- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ev işleri ütü süpürge ev işleri spora girse ooo nelerolurdemi
Bugün yedıklerım
Sabah uyanınca su
09:30bı dilim ekmek Bı parca peynir (canım bişey istemedi)
Ara Bı fincan kabuklu yer fıstık Bı küçük muz
13:00bı kase corba Bi kase fasulye yemegı
Ara 16:00 yer fıstığı Bı fıncan kadar
17:30 4 kasık ıspanak yemegı
18:00bi kase taze fasulye Bı dılım ekmek dört kaşık yogurt
19:00 yarım nar
21:00gibi dört kaşık yogurt zencefilli
Eliptik 20×5=100 puan
115 ip atlama=21 puan
Bölgesel 10dk×3=30 puan
Toplam 151puan
Canım Meryem ablayla kaptanımızı etiketlemeyi unutma sporların araya kaynamasınBugün yedıklerım
Sabah uyanınca su
09:30bı dilim ekmek Bı parca peynir (canım bişey istemedi)
Ara Bı fincan kabuklu yer fıstık Bı küçük muz
13:00bı kase corba Bi kase fasulye yemegı
Ara 16:00 yer fıstığı Bı fıncan kadar
17:30 4 kasık ıspanak yemegı
18:00bi kase taze fasulye Bı dılım ekmek dört kaşık yogurt
19:00 yarım nar
21:00gibi dört kaşık yogurt zencefilli
Eliptik 20×5=100 puan
115 ip atlama=21 puan
Bölgesel 10dk×3=30 puan
Toplam 151puan
Nazar mı değdi bebişim sana ne oldu böylesonundaoldu Tugbaciiiiiim.... geçmişten ne buldum... 9 Kasimda(bireysel dereceleri) kader bizi ayni sayfada buluşturmuş. şimarmayim diye eklemiyorum.
Banu performans sonuçlarıni ekleyince eski günlerimi hatırladım birden. Uyuşukluk peşimi birakmiyor.
10 dakika bisiklete bindim , yarım saat zumba yaptım neşem olsa birazcık..... zorluyorum yok
oynakbasi34 Canım performans sonuçlarında geçen hafta olduğu gibi yine biz başarılıyız yine biz mavi boncukluyuz. Maşallah bize. istikrarlıyız, azimliyiz ve de çooook sevimliyiz.
İyi akşamlar
Menüm
Uyanınca limonlu ılık su
10.00 Kahvaltı:
4 kaşık müsli,yarım muz,2 ceviz,1 bardak sütle yedim
14.00
1 kivi,1 hurma
17.00 Akşam:
1 porsiyon ıspanak yemeği,2 baget,yoğurt
Su:3 lt
Spor:
30 dk leslie 120p
135 ip 27p
50 squat 20p
100 bölgesel 40poynakbasi34 Elhan
Maşallah kuzuların keyfineBenim cadilarla uğraştım şimdi birazDeminden beri bir muzurluk bir muzurluk gidiyordu tam hadi yataklara dedim ufaklık ablasiyla yatakta kapıştı ( ikisinin aslında tek kişilik yatakları var ama bir kaç gün önce birleştirip çift kişilik yaptılar birlikte yatiyorlar )
Küçük yataktan ben senle yatmam diye tam cikacakken Ablası dur nereye gidiyorsun diye tshirtunden tuttuAnam senmisin benim numaraci başladı ağlamaya kolumu acitti diye kız gördüm tshirtunu tuttu koluna bile demedi desem yok kıyamet kopardı sonrada tutturdu göğsüme bıçak saplaniyor sanki diye hep benden duyduğu laflar
Sonunda hadi sen yat biraz uyu olmadı doktora gotururuz dedim de anında sustu numaraciİstediği olmadı ya aklı sıra ilgi çekecek ama yüzünden belli numara
İki dakika sonra baktım ablasına sirnasarak uyumak üzere
Evetttttt takımımızın hakikaten masallahi var ♡♡♡♡♡
Harika bir menü ve süper de spor yapılmış tebrikler ♡♡♡♡
Zencefilli yogurt iyi geliyor canım dene mutlaka yoksa bende krıze gırerdım SuanAçım kaptanım aaaaç
Yoğurt diyeni fururummm demek için girmiştim ki yoğurt teklifi geldiZencefilli yogurt iyi geliyor canım dene mutlaka yoksa bende krıze gırerdım Suan
Hedefi gözden kaçirmişiz ne iş...Bu arada kızlar ben hedef listesini yaptim yapmasına ama kimse hedef belirtmemis ay için
Üzerime ölü toprağı serpilmiş sanki... Nazar olabilir... 63 kiloyum herkes beni 55 görmeye başladı ...rahatsızım bu konuda ...okulda konuşulmaya başlandım ne zamandır. Başkasında olsa gaza gelir daha çok asılır ...ben de tam tersi işliyor işte... Sizi kötü etkilemesin nolur bu yazdıklarım. Ablaniz gibi olmayın ...yol uzun daha arkadaşlar...rektefe lazım motora ...bayağı masraflı olacakNazar mı değdi bebişim sana ne oldu böyle
Canım bu anların için hemen bir B planın olmalı...stoklarını önceden yapmalısın. Üzüm, leblebi, bir porsiyon çok tatlı olmayan meyve -tercihin kivi ve greyfurt olsun- diğer kuru meyveler . Ha bı de menengiç kahvesi denesen. Hem uykunu kaçırmaz hem de metabolizman için iyi. Bir bardak süte iki tatlı kaşığı karıştırıp cezvede kopurene kadar pişirip içiyorsun. Aktarlarda var kavanozda olanlardan tercih edilirse daha doğal...toz olan iyi değil...Açım kaptanım aaaaç
Yok şu an için gündemimizde değil ama iyi hatırlattın canım bu akşam bu konuya bi açıklık getirsin artık eşim,boşuna hayallerle yaşamayım
Nasıl oldunuz ablacım?
Seni görmek ne güzel canım özletiyosun haftasonları
Bende ip atlamayı hergün arttırarak ilerlemeyi düşünüyorum,ilk gün 105 yaptım dün 120 ben puana göre 15 15 arttırıyorumsquata da başladım ama menülerde bildirmeyi unuttum
Uyanınca kadayıf baklava yiyen ve yemek isteyen nadir insan var sanıyodum,ben de o gillerdenim
Bende çavdar ekmeğini dilimletip alıyorum o kişi bizlerden biri olamaz
Merhaba kızlar bugün sabah nasıl kalktıysam daha yeni oturdum oda kızımı uyutmak için
Halıları kaldırdım dip köşe temizledim tülleri yıkattım astım üç boy camları silemedim yarın yagiş varmiş
Öglen yemegını yapıp yedıkten sonra kızımla banyo yaptık
Performans sonuçları açıklandıburaya da yapıştırın dedim
33. TUR / YEDİNCİ HAFTA
3. TAKIM
600. Etap => %0,213 => 1. NOTA
601. Etap => %0,265 => 1. SARI KART
603. Etap => %0,053 => 1. NOTA
4. TAKIM
603. Etap => -%0,486 => 1. NOTA
5. TAKIM
600. Etap => %0,140 => 1. NOTA
602. Etap => %0,028 => 1. SARI KART
6. TAKIM
600. Etap => %0,167 => 1. NOTA
602. Etap =>ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ
604. Etap => %0,246 => 1. NOTA
8. TAKIM
BAŞARILI
10.TAKIM
600. Etap => -%0,106 => 1. NOTA
601. Etap =>ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
603. Etap => %0,138 => 1. NOTA
13. TAKIM
598. Etap => -%0,223 => 1. NOTA
599. Etap =>ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
603. Etap => %0,131 => 1. NOTA
604. Etap =>ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
14. TAKIM
599. Etap => -%0,045 => 1. NOTA
603. Etap =>ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
Ohhh süpersinvalla ben ufak kuzum kadar olamadım cimcime Kilo verecekmiş 31.6 kg çıktı diye deli oldu okuldAn geldiğinden beri tv karşısında twist yapıyor hatta bir ara bisiklete de bindi yatak odasında
Bende fırsat yaratmam lazım kendime; )
Harikasın canımHer zamanki gibi
yaaaaa ben de bakayım bir. biz birbirime geç bile kalmışızsonundaoldu Tugbaciiiiiim.... geçmişten ne buldum... 9 Kasimda(bireysel dereceleri) kader bizi ayni sayfada buluşturmuş. şimarmayim diye eklemiyorum.
Banu performans sonuçlarıni ekleyince eski günlerimi hatırladım birden. Uyuşukluk peşimi birakmiyor.
10 dakika bisiklete bindim , yarım saat zumba yaptım neşem olsa birazcık..... zorluyorum yok
Canım bu anların için hemen bir B planın olmalı...stoklarını önceden yapmalısın. Üzüm, leblebi, bir porsiyon çok tatlı olmayan meyve -tercihin kivi ve greyfurt olsun- diğer kuru meyveler . Ha bı de menengiç kahvesi denesen. Hem uykunu kaçırmaz hem de metabolizman için iyi. Bir bardak süte iki tatlı kaşığı karıştırıp cezvede kopurene kadar pişirip içiyorsun. Aktarlarda var kavanozda olanlardan tercih edilirse daha doğal...toz olan iyi değil...
Geceden bu saate idare ettiysen eminim şu an çok mutlu uyanacaksın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?