- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canım artilardan kurtulmuşuz en azından buna sevinelim. Utanıyorum artık listelere yorum yazmaya. Canlarım benim iyi niyetlerinden bir şey demiyorlar. Abla sen dikkat ediyorsun bak sonuç ortada deseler haklılar. Her şeye rağmen umudumuzu yitirmiyoruz Banucum. Ben daha dikkatli olacağım diyemiyorum da daha fazla spor yapmam lazım onu biliyorum. Hiç enerjim yok. Tatil dönüşü salonuma başliyorum. Evde yorgunluk çöküyor okul dönüşü.Offf offf haftasonu gördüğüm artıları şükür verdim ama işte eskiye bir geçemedi gittiBu haftasonu çok daha dikkatli olacağım ki artık eskilere calisabileyim yoksa listede olmanın anlamı kalmayacak çünkü hiç fayda dokunmuyor
Canım artilardan kurtulmuşuz en azından buna sevinelim. Utanıyorum artık listelere yorum yazmaya. Canlarım benim iyi niyetlerinden bir şey demiyorlar. Abla sen dikkat ediyorsun bak sonuç ortada deseler haklılar. Her şeye rağmen umudumuzu yitirmiyoruz Banucum. Ben daha dikkatli olacağım diyemiyorum da daha fazla spor yapmam lazım onu biliyorum. Hiç enerjim yok. Tatil dönüşü salonuma başliyorum. Evde yorgunluk çöküyor okul dönüşü.Benim de muhasebem bu...işin sırrı spor...
Canım ya ne güzel anlatmışsın hislerini ben de benzer bir şey yaşadım dün. Bir arkadaş senin de kilon var iyi dağılmış oranlı ama var diye yüzüme vurunca feci afalladım. Eşim de akşam ıvır zıvır almayacağım artık dedi gözümün içine baka bakaSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Havuzdan döndük biraz evvel
Normalde eşim dönüşü bizi alırdı bugün işi var diye minibüsle döndük
Donuste basima gelen olayi anlatayim sizlere;
Bindigimiz minibüs öncekilere göre daha boş olunca hemen atladıkTam OH bir kişilik yer var diye sevinirken ben parayı öderken yanına oturmayı düşündüğüm yaşlı kadının en arkaya yerleşen kızlara bir şey söylediğini gördüm ve kızlar yok sağ ol diyip gulusmeye başladılar Tabi duymadım ne dediğini ama kızlar bana bakarak gulustuler
Tam kadının yanına oturdum kadın aaaa bende ikimiz buraya sığmayiz diye arkadaki kızlara biriniz benim yanıma oturun arkası daha geniş gelen bayan oraya oturur dedim ama yanılmışım sigdik demez mi
O an sadece gülümseyerek sığdık işte dedim ama fena bozuldum yalan yok
Sonra benim büyük kızı kast ederek buda senin kardeşin mi dediyok benim kızım deyince de aaaa maşallah hiç de koca kızı olan birine benzetemedim gencsin daha dedi ( sanırım kırdığı potu telafi etmeye çalıştı ) sonrada ay gençken bende senin gibiydim yaslaninca insan zayifliyor boşver dedi gulermisin aglarmisin
Sonra tek kelime bile etmedik yol boyu ama o An cidden o sözü aklımdan bir An bile çıkmadıkalibimi görüp sıkışarak gideceginin korkusu daha karşıdan sarıyor insanları
Gecen gün de havuzda bir bayan arkadan güvenlik görevlisi gibisin maşallah demistio An iyi saatime geldi demek hiç umursamadim ama bu kez baya bir içime oturdu
Benim kesinlikle acilen gözle görülecek kadar Kilo vermem şart çünkü cidden artık bakışlara yine rahatsız olmaya başladımne güzel vermiştim ne vardı da pis boğazıma yenik düştüm
Uğraşıp da sonuç alamamak yoruyor insanı...tatlım inan iş arkadaşlarımın totoşunu izliyorum çaktırmadan löb löb durumleri gozumun önünde götürüyorlar ben yesem tanker olmuştum. Sinirleniyorum ister istemez...umudumu yitirmiyorum işte...sonuçta burada menü bildirimi yapıyoruz gel de ye...diline kurban gidecek di mi o üç kilo...bayağı zorlar oldu...senin deyiminle bir kalıp yağ da gitse razıyım damlaya damlaya göl olur işte züğürt tesellisi
İyiyim bebeğim...imaşallah sen de iyisindir. Yine misafirin var...aman diyim kuzum dikkat et yaptıklarını yeme..tatları da eminim güzel olmuştur tadayim falan deme sakın...iftardan sonra kontrolü elinden bırakma... göreyim seni...yaparsın sen...
Kesinlikle haklısın canım. Çok dirayetli çıktı bizim kız. Çok hassas, söylenenleri hiç es geçmiyor... Menüleri de çok bilinçli maşallah. Kısa sürede iyi bir sonucla mezun olacak benim kardeşim. Böcüğüm benimmm
ben yarınki tartıdan süper korkuyorum en az bir kilo fazla gelecek biliyorum. kendime çok kızıyorum ama kendimi tutamadım ya bir haftadır. galiba iş stres yaptı çok işim var ve işler karışık anlamaya çalışmaktan
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Havuzdan döndük biraz evvel
Normalde eşim dönüşü bizi alırdı bugün işi var diye minibüsle döndük
Donuste basima gelen olayi anlatayim sizlere;
Bindigimiz minibüs öncekilere göre daha boş olunca hemen atladıkTam OH bir kişilik yer var diye sevinirken ben parayı öderken yanına oturmayı düşündüğüm yaşlı kadının en arkaya yerleşen kızlara bir şey söylediğini gördüm ve kızlar yok sağ ol diyip gulusmeye başladılar Tabi duymadım ne dediğini ama kızlar bana bakarak gulustuler
Tam kadının yanına oturdum kadın aaaa bende ikimiz buraya sığmayiz diye arkadaki kızlara biriniz benim yanıma oturun arkası daha geniş gelen bayan oraya oturur dedim ama yanılmışım sigdik demez mi
O an sadece gülümseyerek sığdık işte dedim ama fena bozuldum yalan yok
Sonra benim büyük kızı kast ederek buda senin kardeşin mi dediyok benim kızım deyince de aaaa maşallah hiç de koca kızı olan birine benzetemedim gencsin daha dedi ( sanırım kırdığı potu telafi etmeye çalıştı ) sonrada ay gençken bende senin gibiydim yaslaninca insan zayifliyor boşver dedi gulermisin aglarmisin
Sonra tek kelime bile etmedik yol boyu ama o An cidden o sözü aklımdan bir An bile çıkmadıkalibimi görüp sıkışarak gideceginin korkusu daha karşıdan sarıyor insanları
Gecen gün de havuzda bir bayan arkadan güvenlik görevlisi gibisin maşallah demistio An iyi saatime geldi demek hiç umursamadim ama bu kez baya bir içime oturdu
Benim kesinlikle acilen gözle görülecek kadar Kilo vermem şart çünkü cidden artık bakışlara yine rahatsız olmaya başladımne güzel vermiştim ne vardı da pis boğazıma yenik düştüm
Yeme bölümü tamamen bitti. İşlerim yüzünden akşam yemeği istemediğim bir saate kaldı.Bu hafta elimden geleni yaptım gerisi vücudun istemesine kaldi. Hemen menumu paylaşıyorum.
Sabah 9.00 Bir yumurta, biraz peynir, iki ceviz
10.00 Sade Türk kahvesi
Öğle 13.00 Bir bardak süt
Akşam 20.00 İki kaşık yulaf, bir kase yoğurt, marul, roka, domates, nane, taze soğandan oluşan salata
Bitki çayı demleniyor 4 bardak çıkıyor bir bardak eşime 3 bardak bana
Su şimdilik bir buçuk litre ama yatana kadar içmeye devam.
oynakbasi34
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar arkadaşlar.
Sağlıklı musmutlu güzel bir gün diliyorum. Fazla su içmeden tartılayim dedim.
Eki Görüntüle 2226362
Geçen hafta ile aynı arkadaşlar. Pek istikrarlı hatunum. Dün hala artidaydim buna da şükür diyorum. Hadi güzel haberlerinizi bekliyorum.
oynakbasi34 Sabit canım.
Hayırlı cumalar herkese
Kilom 79.5 malesef 300gr artıdayım malesef
Günaydın canlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta:67.1
Bu hafta:65.7
Fark:-1.4
Eki Görüntüle 2226382
oynakbasi34
Beklediğim sonuç. O zumba yapan kollarına ayaklarına sağlık ha bu arada bı de ağzına sağlık kendini tutup olur olmaz cisslar yemediğin için. Başarıların daim olsun bitanem.Günaydın canlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta:67.1
Bu hafta:65.7
Fark:-1.4
Eki Görüntüle 2226382
oynakbasi34
Kesinlikle sen de haklisin canım.Sporsuz okadar zor ki kiloların gitmesi,en azından benim için öyle,yani Meryem ablaElhan çok haklı. oynakbasi34 Kaptanım inan o uyuşukluk bende hala daha var ve ben o an hemen spora başlıyorum eğer kalkmazsam üstüme binecek kalkamıycam biliyorum,hiç gücüm yok falan demeyin öyle bile hissetseniz kalkmalısınız yoksa olmuyo malesef.Yani ben hergün zumbayı büyük bi enerjiyle yapmıyorum,başlayınca geliyo o enerji
Tuğbacim çok az bı yağ kaldı gerçekten onlar da efor istiyor. Yapacam ama ne yapıp edip edip aticam onları...bir ay sabit de kalsam pes etmek yok. Desteğin için yurekten tesekkürler.Günaydın kızlar...
cnm olur mu sonuç alamama. 20 kilo verdin. düşünsene resmen 6-7 yaşlarında bir çocuk attın vücudundan. artık zor gidiyor. demek ki vücut kendini iyi hissediyor. ama bu hırsınla ben çok çok eminim hedefine ulaşacağına. seviyorum seni kız
bu arada bazılar şanslıdır. benim kardeşlerimin biri 40 kilo diğeri 48 annem 53 falanben tartıyı ağlatıyorum resmen
MaşAllah ona. altın vuruş yapmış baksana
cnm bence hemen toparlan. stressiz kolay hayat mı var. hayat hep tantana koşturmaca. lütfen bahane üretmeyelim. bak emeklerin ziyan olacak toparlan biran önce.
cnm aslında kadın art niyetli değilmiş belli. sonra toparlamaya çalışmış . işte bazen patavatsızlık oluyor. fakat bunu sen avantaja çevir. kamçılasın seni. bak yaz geliyor. sıcaklarda kilo gerçekten zor. çok terliyoruz, nefesimiz gidiyor, yediğimizin içtiğimizin tadını alamıyoruz. kıyafet işi ise tam bi işkence. yani bunlar zor. artık o listeleri çıkarmalısın ve uygulamalısın. beklemek için hiçbir nedenin yokhadi bakim
cnm bu kadar az öz yemeden başka tabiki birşey yapamazsın. bak aklıma ne geldi. senin vücut çok sıkı duruyor. belki de kas falan oluyordur. kas da ağır görünür tartıda. belki ondan inmiyordur. çünkü kesinlikle çok zayıf duruyorsun.
olsun sabit kalmak da gerçekten baaşarı. aslında en zoru korumaymışben çok zorlanıyorum. diyetteyken daha kolaydı işim
cnm senin de ciddi harekete geçmen lazım. mesela şu ekmeği bir çıkar hayatından. bir de böyle dene.
mesela senin yemek aralarında acayip kısa. az ama çok kısa. mesela 15 de bir portakal 16 da 1 dilim ekmek peynir 17 de şu-bu gibi.
bence öğünleri en az 2-3 saat aralıkla yap. lokma şeklinde atma ağzına birşey. ve güüzelce sağlıklı şeylerden ye doy.
çok gençsinyazın kızınla şıkır şıkır giyin gez. belki sen de 2. bebe istersin kimbilir
oooo altın vuruş oldu cnm bu. MaşAllah ya çok tebrik ederim seni.
Ataksiz, keyifli güzel bir yolculuk diliyorum canım. Sağ salim git gel... Ben inanıyorum hiç kilo almadan geleceksin.sevgili arkadaşlarım. ben bugün Allah'dan birşey olmazsa yola çıkıyorum.
ve panik hastalığımdan beri otobüslü ilk yolculuğum. eşim de yok. oğluşum olacak kardeşimin biri de katılacak bana. dönüşte kardeşim yok o sonradan dönecek.
sizden dua beklerim kolayca gidip geleyim atağım falan tutmasın inş.
baya stresliyim aslında.
hepiiz kendinize iyi bakın. ara ara okurum sizi yazamasam bile. bakalım 1 hafta bana ne kadar kiloya patlayacak
Beklediğim sonuç. O zumba yapan kollarına ayaklarına sağlık ha bu arada bı de ağzına sağlık kendini tutup olur olmaz cisslar yemediğin için. Başarıların daim olsun bitanem.
Kesinlikle sen de haklisin canım.uygulamaya geçme zamanı.
Tuğbacim çok az bı yağ kaldı gerçekten onlar da efor istiyor. Yapacam ama ne yapıp edip edip aticam onları...bir ay sabit de kalsam pes etmek yok. Desteğin için yurekten tesekkürler.
Ataksiz, keyifli güzel bir yolculuk diliyorum canım. Sağ salim git gel... Ben inanıyorum hiç kilo almadan geleceksin.
Amin bitanem Allah esirgesin hepimizi , sevdiklerimiziinş cnm çok saol. sana da hayırlı yolcular . sen de keyifli güzel bir tatil geçirirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?