- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Günaydın kızlar.. mutlu huzurlu günler dielrim hepinize..
ya ben de karışık tarifleri yiyemiyorum sade olacak içindeki şeyler. kekek süt yooğurt bile koymam o derece
hatta bir ara evde kendim birşeyler deniyorum. yeni evliyim o vakit. benim gibi yeni gelin arkadaş da buldum işte. neyse onla deneyip duruyoruz. karışık pizza gibi kek yaptım. içinde zeytin peynir sucuk avr. ay ben bir tiksindim. perişan oldum. aklıma geldikçe midem bulunur düşün 6-7 yıl olmuştur
hatta oğluma ek gıdaya başlarken bile hiçbir şeyi katmadım birbirine. şimdi o yüzden tek tek yer akarıştırmaz. hatta o beni de geçti. mesela tabağında yumurta salatalık peynir olsun. önce salatalığın hepsini yer. sonra peynirin hepsini yer. sonra da yumurtayı yer. en son da sütünü içer kalkar
çok sevindim cnm. hadi geçmiş olsun. inş. sorunsuz devam eder kuzu.
ay ne güzel destek eş. benim ki diyetteyim ya en sevdiklerimi alır oturu bir güzel yer. sonra bana da tadına bak der. bir de gece yarısı. afiyet olsun cnm.
ay cnm sen Antepli olduğuna emin misin
biz de tatlar sabittir ya. bu menüler tam ege akdeniz gittin de oralarlı mı oldun sen
ben oğluma yapmıştım bebekken neyse tadına baktım yok anam hiç bana hitap etmedi oğlana da içirmedim. ama rengi harika afiyet şifa olsun.
Aleyküm Selam cnm. çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin kuzuya.
ıhlamur diyorum ben. her derde deva.
O derece imkansız beğenmemem öyle miiiay yok hamile değilim henüz ama imkansız benim onu yemem,poşete doldurdum ağzını sıkıca kapattım boş bi yere dökeyim de kuşlar yesin valla
ya ben de karışık tarifleri yiyemiyorum
hatta bir ara evde kendim birşeyler deniyorum. yeni evliyim o vakit. benim gibi yeni gelin arkadaş da buldum işte. neyse onla deneyip duruyoruz. karışık pizza gibi kek yaptım. içinde zeytin peynir sucuk avr. ay ben bir tiksindim. perişan oldum. aklıma geldikçe midem bulunur düşün 6-7 yıl olmuştur
hatta oğluma ek gıdaya başlarken bile hiçbir şeyi katmadım birbirine. şimdi o yüzden tek tek yer akarıştırmaz. hatta o beni de geçti. mesela tabağında yumurta salatalık peynir olsun. önce salatalığın hepsini yer. sonra peynirin hepsini yer. sonra da yumurtayı yer. en son da sütünü içer kalkar
Kızlar yaptı bıraz rahatladı gibi çok şükür
Dr fitili 3_4gün uygula acımıyacagını anlayana kadar dedi
İçeride daha kaç günlük var
çok sevindim cnm. hadi geçmiş olsun. inş. sorunsuz devam eder kuzu.
Menü sabah elma sirkeli su
Iki yumurta bi tb bi kk peynir iki ceviz iki kaysı bir tb
Öğle bi kase yoğun yeşil mercimekli yayla çorba
Akşam 3-4 parça fırın balık salata ileb
Yeşil çay iki ceviz iki kaysı bi hurma
Su 8 bardak spor Yok bide sabahları eşim maydanoz ve limon sulu kür yapıyo onu içiyom ben ne yaparsa ortak çıkıyo maşallah ev aktara döndü neredeyse zencefil zerdeçal artık masa üstünde sabit bisküvilerin yerine herkes halk ekmeği var ya organik tb onu yiyo
ay ne güzel destek eş. benim ki diyetteyim ya en sevdiklerimi alır oturu bir güzel yer. sonra bana da tadına bak der. bir de gece yarısı. afiyet olsun cnm.
Gaydirigubbak çorbası
Üç kırmızı pancar, bir orta boy kereviz, yarım kırmızı biber, bir kuru soğan
Pul biber , karabiber, kimyon, zerdeçal , tuz, bir yk zeytinyağı
Malzemeler dörde bölünerek tencereye konulur. Üzeri geçene kadar su eklenir biraz fazla geçsin ama ölçemedim göz kararı....
Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirilir. Sonra blendrdan geçirilir.Limon sıkılır içilir.Fotograf da ekleyelim.
Eki Görüntüle 2225582
ay cnm sen Antepli olduğuna emin misin
biz de tatlar sabittir ya. bu menüler tam ege akdeniz
ben oğluma yapmıştım bebekken neyse tadına baktım yok anam hiç bana hitap etmedi oğlana da içirmedim. ama rengi harika
hoşgeldin cnm. sorunun çözülmesine çok sevindim. lütfen kaldığın yerden devam et. sakın veridklerini alma. gelsin 7 lermerhaba hatunlar ben evime geldim bütün gün evde temizliği yaptım ben yokken mobilyalar gelmiş baya da iş birikmis ancak çıktım içinden çamaşırlar la boğuşuyorum onlarda yarın biter inşallah.
2 gündür giremedim dualarınız için çok teşekkür ederim küçük çaplı bir problem vardı geçti şükür menü falan paylaşmadım bugün geldim bu 2 günde cozuttum hafiften ama artık kendi evimde tekrar düzene başladım yarın sebze meyve aldimmi tamamdır malum 1 haftadan fazladır neredeyse yokum dolap boş.
menüyü yazayım bugün
sabah 11
5 yuvarlak sucuk
2 dil ekmek
5 zeytin
1 tane çikolata yedim bu wanted varya ondan
akşam
1 tabak nohut yemeği
2 yk pirinç pilavı
2 but haşlama
havuçlu yoğurt salatası
1 lt su
2 bardak bitki çayı
inşallah yarın oruçluyum bundan sonra Rabbim kabul etsin inşallah özellikle çarşamba perşembe oruçlu olacağım bir de pazartesi
83.9 gördüm annelerde bende aslında 84.7 den sonra ama bu iki günde çıkmıştır diye düşünüyorum ama inşallah cumaya yine güzel bir eksi getireceğim 2 günlük oruçtan sonra
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dünden beri yine kuzuyla biraz uğraşıyorumbaya öksürüğü var hatta bir ara kusacagim diye tutturdu balgam sokemiyor sanırım
Bugün okula gondermedim biraz rahatlatmaya çalışacağım sıcak bireylerle
Aleyküm Selam cnm. çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin kuzuya.
ıhlamur diyorum ben. her derde deva.