Canım bebişinle başbaşa olun. Çorbayla da yetinmeyin bence.yarin öbür gün dikkat edersin. Somestr tatilinde biz de Ankara'dayız. Elvankent'te eşimin ailesi. Yarısı da Akdere'de. Arkadaşın nasıl uygunsa o şekilde görüşün. Bende de bir kahven saklı ... yakınlarda olursan ve de canın sıkılırsa sana her daim zamanım var tatlım.
Canım bebişinle başbaşa olun. Çorbayla da yetinmeyin bence.yarin öbür gün dikkat edersin. Somestr tatilinde biz de Ankara'dayız. Elvankent'te eşimin ailesi. Yarısı da Akdere'de. Arkadaşın nasıl uygunsa o şekilde görüşün. Bende de bir kahven saklı ... yakınlarda olursan ve de canın sıkılırsa sana her daim zamanım var tatlım.
Aynen övgüler geldikçe ben de seviniyimmi üzüleyimmi Bilmiyorum bazen o mutluluğunu görüyorum ve Bunu daha önce nasıl farketmedim diyom İşte hayatın akışı içinde atlıyoruz çocuk ev telaşı derken anca kafalar sakinledikçe kendine kaldıkça insülin direnci azaldıkça netleşiyo hayat sanki
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Aksam sersem gibi oldum daha doğrusu annemler gelmeden burasını da temizliyeyim surasini da temizliyeyim derken fazla yordum sanırım kendimiomuzlarında yine ağrı başladı deli olacağım
Hayır yaptığım da öyle abartılı bir is değildisadece banyoyu üstten temizleyip süpürge tuttum ama sanırsın felaket iş yaptım.
Neyse kaldı şurda 2 gün sonra kızlarda evde olunca daha fazla dinlenme şansım olur nasılsa çocuklar izinde olunca herkes kenara çekiliyor tatilde gorusmeyelim hesabı
Bencede kuzuyla keyif ve dışarda buluşma en güzel seçeneklersonuçta sende orda misafirsin ki bence de arkadaşının seni evine davet etmesi gerekirdi gerçi dışarda olması daha iyi olmuş sende daha rahat edersin madem Annene pek haz etmiyor kadindan
Bende çorba içmek için takılın demedim canınız ne istiyosa onu yiyin üstüne tatlı da yiyin diyodum ki annenin klasik her anne gibi diyet yaptırmıycanı okudum ,tatlı kısmını biraz düşün istersen ,yemesen de olabülüüüo zaman ızgara türü de yerim oğluşla cnmah işte sabahına Ankaradayım. annem bana diyet falan yaptırmaz
kardeşim de bahçelievlerde. ilk defa gidicem evine. zaten o da 2 ay falan oldu atandı oraya gidip ev kurdu.
arkadaşım da bize takılacak son kararımız bu yönde. benim oğlum doğduğunda altın falan takmıştı. onları hazırladım. hediye falan hazırladım görüşmem şart yani
ahh çok kibarsın çok saol. kısmet belli mi olur belki denk gelir görüşürüz. ama Antap de Allah dan birşey olmazsa kesin görüşüyoruz
Sen çorbayla yetineceksin üzgünüm
Diğer hususa hıhhh dedim azıcık kıskandımdaSen çorbayla yetineceksin üzgünümdiger hususa hihh diyorsan da yazın ablaların yani biri ben olarak yerimiz belli seslensen lebbeyk deriz canım...
Mutlu perşembeler
Merhaba kızlar giremiyorum yorgunluktan iki aksamdır misafir geliyor
Sabahları fitıi attıgım için uc saate yakın aglıyo acıyor dıye kızım bilmiyorum ama devlet hastanesine randevu alsammı geniş kapsamlı arastırılsa yoksa boşuna telaşmı yapıyorum düzelirmı
Bu ara çok mutsuzum şuan uyutuyorum bugün fıtıl attıgım halde yapmadı korkudan uyut beni dedi
Uyuyunca eltım gelecek yaprak sarcaz pazartesi aktıf olurum inş sabah tartılıp yazarım
Bu arada gelin kişisine msj attım cvp bile yazma zahmetinde bulunmadı!!!
Abla sen regl oldunmu?Bugün saf protein günüm umarım yarına bir şeyler olur sabah +200 fazlam vardı geçen cumaya göre. Hani derlerdi ya su içsem yariyor diye... Meğer doğruymuş... Arkadaş su da mı içmiyah
Dün öglen attım ya ne kadar cinsmiş ya nefret ediyorum ondan bana uzak Allah'a yakın olsun
Neyse kredisi tamamen doldu sen suçu üzerinden attın şekerim bidaha da beklesin de görsün
Regl yakınmı abla Lilimam25 yazmiş ondan olabilir iki gün içinde olmam lazım onun gerginliği var üzerimdeBugün saf protein günüm umarım yarına bir şeyler olur sabah +200 fazlam vardı geçen cumaya göre. Hani derlerdi ya su içsem yariyor diye... Meğer doğruymuş... Arkadaş su da mı içmiyah
Sabahları fitıi attıgım için uc saate yakın aglıyo acıyor dıye kızım bilmiyorum ama devlet hastanesine randevu alsammı geniş kapsamlı arastırılsa yoksa boşuna telaşmı yapıyorum düzelirmı
Bu ara çok mutsuzum şuan uyutuyorum bugün fıtıl attıgım halde yapmadı korkudan uyut beni dedi
Uyuyunca eltım gelecek yaprak sarcaz pazartesi aktıf olurum inş sabah tartılıp yazarım
Bugün saf protein günüm umarım yarına bir şeyler olur sabah +200 fazlam vardı geçen cumaya göre. Hani derlerdi ya su içsem yariyor diye... Meğer doğruymuş... Arkadaş su da mı içmiyah
Bende çorba içmek için takılın demedim canınız ne istiyosa onu yiyin üstüne tatlı da yiyin diyodum ki annenin klasik her anne gibi diyet yaptırmıycanı okudum ,tatlı kısmını biraz düşün istersen ,yemesen de olabülüüügit evinde diyetini yap burda diyet miyet yok der annem
Bugün saf protein günüm umarım yarına bir şeyler olur sabah +200 fazlam vardı geçen cumaya göre. Hani derlerdi ya su içsem yariyor diye... Meğer doğruymuş... Arkadaş su da mı içmiyah
nasılsınız kızlar
Çok haklısın kaptanım benim de aklıma geldi kesin siler çağırmadılar der hatta mesajı gösterseler bile bana bişey gelmedi diyebilirCanım istersen sen birde devlete götürbüyük insan bile nasıl rahatsız oluyor yavrum kıyamam nasıl canı yanıyordur
Geline gelince boşver sen üzerine düşeni yapmışsın gerisi ona kalmışkardeşine de soyleseydin hani hanımına da haber verdim de cevap gelmedi belki görmemiştir hesabı olur ya mesajı silip sonra cagirmadilar demesin
Boylelerinden hersey beklenir
Ben eminim bir anlık bir şeydirhalledersin sen bugün ♡
yeşil çay yada kiraz sapı iç istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?