Konuyu merak ettim bakAyy kızlar beni durdurun,ilk defa bdv ye yorum yaptım kendimi durduramadımfake ötesi fake duran bi konu ama çıldırdım
Ayy kızlar beni durdurun,ilk defa bdv ye yorum yaptım kendimi durduramadımfake ötesi fake duran bi konu ama çıldırdım
Gaydirigubbak çorbası
Üç kırmızı pancar, bir orta boy kereviz, yarım kırmızı biber, bir kuru soğan
Pul biber , karabiber, kimyon, zerdeçal , tuz, bir yk zeytinyağı
Malzemeler dörde bölünerek tencereye konulur. Üzeri geçene kadar su eklenir biraz fazla geçsin ama ölçemedim göz kararı....
Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirilir. Sonra blendrdan geçirilir.Limon sıkılır içilir.Fotograf da ekleyelim.
Eki Görüntüle 2225582
Merhabalar herkese, dün oğlumun ve eşimin diş tedavileri spnrasında ise yatılı misafir sebebiyle giremedim. Dün sabah krndi avucum kadar :) fındık ve su ile kahvaltı yaptım. Akşama doğru oğlumun isteği üzerine dr öncesi pizza yedik 2 dilim kadar pek sağlıklı olmadı. Bugün ise kahvaltıda sucuklu omlet domates ve çay ile kahvaltı yaptım Akşam için sadece ayva ve yoğurt ya da sadece yoğurt yemeyi planlıyorum birazdan dünün telafisi olsun . Bu arada aylık hedef planı yapılacak sanırım ama 4 hafta yı kapsayan bir düzen mi yoksa ocak bitene kadar gibi bir plan mı olacak? Çok girip okuyamadım detayları kusura bakmayın
O zaman ben de bildireyim kaptancığımSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Havuz faslindan sonra alışverişe gittik dönünce de aldiklarimi yerlestirip sonrada aksam yemegi ve mutfak temizliği derken ancak gelebilir
Ufaklık bugün de neden kalbim ağrıyor sanki diye tutturdu ama ısrarla havuza gittikcikista da devam etti ama bu kez ağrım azaldı dedi Bakalim olmazsa yarın okula gondermem ve sağlık ocağına görünür kalp olmadığına eminim de göğsünü usuttu sanırım
Kız dikkat et o bdvler yüzünden kaç kişi ban yedi ( yani geçici ceza )
Görüntü çok güzel hatta ben pancarin tursusuna bayılırım çorbası nasıl olur açaba
Ellerine sağlık
Ocak 12den Şubat 12ye kadar demiştik ama 20inden 20ine yapalım ki herkes hedeflerini de bildirmiş olur o güne kadar
Baştan onlemimi alıyorum sanki...begenmemezlik etmeyesin diye olabilir mi acabaEvet kaptanım biliyorum üye olmasam da hertaraftan haberim vardıişte konuya gidip fake yazmadım direkt,daha önce öyle olunca ban yedi bi ton millet bende geldim burda fake fake dedim de rahatladım oynakbasi34
Kız Meryem ablaaaa sana aşkolsun senin tarifleri de bi tek ben deniyorum ona ne diyceksinElhan
ins kaptanımAdı bakalım demekki cumaya kadar baya eksileri göreceksin ♡
Yok ayol beğenirim bugünkü denemem fiyaskoydu ama olsunBaştan onlemimi alıyorum sanki...begenmemezlik etmeyesin diye olabilir mi acabaama bu sefer tamam bu diyeceksin. Hatta ilginç bir şey oldu. Buzdolabini karıştırırken artan sebzeleri gördüm...turplarin içine karışmış pancarlar...bu hafta kereviz almıştım çok eskiden kalma bı tanede kereviz kalmış ...yenilere karışmasın diye pancarlarla birlikte haşladım. Akşam saatlerinde Zahide Yetiş in bir konuğu vardı Erkan Topuz....pancarin faydalarını anlattı...hah dedim şimdi oldu...Denediğin için de ayrıca çok mutlu oluyorum mercimeklerin çöpe gitti benim yuzumden diye de uzuldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?