Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Uğraşıp da sonuç alamamak yoruyor insanı...tatlım inan iş arkadaşlarımın totoşunu izliyorum çaktırmadan löb löb durumleri gozumun önünde götürüyorlar ben yesem tanker olmuştum. Sinirleniyorum ister istemez...umudumu yitirmiyorum işte...sonuçta burada menü bildirimi yapıyoruz gel de ye...diline kurban gidecek di mi o üç kilo...bayağı zorlar oldu...senin deyiminle bir kalıp yağ da gitse razıyım damlaya damlaya göl olur işte züğürt tesellisi

nasılsınız kızlar
İyiyim bebeğim...imaşallah sen de iyisindir. Yine misafirin var...aman diyim kuzum dikkat et yaptıklarını yeme..tatları da eminim güzel olmuştur tadayim falan deme sakın...iftardan sonra kontrolü elinden bırakma... göreyim seni...yaparsın sen...

Cnm kilo vermeyi herkes hak ediyor ama sana farklı bakıyorum. MaşAllah ya. Greyfurt suyundan sodadan vazgeçtin. Benim gibi sık sık yemiyorsun. Az öz menülerin harikasın.
Kesinlikle haklısın canım. Çok dirayetli çıktı bizim kız. Çok hassas, söylenenleri hiç es geçmiyor... Menüleri de çok bilinçli maşallah. Kısa sürede iyi bir sonucla mezun olacak benim kardeşim. Böcüğüm benimmm

Bol bol sevin tatlişim fazlasıyla hak ediyorsun. Sağlığımıza kavuştuk resmen moral de oldu mu düz duvara tırmanasım var.

İyiyiz canım seni sormalı

iyiyim bebende canım bitirdim herşeyi oturdum şimdi dinlenyim biraz da kızımı giydiricem

valla abla oruçluyken baya abartmışım ikramları sulaleyi doyurur yaptıklarım neyseki çoğunlukla salata tarzı yaptım ama miktarları çok oldu misafirleri kendime uydurdum resmen ammaaaaaa bir haşhaşlı bükme diğer adı ile gömme yapmışım kiii offffff çok lezzetli duruyor birden ondan tadarim dedim azcık ucundan zaten iftardan sonra hemen gelirler ki servis yapmaktan ben yiyebilirmiyim bilmiyorum bile

Canım akşam yenecekse bence sen kendine dayanabilirsen alma olmadı 1 kibrit kutusu kadar tadimlik al oda hani oruçlu oluyorsun hani can çeker öbür türlü emeğini yok edersin hem bak yarın da cuma ♡♡♡♡

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Havuzdan döndük biraz evvel
Normalde eşim dönüşü bizi alırdı bugün işi var diye minibüsle döndük
Donuste basima gelen olayi anlatayim sizlere;
Bindigimiz minibüs öncekilere göre daha boş olunca hemen atladık Tam OH bir kişilik yer var diye sevinirken ben parayı öderken yanına oturmayı düşündüğüm yaşlı kadının en arkaya yerleşen kızlara bir şey söylediğini gördüm ve kızlar yok sağ ol diyip gulusmeye başladılar Tabi duymadım ne dediğini ama kızlar bana bakarak gulustuler
Tam kadının yanına oturdum kadın aaaa bende ikimiz buraya sığmayiz diye arkadaki kızlara biriniz benim yanıma oturun arkası daha geniş gelen bayan oraya oturur dedim ama yanılmışım sigdik demez mi
O an sadece gülümseyerek sığdık işte dedim ama fena bozuldum yalan yok
Sonra benim büyük kızı kast ederek buda senin kardeşin mi dedi yok benim kızım deyince de aaaa maşallah hiç de koca kızı olan birine benzetemedim gencsin daha dedi ( sanırım kırdığı potu telafi etmeye çalıştı ) sonrada ay gençken bende senin gibiydim yaslaninca insan zayifliyor boşver dedi gulermisin aglarmisin

Sonra tek kelime bile etmedik yol boyu ama o An cidden o sözü aklımdan bir An bile çıkmadı kalibimi görüp sıkışarak gideceginin korkusu daha karşıdan sarıyor insanları

Gecen gün de havuzda bir bayan arkadan güvenlik görevlisi gibisin maşallah demisti o An iyi saatime geldi demek hiç umursamadim ama bu kez baya bir içime oturdu

Benim kesinlikle acilen gözle görülecek kadar Kilo vermem şart çünkü cidden artık bakışlara yine rahatsız olmaya başladım ne güzel vermiştim ne vardı da pis boğazıma yenik düştüm

Uyma canım şeytana iftarda karnını doyur bol sıvı şeylerle. Yer kalmasın bir şeye..salata tarzı ikramlardan da birer kaşık koy... karbonhidrat alma sakın. Şu listeye bir gir artık...

Bu keyfi bize de yaşat Banucum. Kilo vermek her anlamda iyi gelecek sana. Zamanında vermişsin senin için kolay olacak. Önümüzdeki hafta senin haftan olsun. Bu uğurda ne yapılması gerekiyorsa yanındayız. Yazdıklarından anladığım kadarıyla normal bir insanın gündelik hayatını yaşıyorsun demek ki kilo vermek Senin için zor olmayacak bahanen yok tatlım.

kızlar 50 dk zumba yaptım.su kacamaklarim da olmas a ben bu sporlarla en fazla 3 ayda ideal kilima gelirim de ah şu iradesizligim....
oynakbasi34 @meryemozcan
Kaçamakları çıkarıyoruz hayatimizdan.... bunun iradesizlik ile bir ilgisi yok... beynine bunlar benim için zararlı mesajını gönder canın çekmesin. Sağlıklı besinler, su + hareket parolamız bu.

Canım benim kendine kızma bu motivasyonunu düşürür önümüzdeki günlerde daha bilinçli bir liste hazırla kendine Canın sıkıldığında kendini yemeklere verme Bunun yerine başka uğraşlar bul.

Yeme bölümü tamamen bitti. İşlerim yüzünden akşam yemeği istemediğim bir saate kaldı. Bu hafta elimden geleni yaptım gerisi vücudun istemesine kaldi. Hemen menumu paylaşıyorum.

Sabah 9.00 Bir yumurta, biraz peynir, iki ceviz
10.00 Sade Türk kahvesi
Öğle 13.00 Bir bardak süt
Akşam 20.00 İki kaşık yulaf, bir kase yoğurt, marul, roka, domates, nane, taze soğandan oluşan salata
Bitki çayı demleniyor 4 bardak çıkıyor bir bardak eşime 3 bardak bana
Su şimdilik bir buçuk litre ama yatana kadar içmeye devam.
oynakbasi34

Kuzularin saçlarının örgüleri de tamam ama valla baya yoruldum Allahtan orunce ikiside bir kaç gün kullanıyorlar saçlarını

Bu arada Pazar günü büyük kız kuzenleriyle babannede buluşacak diye ufakligi bende teyzesine postalayayim dedim kuzenleriyle pijama partisi yapacakmış onlarda Tabiiiiiiii bizim sevincimiz kisa sürdü büyük kız baba tarafındaki kuzenleriyle bir araya gelmeyi ertelediklerini duyurdu len git babannende kal işte sende Pazar gecesi hem bizde babanla baş başa vakit geciririz o bahaneyle dedim ama yok anam inat benim Size ne zararim var diyor gece geç saatlerde de dönseniz ben sizi karşılarım demezmi

Bakalim eşim duyunca ne diyecek henüz bilgisi yok

valla servis yapmaktan pek yiyemedim gittiler şimdik oturdum bi bakıyım dedim

amaaaannnn densizligin dik alasını yapmış resmen biz birbirimize destek olarak vereceğiz inşallah kiloları üzülme

Uyma canım şeytana iftarda karnını doyur bol sıvı şeylerle. Yer kalmasın bir şeye..salata tarzı ikramlardan da birer kaşık koy... karbonhidrat alma sakın. Şu listeye bir gir artık...
ablacım listeye 79 uygun gorenee kadar girmicem ben korkuyorum yaaa azcikar şekilde yedim ama merak etme

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ♡ Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri tez zamanda nasip etsin inşallah. ....Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…