Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menüm seroşcum ...yorum bekliyorum
Sabah 9.00 Bir yumurta, peynir, bir sntinkuntin, maydanoz
10.30 Sade Türk kahvesi
13.00 Yesil çay, sntinkuntin
Akşam 17.00 Kabak cacık, az salata, yarım kepçe Tarhana çorbası
İki litre su, spor yok, hala yeşil çay içiyorum az bı leblebi, az kuru uzum
oynakbasi34

Harika bir menü canım ♡ Tebrikler

Bu hatun Kilo vermesin de ben mi vereyim Harikasın valla tatile rağmen süper gidiyorsun

Saglıklı bir menü olmamiş acıkmadınmı canım

Ne denebilir ki yolculukta bile kaçamak yok tebrikler ablam ))

Hadi bende menümü paylaşayım gerçi yine tüy diktim ama her türlü fircaya hazırım

Sabah 07.45de uyandım
1 kupa sıcak su içtim

Kahvaltı biraz gecikecek diye çıkmadan
1 haşlanmış yumurta

Kahvaltı 10.00da
1 parça beyaz peynir
1 ufak domates
3 dilim salatalık
5 zeytin
1 ufak parça sucuk
1 dilim kadar kepekli ekmek

Ara 13.00de ( dışarda )
1 sütlü filtre kahve
1/2 simit

Akşam 17.00de
1 tabak yoğurtlu makarna

Ara 20.00de
Şekersiz Nescafe

Hatta bu satırları yazarken eşim yanımda kocaman biskremlerden götürüyor ama valla sırf sizlere söz verdim diye ağzıma sürmedim gerçi o sözümü en azından makarnaya önce hatirlasaydim iyiydi

Valla bazen ekndime çok kızıyorum ulen ne güzel başlıyorsun işte daha ne aksam sapitiyorsun

Spor 78 dakika yürüyüş ♡ tek tesellim bu
Ama söz veriyorum yarın müthiş bir menü ile gelmezse bana da Banu demesinler

Bugün yedıklerım
Sabah 09 :00 beyaz peynir, cecil peynir, zeytin bi dilim ekmek Bı küçük kivi

11:45 10 kabuklu fıstık

13:00 iki kepçe corba uc kasık yogurt Bı kasık Yulaf ezmesi

14:30 (market dönüşü) cok acıktım dört kozlenmiş küçük boy mantar

16:30 tatlı krizi ( sekersız Türk kahvesi dört hurma

19:00 Bı kase tavuk mantar sote acılı Bı bardak ayran bir tatlı kaşığı chıalı

Uyumadan yesıl cay içerım

30dk bisiklet 150 pn
İp atlamak. 24pn
Bölgesel 25pn
Toplam 199pn oynakbasi34 Elhan

Menü gayet güzel ama 4 hurma biraz fazla olmuş ki sende tatlı krizi demişsin zaten ♡ yinede harika bir menü ♡

Menüm : sabah tavada 2 yumurta
Akşam: bi kase mercimek çorbası, 3 brokoli, 3-4 kaşık makarna.
3 tane biskuvi
2.5 litre su
Elhan oynakbasi34

Aha bir makarnacı daha gerçi sen yine é - 4 kaşıkla kalmissin yoksa menu fena değil benimkine göre çok daha iyi Tebrikler ♡

Canım bu ara anlamadığım bir yılgınlık var üzerimde. Sağlıklı bşr şekilde yapamıyorum diyetimi bu da mutsuzluk yapıyor. Nasıl kurtulacağım şu ruh halimi bir değiştirebilsem..

Nazara mi geldin kuzum sen ♡
Eminim çok daha rahat olacaksın bir iki güne

Ahh bizim şu pis bogazımız yedıkten sonra pismanlıklarımız bu yüzden gr veremiyoruz
İnş şu mideler bi küçülse

Ay bilmiyorum kaptanım ya hedefe varana kadar kimselere söylememek lazım galiba. Çok mutsuz hissediyorum enerjisiz halsiz.

aman yaramasin inşallah

Oruç sonrası normal bitanem . Hadi kuculsun miden ...
abla bir yerde denk gelmiştim mide kuculmez diyen birine acep ne kadar doğru mi
allahım nasıl doydun bunlarla :) afiyet olsunnnnn

makarna olmayaydı iyiydi ben banucum yaaa yapmayalım nolur devam li geri gidiyoruz böyle bak mesela geçen hafta 83.9 uygun görmüş ben bu hafta 87 de çırpınıyorum yine oysaki 82 görebilirdim ama tamamen benim hatam sende yapma nolur

bu tavuk mantar sote nasıl kurtarıcı bir yemek dimi afiyet olsun canimmm

Menüm : sabah tavada 2 yumurta
Akşam: bi kase mercimek çorbası, 3 brokoli, 3-4 kaşık makarna.
3 tane biskuvi
2.5 litre su
Elhan oynakbasi34
canimm keşke akşamı daha hafifleten e öğlen koysan menune bir kasede 2 kepçe çorba var ki mercimek tahıl 4 kaşık makarna ile birleşince ağır olmuş 1 kepçe ile sinirlandir corbalarini bence ve makarnayı çıkar hayatından yada benim gibi tam buğday al ama çok tükenmeyecekkadar ye ben en son 5 ocakta yemiştim makarna mesela daha da güzel menüler olacak

Hemde nasıl ekmeksiz güzel gidiyor Sagol canım

Senin menünde iyi ama bisküvi makarna aynı anda olmamış

evett benim menüde gelsin bakalım

18.15
1 bardak bitki çayı bağırsakları hareketlendirdi diye
1 kepçe tarhana çorbası
3 yk kadar mantar sote tavuklu yağsız
3 yk brokoli haşlama dünkü salatanın broklolilerini yedim patates havuç eklemedim tabağına
bol cana salata
2 yk kaşığı kadar da közlenmiş biber ve hazır gar itur ile bir meze yaptım bol acılı ondan yedim belki o kadar böle yoktur
ara 20.00
1 bardak sade kahve
1 avuç toplamda üzüm dut 2 hurma 1 ceviz 3 çok küçük kayısı
2 lt su içine greyfurt dogradim güzel oldu aromalı içtim
spor neyim yok :))) kıskanıyorum ama atağa geçmiyor bu bedenim inşallah allah elem keder vermezse cuma akşama kadar oruçluyum ablam geliyor yarın bursadan fena sınırlı beni mi gördün lütfen ne diyet ne oruç tutma ben gidene kadar diye dedim ki malesef canım bu hafta tutam 2 hafta buradasın haftaya ara veririm bir iki gün bide ona chescake yapacağıdım sözüm vardı binecek tepeme eyvah eyvahhh

Canım bu ara anlamadığım bir yılgınlık var üzerimde. Sağlıklı bşr şekilde yapamıyorum diyetimi bu da mutsuzluk yapıyor. Nasıl kurtulacağım şu ruh halimi bir değiştirebilsem..
Hedefe az kaldı ondan olabilir canım eminim ben daha sık ugra yaz buraya sıkıntılarını yaz içini dök rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…