Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ucukkaçık ben :) 23 yaşındayım 1 senelik evliyim. Son bir senede 54 kilodan 68 e cıktım. Aldığım 14 kiloyu geri vermek istiyorum bir an once. Inşallah bu grup bi vesile olur ve hemen kurtulurum bu fazlalıklardan

merhaba canım hoşgeldin aramıza ben hilal

Menüm sabah elma sirkeli su
Bi omlet peynirli iki ceviz iki kaysı yarım dlm ekmek
Akşam yeşil mercimekli yoğurtlu erişteli baharatlı diyet çorba kırmızı lahana salata yarım dlm b ekmek
İk
Bi hurma
Menengiç kahve az sütlü bi armut
Su 8 yada 9 bardak
Spor kardiyo 20.3=60step 60.3=180
Toplam 240 puan bu arada dün oruç tuttum inş akşam menüm vardı aynı çorba salata çay ve kuru yemiş vardı ve spor yoktu dün

Maşallah ne güzel de verdin azmin elinden ne kurtulur.

Tatlım bükme hamur işi zaten hareketli insülin direnci ne gaz verir ben çareyi mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum çünkü obez ruhlu Evet obez ruhlu biri olarak hele de iftar da asla yememeliyiz diye düşünüyom

Arkadaşlar ben yeni olduğum için 3. Cuma mı katılacağım[/QUOTE<-
Asıl listeye menülerinde kaçamaklara yer vermedigin ve düzenli eksiler gördüğün takdirde iki hafta sonunda girebiliyorsun bildiğim kadarıyla. Deneme süresinde olacaksın şimdilik. Bizim menülere de yorum yazıyor fikrini belirtiyorsun. Kaptanımız oynakbasi34 geldiğinde açıklama yapacaktır.

Arkadaşlar ben yeni olduğum için 3. Cuma mı katılacağım

Takıma zaten anında dahil oldun ama listeye dediğin gibi 3.cü cuma bildiriminde dahil oluyorsun

Bu arada bana NOT etmek için başlangıç kilonun ve hedefini yazarsan sevinirim hatta kendi aramızda aylık hedef koyuyoruz motivasyon adına Ona direk seni dahil edebilirim tabi birde spor lsitemize

Tamam teşekkürler anladım şimdi:) Başlangıç kilom 68 hedefim 54

Bir haftalık spor puanlarimiz
Oynakbasi34 = 20p
Ebicim= 946p
Lilimamcim=942p
Sevilay=540
Marginalcim=100p
Serenalar= 151
Mery=170

Ellerine sağlık canım ama benim her gün 20 p garantiydi haftaya çok daha fazlasını yapacağıma emin olun yeter bu kadar miskinlik

Benim Tibet sayılmıyor mu

İşte ben onun dakikasını bilmedigim icin bugun soracak ona göre listeyi duzenleyecektim

Bu arada selamın aleyküm ♡♡♡♡♡

Direk sabah uyanır uyanmaz Havuza geçince fırsat bulamadım lak lak yapmaktan havuzdakilerle
Ablası kuzuyu hazırlarken Size de bir bakayım dedim

Dönüşü bir iki eksigimi alıp öyle eve geçeceğim Sıkı bir dönüş ile spora da başlayacak ve su kilolardan sonsuza dek kurtuluyorum bende inşallah ♡♡♡♡

Herkese güzel bir gün diliyorum. Az önce sabah yürüyüşünü yaptım. Gemlik'te çok güzel bir gün var. Torunlara alışverişe çıkacağız. Ben de kendime yeni ciciler alacağım bugün. Yeni ölçülerimi çok merak ediyorum. Dün gece forum çok sessizdi. Girip girip çıktım yuzdeliğimiz az olunca sonuçlara bakasim gelmedi. Hilal, Serena, maviş bu hafta gözüm üzerinizde. Nefes alişlarinizi sayacağım haberiniz olsun. Pazartesi Ankara yolculuğumuz var bizim de... Meryem abla yok sanmayin sporuma başladım dün itibariyle. Bir buçuk saat dün bir buçuk saat bugün yürüdüm. Gaflet dalalet dönemi kapandı benim için.beraber gidiyoruz yağ yakma yolculuğuna

Canım nasıl geçti yolculuk inşallah bi sıkıntı çıkmamıştır

Eki Görüntüle 2226446 Eki Görüntüle 2226447
Kuzucuklarimin karnelerini dağıttım. Hepimiz güzel bir tatili hak ettik.
Çol tatlı abliş yalnız senin ayağında ev terliğimi görüyorum ne

süper harikasın
Teşekkürler

Ucukkaçık ben :) 23 yaşındayım 1 senelik evliyim. Son bir senede 54 kilodan 68 e cıktım. Aldığım 14 kiloyu geri vermek istiyorum bir an once. Inşallah bu grup bi vesile olur ve hemen kurtulurum bu fazlalıklardan
Hoşgeldin uçukkaçık

Bir haftalık spor puanlarimiz
Oynakbasi34 = 20p
Ebicim= 946p
Lilimamcim=942p
Sevilay=540
Marginalcim=100p
Serenalar= 151
Mery=170
Ellerine sağlık ablacım,ben iki gündür yazmıyorum ama sporlarım tam dı birazdan onlarıda eklerim

Vuhuuu sıkıyönetim ilan ediyoruz bende sen nezaman gideceksin diycektim abla,uçakla mı otobüsle mi ,bu arada antepte havaalanı yok mu? Tuğba neden uçağı tercih etmedi aceba çünkü uzun süre otobüste kalmak panikatağı tetikliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…