Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlarr iii gecelerneler yedim yazayım hmn
sabah
3 kayısı 1 bardak su
kahvaltı
maydonoz,peynir,2zeytin,2dilim ekmek
ara
1erik
öğle
3 ymk k.,nohut,cacık,1dilim ekmek
ara
3 erik 2 çörekotlu eti form
akşam
yeşil fasulye,salata ve 1 ymk kaşığı pirinç pilavı

benım eşimde ışte bende burdayım vakıt gecsın dıye korkma kacamak yok enın yüzünü kara cıkarmam ılterım
biliyorum artık kaçamak yapmıyacaksın bu haftayı bir atlat kilo verdiğini gördüğünde zaten istesende yemiyeceksin sporunuda yaptınmı filinta gibi olacaksın ben inanıyorum
iiiınşallah azra artık agzıma bır lokma bıle kacamak bırşeyler atmıyorum nceden atardım bu yazdıklarımdan başka bırşeycık yemedım yememde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cuma günü geldiğinde herkez daha bir şaşırcak benim partnerim kaç kilo vermiş görecekler opuyorumnanaktan
menün çok güzel canım böyle davam et sakın ama sakın bozmayın bu hafta biz takım olarak birinci olursak kaptanımada söyliyecem bizim bu sağlamış olduğumuz motivasyonu bütün takımlarında duymasını istiyorum bu hafta birinci olmak için hepinizin elinden geleni yapacağını biliyorum
cok ktü bogazlarım şışmış ve bütün vücudum dökülüyor bıre baş agrım tuttu hastayım ya
geçmiş olsun canım dikkat et kendine sakım ama sakın hasta olma opuyorumnanaktan

kızlar saat kaç olmuş facebook'atakılıp kaldım yarın iş var hemde yoğun bi gün buarada beni ortim nerelerde yaaaaaa

kızlarrrr çok özledim sizi ben çok alşmışım sizlere sabah namazından snra eşim beni uyandırdı şebo kalk internet gelmiş diye hemen kalktım ve burdayım sayfaları okumadaan yazayımda snra gider mider anacım

levrekcim yediklerime dikkat ettim ama çoook hastayım ağzım burnum birbirine girmiş eşim ilaç içinde olsa doğrudüzgün bişeler ye diyip duruyo 2 gündür sofrada yaptıgım yemekten azda olsa yiyorum aslında canım hiç istemiyo agzımın tadı yok sadece ilaçlar için yiyoorum
kaptanım sonra biara telimi vereyim sana özelden yada faceden netin gittigi gün ya cuma olsaydı !!!!

cok ktü bogazlarım şışmış ve bütün vücudum dökülüyor bıre baş agrım tuttu hastayım ya
geçmiş olsunna.s.
süpersin levreğiimopuyorumnanaktan

internete ne oldu kiii :sm_confused:

tmm cnm yaz özelime tlf no nu
bnmde dikkatimi çekti dün olmayaışıın
normalde açılışı sen yapardın
nese bugün yapmışsıın

günaaaaaaaaaaydıın herkesee

bilmiyorum yanıt vermiyo diyodu ama oldu artık

nane çayı demledim kendime bi kupa bol limonlu şekersiz içtim accık uyuyım uyku bastırdı

bilmiyorum yanıt vermiyo diyodu ama oldu artık

nane çayı demledim kendime bi kupa bol limonlu şekersiz içtim accık uyuyım uyku bastırdı

uyu anacıımmirmirmirmir

bnde şimdi sıloşu giydereyiiim
okula götrcem ordan bankayaa ordan da spor salonu bazı evraklar istedii onu götrceem öğeleye doğru gelirim inşallah

ggeçmiş olsun canım yaa ne bu ya takımın tamamı hasta dikkat edin kızlar kendinize canım adaçayı ıhlamur felan iç
uyu anacıımmirmirmirmir

bnde şimdi sıloşu giydereyiiim
okula götrcem ordan bankayaa ordan da spor salonu bazı evraklar istedii onu götrceem öğeleye doğru gelirim inşallah
kolay gelsin kaptanım çok geç kalma opuyorumnanaktan

29/09/2009

Sabah:
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
1 yumurta haşlanmış ( 80 kalori )
1 sosis ( 80 kalori )
Yarım domates + yarım salatalık ( 12 kalori )
1 dilim kepek ekmeği ( 45 kalori )
Ara :
Yarım elma ( 30 kalori )
Öğlen : 1 kase tavuk çorbası ( 160 kalori )
Akşam :
yarım kase tarhana çorbası ( 145 kalori )
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği ( 50 kalori )
3 yemek kaşığı makarna ( 110 kalori )

Sıvı : 2,5 lt su + 2 fincan çay +1 fincan phyto slim çay+1 fincan form çay
Spor : yarım saat yürüyüş tempolu + yarım saat spor aletlerinde çalıştım

Toplam kalori : 792,00 kalori ( tahmini J )

bu c.tesi yapcam çiğdemcim gerçi lahana kokusuna dayanamıyorum ev çok kokuyor ama napalım zayıflama amacında her yol mübah di mi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…