Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım Tugbam... aynı fikirdeyim canım. Sen de benim enerji kaynağımsın. Elmaya gelince kesinlikle iyi bir seçenek. Seni tok tutuyorsa tamamdır kimini acıktıriyor ondan yazmadım. Özellikle yeşil elma hele bir de toz tarçınli olunca efsane.

canımmmmmm evet beni çok iyi dolduruyor. iştahımmı bile kesiyor o derece
artık elma akşam yemeğinden sonra ara yiyeceğim olsun

bende d edurum aynı cnm. bana da olmuşsun deyince ben de bir gevşeme oluyor.
ama baya kilo verdik. küçülme ister istemez fark ediliyor. şu da var sen kilonu hiç belli etmiyorsun. incirlli fotonda katiyen 82 durmuyorsun mesela. o yüzden çevrendekiler 55 diyordur.
şöyle yap cnm. hedefe az kaldı yani belli. diyette olduğunu çaktırmaa. bitirdim artık koruma yapıyorum sağlamlaşsın kilom de. öyle öyle ver 3 kiloyu da. ben de 63lerdeyim bu arada.

Meryemcim, aynı şeyleri bende her kilo verdiğimde yaşıyorum maalesef. 1,58 boyumla 8o kiloyken bana 55 kiloymuşum muamelesi yapıyorlardı sülün gibi olmuşsun dedi bi komşum ya o boya 80 kilo ne sülünüysem artık ve ben hiç anlamadan neredeyse tüm verdiklerimi geri almak üzereydim ki çok büyük bi kısmını geri aldım.Banuyla hep deriz, yıldızımız düşük nerde satılıyorsa yıldız alalım kendimize diye :)

Dediğin gibi yapacağım canım... sen uzun boylusun çok şık duruyordur 63 kilo diyette olduğumuzu çaktirmıyoruz

Merhaba kızlar aktif olamıyorum sabah yıne hastanedeydık bugün besinci gunu yıne tutuyor kakasını dün akşam feryat figan agladı acıyor dıye tutuyor yapmıyor butun sinirlerim alt üst oldu

Dr kabız olduğu için daha önce yine acıyacak sanıyor dedi fitil verdi gelince yaptım cıkarmamak için dırenıyo bez taktım belki yapar dıye yapmıyor aglıyo delireceğim zeytinyağı attık sütune püresine fayda etmiyor

Ahhh ahhh ben yıldız şeridi almam lazım
Şimdi arkadaşla yine konuştuk ona da dedim benimki tamamen psikolojiyle alakali Aksilikler olunca aninda dibe vuruyorum ama iyi hissedince çok daha rahat oluyorum ve odaklanabiliyorum beslenmeme

Allahın izniyle ama şeytanın bacağını kiracagiz ♡ ben inanıyorum

Çok tatlısın bayağı güzel iltifatmış sülün monişim Allah vergisi demek ki kilo göstermeme hali... Etimiz bayağı sıkı olmalı... tehlikeyi iyi atlatmışsın....beni zayıf gördüklerinden diyetimi bozmuyorum sadece uyuşukluk oluyor, sporumu aksatıyorum.... Heves gidiyor sadece...bu hal korumada gelsin şimdi olmaz....di mi ya

Yavrucuğum benim... Canı yanıyor besbelli. Seroşum yap diye ısrar etme...bı şeylerle oyala unutsun. Biyolojik saat işlesin kendiliginden çıkar farkında bile olmaz...bezi çıkarma...kıyamam cumartesi doğum günü... inşallah bu problem de çözülür...

inşallah canım, evet maalesef
korumada başlı başına muamma.. 5 yıl koruyabilirsek ancak korumada kalabiliyormuşuz.. 7 8 ay aynı kiloda kalmayı başardım ama dediğim gibi bi anda nasıl oldu anlamadım başa sardım.

Allah yardımcınız olsun canım gerçekten zor bir durum ama doktorun dediği gibi ağrı olacak diye korkuyordur Kuzum

Canım istersen öğlen o uyurken peceteyle huni yapıp biraz zeytinyağı sür popisine
En azindan biraz daha rahatlarsın tuvalette acı cekmeyecegini anlara daha az kaşar kendini
Yazık yavrum kim bilir ne kadar aciyordur

Benim ufaklık 4 yaşındayken kabin olmuştu tuvalete gitti Bir ara baktık konuşuyor bizde kendi kendimize Allah Allah telefonu aldı da birini mi aradı diye düşünürken kuşum klozette arkasına bakarak çıkana lannnn çıksana artık diyor O AN güldük tabi ama yavrum maf oldu o gün ve af edersin ama nasıl tıkanıklık yasadiysa sonradan anammmm bundan bu nasıl çıktı dedirtti

birde bol bol su içir canım bağırsaklar yumusasin ki daha rahat olur

Banummm bizi Sibel paklar
şu doktor işlerimi halledebilsem başlamak istiyorum

Valla ne yüzle gideceğim be güzelim gerçi bazen Cemalde mutlaka başla olmazsa diyor ama açıkçası maddi açıdan da biraz sıkıntı olur zaten adamcağız iki iş yapıyor biraz rahatlayalim diye he şükür borçların yarısını hallettik ♡
Dur bakalım inşallah bende önce şu kafamı bir resetliyeyim birde dediğin gibi omuzlarında duzelsin ♡ sonra artık ayarlarım inşallah bakalım

Beş yıl ha bak bunu bilmiyordum. Sağlıklı beslenmek şart...Sadece yaz tatillerinden korkuyorum evde olmayınca düzen bozulacak. Çaçaron olup her şeyi göze almalıyız. Bu Şubat tatilinde küçük bir denemesini yapicam utangaçlığı bırakacam valla. Oklavayı elime alıp akrabaları dize getirecem kusura bakmasınlar. fiziğimi kimsenin bozmasına izin vermem.

Bi görsen oturmuyor ayakta sıkıyor aglıyo evin içinde sancılı bir sekilde dolasıyo dedim tamam hadi wc gıdelim girdık oturup yapmıyor ordada sıkıyor kendini daha ısrar etmıyım diyorum dayanamıyorum onu öyle görmeye

Yoruldu iyice Bi kase corba içirdım uyut beni dedi uyutuyorum

Dün aksam yaptım dedıgıni abla poposuna dokundurtmuyo fitil zor attım
Cıkarttıgı gün bayramımız olacak uyanınca zeytinyağı ile karnina masaj yapıcam uyusun akşam yemeği salatamı yapayım uyanınca onunla ilgilenirim
Evlatlarımıza saglık sıhhat versin

Ah yavrum çok geçmiş olsun banyo yaptırsan ılık banyo çocuk azıcık rahatlasin öncesinde zeytinyağla yada laksatıf verdiyse kullan rahatlatır belki ah onu acısı zordur
Sagol abla dun aksam yaptırdım uyanınca masaj sonrası tekrar yaptırırım ne zormuş ya anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…