Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım bak çiğdem tarif etmiş..ben çiğdem ne sıklıkla yapcak bilmiyorum ama ben haftasonu normal kahvaltı edip acıktıkça bu çorbadan içmeyi planlıyorum..

çok yaşa şebnemcim çok gçmiş olsun ya şebnem senin kololu halinin fotolarını ben rica etmiştim ölzellikle senden ama sen ben akşam yokken koymuşsun sonra bir daha koymuşsun ikisinde de göremedim canım ya..feci meraktayım..tekrar koyabilir misin zahmet olmayacaksa..beni feci gaza sokuyor böyle şeyler de ehem ehem :tomato:

delikafadulden:lepi:
süpersin süper

günaydın kızlarrrrrrrrrrr..8 takım dilberleri naıslsınız bakalım??dünü de kaçaksız geçirdim...
eferim saaanaaaaa.s.

çok yaşaaaaaaaa:hulya:

Günaydınlar,
Levrek ve şebnem geçmiş olsun kızlar, Allah şifa versin size...

günaydın çiğdemciimopuyorumnanaktan

Mail şimdi geldi bana..Kızlar bu dileklerim hepinize..içimden geldiiii
Seni ayakta tutmaya yetecek kadar güzelliklerle dolu bir yaşam sürmeni dilerim.
Aydınlık bir bakış açısına sahip olmana yetecek kadar güneş diliyorum.
Güneşi daha çok sevmene yetecek kadar yağmur diliyorum.
Ruhunu canlı tutmaya yetecek kadar mutluluk diliyorum.
Yaşamdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş gibi algılanmasına yetecek kadar acı diliyorum.
ısteklerini tatmin etmeye yetecek kadar kazanç diliyorum.
Sahip olduğun her şeyi takdir etmene yetecek kadar kayıp diliyorum.
Son "Elveda"yı atlatmana yetecek kadar " Merhaba" diliyorum.
__._,_.___

geçmiş olsun cnm yaa bize ne oluyosa takımca oluyo dikkat et kendine :teselli:

bizde sana çok alışmışız hemen yokluğun hissediliooopuyorumnanaktan

sağlıklı ve zayıf yaşaopuyorumnanaktan
Günaydınlar,
Levrek ve şebnem geçmiş olsun kızlar, Allah şifa versin size...
teşekkürler cnmmmmm

çok güzel birşey canım çok tşk ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar bende hastayım çok kötü üşütmüşüm bogazlarım iltaplanmış yatıyorum canım bırşey ıstemıyor ama öylene pırınç lapassı yapacagım sıcak sıcak ıyı gelır belkı

Sahip olduğun her şeyi takdir etmene yetecek kadar kayıp diliyorum.

özellikle burası hoşuma giittiiiiiiiiiiiiiiiiiii cünkı elımızdekılerın kıymetını bılmıyoruz

günaydın kızlar..iyisinizdir inşallah..uzun zamandır giremedim..evde hala net yok..işyeri değşikliği fln yaptım..tatil derken fırsat olmadı
öpüyorum..
şimdi kolay kolay giremiyorum nete..ama fırsat olursa uğrayacağım..

günaydın canım süper yaaa bu hafta birinci olmamız şart kızlar

çok yaşa opuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatlım benim

oyyy çok güzel burcun ne elimpiam

çookk geçmiş olsun benim görümcem adana da mentollü nane ekmiş yetiştiriyo kurutuyo hersene gribe çooooookkkkkkkk iyi geliyo öyleki demlediğimde evi mentol sarıyo gözlerimiz yaşarıyo süper iyi geliyo belki bulşabilirsin aktarda tavsiyeediyorum

canım bak çiğdem tarif etmiş..ben çiğdem ne sıklıkla yapcak bilmiyorum ama ben haftasonu normal kahvaltı edip acıktıkça bu çorbadan içmeyi planlıyorum..

Tatlım ben kahvaltımı ve öğle yemeğimi, diet programı uygulayarak yiyorum, akşamları çorbamı içiyorum, bir tabak akşama yemeğinde, 1 tabakta tv karşısında götürüyorum, kalorisi çok az ve tok tutuyor..

Canım sanada geçmiş olsun,

uyu anacıımmirmirmirmir

bnde şimdi sıloşu giydereyiiim
okula götrcem ordan bankayaa ordan da spor salonu bazı evraklar istedii onu götrceem öğeleye doğru gelirim inşallah

Kaptanım sporamı başlıosun çok iyi yapmışsıun canım..
O sılayıda ısırırım ben resimlerini görmüştüm pek tatlı maşallah...

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnaım sıcak birşeler iç ıhlamur felan iç iyi gelir
uzun zamandan sonra seni görmek çok güzel nasılsın hamsi
bende okumanızı istiyorum bu haftanın çok önemli olduğunu birdaha hatırlıyalım lütfen

Tek kelimeyle harika....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…