- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Dediğin gibi yapacağım canım... sen uzun boylusun çok şık duruyordur 63 kilodiyette olduğumuzu çaktirmıyoruz
Evde olunca acikiyoruz bugün kendime özel bir öğle yemeği hazırladım.
Kereviz salatası, bol soğanlı sarımsaklı, maydanozlu, ekmeksiz köfte ızgara, sebze ızgara, veeee kefirim
Bu da fotoğrafi canınız çeksin diyesağlıklı bir şeyler yiyelim geç olmadan
Eki Görüntüle 2225483
Ben cuma bildiririm hedef kilomu kaptanım,benim için dönüm noktası olacak bu cumaBu arada kızlar ben hedef listesini yaptim yapmasına ama kimse hedef belirtmemis ay için
Stoklar dolu ablacımCanım bu anların için hemen bir B planın olmalı...stoklarını önceden yapmalısın. Üzüm, leblebi, bir porsiyon çok tatlı olmayan meyve -tercihin kivi ve greyfurt olsun- diğer kuru meyveler . Ha bı de menengiç kahvesi denesen. Hem uykunu kaçırmaz hem de metabolizman için iyi. Bir bardak süte iki tatlı kaşığı karıştırıp cezvede kopurene kadar pişirip içiyorsun. Aktarlarda var kavanozda olanlardan tercih edilirse daha doğal...toz olan iyi değil...
Geceden bu saate idare ettiysen eminim şu an çok mutlu uyanacaksın....
Offf canım yaaaMerhaba kızlar aktif olamıyorum sabah yıne hastanedeydık bugün besinci gunu yıne tutuyor kakasını dün akşam feryat figan agladı acıyor dıye tutuyor yapmıyor butun sinirlerim alt üst oldu
Dr kabız olduğu için daha önce yine acıyacak sanıyor dedi fitil verdi gelince yaptım cıkarmamak için dırenıyo bez taktım belki yapar dıye yapmıyor aglıyo delireceğim zeytinyağı attık sütune püresine fayda etmiyor
Hamile misin acabaMeryem ablaaaaaa nerdesin çık ortayaaakız abla damak tadımız ilk defa uyuşmadı ya da ben beceremedim, mercimekli börekten bahsediyorum,nasıl heveslenerek yaptım misler gibi koktu heyecanla bekledim,bi tadına bakayım dedim offff bir lokmayı yutana kadar canım çıktı ,niye böyle oldu acep Elhan
O derece imkansız beğenmemem öyle miiiHamile misin acabanormalde severdin ama.... Bak hiç üstüme bile alınmıyorum. o ekmekler bitecek ...eksik bir şeyler var sanırım...
Bildiğin mercimeği fırına veriyoruzO derece imkansız beğenmemem öyle miiiay yok hamile değilim henüz ama imkansız benim onu yemem,poşete doldurdum ağzını sıkıca kapattım boş bi yere dökeyim de kuşlar yesin valla
Ispanagı dün akşam yedırdım canım yok yapmadı stresten kalbim carpıntı yapıyor şuan kalbim agzımdan cikacak sankı delirtti beni anne şöyle anne böyleBen cuma bildiririm hedef kilomu kaptanım,benim için dönüm noktası olacak bu cuma
Stoklar dolu ablacımbir avuç leblebi yedim girip yazcaktım şarjım çok azdı giremedim
Offf canım yaaaıspanak sevmiyomu kabızlığa çok etkili kuzum bide onu yedirmeyi denesen yada kayısı kompostosu yapıp blendırdan geçirip sulandırsan içmezmi
Ispanagı dün akşam yedırdım canım yok yapmadı stresten kalbim carpıntı yapıyor şuan kalbim agzımdan cikacak sankı delirtti beni anne şöyle anne böyleBen cuma bildiririm hedef kilomu kaptanım,benim için dönüm noktası olacak bu cuma
Stoklar dolu ablacımbir avuç leblebi yedim girip yazcaktım şarjım çok azdı giremedim
Offf canım yaaaıspanak sevmiyomu kabızlığa çok etkili kuzum bide onu yedirmeyi denesen yada kayısı kompostosu yapıp blendırdan geçirip sulandırsan içmezmi
Onun ki psikolojik bence, bu yaştaki çocuklar dönem dönem böyle yapabiliyorlarmış hatta bu sitede denk gelip okumuştum,neden olduğunu bilmiyorum malesefIspanagı dün akşam yedırdım canım yok yapmadı stresten kalbim carpıntı yapıyor şuan kalbim agzımdan cikacak sankı delirtti beni anne şöyle anne böyle
Fitil sadece içeridekileri çıkarmakla kalmayacak günlük tuvalet ihtiyacını da rahatlıkla yapmasını saglayacak inşallah. Canım doktorun tavsiyesini yap ki tedavi istenilen yönde sonuç versin. Bebiş rahatladiysa biz de rahatız demektir.Kızlar yaptı bıraz rahatladı gibi çok şükür
Dr fitili 3_4gün uygula acımıyacagını anlayana kadar dedi
İçeride daha kaç günlük var
Sağlıklı bir hayata ailecek başlamanız harika canım. Menün çok güzel.Menü sabah elma sirkeli su
Iki yumurta bi tb bi kk peynir iki ceviz iki kaysı bir tb
Öğle bi kase yoğun yeşil mercimekli yayla çorba
Akşam 3-4 parça fırın balık salata ileb
Yeşil çay iki ceviz iki kaysı bi hurma
Su 8 bardak spor Yok bide sabahları eşim maydanoz ve limon sulu kür yapıyo onu içiyom ben ne yaparsa ortak çıkıyo maşallah ev aktara döndü neredeyse zencefil zerdeçal artık masa üstünde sabit bisküvilerin yerine herkes halk ekmeği var ya organik tb onu yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?