Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

o zaman ızgara türü de yerim oğluşla cnm ah işte sabahına Ankaradayım. annem bana diyet falan yaptırmaz
kardeşim de bahçelievlerde. ilk defa gidicem evine. zaten o da 2 ay falan oldu atandı oraya gidip ev kurdu.
arkadaşım da bize takılacak son kararımız bu yönde. benim oğlum doğduğunda altın falan takmıştı. onları hazırladım. hediye falan hazırladım görüşmem şart yani
ahh çok kibarsın çok saol. kısmet belli mi olur belki denk gelir görüşürüz. ama Antap de Allah dan birşey olmazsa kesin görüşüyoruz

Günaydın kızlar....

cnm her şeyin bir zamanı oluyor işte. önceden fark etsek zaten kilo almazdık. sen şimdinin tadını çıkar. bir de senin spor işine bayılıyorum harikasın MaşAllah. hayatından sakın çıkarma. senin gibi olmayı çok isterdim. hem sağlıklı hem baya diri vücuda sahip olacaksın. hatta kısmen oldun bile

Aleyküm selam cnm. aynen öyle olacak Allah'dan birşey olmazsa. yarın kuzumla günümüzüü gün ederiz. sonra yolculuk var akşamına. orda da arkadaşım bize takılır. ben de ailemle zaman geçiriirm 1 haftacık zaten. ctesi gidip ctesi gelicem.
acaba tartımı götürsem mi
ya ipin ucu kaçarsa Allah muhafaza.

Bende çorba içmek için takılın demedim canınız ne istiyosa onu yiyin üstüne tatlı da yiyin diyodum ki annenin klasik her anne gibi diyet yaptırmıycanı okudum ,tatlı kısmını biraz düşün istersen ,yemesen de olabülüüü git evinde diyetini yap burda diyet miyet yok der annem

Merhaba kızlar giremiyorum yorgunluktan iki aksamdır misafir geliyor
Sabahları fitıi attıgım için uc saate yakın aglıyo acıyor dıye kızım bilmiyorum ama devlet hastanesine randevu alsammı geniş kapsamlı arastırılsa yoksa boşuna telaşmı yapıyorum düzelirmı
Bu ara çok mutsuzum şuan uyutuyorum bugün fıtıl attıgım halde yapmadı korkudan uyut beni dedi

Uyuyunca eltım gelecek yaprak sarcaz pazartesi aktıf olurum inş sabah tartılıp yazarım

Bu arada gelin kişisine msj attım cvp bile yazma zahmetinde bulunmadı!!!

Mutlu perşembeler

Neyse kredisi tamamen doldu sen suçu üzerinden attın şekerim bidaha da beklesin de görsün

Bugün saf protein günüm umarım yarına bir şeyler olur sabah +200 fazlam vardı geçen cumaya göre. Hani derlerdi ya su içsem yariyor diye... Meğer doğruymuş... Arkadaş su da mı içmiyah
Regl yakınmı abla Lilimam25 yazmiş ondan olabilir iki gün içinde olmam lazım onun gerginliği var üzerimde

Canım istersen sen birde devlete götür büyük insan bile nasıl rahatsız oluyor yavrum kıyamam nasıl canı yanıyordur

Geline gelince boşver sen üzerine düşeni yapmışsın gerisi ona kalmış kardeşine de soyleseydin hani hanımına da haber verdim de cevap gelmedi belki görmemiştir hesabı olur ya mesajı silip sonra cagirmadilar demesin
Boylelerinden hersey beklenir

Bugün saf protein günüm umarım yarına bir şeyler olur sabah +200 fazlam vardı geçen cumaya göre. Hani derlerdi ya su içsem yariyor diye... Meğer doğruymuş... Arkadaş su da mı içmiyah

Ben eminim bir anlık bir şeydir halledersin sen bugün ♡
yeşil çay yada kiraz sapı iç istersen

Bugün malum yine havuz faslı var ♡ kuşum yine çok heycanliyim diye evden okula gitti hocasına bugün soyleyecekmis ikili yarış yapsınlar diye

Bu arada malum yarın karne günü ya hem 10 gibi okula gidecek 12de de kareler verilip salacaklar çıkışta öğretmenle bir kahve iceriz diye konuştuk bir aksilik olmazsa tabi bu akşam yarın için saçlarını ordurecek kızlar afrika örgüsü kadar ince yapamasamda bir sürü örgü yapılacak aksam büyük de istiyor hele onun kafa 2 saat sürüyor maşallah 3 kişilik saç var hanimda

evet canım annem alınır. haklı da aslında. valla yiyip içmeden olmuyor şişmna beyni böyle düşünür napim
ben de anladım cnm yemek ye dediğini o yüzden onda okeyim ama tatl kısmını düşünmemiştim. zaten çok tatlısever olmamla birlikte tok karnına yiyemiyorum. ne ilgin de mi?? aç olmam lazım. hatta geçen de konuşmuştuk sabah aç karnına falan çok severim

cnm bağırsak işi ciddi bir iş ona tamam. ama çok stres oldun. 2 gün yapmamamyla birşey olmaz. 8 gün yapmayanlar var. benim oğlan bazen 3 gün yapmıyor. çocuğa biraz unuttur istersen. fitili de hep yapma. bağırsakları tamamen tembelleştirme. sen sakinleş ki o da sakinleşsin. bir de sıvı diyeti yaptır. hep sıvı besle 1 hafta falan. bol bol çorba içir mesela.

yaaaa ben de öyleyim. ama yediğim hemen artı oluyor balım. yani yemediğim gelmiyor. sana yemediğinde geliyor. MaşAllah harika iradelisin hiç pes etmiyorsun. filinta gibi oldu hala kovalıyorsun hayranım sana. o 3 kiloda paşa paşa gidecek çok çok eminim. lütfen sıkma canını

Çok haklısın kaptanım benim de aklıma geldi kesin siler çağırmadılar der hatta mesajı gösterseler bile bana bişey gelmedi diyebilir Su perisi86 canım mavi tik olmuş mesajın ekran resmini çek sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…