Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bugün karne alacakları için biraz geç çıkacaklar tabi küçük kuzuyu ben götüreceğim
Öğleden sonra da kuranli günümüz var normalde salı oluyordu ama bu hafta biraz erkene çektik tatilde çocuklarla sıkıntı olur diye

Hazır vaktim varken önce listemizi hazırlayıp sonrada biraz kendimi bakıma alayım maşallah kaşlar yine ormana döndü

***8. TAKIM 605.ETAP***

oynakbasi34 ( 107/ 107 / / % ) Sabit
mavimli ( 75 / / / % )
serenalar ( 79,2 / / / % )
Meryemozcan27 ( 62.9 / / / % ) sabit
ebideryal ( 72.6/ / / % )
Lilimam25 ( 67,1 / / / % )
Themarginal ( 55.7 / / / %)

8. Takım Ortalaması: %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ

Bonus ( 101,5 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Sevilay80 ( 78.5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( 86,1 / / / % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
kittenlove ( 61,7 / / / % )
31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu
sonundaoldu ( 62.7/ / / % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu

Offf offf haftasonu gördüğüm artıları şükür verdim ama işte eskiye bir geçemedi gitti Bu haftasonu çok daha dikkatli olacağım ki artık eskilere calisabileyim yoksa listede olmanın anlamı kalmayacak çünkü hiç fayda dokunmuyor

Canım artilardan kurtulmuşuz en azından buna sevinelim. Utanıyorum artık listelere yorum yazmaya. Canlarım benim iyi niyetlerinden bir şey demiyorlar. Abla sen dikkat ediyorsun bak sonuç ortada deseler haklılar. Her şeye rağmen umudumuzu yitirmiyoruz Banucum. Ben daha dikkatli olacağım diyemiyorum da daha fazla spor yapmam lazım onu biliyorum. Hiç enerjim yok. Tatil dönüşü salonuma başliyorum. Evde yorgunluk çöküyor okul dönüşü. Benim de muhasebem bu...işin sırrı spor...

Benimde sanırım tek eksiğim dediğin gibi spor ama ona da enerjim kalmıyor açıkçası ufakliga kosturmaktan
Ama şimdi 15 tatili iyi degerlendirebilirsem belki şeytanın bacagini kırarım
Inan kızıma utanıyorum haftada 4 gün yuzuyor ama yinede evde yatak odasında tv izlerken bisiklet çeviriyor Aslında bende en azından sabahları kızlar okuldayken onu yapsam baya faydası olur eminim ama işte diyorum ya enerjim yok oda biraz beyinde bitiyor kendimi 15 tatilde tamamen o moda sokmam şart yoksa yerimde sayiklamaya devam ederim buda iyice modumu düşürür

Canım ya ne güzel anlatmışsın hislerini ben de benzer bir şey yaşadım dün. Bir arkadaş senin de kilon var iyi dağılmış oranlı ama var diye yüzüme vurunca feci afalladım. Eşim de akşam ıvır zıvır almayacağım artık dedi gözümün içine baka baka

Sporsuz okadar zor ki kiloların gitmesi,en azından benim için öyle,yani Meryem abla Elhan çok haklı. oynakbasi34 Kaptanım inan o uyuşukluk bende hala daha var ve ben o an hemen spora başlıyorum eğer kalkmazsam üstüme binecek kalkamıycam biliyorum,hiç gücüm yok falan demeyin öyle bile hissetseniz kalkmalısınız yoksa olmuyo malesef.Yani ben hergün zumbayı büyük bi enerjiyle yapmıyorum,başlayınca geliyo o enerji

Günaydın kızlar...

cnm olur mu sonuç alamama. 20 kilo verdin. düşünsene resmen 6-7 yaşlarında bir çocuk attın vücudundan. artık zor gidiyor. demek ki vücut kendini iyi hissediyor. ama bu hırsınla ben çok çok eminim hedefine ulaşacağına. seviyorum seni kız
bu arada bazılar şanslıdır. benim kardeşlerimin biri 40 kilo diğeri 48 annem 53 falan ben tartıyı ağlatıyorum resmen

MaşAllah ona. altın vuruş yapmış baksana

cnm bence hemen toparlan. stressiz kolay hayat mı var. hayat hep tantana koşturmaca. lütfen bahane üretmeyelim. bak emeklerin ziyan olacak toparlan biran önce.

cnm aslında kadın art niyetli değilmiş belli. sonra toparlamaya çalışmış . işte bazen patavatsızlık oluyor. fakat bunu sen avantaja çevir. kamçılasın seni. bak yaz geliyor. sıcaklarda kilo gerçekten zor. çok terliyoruz, nefesimiz gidiyor, yediğimizin içtiğimizin tadını alamıyoruz. kıyafet işi ise tam bi işkence. yani bunlar zor. artık o listeleri çıkarmalısın ve uygulamalısın. beklemek için hiçbir nedenin yok hadi bakim

cnm bu kadar az öz yemeden başka tabiki birşey yapamazsın. bak aklıma ne geldi. senin vücut çok sıkı duruyor. belki de kas falan oluyordur. kas da ağır görünür tartıda. belki ondan inmiyordur. çünkü kesinlikle çok zayıf duruyorsun.

olsun sabit kalmak da gerçekten baaşarı. aslında en zoru korumaymış ben çok zorlanıyorum. diyetteyken daha kolaydı işim

Hayırlı cumalar herkese
Kilom 79.5 malesef 300gr artıdayım malesef

cnm senin de ciddi harekete geçmen lazım. mesela şu ekmeği bir çıkar hayatından. bir de böyle dene.
mesela senin yemek aralarında acayip kısa. az ama çok kısa. mesela 15 de bir portakal 16 da 1 dilim ekmek peynir 17 de şu-bu gibi.
bence öğünleri en az 2-3 saat aralıkla yap. lokma şeklinde atma ağzına birşey. ve güüzelce sağlıklı şeylerden ye doy.
çok gençsinyazın kızınla şıkır şıkır giyin gez. belki sen de 2. bebe istersin kimbilir

Günaydın canlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta:67.1
Bu hafta:65.7
Fark:-1.4
Eki Görüntüle 2226382
oynakbasi34

oooo altın vuruş oldu cnm bu. MaşAllah ya çok tebrik ederim seni.

sevgili arkadaşlarım. ben bugün Allah'dan birşey olmazsa yola çıkıyorum.
ve panik hastalığımdan beri otobüslü ilk yolculuğum. eşim de yok. oğluşum olacak kardeşimin biri de katılacak bana. dönüşte kardeşim yok o sonradan dönecek.
sizden dua beklerim kolayca gidip geleyim atağım falan tutmasın inş.
baya stresliyim aslında.
hepiiz kendinize iyi bakın. ara ara okurum sizi yazamasam bile. bakalım 1 hafta bana ne kadar kiloya patlayacak

Günaydın canlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta:67.1
Bu hafta:65.7
Fark:-1.4
Eki Görüntüle 2226382
oynakbasi34
Beklediğim sonuç. O zumba yapan kollarına ayaklarına sağlık ha bu arada bı de ağzına sağlık kendini tutup olur olmaz cisslar yemediğin için. Başarıların daim olsun bitanem.

Kesinlikle sen de haklisin canım.uygulamaya geçme zamanı.

Tuğbacim çok az bı yağ kaldı gerçekten onlar da efor istiyor. Yapacam ama ne yapıp edip edip aticam onları...bir ay sabit de kalsam pes etmek yok. Desteğin için yurekten tesekkürler.

Ataksiz, keyifli güzel bir yolculuk diliyorum canım. Sağ salim git gel... Ben inanıyorum hiç kilo almadan geleceksin.

inş cnm çok saol. sana da hayırlı yolcular . sen de keyifli güzel bir tatil geçirirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…