Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar.. mutlu huzurlu günler dielrim hepinize..

O derece imkansız beğenmemem öyle miii ay yok hamile değilim henüz ama imkansız benim onu yemem,poşete doldurdum ağzını sıkıca kapattım boş bi yere dökeyim de kuşlar yesin valla

ya ben de karışık tarifleri yiyemiyorum sade olacak içindeki şeyler. kekek süt yooğurt bile koymam o derece
hatta bir ara evde kendim birşeyler deniyorum. yeni evliyim o vakit. benim gibi yeni gelin arkadaş da buldum işte. neyse onla deneyip duruyoruz. karışık pizza gibi kek yaptım. içinde zeytin peynir sucuk avr. ay ben bir tiksindim. perişan oldum. aklıma geldikçe midem bulunur düşün 6-7 yıl olmuştur
hatta oğluma ek gıdaya başlarken bile hiçbir şeyi katmadım birbirine. şimdi o yüzden tek tek yer akarıştırmaz. hatta o beni de geçti. mesela tabağında yumurta salatalık peynir olsun. önce salatalığın hepsini yer. sonra peynirin hepsini yer. sonra da yumurtayı yer. en son da sütünü içer kalkar

Kızlar yaptı bıraz rahatladı gibi çok şükür
Dr fitili 3_4gün uygula acımıyacagını anlayana kadar dedi
İçeride daha kaç günlük var

çok sevindim cnm. hadi geçmiş olsun. inş. sorunsuz devam eder kuzu.

ay ne güzel destek eş. benim ki diyetteyim ya en sevdiklerimi alır oturu bir güzel yer. sonra bana da tadına bak der. bir de gece yarısı. afiyet olsun cnm.

ay cnm sen Antepli olduğuna emin misin
biz de tatlar sabittir ya. bu menüler tam ege akdeniz gittin de oralarlı mı oldun sen
ben oğluma yapmıştım bebekken neyse tadına baktım yok anam hiç bana hitap etmedi oğlana da içirmedim. ama rengi harika afiyet şifa olsun.

hoşgeldin cnm. sorunun çözülmesine çok sevindim. lütfen kaldığın yerden devam et. sakın veridklerini alma. gelsin 7 ler

Aleyküm Selam cnm. çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin kuzuya.
ıhlamur diyorum ben. her derde deva.

Sağ olasın canım bakalım inşallah daha iyi olur evde ihlamurum kalmadı ama çıkıp alırım olmadı birazdan

inşallah canım çok istiyorum 7 leri görmeyi bende bakalım bu ay sonu kaçı gorucem merak ediyorum 83 82 yi görürsem şubatta 79 u görürüm herhalde

Ben dün menümü yazmamışım ama önceki günden farkı ayva ve ceviz de yemiş olmam, önceki gün neydi diyen olursa özetle; süt ve muzla müsli,ıspanak,haş. tavuk göğsü (önceki gün bagetti), genel olarak cıs falan yok
Dünkü spor:
40 dk zumba=160 p oynakbasi34 Elhan

ben de bugünkü menümü yazayım da bari ne durumdayım bakayım.
kahvaltı 8de bir dilim nutella şaka değil gerçek
bir porsiyon yumurtalı karnabahar ve çay
öğlen 1de bir küçük tavuk but, fırında patates ve bulgur pilavı
ara çay ve bir parmak cevizli tatlı
daha akşam olmadı bile

Canım memleket meselesi kilo verme meselesi söz konusu olunca ikinci plana düştü. Anne olduktan sonra sebzelere olan bakış açım tamamen değişti. Kırmızı pancara annem çükündürük derdi ve bizim evde kış aylarında haşlanır salatası yapılırdı. Bu tada aşinayım. Çorbasını denemeni tavsiye ederim. Dün kereviz ve bu çorbayla hiç acikmadim mesela.

Cıss Cıss yok ama menunu saat veya öğün olarak yazman daha sağlıklı yorum yazmamizi sağlayacak bebeğim.

Maviş gerçek bir oklavayı, o ben ille büyüyecem diyen totoşuna bir indireyim istiyorsun bu menuyle. Akşam pişmanlıktan nasıl yiyeceksin merak ediyorum.

slm kızlar buraya giremiyorum pek, herkesler iyidir inşallah. Ben sabahları Tibeti yapmaya devam ediyorum ama akşamları çok sağlıklı yiyemedim birkaç gündür. kilo aldığımı hissediyorum
Güzel mavişim menülerini toparlamalısın bir an önce... dünya coğrafyasının bütün yogalarini da yapsan kilo almanın önüne geçemezsin. Çok geç değil titre ve kendine dön tatlım.

Bugün hazır kizkardesim de çocukları okula goturmemisken hadi gelin çaya dedim Annemle Babamda geldi ( uzun zamandır gelmemislerdi hadi hazır ev temizken onlarında gönlü olsun dedim )

Sağ Olsun yegenler evi talan ettiler tabi ses etmedim kırk yılın başı geliyorlar diye Yarım saat önce gittiler oda hazır bu tarafa gelmişken hadi kocamla buluşup eve dönerim diye düşününce geç saate kadar oturduk

Şükür kuzu çok daha iyi yarın yine okula gönderirim malum Son 2 gün

Gercekten biraz fazla karbonhidrat olmuş Emeğine yazık be güzelim

Hehe haklısın bizi yakan memleket yemekleri değil mi neyse efendim denedim de Yok ben yiyemedim oğlana da vermedim bir de benim damak tadım sabit. Farklı şeyleri tatmak bile bana zulüm gibi geliyor. Ama sebze severim Allah ‘dan

Selam kızlar.
Şimdi benim sıpam tam gün devlet okulunda ya. Cuma günü 15.30 da bitiyormuş. 14.30 ile 15. 30 arası karneymiş. Zaten anaokulu. Ve kahvaltı ile öğle yemeği verilmeyecekmiş!
Ben de diyorum ki kahvaltısını yaptırırım okula bırakırım. izin alıp öğle arası çıkarım. İşte yok zaten yıl bitti diye. Amaaa karneyi öğretmen verip foto çeker mi 13 gibi gitsem. Veee oğlumla felekten bir gün çalıp dışarda parti mi yapsak yemek olarak veya çorba içip otursak mı?? Zaten oğlan yemek yemeyi sevmiyor hiç ana babaya çekmemiş

İkinci sorun şu. Ben tatilde annem ve kardeşimin yanına gidicem ki memleketim değil Ankara. Orda çok sevdiğim dostum var çok kıymetli. Onla görüşücem ama o çok yoğun ve sadece 1 pazarı var. Annesiyle, kardeşime davet edebilirim ama annem haklı nedenlerden dolayı annesinden nefret ediyor. Ben de dedim ki kardeşimin planı var başka şekilde görülelim. O da ben tek başıma size takılayım dışarda ama ev olursa annemle oğlumla gelirim. Dışarda yemeğe davet edicem. Ayıp olur mu ya?? Onun memleketi orasınevi orda fakat ben misafirim zaten. Hazırlık falan da gözüme geldi

Merhabalar,
Bu sabah lahvaltım haşlanmış yumurta ve 1 kupa yeşil çay oldu. Arada öğün yapmadın akşama da patates yemeği yedim. Ekmeksiz hepsi. Suyumu ve maden suyumu içiyorum bugünlükte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…