Evet haklısın abla da bu dünün menüsüydü dolayısıyla net hatırlayamadım saatleri ama genel olarak aynı benim saatler zatenCıss Cıss yok ama menunu saat veya öğün olarak yazman daha sağlıklı yorum yazmamizi sağlayacak bebeğim.
Oğlunla felekten bi gün çal derim şekerim tam zamanıSelam kızlar.
Şimdi benim sıpam tam gün devlet okulunda ya. Cuma günü 15.30 da bitiyormuş. 14.30 ile 15. 30 arası karneymiş. Zaten anaokulu. Ve kahvaltı ile öğle yemeği verilmeyecekmiş!
Ben de diyorum ki kahvaltısını yaptırırım okula bırakırım. izin alıp öğle arası çıkarım. İşte yok zaten yıl bitti diye. Amaaa karneyi öğretmen verip foto çeker mi 13 gibi gitsem. Veee oğlumla felekten bir gün çalıp dışarda parti mi yapsak yemek olarakveya çorba içip otursak mı?? Zaten oğlan yemek yemeyi sevmiyor hiç ana babaya çekmemiş
İkinci sorun şu. Ben tatilde annem ve kardeşimin yanına gidicem ki memleketim değil Ankara. Orda çok sevdiğim dostum var çok kıymetli. Onla görüşücem ama o çok yoğun ve sadece 1 pazarı var. Annesiyle, kardeşime davet edebilirim ama annem haklı nedenlerden dolayı annesinden nefret ediyor. Ben de dedim ki kardeşimin planı var başka şekilde görülelim. O da ben tek başıma size takılayım dışarda ama ev olursa annemle oğlumla gelirim. Dışarda yemeğe davet edicem. Ayıp olur mu ya?? Onun memleketi orasınevi orda fakat ben misafirim zaten. Hazırlık falan da gözüme geldi
Ya aslında bana da o kısım ilginç geldi. Ben olsam ısrar kıyamet getirirdim eve aramızdaki muhabbet sağlam da anası tuhaf. O zaman hem felekten gün çalıyorum hem de onla dışarda buluşuyorumOğlunla felekten bi gün çal derim şekerim tam zamanı
İkinci soruna gelince tabiki ayıp olmaz,orası ne senin evin nede memleketin hatta giden sensin davet etmesi gereken arkadaşın olmalı da o kısmı bilemem yani aranızda nasıl bi ilişki var
Eee dışarıya da o davet etmiyomu ben buraya takıldımYa aslında bana da o kısım ilginç geldi. Ben olsam ısrar kıyamet getirirdim eve aramızdaki muhabbet sağlam da anası tuhaf. O zaman hem felekten gün çalıyorum hem de onla dışarda buluşuyorum
Gelmişken menümü de yazayım
Limonlu ılıksu
10.30 Kahvaltı:
Kıymalı yumurtalı menemen,3 zeytin,salatalık,1 çay kaşığı reçel,2 dilim ç.e.,kış çayı
14.00
1 mandalina,yarım ayva
17.00 Akşam:
Tavuklu mantar sote bir tabak kadar,bol kabaklı salata,1 dilim ç.e
Su:2.5 lt
Spor:
200 bölgesel => 80p
150 ip => 30 pElhan oynakbasi34
Haha biz kalabalığız cnm. Dışarda vakit geçireceğiz ailece dedim. O da o zaman sorun olmazsa ben de geleyim görüşmüş oluruz dedi. Yemeği bilmiyor o. Bizim ailece planımıza dahil olacakEee dışarıya da o davet etmiyomu ben buraya takıldımtamam canım ikisine benden tam destek
Aynen kuzum ben diyorum benim yanlışımı gösterin diretmem sonuçta benim iyiliğim için diyosunuz bende vazgeçiyorumCnm kilo vermeyi herkes hak ediyor ama sana farklı bakıyorum. MaşAllah ya. Greyfurt suyundan sodadan vazgeçtin. Benim gibi sık sık yemiyorsun. Az öz menülerin harikasın.
Ha tamam ozaman şahane bebişimHaha biz kalabalığız cnm. Dışarda vakit geçireceğiz ailece dedim. O da o zaman sorun olmazsa ben de geleyim görüşmüş oluruz dedi. Yemeği bilmiyor o. Bizim ailece planımıza dahil olacak
Evet ben çık istiyorum herkes istediği mutlu olduğu bedene kavuşsun sağlığına kavuşsun. Ben 78 kiloyken uykuda nefesim gidiyordu migren ataklarım çoğalmıştı. Kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Emin’im sende de pozitif değişimler olmuşturAynen kuzum ben diyorum benim yanlışımı gösterin diretmem sonuçta benim iyiliğim için diyosunuz bende vazgeçiyorum
Ha tamam ozaman şahane bebişim
Eşimin herrrgün hergün sen ne biçim oldun süper oldun demesi bile yetiyo iyi hissetmem içinEvet ben çık istiyorum herkes istediği mutlu olduğu bedene kavuşsun sağlığına kavuşsun. Ben 78 kiloyken uykuda nefesim gidiyordu migren ataklarım çoğalmıştı. Kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Emin’im sende de pozitif değişimler olmuştur
Süperrr demek ki baya baya fark ediliyor. Bize de fırsat geçmeye hiç kaçırmayızEşimin herrrgün hergün sen ne biçim oldun süper oldun demesi bile yetiyo iyi hissetmem içintabi o arada adama yine de laf sokmazsam olmaz " ne yani iki ay öncesine kadar beğenmiyomuydun " diye tribide atıyorum
Selam kızlar.
Şimdi benim sıpam tam gün devlet okulunda ya. Cuma günü 15.30 da bitiyormuş. 14.30 ile 15. 30 arası karneymiş. Zaten anaokulu. Ve kahvaltı ile öğle yemeği verilmeyecekmiş!
Ben de diyorum ki kahvaltısını yaptırırım okula bırakırım. izin alıp öğle arası çıkarım. İşte yok zaten yıl bitti diye. Amaaa karneyi öğretmen verip foto çeker mi 13 gibi gitsem. Veee oğlumla felekten bir gün çalıp dışarda parti mi yapsak yemek olarakveya çorba içip otursak mı?? Zaten oğlan yemek yemeyi sevmiyor hiç ana babaya çekmemiş
İkinci sorun şu. Ben tatilde annem ve kardeşimin yanına gidicem ki memleketim değil Ankara. Orda çok sevdiğim dostum var çok kıymetli. Onla görüşücem ama o çok yoğun ve sadece 1 pazarı var. Annesiyle, kardeşime davet edebilirim ama annem haklı nedenlerden dolayı annesinden nefret ediyor. Ben de dedim ki kardeşimin planı var başka şekilde görülelim. O da ben tek başıma size takılayım dışarda ama ev olursa annemle oğlumla gelirim. Dışarda yemeğe davet edicem. Ayıp olur mu ya?? Onun memleketi orasınevi orda fakat ben misafirim zaten. Hazırlık falan da gözüme geldi
Canım bebişinle başbaşa olun. Çorbayla da yetinmeyin bence.Selam kızlar.
Günaydin bebeeeemGünaydııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?