:))))) abla ben bahane ediyorum sanırım spor konusunda 79 u görem de bir salona yazılmayi düşünüyorum zatenHerkese güzel bir gün diliyorum. Az önce sabah yürüyüşünü yaptım. Gemlik'te çok güzel bir gün var. Torunlara alışverişe çıkacağız. Ben de kendime yeni ciciler alacağım bugün. Yeni ölçülerimi çok merak ediyorum.Dün gece forum çok sessizdi. Girip girip çıktım yuzdeliğimiz az olunca sonuçlara bakasim gelmedi. Hilal, Serena, maviş bu hafta gözüm üzerinizde. Nefes alişlarinizi sayacağım haberiniz olsun. Pazartesi Ankara yolculuğumuz var bizim de... Meryem abla yok sanmayin sporuma başladım dün itibariyle. Bir buçuk saat dün bir buçuk saat bugün yürüdüm. Gaflet dalalet dönemi kapandı benim için. beraber gidiyoruz yağ yakma yolculuğuna
Çok tatlıydınLilişim ayrıntıyı fark ettin.öğrencim hediye almış. Sevinsin diye hemen giydim. Teşekkür alması için minik bir performans artırdım çok mutlu olmuş içimden geldi hocam dedi... doğalligima bayılıyorlar
Kriz yönetimi var tatlım acil eylem planları yapmaliyiz. Tuğbaya sormadım insallah rahat bir yolculuk yapmıştır. Biz kendi arabamizla gideceğiz çok uzak değil zaten. 5- 5 buçuk saat suruyor.Vuhuuu sıkıyönetim ilan ediyoruzbende sen nezaman gideceksin diycektim abla,uçakla mı otobüsle mi ,bu arada antepte havaalanı yok mu? Tuğba neden uçağı tercih etmedi aceba çünkü uzun süre otobüste kalmak panikatağı tetikliyo
İnsallah bitanem. Sen iste çok kolay.:))))) abla ben bahane ediyorum sanırım spor konusunda 79 u görem de bir salona yazılmayi düşünüyorum zaten
Yavrum senin kadar olmasam da idare eder sanırim.Çok tatlıydın
Baklagiller her ne kadar protein grubunda olsa da tercih edilmemeli bu süreçte. Kabak dene bence her gün ye hatta.bugün hava miiiiisssss önce evi halledem sonra belki bi hava almaya çıkarız kızımla güzel kahvaltı ile güne başladım çok şükür şimdi bir karnabahar yemeği yapayım da hazır da dursun sanırım beni nohut falan sisirdi bu hafta ödem çayları içeyim de cumaya eksileri gelsin
Canım atağa geçmen için dua ediyorum. Ruh halin çok değişecek verdiğin kararlarla gözünün içine bakıyorum kız...hadi sevindir bizi...harika menülerle gel bize..Maşallah ne güzel de verdinazmin elinden ne kurtulur.
Ebicim haklısın...Yedikçe arkası geliyor tehlikeli işler bunlar...kendimize kötülük yapıyoruz resmen...düşmana gerek yok...Tatlım bükme hamur işi zaten hareketli insülin direnci ne gaz verir ben çareyi mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum çünkü obez ruhlu Evet obez ruhlu biri olarak hele de iftar da asla yememeliyiz diye düşünüyom
Hem de ne saçma ..kurşun sıkmışız ayağımıza. Bugün muhteşem gün seni bekliyor.sabah 11
1 kaşık patates salatası
2 kaşık menemen
1 çeyrek simit kadar pizza
akşam 19.00
1 durum çiğ köfte
2 bardak ayran
3 hurma
1 lt su
bitki çayı
biliyorum çok saçma bir menü ama yarın itibari ile hem menüler düzeliyor hem ben
Canım kaptanı etiketlersen gözden kaçırmaz.Tamam teşekkürler anladım şimdi:) Başlangıç kilom 68 hedefim 54
Yenoşum yoldaşımHocam iyi tatiller
Varmı plan program ?
Canım ben de bilmiyorum. Onu da biz ekleriz sayılmaz mı... Kaptanım karar versin.
Lilişim ayrıntıyı fark ettin.öğrencim hediye almış. Sevinsin diye hemen giydim. Teşekkür alması için minik bir performans artırdım çok mutlu olmuş içimden geldi hocam dedi... doğalligima bayılıyorlar
Canım kaptanı etiketlersen gözden kaçırmaz.oynakbasi34 diye yazıyorsun.
Hosbuldumm teşekkürlerD Deliidivane hosgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?