- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Yağış olduğu için yavaş yavaş geldik canım. Güzeldi ... tatlişim...Abla yolculuk nasıl gectı
Merhabalar kızlaar, bugün kahvaltım kendi yaptığım 1 tane peynirli poğaça ve 1 kupa yeşil çay oldu. Arada birşey yemedim.
Akşam ise 1 kase yayla çorbası içtim.
Herkese afiyetler olsun bol eksiler olsun inşallah
Bugünkü menüm seroşcum ...yorum bekliyorum
Sabah 9.00 Bir yumurta, peynir, bir sntinkuntin, maydanoz
10.30 Sade Türk kahvesi
13.00 Yesil çay, sntinkuntin
Akşam 17.00 Kabak cacık, az salata, yarım kepçe Tarhana çorbası
İki litre su, spor yok, hala yeşil çay içiyorum az bı leblebi, az kuru uzum
oynakbasi34
Saglıklı bir menü olmamiş acıkmadınmı canımMerhabalar kızlaar, bugün kahvaltım kendi yaptığım 1 tane peynirli poğaça ve 1 kupa yeşil çay oldu. Arada birşey yemedim.
Akşam ise 1 kase yayla çorbası içtim.
Herkese afiyetler olsun bol eksiler olsun inşallah
Ne denebilir ki yolculukta bile kaçamak yok tebrikler ablamBugünkü menüm seroşcum ...yorum bekliyorum
10.30 Sade Türk kahvesi
oynakbasi34
Canım bu ara anlamadığım bir yılgınlık var üzerimde. Sağlıklı bşr şekilde yapamıyorum diyetimi bu da mutsuzluk yapıyor. Nasıl kurtulacağım şu ruh halimi bir değiştirebilsem..Saglıklı bir menü olmamiş acıkmadınmı canım
Bugün yedıklerım
Sabah 09 :00 beyaz peynir, cecil peynir, zeytin bi dilim ekmek Bı küçük kivi
11:45 10 kabuklu fıstık
13:00 iki kepçe corba uc kasık yogurt Bı kasık Yulaf ezmesi
14:30 (market dönüşü) cok acıktım dört kozlenmiş küçük boy mantar
16:30 tatlı krizi( sekersız Türk kahvesi dört hurma
19:00 Bı kase tavuk mantar sote acılı Bı bardak ayran bir tatlı kaşığı chıalı
Uyumadan yesıl cay içerım
30dk bisiklet 150 pn
İp atlamak. 24pn
Bölgesel 25pn
Toplam 199pnoynakbasi34 Elhan
Menüm : sabah tavada 2 yumurta
Akşam: bi kase mercimek çorbası, 3 brokoli, 3-4 kaşık makarna.
3 tane biskuvi
2.5 litre su
Elhan oynakbasi34
Canım bu ara anlamadığım bir yılgınlık var üzerimde. Sağlıklı bşr şekilde yapamıyorum diyetimi bu da mutsuzluk yapıyor. Nasıl kurtulacağım şu ruh halimi bir değiştirebilsem..
Ahh bizim şu pis bogazımız yedıkten sonra pismanlıklarımız bu yüzden gr veremiyoruzHadi bende menümü paylaşayımgerçi yine tüy diktim ama her türlü fircaya hazırım
Sabah 07.45de uyandım
1 kupa sıcak su içtim
Kahvaltı biraz gecikecek diye çıkmadan
1 haşlanmış yumurta
Kahvaltı 10.00da
1 parça beyaz peynir
1 ufak domates
3 dilim salatalık
5 zeytin
1 ufak parça sucuk
1 dilim kadar kepekli ekmek
Ara 13.00de ( dışarda )
1 sütlü filtre kahve
1/2 simit
Akşam 17.00de
1 tabak yoğurtlu makarna
Ara 20.00de
Şekersiz Nescafe
Hatta bu satırları yazarken eşim yanımda kocaman biskremlerden götürüyor ama valla sırf sizlere söz verdim diye ağzıma sürmedimgerçi o sözümü en azından makarnaya önce hatirlasaydim iyiydi
Valla bazen ekndime çok kızıyorum ulen ne güzel başlıyorsun işte daha ne aksam sapitiyorsun
Spor 78 dakika yürüyüş ♡ tek tesellim bu
Ama söz veriyorum yarın müthiş bir menü ile gelmezse bana da Banu demesinler
Ay bilmiyorum kaptanım ya hedefe varana kadar kimselere söylememek lazım galiba. Çok mutsuz hissediyorum enerjisiz halsiz.Menü gayet güzel ama 4 hurma biraz fazla olmuş ki sende tatlı krizi demişsin zaten ♡ yinede harika bir menü ♡
Aha bir makarnacı dahagerçi sen yine é - 4 kaşıkla kalmissin yoksa menu fena değil benimkine göre çok daha iyi Tebrikler ♡
Nazara mi geldin kuzum sen ♡
Eminim çok daha rahat olacaksın bir iki güne
aman yaramasin inşallahTamamdır cuma alıyorum seni listeye ama geçen haftaya göre eksi isterim ♡♡♡♡
Bundan sonra ama her gün düzenli paylaşım isterimzaten Meryem Ablamiz ensemize yapışır
Onada yazdım seni zaten daha geçen haftadanhadi bakalım puanları 1.ci sayfadan görebilirsin ♡
Ohhh yaramadı inşallah ♡♡♡♡ Allah kabul etsin canım
abla bir yerde denk gelmiştim mide kuculmez diyen birine acep ne kadar doğru miOruç sonrası normal bitanem . Hadi kuculsun miden ...
allahım nasıl doydun bunlarla :) afiyet olsunnnnnBugünkü menüm seroşcum ...yorum bekliyorum
10.30 Sade Türk kahvesi
oynakbasi34
makarna olmayaydı iyiydi ben banucum yaaa yapmayalım nolur devam li geri gidiyoruz böyle bak mesela geçen hafta 83.9 uygun görmüş ben bu hafta 87 de çırpınıyorum yine oysaki 82 görebilirdim ama tamamen benim hatam sende yapma nolurHadi bende menümü paylaşayımgerçi yine tüy diktim ama her türlü fircaya hazırım
Sabah 07.45de uyandım
1 kupa sıcak su içtim
Kahvaltı biraz gecikecek diye çıkmadan
1 haşlanmış yumurta
Kahvaltı 10.00da
1 parça beyaz peynir
1 ufak domates
3 dilim salatalık
5 zeytin
1 ufak parça sucuk
1 dilim kadar kepekli ekmek
Ara 13.00de ( dışarda )
1 sütlü filtre kahve
1/2 simit
Akşam 17.00de
1 tabak yoğurtlu makarna
Ara 20.00de
Şekersiz Nescafe
Hatta bu satırları yazarken eşim yanımda kocaman biskremlerden götürüyor ama valla sırf sizlere söz verdim diye ağzıma sürmedimgerçi o sözümü en azından makarnaya önce hatirlasaydim iyiydi
Valla bazen ekndime çok kızıyorum ulen ne güzel başlıyorsun işte daha ne aksam sapitiyorsun
Spor 78 dakika yürüyüş ♡ tek tesellim bu
Ama söz veriyorum yarın müthiş bir menü ile gelmezse bana da Banu demesinler
bu tavuk mantar sote nasıl kurtarıcı bir yemek dimi afiyet olsun canimmmBugün yedıklerım
Sabah 09 :00 beyaz peynir, cecil peynir, zeytin bi dilim ekmek Bı küçük kivi
11:45 10 kabuklu fıstık
13:00 iki kepçe corba uc kasık yogurt Bı kasık Yulaf ezmesi
14:30 (market dönüşü) cok acıktım dört kozlenmiş küçük boy mantar
16:30 tatlı krizi( sekersız Türk kahvesi dört hurma
19:00 Bı kase tavuk mantar sote acılı Bı bardak ayran bir tatlı kaşığı chıalı
Uyumadan yesıl cay içerım
30dk bisiklet 150 pn
İp atlamak. 24pn
Bölgesel 25pn
Toplam 199pnoynakbasi34 Elhan
canimm keşke akşamı daha hafifleten e öğlen koysan menune bir kasede 2 kepçe çorba var ki mercimek tahıl 4 kaşık makarna ile birleşince ağır olmuş 1 kepçe ile sinirlandir corbalarini bence ve makarnayı çıkar hayatından yada benim gibi tam buğday al ama çok tükenmeyecekkadar ye ben en son 5 ocakta yemiştim makarna mesela daha da güzel menüler olacakMenüm : sabah tavada 2 yumurta
Akşam: bi kase mercimek çorbası, 3 brokoli, 3-4 kaşık makarna.
3 tane biskuvi
2.5 litre su
Elhan oynakbasi34
Hemde nasıl ekmeksiz güzel gidiyor Sagol canımaman yaramasin inşallah
abla bir yerde denk gelmiştim mide kuculmez diyen birine acep ne kadar doğru mi
allahım nasıl doydun bunlarla :) afiyet olsunnnnn
makarna olmayaydı iyiydi ben banucum yaaa yapmayalım nolur devam li geri gidiyoruz böyle bak mesela geçen hafta 83.9 uygun görmüş ben bu hafta 87 de çırpınıyorum yine oysaki 82 görebilirdim ama tamamen benim hatam sende yapma nolur
bu tavuk mantar sote nasıl kurtarıcı bir yemek dimi afiyet olsun canimmm
canimm keşke akşamı daha hafifleten e öğlen koysan menune bir kasede 2 kepçe çorba var ki mercimek tahıl 4 kaşık makarna ile birleşince ağır olmuş 1 kepçe ile sinirlandir corbalarini bence ve makarnayı çıkar hayatından yada benim gibi tam buğday al ama çok tükenmeyecekkadar ye ben en son 5 ocakta yemiştim makarna mesela daha da güzel menüler olacak
o benim değil canimmm ucugun menüsüHemde nasıl ekmeksiz güzel gidiyor Sagol canım
Senin menünde iyi ama bisküvi makarna aynı anda olmamış
Hedefe az kaldı ondan olabilir canım eminim ben daha sık ugra yaz buraya sıkıntılarını yaz içini dök rahatlarsınCanım bu ara anlamadığım bir yılgınlık var üzerimde. Sağlıklı bşr şekilde yapamıyorum diyetimi bu da mutsuzluk yapıyor. Nasıl kurtulacağım şu ruh halimi bir değiştirebilsem..
Ayy bendemi yanlış kişiye yorum yaptım :))))o benim değil canimmm ucugun menüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?