Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ufakligin maşallah baya ödevi vardı bugün hadi birlikte yapalım dedim de nasıl sevindi Allahtan bitti hemen 1 saatte de çocuk kendine de vakit ayirabildi

Ev işleri ütü süpürge ev işleri spora girse ooo nelerolurdemi

Oooo o zaman kesin iyi puan alırdım

Menü ve puanlar süper canım ama yer fıtığına dikkat baya yaglidir çiğde olsa 1 avucu geçme bence gerçi sen bilirsin işini ♡♡♡

İyi akşamlar
Menüm

Uyanınca limonlu ılık su
10.00 Kahvaltı:
4 kaşık müsli,yarım muz,2 ceviz,1 bardak sütle yedim

14.00
1 kivi,1 hurma

17.00 Akşam:
1 porsiyon ıspanak yemeği,2 baget,yoğurt

Su:3 lt
Spor:
30 dk leslie 120p
135 ip 27p
50 squat 20p
100 bölgesel 40p oynakbasi34 Elhan

Canım Meryem ablayla kaptanımızı etiketlemeyi unutma sporların araya kaynamasın

sonundaoldu Tugbaciiiiiim.... geçmişten ne buldum... 9 Kasimda(bireysel dereceleri) kader bizi ayni sayfada buluşturmuş. şimarmayim diye eklemiyorum.
Banu performans sonuçlarıni ekleyince eski günlerimi hatırladım birden. Uyuşukluk peşimi birakmiyor.
10 dakika bisiklete bindim , yarım saat zumba yaptım neşem olsa birazcık..... zorluyorum yok

Nazar mı değdi bebişim sana ne oldu böyle

Benim cadilarla uğraştım şimdi biraz Deminden beri bir muzurluk bir muzurluk gidiyordu tam hadi yataklara dedim ufaklık ablasiyla yatakta kapıştı ( ikisinin aslında tek kişilik yatakları var ama bir kaç gün önce birleştirip çift kişilik yaptılar birlikte yatiyorlar )

Küçük yataktan ben senle yatmam diye tam cikacakken Ablası dur nereye gidiyorsun diye tshirtunden tuttu Anam senmisin benim numaraci başladı ağlamaya kolumu acitti diye kız gördüm tshirtunu tuttu koluna bile demedi desem yok kıyamet kopardı sonrada tutturdu göğsüme bıçak saplaniyor sanki diye hep benden duyduğu laflar

Sonunda hadi sen yat biraz uyu olmadı doktora gotururuz dedim de anında sustu numaraci İstediği olmadı ya aklı sıra ilgi çekecek ama yüzünden belli numara

İki dakika sonra baktım ablasına sirnasarak uyumak üzere

oynakbasi34 Canım performans sonuçlarında geçen hafta olduğu gibi yine biz başarılıyız yine biz mavi boncukluyuz. Maşallah bize. istikrarlıyız, azimliyiz ve de çooook sevimliyiz.

Evetttttt takımımızın hakikaten masallahi var ♡♡♡♡♡

Harika bir menü ve süper de spor yapılmış tebrikler ♡♡♡♡

Maşallah kuzuların keyfine

Nazar mı değdi bebişim sana ne oldu böyle
Üzerime ölü toprağı serpilmiş sanki... Nazar olabilir... 63 kiloyum herkes beni 55 görmeye başladı ...rahatsızım bu konuda ...okulda konuşulmaya başlandım ne zamandır. Başkasında olsa gaza gelir daha çok asılır ...ben de tam tersi işliyor işte... Sizi kötü etkilemesin nolur bu yazdıklarım. Ablaniz gibi olmayın ...yol uzun daha arkadaşlar...rektefe lazım motora ...bayağı masraflı olacak

Açım kaptanım aaaaç
Canım bu anların için hemen bir B planın olmalı...stoklarını önceden yapmalısın. Üzüm, leblebi, bir porsiyon çok tatlı olmayan meyve -tercihin kivi ve greyfurt olsun- diğer kuru meyveler . Ha bı de menengiç kahvesi denesen. Hem uykunu kaçırmaz hem de metabolizman için iyi. Bir bardak süte iki tatlı kaşığı karıştırıp cezvede kopurene kadar pişirip içiyorsun. Aktarlarda var kavanozda olanlardan tercih edilirse daha doğal...toz olan iyi değil...
Geceden bu saate idare ettiysen eminim şu an çok mutlu uyanacaksın....

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Evdekileri postaladim kaldım tek başına
Malum bugün havuz günü kuzunun ♡ okulların tatil olmasına da az kaldı ♡ artık 15 tatilde dinlenirim diyeceğim ama bu sefer de küçük kuzu etkinlik diye tutturacak daha şimdiden bir gün kuzenleriyle dışarda kahvaltı sözünü kaptı birde arkadaşlarıyla buluşup tiyatro ve sinema günü istiyorlar
Bu kız ablasına göre daha tuzlu geliyor bana gerçi ben yapmasam ablası hemen başlar üzme kuzumu ille yap dediğini diye

Günaydın kızlar...

seni de görmek güzel cnm.. haftasonları yazamıyorum ama uzaktan takipteyim hepinizi. oğluşum telefonu elimde görünce küsüyor. ya da çekiştiriyor ben de ok az kullanıyorum. demek sen de dimletenlerdensin nasıl bir kelime oldu puhaha ya dilim olmayınca ayarı kaçırırım diye korkuyorum

ay ne güzel mis gibi olmuştur evin. ben de cuma günü yola çıkacağım. o yüzden bugün ufak ufak temizliğe başlamam lazım. aklımda wc-banyolar var. oralara porçöz dökmeliyim. bir de yerleri süpürüp sileyim. çarşamba günü de toz alırım. hazırlık yaparım. kurabiye falan yapıcam, baklava alırım. bir de eşyaları hazırlaarım. cuma minnoşumun karne sevincini yaşamak istiyorum o nedenle hiçbir şey yapmam

harikayız sevgili arkadaşlarım. daim olsun başarılarımız inş

yaaaaa ben de bakayım bir. biz birbirime geç bile kalmışız keşke eylülde buluşsaymış yollarımız . sen beni çok fena motive ettin ya saolasın. emeğin büyük mezuniyetimde

elma nasıl olur cnm?? beni çok acayip tok tutuyor ve tıkıyor. olur dersen onu elimin altında bulunduracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…