Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Salı menüm
Sabah 9.00 Bir yumurta, peynir , çay
Öğle 14.00 Kereviz salatası, ızgara köfte, ızgara sebze, kefir
17.00 Sade Türk kahvesi
18.00 Üç kepçe sebze çorbası , çok çok düşük kalorili tarifi birazdan vereceğim kendi buluşum

İki litre su, iki demlik bitki çayı ( ilk demlik funda, mate, rezene; ikinci demlik yeşil çay, tarçın, karanfil, tane karabiber, spor ilerleyen saatlerde yapamazsam yazarim

Ayy kızlar beni durdurun,ilk defa bdv ye yorum yaptım kendimi durduramadım fake ötesi fake duran bi konu ama çıldırdım
Konuyu merak ettim bak bdv ye ben de birkaç yorum yazmıştım. Gülmek için girerim ben genelde. Çıldırmak için de arada bir bakmalıymışım bak ihmal ettim ne zamandır

Gaydirigubbak çorbası

Üç kırmızı pancar, bir orta boy kereviz, yarım kırmızı biber, bir kuru soğan
Pul biber , karabiber, kimyon, zerdeçal , tuz, bir yk zeytinyağı
Malzemeler dörde bölünerek tencereye konulur. Üzeri geçene kadar su eklenir biraz fazla geçsin ama ölçemedim göz kararı....
Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirilir. Sonra blendrdan geçirilir.Limon sıkılır içilir. Fotograf da ekleyelim.

Merhabalar herkese, dün oğlumun ve eşimin diş tedavileri spnrasında ise yatılı misafir sebebiyle giremedim. Dün sabah krndi avucum kadar :) fındık ve su ile kahvaltı yaptım. Akşama doğru oğlumun isteği üzerine dr öncesi pizza yedik 2 dilim kadar pek sağlıklı olmadı. Bugün ise kahvaltıda sucuklu omlet domates ve çay ile kahvaltı yaptım Akşam için sadece ayva ve yoğurt ya da sadece yoğurt yemeyi planlıyorum birazdan dünün telafisi olsun . Bu arada aylık hedef planı yapılacak sanırım ama 4 hafta yı kapsayan bir düzen mi yoksa ocak bitene kadar gibi bir plan mı olacak? Çok girip okuyamadım detayları kusura bakmayın

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Havuz faslindan sonra alışverişe gittik dönünce de aldiklarimi yerlestirip sonrada aksam yemegi ve mutfak temizliği derken ancak gelebilir

Ufaklık bugün de neden kalbim ağrıyor sanki diye tutturdu ama ısrarla havuza gittik cikista da devam etti ama bu kez ağrım azaldı dedi Bakalim olmazsa yarın okula gondermem ve sağlık ocağına görünür kalp olmadığına eminim de göğsünü usuttu sanırım

Ayy kızlar beni durdurun,ilk defa bdv ye yorum yaptım kendimi durduramadım fake ötesi fake duran bi konu ama çıldırdım

Kız dikkat et o bdvler yüzünden kaç kişi ban yedi ( yani geçici ceza )

Görüntü çok güzel hatta ben pancarin tursusuna bayılırım çorbası nasıl olur açaba
Ellerine sağlık

Ocak 12den Şubat 12ye kadar demiştik ama 20inden 20ine yapalım ki herkes hedeflerini de bildirmiş olur o güne kadar

O zaman ben de bildireyim kaptancığım 3 kg hedefliyorum inşallah başarılı olabilirim

oynakbasi34 bebişim pancarlı çorba bence çok güzel. Bir defa denemek lazım. Çok doyurucu...kepçe hesabı yapmaya da gerek yok. İstediğin kadar iç diyeceğim ama üç kepçe bile çok geldi bitiremedim. Lilimam in ağzının tadını yok bu aralar. Gelip çorbamı sabote eder şimdi...Herkese çorba Merrale yok

Baştan onlemimi alıyorum sanki...begenmemezlik etmeyesin diye olabilir mi acaba ama bu sefer tamam bu diyeceksin. Hatta ilginç bir şey oldu. Buzdolabini karıştırırken artan sebzeleri gördüm...turplarin içine karışmış pancarlar...bu hafta kereviz almıştım çok eskiden kalma bı tanede kereviz kalmış ...yenilere karışmasın diye pancarlarla birlikte haşladım. Akşam saatlerinde Zahide Yetiş in bir konuğu vardı Erkan Topuz....pancarin faydalarını anlattı...hah dedim şimdi oldu...Denediğin için de ayrıca çok mutlu oluyorum mercimeklerin çöpe gitti benim yuzumden diye de uzuldüm.

merhaba hatunlar ben evime geldim bütün gün evde temizliği yaptım ben yokken mobilyalar gelmiş baya da iş birikmis ancak çıktım içinden çamaşırlar la boğuşuyorum onlarda yarın biter inşallah.
2 gündür giremedim dualarınız için çok teşekkür ederim küçük çaplı bir problem vardı geçti şükür menü falan paylaşmadım bugün geldim bu 2 günde cozuttum hafiften ama artık kendi evimde tekrar düzene başladım yarın sebze meyve aldimmi tamamdır malum 1 haftadan fazladır neredeyse yokum dolap boş.
menüyü yazayım bugün

sabah 11
5 yuvarlak sucuk
2 dil ekmek
5 zeytin

1 tane çikolata yedim bu wanted varya ondan

akşam
1 tabak nohut yemeği
2 yk pirinç pilavı
2 but haşlama
havuçlu yoğurt salatası

1 lt su

2 bardak bitki çayı

inşallah yarın oruçluyum bundan sonra Rabbim kabul etsin inşallah özellikle çarşamba perşembe oruçlu olacağım bir de pazartesi
83.9 gördüm annelerde bende aslında 84.7 den sonra ama bu iki günde çıkmıştır diye düşünüyorum ama inşallah cumaya yine güzel bir eksi getireceğim 2 günlük oruçtan sonra

Yok ayol beğenirim bugünkü denemem fiyaskoydu ama olsun ekran resmi aldım bebişim en kısa sürede pancarı aldırıp denerim sonucu da yazarım yalnız Erzurum da kereviz bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bişey,manavlar dahi hiç duymamış gibi davranıyorlar bende bulunca çok alıyorum,büyük marketlerde falan oda patates yemekten başka sebzeleri tanıyamamışlar inanmazsınız kışlık patates alırken 9-10 çuval alıyorlar hele dondurucularındaki tereyağ stoğunu hiç demeyim,et patates tereyağ bu üçlü temel yaşam maddeleri

Aksam erkek kardeşim geldi yemege kardeşim gıttı 20:30 da eltim geldi yogun gectı bugün kızım aksam üzeri ikinci kez yapınca rahatladı ama beze yapıyor sadece neyse şu korku meselesi bitsin onuda düzene koyarız genel olarak akşam bıraz daha iyiydi kızım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dünden beri yine kuzuyla biraz uğraşıyorum baya öksürüğü var hatta bir ara kusacagim diye tutturdu balgam sokemiyor sanırım

Bugün okula gondermedim biraz rahatlatmaya çalışacağım sıcak bireylerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…