Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Oğlunla felekten bi gün çal derim şekerim tam zamanı
İkinci soruna gelince tabiki ayıp olmaz,orası ne senin evin nede memleketin hatta giden sensin davet etmesi gereken arkadaşın olmalı da o kısmı bilemem yani aranızda nasıl bi ilişki var

Ya aslında bana da o kısım ilginç geldi. Ben olsam ısrar kıyamet getirirdim eve aramızdaki muhabbet sağlam da anası tuhaf. O zaman hem felekten gün çalıyorum hem de onla dışarda buluşuyorum

Gelmişken menümü de yazayım

Limonlu ılıksu
10.30 Kahvaltı:
Kıymalı yumurtalı menemen,3 zeytin,salatalık,1 çay kaşığı reçel,2 dilim ç.e.,kış çayı

14.00
1 mandalina,yarım ayva

17.00 Akşam:
Tavuklu mantar sote bir tabak kadar,bol kabaklı salata,1 dilim ç.e

Su:2.5 lt
Spor:
200 bölgesel => 80p
150 ip => 30 p Elhan oynakbasi34

Ya aslında bana da o kısım ilginç geldi. Ben olsam ısrar kıyamet getirirdim eve aramızdaki muhabbet sağlam da anası tuhaf. O zaman hem felekten gün çalıyorum hem de onla dışarda buluşuyorum
Eee dışarıya da o davet etmiyomu ben buraya takıldım tamam canım ikisine benden tam destek

Cnm kilo vermeyi herkes hak ediyor ama sana farklı bakıyorum. MaşAllah ya. Greyfurt suyundan sodadan vazgeçtin. Benim gibi sık sık yemiyorsun. Az öz menülerin harikasın.

Eee dışarıya da o davet etmiyomu ben buraya takıldım tamam canım ikisine benden tam destek
Haha biz kalabalığız cnm. Dışarda vakit geçireceğiz ailece dedim. O da o zaman sorun olmazsa ben de geleyim görüşmüş oluruz dedi. Yemeği bilmiyor o. Bizim ailece planımıza dahil olacak

Cnm kilo vermeyi herkes hak ediyor ama sana farklı bakıyorum. MaşAllah ya. Greyfurt suyundan sodadan vazgeçtin. Benim gibi sık sık yemiyorsun. Az öz menülerin harikasın.
Aynen kuzum ben diyorum benim yanlışımı gösterin diretmem sonuçta benim iyiliğim için diyosunuz bende vazgeçiyorum

Haha biz kalabalığız cnm. Dışarda vakit geçireceğiz ailece dedim. O da o zaman sorun olmazsa ben de geleyim görüşmüş oluruz dedi. Yemeği bilmiyor o. Bizim ailece planımıza dahil olacak
Ha tamam ozaman şahane bebişim

Aynen kuzum ben diyorum benim yanlışımı gösterin diretmem sonuçta benim iyiliğim için diyosunuz bende vazgeçiyorum

Ha tamam ozaman şahane bebişim
Evet ben çık istiyorum herkes istediği mutlu olduğu bedene kavuşsun sağlığına kavuşsun. Ben 78 kiloyken uykuda nefesim gidiyordu migren ataklarım çoğalmıştı. Kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Emin’im sende de pozitif değişimler olmuştur

Eşimin herrrgün hergün sen ne biçim oldun süper oldun demesi bile yetiyo iyi hissetmem için tabi o arada adama yine de laf sokmazsam olmaz " ne yani iki ay öncesine kadar beğenmiyomuydun" diye tribide atıyorum

Eşimin herrrgün hergün sen ne biçim oldun süper oldun demesi bile yetiyo iyi hissetmem için tabi o arada adama yine de laf sokmazsam olmaz " ne yani iki ay öncesine kadar beğenmiyomuydun" diye tribide atıyorum
Süperrr demek ki baya baya fark ediliyor. Bize de fırsat geçmeye hiç kaçırmayız

Aynen övgüler geldikçe ben de seviniyimmi üzüleyimmi Bilmiyorum bazen o mutluluğunu görüyorum ve Bunu daha önce nasıl farketmedim diyom İşte hayatın akışı içinde atlıyoruz çocuk ev telaşı derken anca kafalar sakinledikçe kendine kaldıkça insülin direnci azaldıkça netleşiyo hayat sanki

Menü
Sabah elma sirkeli su
Iki yumurta kaysı iki ceviz iki dlm tb bi kk peynir
Akşam bi koca tabak az sulu kuru fasulye aslında haşlanmış brokoli balık falan yicektim artık dayanamadım döktğm tabağa çok iyi gitti yarın dikkat edicem inş Ha sonra bi tb ekmek kırmızı lahana salata
Yeşil çay hurma ceviz kaysı bi iki götürdüm 9 gibi menengiç. Biraz sütlu
Biraz öncede bi ayva yarın inş oruçlu olucam su 6 bardak spor yazmıştım gündüz

selam kızlar ben bir kosturmacaya düştüm ki yine sormayın yarın çok ağır misafirlerim var birde evden 1 saat gidiş geliş uzaklıkta söz verdiğim bir Mevlüt var bugün evi temizledim şimdi de bir süpürge açıp yatayım sabah kalkar daha hediye falan alacağım 3 3.30 gibi eve gelmiş olmam gerekli ki ikramları yetistireyim oruçluyum bugün yarında allah nasip ederse tutacağım
menüyü yazayım kaçayım

1 kepce nohut
3 yk pirinç pilav
1 but haşlama
yoğurtlu köz biber
havuç salatası
2 hurma
1 lt su su bile içemedim fırsat bulup

aklım burada bir tam anlamı ile dönemedim geri

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Aksam sersem gibi oldum daha doğrusu annemler gelmeden burasını da temizliyeyim surasini da temizliyeyim derken fazla yordum sanırım kendimi omuzlarında yine ağrı başladı deli olacağım

Hayır yaptığım da öyle abartılı bir is değildi sadece banyoyu üstten temizleyip süpürge tuttum ama sanırsın felaket iş yaptım.

Neyse kaldı şurda 2 gün sonra kızlarda evde olunca daha fazla dinlenme şansım olur nasılsa çocuklar izinde olunca herkes kenara çekiliyor tatilde gorusmeyelim hesabı

Bencede kuzuyla keyif ve dışarda buluşma en güzel seçenekler sonuçta sende orda misafirsin ki bence de arkadaşının seni evine davet etmesi gerekirdi gerçi dışarda olması daha iyi olmuş sende daha rahat edersin madem Annene pek haz etmiyor kadindan

Canım bebişinle başbaşa olun. Çorbayla da yetinmeyin bence. yarin öbür gün dikkat edersin. Somestr tatilinde biz de Ankara'dayız. Elvankent'te eşimin ailesi. Yarısı da Akdere'de. Arkadaşın nasıl uygunsa o şekilde görüşün. Bende de bir kahven saklı ... yakınlarda olursan ve de canın sıkılırsa sana her daim zamanım var tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…