Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çocuklar biliyor ...MEB görürse sorun ...siz görün kısa bir süre sonra rica eder sildiririm.

***8. TAKIM 605.ETAP***

oynakbasi34 ( 107/ 107 / / % ) Sabit
mavimli ( 75 /76,1 / -1,1/ -1,47% )
serenalar ( 79,2 / 79,5 / -0,3 / -0,38 % )
Meryemozcan27 ( 62.9 / / / % ) sabit
ebideryal ( 72.6/ 71,7 / 0,9 / 1,24% )
Lilimam25 ( 67,1 / 65,7/ 1,4 / 2,09 % )
Themarginal ( 55.7 /55,6 / 0,1 / 0,18 %)

8. Takım Ortalaması: % 0,237

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Gezenti kaptaniniz geldiiiiiiii
Anam fena yoruldum bugün Karne faslindan sonra Ogretmenimizle oturup bir yerde çay içip az sohbet ettik Sonra kızı arkadaşına bırakıp kurana geçtim Kuran faslı bitince gidip tam ufakligi alacaktım ki Eşim beni metrodan alsana dedi hadi tamam dedim bu sefer de büyük kız eşimi almaya gideceğim metronun karşındaki AVMye gideceğiz arkadaslarla diyince hadi yarı yoldan döndüm bu sefer de kızları evden alıp onları AVMye bırakıp eşimi aldım sonrada eve geldik ama trafikte öldüm bittim

Büyük kızın kuzen buluşmasını da bu geceye almışlar len gitmisken 2 gün kal bari dedim nasıl gülüyor tamam tamam anladık baş başa kalmak istiyorsunuz ama sonrasında bana yok 3.cü geliyor falan demeyin valla gebertirim sizi dedi söz valla öyle bir niyetimiz yok dedim de kabul etti

kızlar banuş yok sanıırm, ben listenizi paylaşıyorum

Hay Allah razı olsun Ayşem bende trafikten ancak geldim hani yine yetisirdi de garanti olmuş sağ olasın ♡♡♡♡

Takıma katılmak istiyorum

O zaman ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen sende bizimlesin Aramıza hoşgeldin

D Deliidivane takıma girmeden önce 82.4 tü kilom. Kendi kendime uğraşarak 2.4 ten kurtuldum ama giden ödemdi tabi. Takıma eylülde 80.2 ile başladım bugün 62.9 dayım. Takım ruhu ve heyecanı müthiş motivasyon sağlıyor. Her gün menü bildirimi düzenli beslenmemizi zorunlu kılıyor. Kacamaklarla bizi yüzleştiriyor. İlk haftada farkı hissedeceksin zaten. Aklına takılan bir şey olduğunda çekinmeden sorabilirsin bunun için buradayız. Birbirinden tatlı hanım arkadaşlarimiz var.

Ne güzel azmedip vermişsiniz darısı başıma :)

Maşallah yeni gelinim iz mi var hoşgeldiniz canım ben 72 kg çıtır olma adayı ablan ebi kızlar bu arada sizle paylaşmadan edemicem kasımda spora başlar ken metabolizma yaşım 59 du Evet 59 o kadar üzüldüm ki bugün de aylık tartı vardı fitnesde aralıkta 57 ye düşmüştü veeee bugün 48 e düşmüş harika değilmi ve bu Ay 3,5 kilo sırf yağdan vermiştim daha ne olsun çokkk şükür demek zaman geriye çevriliyomuş o yüzden kaptanım ibbnin spor kompleksi var mı evinin yanında lütfen bi araştır sana uygun bi seans program mutlaka vardır ben özelden bu kadar memnun kalmadı inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…