Günaydın canlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta:67.1
Bu hafta:65.7
Fark:-1.4
Eki Görüntüle 2226382
oynakbasi34
Meryem ne güzel karneler dağıtılmış tebriklerEki Görüntüle 2226446 Eki Görüntüle 2226447
Kuzucuklarimin karnelerini dağıttım. Hepimiz güzel bir tatili hak ettik.
Çocuklar biliyor ...MEB görürse sorun ...Meryem ne güzel karneler dağıtılmış tebrikler
Yanlış anlamazsan acaba gençlerin resimlerini burda sosyal medyada paylaşmak doğru mu bilemedimizin almışsındır belki kendilerinden diye düşündüm. Öyle ise kusura bakma yorumum için.
Evet aman başına sorun olmasın canım.Çocuklar biliyor ...MEB görürse sorun ...siz görün kısa bir süre sonra rica eder sildiririm.
Dünkü menunü ayrıntılı göremedim. Kaçırdım mi acaba? Canım ömür boyu oruçlu olmayacaksın. Yemen gereken ve gerekmeyen besinleri not al. Güzel bir liste hazırla kendine. Bu şekilde zor olacak.bende artidayim oruç ve dikkate rağmen 86.7 çıktım sabah
Mavişim Instagram ve face de arkadaşlar hep paylaşmışlar kimse dikkat etmiyor. Bana piyango vurabilir tabiEvet aman başına sorun olmasın canım.
kızlar banuş yok sanıırm, ben listenizi paylaşıyorum
Takıma katılmak istiyorum
Hoş geldin canım. Takıma davet eden bendim. Çok sevindim geldiğine.Takıma katılmak istiyorum
Ne güzel azmedip vermişsiniz darısı başıma :)D Deliidivane takıma girmeden önce 82.4 tü kilom. Kendi kendime uğraşarak 2.4 ten kurtuldum ama giden ödemdi tabi. Takıma eylülde 80.2 ile başladım bugün 62.9 dayım. Takım ruhu ve heyecanı müthiş motivasyon sağlıyor. Her gün menü bildirimi düzenli beslenmemizi zorunlu kılıyor. Kacamaklarla bizi yüzleştiriyor. İlk haftada farkı hissedeceksin zaten. Aklına takılan bir şey olduğunda çekinmeden sorabilirsin bunun için buradayız. Birbirinden tatlı hanım arkadaşlarimiz var.
Ben de liste yapacağım böyle en iyisi.Dünkü menunü ayrıntılı göremedim. Kaçırdım mi acaba? Canım ömür boyu oruçlu olmayacaksın. Yemen gereken ve gerekmeyen besinleri not al. Güzel bir liste hazırla kendine. Bu şekilde zor olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?