç kilo vermiş görecekler opuyorumnanaktaniiiınşallah azra artık agzıma bır lokma bıle kacamak bırşeyler atmıyorum nceden atardım bu yazdıklarımdan başka bırşeycık yemedım yememde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
menün çok güzel canım böyle davam et sakın ama sakın bozmayın bu hafta biz takım olarak birinci olursak kaptanımada söyliyecem bizim bu sağlamış olduğumuz motivasyonu bütün takımlarında duymasını istiyorum bu hafta birinci olmak için hepinizin elinden geleni yapacağını biliyorumkızlarr iii gecelerneler yedim yazayım hmn
sabah
3 kayısı 1 bardak su
kahvaltı
maydonoz,peynir,2zeytin,2dilim ekmek
ara
1erik
öğle
3 ymk k.,nohut,cacık,1dilim ekmek
ara
3 erik 2 çörekotlu eti form
akşam
yeşil fasulye,salata ve 1 ymk kaşığı pirinç pilavı
geçmiş olsun canım dikkat et kendine sakım ama sakın hasta olma opuyorumnanaktancok ktü bogazlarım şışmış ve bütün vücudum dökülüyor bıre baş agrım tuttu hastayım ya
geçmiş olsunna.s.cok ktü bogazlarım şışmış ve bütün vücudum dökülüyor bıre baş agrım tuttu hastayım ya
süpersin levreğiimopuyorumnanaktankızlarr iii gecelerneler yedim yazayım hmn
sabah
3 kayısı 1 bardak su
kahvaltı
maydonoz,peynir,2zeytin,2dilim ekmek
ara
1erik
öğle
3 ymk k.,nohut,cacık,1dilim ekmek
ara
3 erik 2 çörekotlu eti form
akşam
yeşil fasulye,salata ve 1 ymk kaşığı pirinç pilavı
internete ne oldu kiii :sm_confused:kızlarrrr çok özledim sizi ben çok alşmışım sizlere sabah namazından snra eşim beni uyandırdı şebo kalk internet gelmiş diye hemen kalktım ve burdayım sayfaları okumadaan yazayımda snra gider mider anacım
levrekcim yediklerime dikkat ettim ama çoook hastayım ağzım burnum birbirine girmiş eşim ilaç içinde olsa doğrudüzgün bişeler ye diyip duruyo 2 gündür sofrada yaptıgım yemekten azda olsa yiyorum aslında canım hiç istemiyo agzımın tadı yok sadece ilaçlar için yiyoorum
kaptanım sonra biara telimi vereyim sana özelden yada faceden netin gittigi gün ya cuma olsaydı !!!!
bilmiyorum yanıt vermiyo diyodu ama oldu artık
nane çayı demledim kendime bi kupa bol limonlu şekersiz içtim accık uyuyım uyku bastırdı
ggeçmiş olsun canım yaa ne bu ya takımın tamamı hasta dikkat edin kızlar kendinize canım adaçayı ıhlamur felan içlevrekcim yediklerime dikkat ettim ama çoook hastayım ağzım burnum birbirine girmiş eşim ilaç içinde olsa doğrudüzgün bişeler ye diyip duruyo 2 gündür sofrada yaptıgım yemekten azda olsa yiyorum aslında canım hiç istemiyo agzımın tadı yok sadece ilaçlar için yiyoorum
kaptanım sonra biara telimi vereyim sana özelden yada faceden netin gittigi gün ya cuma olsaydı !!!!
kolay gelsin kaptanım çok geç kalma opuyorumnanaktanuyu anacıımmirmirmirmir
bnde şimdi sıloşu giydereyiiim
okula götrcem ordan bankayaa ordan da spor salonu bazı evraklar istedii onu götrceem öğeleye doğru gelirim inşallah
Canım 4 dal yeşil soğan,
Ayrıca lahananın suyunu dökmüyorum, yağları parçalıyor..
Dene bakalım farkı görüceksin hem tokluk hissi vericek, hemde metobalizmanı hızlandıracak durmadan wc ihtiyacı duyacaksın..kaydirigubbakcemile3
günaydın canım süper yaaa bu hafta birinci olmamız şart kızlargünaydın kızlarrrrrrrrrrr..8 takım dilberleri naıslsınız bakalım??dünü de kaçaksız geçirdim...
çok yaşa opuyorumnanaktanhappşşuuuu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?