Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Lilişim ayrıntıyı fark ettin. öğrencim hediye almış. Sevinsin diye hemen giydim. Teşekkür alması için minik bir performans artırdım çok mutlu olmuş içimden geldi hocam dedi...doğalligima bayılıyorlar

:))))) abla ben bahane ediyorum sanırım spor konusunda 79 u görem de bir salona yazılmayi düşünüyorum zaten

bugün hava miiiiisssss önce evi halledem sonra belki bi hava almaya çıkarız kızımla güzel kahvaltı ile güne başladım çok şükür şimdi bir karnabahar yemeği yapayım da hazır da dursun sanırım beni nohut falan sisirdi bu hafta ödem çayları içeyim de cumaya eksileri gelsin

Kriz yönetimi var tatlım acil eylem planları yapmaliyiz. Tuğbaya sormadım insallah rahat bir yolculuk yapmıştır. Biz kendi arabamizla gideceğiz çok uzak değil zaten. 5- 5 buçuk saat suruyor.

:))))) abla ben bahane ediyorum sanırım spor konusunda 79 u görem de bir salona yazılmayi düşünüyorum zaten
İnsallah bitanem. Sen iste çok kolay.

Çok tatlıydın
Yavrum senin kadar olmasam da idare eder sanırim.

Baklagiller her ne kadar protein grubunda olsa da tercih edilmemeli bu süreçte. Kabak dene bence her gün ye hatta.

Maşallah ne güzel de verdin azmin elinden ne kurtulur.
Canım atağa geçmen için dua ediyorum. Ruh halin çok değişecek verdiğin kararlarla gözünün içine bakıyorum kız...hadi sevindir bizi...harika menülerle gel bize..

Ebicim haklısın...Yedikçe arkası geliyor tehlikeli işler bunlar...kendimize kötülük yapıyoruz resmen...düşmana gerek yok...

Hem de ne saçma ..kurşun sıkmışız ayağımıza. Bugün muhteşem gün seni bekliyor.

Mutlu haftasonları yoldaşlar

Kilo verenleri bu yolda mücadele edenleri tebrik ediyor sonrasında şap şup öpüyorum

Ben de 1 hafta izinliyim. Evlatlarla acuk hasret giderim gezim tozim alemlere akayim dedim

oynakbasi34 dolmuş hikayeni okudum ne diim o kadına bilemedim ki .. çok üzüldüm ve cok kızdım.
Başına gelmeyen anlamaz nasıl zorluklar yaşadığımızı. Yanındayız her daim. Bundan sonra çabalarinin karşılığını alacaksın inşallah. .

sonundaoldu yolculuk varmış ama nereye gidiyorsun bilemedim ..iyi tatiller iyi eğlenceler ..

Hocam iyi tatiller
Varmı plan program ?
Yenoşum yoldaşım teşekkür ederim bitanem. Ankara planımız var o kadar. Erken dönebilirsek, uygun da bir rezervasyon ayarlayabilirsek Sapanca'da bungalov evlerde bı şömine hayalim var. Sağlık olsun her şey güzel...olsa da hoş olmasa da.. senin de sağlıklı günlerin olsun.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Hele şükür eve gelebildim
Kızlar sağ olsun hemen tatil moduna girip ille gezmeler diye tutturdular
Yorgunum pazartesi çıkacağız zaten desem de nafile En Son büyük kız bana sesini yükselterek "kız valla yolariz seni itiraz etme şansın yok gidiyoruz hem sen şimdiden böyle yaparsan yaslaninca hiç cekilmezsin " demezmi
Tabi itiraz etmeden kabul ettim
Avmye gittik hanımlar kendilerine kitap baktılar daha sonra da hadi madem öyle bari birde dün doğum günü olan havuzdan kuzunun arkadaşına da hediye kitap alalım dedim benim ikiz yegenlere de 1er kitap ve kalem aldım karne hediyesi olarak ♡♡♡♡

Canım ben de bilmiyorum. Onu da biz ekleriz sayılmaz mı... Kaptanım karar versin.

Bence plates ile ayni puanlama yapabiliriz ♡♡♡♡

İyi günlerde kullan canım ♡♡♡ Ne güzel düşünmüş kuzu keselerine bereket

Canım kaptanı etiketlersen gözden kaçırmaz. oynakbasi34 diye yazıyorsun.

Sağ olasın canım hemen NOT ediyorum cengaverler listesine

Meraba kızlar..
YENA Elhan Lilimam kızlar yolculuğumu sormuşsunuz. Çok sağolun çok kötü geçti ya önce panik atağım tuttu sonra sıkıştım ayyy 2,5 saat tuttum ama artık rahatsız olmaya başladım midem bulandı bağırsaklar felan patlayacak gibi oldum gittim muavine dedim de durdu bir benzinlikte. Allah dan demişim çünkü 6 saat sonra mola verdiler
Ondan sonra inince kardeşim oğlanı aldı eşyalar bende birbirimizi kaybettik kardeşimin tel kapalı şarjı bitmiş! Neyse geç oldu ama bulduk birbirimizi.
Yenacım benim 2 kız kardeşim var bekar. Bir de annem. Babamı kaybettik. Annem 2 yıl oğluşuma baktı saolsun. Sonra Kardeşimin biri göreve başladı annem onla kaldı 2 yıl. Sonra diğeri atandı sıra bunda dedi onla Ankaraya geldi. Bizde tatilde bir araya gelelim dedik. Oğlum aşık teyzeleri ve anneannesine. Eşime izin vermedikleri için o kaldı memlekette.
Meral cnm uçağa 2 kez bindim ve yanımda eşim vardı ve panik hastası değildim. Şimdi göze alamadım çünkü kardeşim de tecrübesiz uçak konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…