Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ohhh afiyet olsun canım ♡ inanılmaz lezzetli görünüyor

Bende hazirlandim birazdan okula çıkıyorum kuzuyu alıp Annemde bir kahve ictikten sonra doğru havuza gideceğim
Dönüşü büyük kuzu da havuza gelecek ordan alışverişe gideceğiz anam ne çabuk evi kurutuyoruz

Bu arada kızlar ben hedef listesini yaptim yapmasına ama kimse hedef belirtmemis ay için
Ben cuma bildiririm hedef kilomu kaptanım,benim için dönüm noktası olacak bu cuma

Stoklar dolu ablacım bir avuç leblebi yedim girip yazcaktım şarjım çok azdı giremedim

Offf canım yaaa ıspanak sevmiyomu kabızlığa çok etkili kuzum bide onu yedirmeyi denesen yada kayısı kompostosu yapıp blendırdan geçirip sulandırsan içmezmi

Meryem ablaaaaaa nerdesin çık ortayaaa kız abla damak tadımız ilk defa uyuşmadı ya da ben beceremedim, mercimekli börekten bahsediyorum,nasıl heveslenerek yaptım misler gibi koktu heyecanla bekledim,bi tadına bakayım dedim offff bir lokmayı yutana kadar canım çıktı ,niye böyle oldu acep Elhan

Hamile misin acaba normalde severdin ama.... Bak hiç üstüme bile alınmıyorum. o ekmekler bitecek ...eksik bir şeyler var sanırım...

Hamile misin acaba normalde severdin ama.... Bak hiç üstüme bile alınmıyorum. o ekmekler bitecek ...eksik bir şeyler var sanırım...
O derece imkansız beğenmemem öyle miii ay yok hamile değilim henüz ama imkansız benim onu yemem,poşete doldurdum ağzını sıkıca kapattım boş bi yere dökeyim de kuşlar yesin valla

O derece imkansız beğenmemem öyle miii ay yok hamile değilim henüz ama imkansız benim onu yemem,poşete doldurdum ağzını sıkıca kapattım boş bi yere dökeyim de kuşlar yesin valla
Bildiğin mercimeği fırına veriyoruz nesini beğenmedin... haşlanmış mercimeğe peynir, yoğurt, baharat, yumurta ,maydanoz karıştırdık ... Yemeden bile tahmin edilebilir tatlar....yok yok senin ağzının tadını yok şekerim. Kime yedirdiysem hiç böyle tepki almadım....kesin cıvık bir şey yaptın sen...

Ispanagı dün akşam yedırdım canım yok yapmadı stresten kalbim carpıntı yapıyor şuan kalbim agzımdan cikacak sankı delirtti beni anne şöyle anne böyle

Ispanagı dün akşam yedırdım canım yok yapmadı stresten kalbim carpıntı yapıyor şuan kalbim agzımdan cikacak sankı delirtti beni anne şöyle anne böyle

Onun ki psikolojik bence, bu yaştaki çocuklar dönem dönem böyle yapabiliyorlarmış hatta bu sitede denk gelip okumuştum,neden olduğunu bilmiyorum malesef

Kızlar yaptı bıraz rahatladı gibi çok şükür
Dr fitili 3_4gün uygula acımıyacagını anlayana kadar dedi
İçeride daha kaç günlük var
Fitil sadece içeridekileri çıkarmakla kalmayacak günlük tuvalet ihtiyacını da rahatlıkla yapmasını saglayacak inşallah. Canım doktorun tavsiyesini yap ki tedavi istenilen yönde sonuç versin. Bebiş rahatladiysa biz de rahatız demektir.

Çok sevindim çocukların küçükken kakası bebekken gazı Ay ne seviniyoduk pıtladı diye evlat çok güzel Rabbim yavrularımızı hayırlı evlatlar eylesin bugün spor salonu na gittim aletlerin bakımı varmış seans iptal erken bitmiş millet mesaj gitmiş bende mesaj yoktu yani bugün spor yoktu eksi deyim bi de benim de iştahım vardı bugün ama menengiçle oyalanıyom artık

Menü sabah elma sirkeli su
Iki yumurta bi tb bi kk peynir iki ceviz iki kaysı bir tb
Öğle bi kase yoğun yeşil mercimekli yayla çorba
Akşam 3-4 parça fırın balık salata ileb
Yeşil çay iki ceviz iki kaysı bi hurma
Su 8 bardak spor Yok bide sabahları eşim maydanoz ve limon sulu kür yapıyo onu içiyom ben ne yaparsa ortak çıkıyo maşallah ev aktara döndü neredeyse zencefil zerdeçal artık masa üstünde sabit bisküvilerin yerine herkes halk ekmeği var ya organik tb onu yiyo

Sağlıklı bir hayata ailecek başlamanız harika canım. Menün çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…