Uğraşıp da sonuç alamamak yoruyor insanı...tatlım inan iş arkadaşlarımın totoşunu izliyorum çaktırmadan löb löb durumleri gozumun önünde götürüyorlar ben yesem tanker olmuştum. Sinirleniyorum ister istemez...umudumu yitirmiyorum işte...sonuçta burada menü bildirimi yapıyoruz gel de ye...diline kurban gidecek di mi o üç kilo...bayağı zorlar oldu...senin deyiminle bir kalıp yağ da gitse razıyım damlaya damlaya göl olur işte züğürt tesellisievet canım annem alınır. haklı da aslında. valla yiyip içmeden olmuyorşişmna beyni böyle düşünür napim
ben de anladım cnm yemek ye dediğini o yüzden onda okeyimama tatl kısmını düşünmemiştim. zaten çok tatlısever olmamla birlikte tok karnına yiyemiyorum. ne ilgin de mi?? aç olmam lazım. hatta geçen de konuşmuştuk sabah aç karnına falan çok severim
cnm bağırsak işi ciddi bir iş ona tamam. ama çok stres oldun. 2 gün yapmamamyla birşey olmaz. 8 gün yapmayanlar var. benim oğlan bazen 3 gün yapmıyor. çocuğa biraz unuttur istersen. fitili de hep yapma. bağırsakları tamamen tembelleştirme. sen sakinleş ki o da sakinleşsin. bir de sıvı diyeti yaptır. hep sıvı besle 1 hafta falan. bol bol çorba içir mesela.
yaaaa ben de öyleyim. ama yediğim hemen artı oluyor balım. yani yemediğim gelmiyor. sana yemediğinde geliyor. MaşAllah harika iradelisin hiç pes etmiyorsun. filinta gibi oldu hala kovalıyorsun hayranım sana. o 3 kiloda paşa paşa gidecek çok çok eminim. lütfen sıkma canını
İyiyim bebeğim...imaşallah sen de iyisindir. Yine misafirin var...aman diyim kuzum dikkat et yaptıklarını yeme..tatları da eminim güzel olmuştur tadayim falan deme sakın...iftardan sonra kontrolü elinden bırakma... göreyim seni...yaparsın sen...nasılsınız kızlar
Kesinlikle haklısın canım. Çok dirayetli çıktı bizim kız. Çok hassas, söylenenleri hiç es geçmiyor... Menüleri de çok bilinçli maşallah. Kısa sürede iyi bir sonucla mezun olacak benim kardeşim. Böcüğüm benimmmCnm kilo vermeyi herkes hak ediyor ama sana farklı bakıyorum. MaşAllah ya. Greyfurt suyundan sodadan vazgeçtin. Benim gibi sık sık yemiyorsun. Az öz menülerin harikasın.
Bol bol sevin tatlişim fazlasıyla hak ediyorsun. Sağlığımıza kavuştuk resmen moral de oldu mu düz duvara tırmanasım var.Aynen övgüler geldikçe ben de seviniyimmi üzüleyimmi Bilmiyorum bazen o mutluluğunu görüyorum ve Bunu daha önce nasıl farketmedim diyom İşte hayatın akışı içinde atlıyoruz çocuk ev telaşı derken anca kafalar sakinledikçe kendine kaldıkça insülin direnci azaldıkça netleşiyo hayat sanki
İyiyiz canım seni sormalı
valla abla oruçluyken baya abartmışım ikramlarıUğraşıp da sonuç alamamak yoruyor insanı...tatlım inan iş arkadaşlarımın totoşunu izliyorum çaktırmadan löb löb durumleri gozumun önünde götürüyorlar ben yesem tanker olmuştum. Sinirleniyorum ister istemez...umudumu yitirmiyorum işte...sonuçta burada menü bildirimi yapıyoruz gel de ye...diline kurban gidecek di mi o üç kilo...bayağı zorlar oldu...senin deyiminle bir kalıp yağ da gitse razıyım damlaya damlaya göl olur işte züğürt tesellisi
İyiyim bebeğim...imaşallah sen de iyisindir. Yine misafirin var...aman diyim kuzum dikkat et yaptıklarını yeme..tatları da eminim güzel olmuştur tadayim falan deme sakın...iftardan sonra kontrolü elinden bırakma... göreyim seni...yaparsın sen...
iyiyim bebende canım bitirdim herşeyi oturdum şimdi dinlenyim biraz da kızımı giydiricem
valla abla oruçluyken baya abartmışım ikramlarısulaleyi doyurur yaptıklarım neyseki çoğunlukla salata tarzı yaptım ama miktarları çok oldu misafirleri kendime uydurdum resmen ammaaaaaa bir haşhaşlı bükme diğer adı ile gömme yapmışım kiii offffff çok lezzetli duruyor birden ondan tadarim dedim azcık ucundan zaten iftardan sonra hemen gelirler ki servis yapmaktan ben yiyebilirmiyim bilmiyorum bile
Kesinlikle haklısın canım. Çok dirayetli çıktı bizim kız. Çok hassas, söylenenleri hiç es geçmiyor... Menüleri de çok bilinçli maşallah. Kısa sürede iyi bir sonucla mezun olacak benim kardeşim. Böcüğüm benimmm
süper canm alışınca bu kez birakamiyorsun15 dk zumba yaptım tıkandım nasıl yapıyorsunuz Allahaşkına
Uyma canım şeytana iftarda karnını doyur bol sıvı şeylerle. Yer kalmasın bir şeye..salata tarzı ikramlardan da birer kaşık koy... karbonhidrat alma sakın. Şu listeye bir gir artık...iyiyim bebende canım bitirdim herşeyi oturdum şimdi dinlenyim biraz da kızımı giydiricem
valla abla oruçluyken baya abartmışım ikramlarısulaleyi doyurur yaptıklarım neyseki çoğunlukla salata tarzı yaptım ama miktarları çok oldu misafirleri kendime uydurdum resmen ammaaaaaa bir haşhaşlı bükme diğer adı ile gömme yapmışım kiii offffff çok lezzetli duruyor birden ondan tadarim dedim azcık ucundan zaten iftardan sonra hemen gelirler ki servis yapmaktan ben yiyebilirmiyim bilmiyorum bile
Bu keyfi bize de yaşat Banucum. Kilo vermek her anlamda iyi gelecek sana. Zamanında vermişsin senin için kolay olacak. Önümüzdeki hafta senin haftan olsun. Bu uğurda ne yapılması gerekiyorsa yanındayız. Yazdıklarından anladığım kadarıyla normal bir insanın gündelik hayatını yaşıyorsun demek ki kilo vermek Senin için zor olmayacak bahanen yok tatlım.Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Havuzdan döndük biraz evvel
Normalde eşim dönüşü bizi alırdı bugün işi var diye minibüsle döndük
Donuste basima gelen olayi anlatayim sizlere;
Bindigimiz minibüs öncekilere göre daha boş olunca hemen atladıkTam OH bir kişilik yer var diye sevinirken ben parayı öderken yanına oturmayı düşündüğüm yaşlı kadının en arkaya yerleşen kızlara bir şey söylediğini gördüm ve kızlar yok sağ ol diyip gulusmeye başladılar Tabi duymadım ne dediğini ama kızlar bana bakarak gulustuler
Tam kadının yanına oturdum kadın aaaa bende ikimiz buraya sığmayiz diye arkadaki kızlara biriniz benim yanıma oturun arkası daha geniş gelen bayan oraya oturur dedim ama yanılmışım sigdik demez mi
O an sadece gülümseyerek sığdık işte dedim ama fena bozuldum yalan yok
Sonra benim büyük kızı kast ederek buda senin kardeşin mi dediyok benim kızım deyince de aaaa maşallah hiç de koca kızı olan birine benzetemedim gencsin daha dedi ( sanırım kırdığı potu telafi etmeye çalıştı ) sonrada ay gençken bende senin gibiydim yaslaninca insan zayifliyor boşver dedi gulermisin aglarmisin
Sonra tek kelime bile etmedik yol boyu ama o An cidden o sözü aklımdan bir An bile çıkmadıkalibimi görüp sıkışarak gideceginin korkusu daha karşıdan sarıyor insanları
Gecen gün de havuzda bir bayan arkadan güvenlik görevlisi gibisin maşallah demistio An iyi saatime geldi demek hiç umursamadim ama bu kez baya bir içime oturdu
Benim kesinlikle acilen gözle görülecek kadar Kilo vermem şart çünkü cidden artık bakışlara yine rahatsız olmaya başladımne güzel vermiştim ne vardı da pis boğazıma yenik düştüm
Kaçamakları çıkarıyoruz hayatimizdan.... bunun iradesizlik ile bir ilgisi yok... beynine bunlar benim için zararlı mesajını gönder canın çekmesin. Sağlıklı besinler, su + hareket parolamız bu.kızlar 50 dk zumba yaptım.su kacamaklarim da olmas a ben bu sporlarla en fazla 3 ayda ideal kilima gelirim de ah şu iradesizligim....
oynakbasi34 @meryemozcan
Canım benim kendine kızma bu motivasyonunu düşürür önümüzdeki günlerde daha bilinçli bir liste hazırla kendine Canın sıkıldığında kendini yemeklere verme Bunun yerine başka uğraşlar bul.ben yarınki tartıdan süper korkuyorum en az bir kilo fazla gelecek biliyorum. kendime çok kızıyorum ama kendimi tutamadım ya bir haftadır. galiba iş stres yaptı çok işim var ve işler karışık anlamaya çalışmaktan
Canım oldu bitti...4-10 Ocak arasiydi.Abla sen regl oldunmu?
Yok bitanem regl dönemi geçti... geçen cuma +800 verdim ya bizimki nazlaniyor gene. Sanki cebinden veriyor. İlla dinlenecek çok verdi de sankiRegl yakınmı abla Lilimam25 yazmiş ondan olabilir iki gün içinde olmam lazım onun gerginliği var üzerimde
valla servis yapmaktan pek yiyemedim gittiler şimdik oturdum bi bakıyım dedimCanım akşam yenecekse bence sen kendine dayanabilirsen alma olmadı 1 kibrit kutusu kadar tadimlik al oda hani oruçlu oluyorsun hani can çekeröbür türlü emeğini yok edersin hem bak yarın da cuma ♡♡♡♡
amaaaannnn densizligin dik alasını yapmış resmen biz birbirimize destek olarak vereceğiz inşallah kiloları üzülmeSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Havuzdan döndük biraz evvel
Normalde eşim dönüşü bizi alırdı bugün işi var diye minibüsle döndük
Donuste basima gelen olayi anlatayim sizlere;
Bindigimiz minibüs öncekilere göre daha boş olunca hemen atladıkTam OH bir kişilik yer var diye sevinirken ben parayı öderken yanına oturmayı düşündüğüm yaşlı kadının en arkaya yerleşen kızlara bir şey söylediğini gördüm ve kızlar yok sağ ol diyip gulusmeye başladılar Tabi duymadım ne dediğini ama kızlar bana bakarak gulustuler
Tam kadının yanına oturdum kadın aaaa bende ikimiz buraya sığmayiz diye arkadaki kızlara biriniz benim yanıma oturun arkası daha geniş gelen bayan oraya oturur dedim ama yanılmışım sigdik demez mi
O an sadece gülümseyerek sığdık işte dedim ama fena bozuldum yalan yok
Sonra benim büyük kızı kast ederek buda senin kardeşin mi dediyok benim kızım deyince de aaaa maşallah hiç de koca kızı olan birine benzetemedim gencsin daha dedi ( sanırım kırdığı potu telafi etmeye çalıştı ) sonrada ay gençken bende senin gibiydim yaslaninca insan zayifliyor boşver dedi gulermisin aglarmisin
Sonra tek kelime bile etmedik yol boyu ama o An cidden o sözü aklımdan bir An bile çıkmadıkalibimi görüp sıkışarak gideceginin korkusu daha karşıdan sarıyor insanları
Gecen gün de havuzda bir bayan arkadan güvenlik görevlisi gibisin maşallah demistio An iyi saatime geldi demek hiç umursamadim ama bu kez baya bir içime oturdu
Benim kesinlikle acilen gözle görülecek kadar Kilo vermem şart çünkü cidden artık bakışlara yine rahatsız olmaya başladımne güzel vermiştim ne vardı da pis boğazıma yenik düştüm
ablacım listeye 79 uygun gorenee kadar girmicem ben korkuyorum yaaa azcikar şekilde yedim ama merak etmeUyma canım şeytana iftarda karnını doyur bol sıvı şeylerle. Yer kalmasın bir şeye..salata tarzı ikramlardan da birer kaşık koy... karbonhidrat alma sakın. Şu listeye bir gir artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?