- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Aslında ben makarna yemicektim eşim yerken dayanamadımaman yaramasin inşallah
abla bir yerde denk gelmiştim mide kuculmez diyen birine acep ne kadar doğru mi
allahım nasıl doydun bunlarla :) afiyet olsunnnnn
makarna olmayaydı iyiydi ben banucum yaaa yapmayalım nolur devam li geri gidiyoruz böyle bak mesela geçen hafta 83.9 uygun görmüş ben bu hafta 87 de çırpınıyorum yine oysaki 82 görebilirdim ama tamamen benim hatam sende yapma nolur
bu tavuk mantar sote nasıl kurtarıcı bir yemek dimi afiyet olsun canimmm
canimm keşke akşamı daha hafifleten e öğlen koysan menune bir kasede 2 kepçe çorba var ki mercimek tahıl 4 kaşık makarna ile birleşince ağır olmuş 1 kepçe ile sinirlandir corbalarini bence ve makarnayı çıkar hayatından yada benim gibi tam buğday al ama çok tükenmeyecekkadar ye ben en son 5 ocakta yemiştim makarna mesela daha da güzel menüler olacak
Haklısın canım belkide. Daha sık uğramak daha faydalı olabilir gerçektenHedefe az kaldı ondan olabilir canım eminim ben daha sık ugra yaz buraya sıkıntılarını yaz içini dök rahatlarsın
Menün gayet sağlıklı güzel canım bide spor olsaydı süper olurduevett benim menüde gelsin bakalım
18.15
1 bardak bitki çayı bağırsakları hareketlendirdi diye
1 kepçe tarhana çorbası
3 yk kadar mantar sote tavuklu yağsız
3 yk brokoli haşlama dünkü salatanın broklolilerini yedim patates havuç eklemedim tabağına
bol cana salata
2 yk kaşığı kadar da közlenmiş biber ve hazır gar itur ile bir meze yaptım bol acılı ondan yedim belki o kadar böle yoktur
ara 20.00
1 bardak sade kahve
1 avuç toplamda üzüm dut 2 hurma 1 ceviz 3 çok küçük kayısı
2 lt su içine greyfurt dogradim güzel oldu aromalı içtim
spor neyim yok :))) kıskanıyorum ama atağa geçmiyor bu bedenim inşallah allah elem keder vermezse cuma akşama kadar oruçluyum ablam geliyor yarın bursadan fena sınırlı beni mi gördün lütfen ne diyet ne oruç tutma ben gidene kadar diye dedim ki malesef canım bu hafta tutam 2 hafta buradasın haftaya ara veririm bir iki gün bide ona chescake yapacağıdım sözüm vardı binecek tepeme eyvah eyvahhh
Evet bisküvilerden kurtulmam lazım yarından itibaren yememeye calısıcam. Tatlı yemedigim için illa tatlı istegimi giderebilecek bisey yemek zorunda kalıyorum sanki :/Yaramaz kedilere bak hele...kaçamaklar bizi mutlu etmiyor bu bir gerçek. Ya arkadaş mutsuz olduğumuz işleri niye yapıyoruz. Makarnaya bazı diyetisyenler izin veriyor ama yağsız sossuz. Yoğurtlu olan bir nebze masum gibi...miktar inşallah azdir. D Deliidivane canım ilk işin bisküvilerden kurtulmak olsun.Alişkanlik gibi bir şey oldu. Onun yerine kuruyemiş ayarla atıştırmalık ama az olacak. Öyle bir kase falan değil. Seroşumun menüsü gayet güzeldi. Dört hurma vardı ama diğerleri cissiz olduğu için dengelemiştir.
Evet haklısın tontişim ,severim seniiiCanım o 107 kilo falandı hatırlıyorum ve listeye bu hafta girmiş. Verdiğinin çoğu ödem... 100 kilonun verdiği kilo ile seninki çok farklı. İki yumurtası olan birinden bir yumurta istediğinde yarısını almış oluyorsun. Dört yumurtası olan birinden istediğinde çeyreğini alıyorsun. Onun gibi. Sen moralini hiç bozma lilişim. Ben onun menülerine bakmıştım.
Sanırım bana yazcaktınserenelar canım iftarda o kadar nasıl yiyebildin:) ben tikaniyorum hemen şişiyor midem ama islim kebabı kizartmamiydi yoksa tosta mi bastin patlıcanı
Yahu bu menüye şapka çıkarılır yani yollardayım eşimle keyifle zaman geçiriyorum diyip lokma kaçamak yapmamışsın abla vallahi iradene hayranımBugünkü menüm seroşcum ...yorum bekliyorum
Sabah 9.00 Bir yumurta, peynir, bir sntinkuntin, maydanoz
10.30 Sade Türk kahvesi
13.00 Yesil çay, sntinkuntin
Akşam 17.00 Kabak cacık, az salata, yarım kepçe Tarhana çorbası
İki litre su, spor yok, hala yeşil çay içiyorum az bı leblebi, az kuru uzum
oynakbasi34
Ah ah kaptanım keşkelerin faydası yok o yüzden keşke yemeseydin demiycem ama lütfen kendine yazık etme,inanki ben iki aydır nerdeyse hiçbi gün tok yatmadım başka şekilde gitmiyo gitmeyecekHadi bende menümü paylaşayımgerçi yine tüy diktim ama her türlü fircaya hazırım
Sabah 07.45de uyandım
1 kupa sıcak su içtim
Kahvaltı biraz gecikecek diye çıkmadan
1 haşlanmış yumurta
Kahvaltı 10.00da
1 parça beyaz peynir
1 ufak domates
3 dilim salatalık
5 zeytin
1 ufak parça sucuk
1 dilim kadar kepekli ekmek
Ara 13.00de ( dışarda )
1 sütlü filtre kahve
1/2 simit
Akşam 17.00de
1 tabak yoğurtlu makarna
Ara 20.00de
Şekersiz Nescafe
Hatta bu satırları yazarken eşim yanımda kocaman biskremlerden götürüyor ama valla sırf sizlere söz verdim diye ağzıma sürmedimgerçi o sözümü en azından makarnaya önce hatirlasaydim iyiydi
Valla bazen ekndime çok kızıyorum ulen ne güzel başlıyorsun işte daha ne aksam sapitiyorsun
Spor 78 dakika yürüyüş ♡ tek tesellim bu
Ama söz veriyorum yarın müthiş bir menü ile gelmezse bana da Banu demesinler
Zaten yazmış kızlar ama bende yazayım ki daha dikkatli ol canım,üç gündür mantı makarna tüketiyosun sende yavaştan sağlıklı beslenme moduna girmelisin, bisküviyi hiç demiyorumMenüm : sabah tavada 2 yumurta
Akşam: bi kase mercimek çorbası, 3 brokoli, 3-4 kaşık makarna.
3 tane biskuvi
2.5 litre su
Elhan oynakbasi34
Eveeet dün bana laf söyleyen arkadaşın yediklerine baak,onca şeyi yerken tıkanmadınmıevett benim menüde gelsin bakalım
18.15
1 kepçe tarhana çorbası
3 yk brokoli haşlama dünkü salatanın broklolilerini yedim patates havuç eklemedim tabağına
bol cana salata
2 yk kaşığı kadar da közlenmiş biber ve hazır gar itur ile bir meze yaptım bol acılı ondan yedim belki o kadar böle yoktur
ara 20.00
1 bardak sade kahve
spor neyim yok :))) kıskanıyorum ama atağa geçmiyor bu bedenim inşallah allah elem keder vermezse cuma akşama kadar oruçluyum ablam geliyor yarın bursadan fena sınırlı beni mi gördün lütfen ne diyet ne oruç tutma ben gidene kadar diye dedim ki malesef canım bu hafta tutam 2 hafta buradasın haftaya ara veririm bir iki gün bide ona chescake yapacağıdım sözüm vardı binecek tepeme eyvah eyvahhh
Lilimam gel kuzum begene begene
Evet işte o zorunluluklar için evde kuru kayısı üzüm dut incir hurma bulundurmaya çalış canımEvet bisküvilerden kurtulmam lazım yarından itibaren yememeye calısıcam. Tatlı yemedigim için illa tatlı istegimi giderebilecek bisey yemek zorunda kalıyorum sanki :/
dayanmalisin ucukcugum yesin esin sen hayal et içine girdiğin çok şık olan elbiseler ile kendini insanların sana olan soruları bakışları ay nasıl verdin çok güzel olmuşsun gibi makarna mi mutlu edecek aynada gördüğün sen mi bida düşünAslında ben makarna yemicektim eşim yerken dayanamadım
demiiii ama işte hiç heves neyim yok içimdeMenün gayet sağlıklı güzel canım bide spor olsaydı süper olurdu
alma canım evdekileride çocuklara ver sevaba girersin ben çok uzun zamandır almıyorum biliyorum ki olan yeniyor alma hiç o reyona girme hattaEvet bisküvilerden kurtulmam lazım yarından itibaren yememeye calısıcam. Tatlı yemedigim için illa tatlı istegimi giderebilecek bisey yemek zorunda kalıyorum sanki :/
kiiiizzz yanlış yorum mu yapmışımEvet haklısın tontişim ,severim seniiigüzel geçtimi yolculuk?
Sanırım bana yazcaktınevet kızartmaydı malesef oruç dolayısıyla kendime ayrı yemek yapamadım ama neden çok buldun yemeğimi aksine bende az bulmuştum
Yahu bu menüye şapka çıkarılır yani yollardayım eşimle keyifle zaman geçiriyorum diyip lokma kaçamak yapmamışsın abla vallahi iradene hayranımbu arada sonunda bende buzluktaki antinkuntinimi çıkardım
Ah ah kaptanım keşkelerin faydası yok o yüzden keşke yemeseydin demiycem ama lütfen kendine yazık etme,inanki ben iki aydır nerdeyse hiçbi gün tok yatmadım başka şekilde gitmiyo gitmeyecek
Zaten yazmış kızlar ama bende yazayım ki daha dikkatli ol canım,üç gündür mantı makarna tüketiyosun sende yavaştan sağlıklı beslenme moduna girmelisin, bisküviyi hiç demiyorum
Eveeet dün bana laf söyleyen arkadaşın yediklerine baak,onca şeyi yerken tıkanmadınmışaka şaka güzel afiyet olsun
Hala gelemedim şekerim,bi okuyorum bi çocuğa bakıyorum yarım saattir burdayım belki daha fazla
Evet işte o zorunluluklar için evde kuru kayısı üzüm dut incir hurma bulundurmaya çalış canım
Senin bu yeni halini çok sevdim Hilalcim ,sana ve bi arkadaşa bi süredir yorum yapmıyodum benim yorumlarım uyarılarım kimseden farklı değildi ama siz ikiniz biraz uyuz olmuşsunuz gibi hissettiğim için sizden geri durdumdayanmalisin ucukcugum yesin esin sen hayal et içine girdiğin çok şık olan elbiseler ile kendini insanların sana olan soruları bakışları ay nasıl verdin çok güzel olmuşsun gibi makarna mi mutlu edecek aynada gördüğün sen mi bida düşün
demiiii ama işte hiç heves neyim yok içimde
alma canım evdekileride çocuklara ver sevaba girersin ben çok uzun zamandır almıyorum biliyorum ki olan yeniyor alma hiç o reyona girme hatta
kiiiizzz yanlış yorum mu yapmışımconemm kızartma ağır ister istemez oruç lu iken tıkıyor beni ama ekmek aldiydim yanıma yiyemedim hiç onu mesela
Bende menümü yazayım kızlaar
Sahur yine yok çünkü acıkmamıştım,gece uyandım aç hissediyodum ama yataktan çıkmaya üşendimama gün boyu orucu bozmakla bozmamak arasında defalarca gidip geldim,sonra dedimki kalıbından utan seni bu kadar açlık yıkacaksa sen zaten yıkılmışsın tabiki bozmadım ama bidaha nezaman tutarım bilemem
17.30 iftar
2 kepçe yayla çorbası,bir porsiyon etli bamya,2 kaşık bulgur pilavı,salata,1 dilim tbe
21.00
Sade Türk kahvesi,1 antinkuntin,2 tatlı kaşığı puding
Su:2 lt ye yakın
Spor:
40 dk zumba=160p
300 ip=60 p
50 squat=20 p
Toplam:240 poynakbasi34 Elhan
Zaten evlenirken aldığım kıyafetleri denerken bunalıma giriyorum her seferinde daha bi sene olmasına rağmen hiç biri olmuyo çünküdayanmalisin ucukcugum yesin esin sen hayal et içine girdiğin çok şık olan elbiseler ile kendini insanların sana olan soruları bakışları ay nasıl verdin çok güzel olmuşsun gibi makarna mi mutlu edecek aynada gördüğün sen mi bida düşün
demiiii ama işte hiç heves neyim yok içimde
alma canım evdekileride çocuklara ver sevaba girersin ben çok uzun zamandır almıyorum biliyorum ki olan yeniyor alma hiç o reyona girme hatta
kiiiizzz yanlış yorum mu yapmışımconemm kızartma ağır ister istemez oruç lu iken tıkıyor beni ama ekmek aldiydim yanıma yiyemedim hiç onu mesela
aaaaa çok üzüldüm böyle düşünmene gerçekten niye uyuz olayım canım benim tam anlamı ile bir adapte olamamıştım birde menulere yorum yazmaya çekinmiştim kendi menülerim çok da.iyi olmayınca ama artık yazalım birbirimize :)Senin bu yeni halini çok sevdim Hilalcim ,sana ve bi arkadaşa bi süredir yorum yapmıyodum benim yorumlarım uyarılarım kimseden farklı değildi ama siz ikiniz biraz uyuz olmuşsunuz gibi hissettiğim için sizden geri durdum
Olsun bitanem malzemen olduğunda yaparsın. Yarın iftara yersin.Elhan abla antinkuntin yattı bugün kaynima dediydim unutulmaz vermiş oda yarın gidip kendim alayım muzuda iftarda tatarim artık
dün anneme geçeceğim diye bende dolaptan aldım giydim bir iki birşey 46 beden bir pantolon vardı hem 42 ye dusurdum hemde düğmesi ile oynadığım halde belim yuzuyordu içinde şuan yine 46 beden ve pensleri açıldı aynayı resmen kiracaktim sinirimden o derece yani dedim ki hilal ye bak.gitmiyor ne de olsa sonra hemen sus dedim kendime git ve azcık ye öylede olduZaten evlenirken aldığım kıyafetleri denerken bunalıma giriyorum her seferinde daha bi sene olmasına rağmen hiç biri olmuyo çünkü
Yok yok bi süre oruçla arama mesafe koymalıyım sanırımniye çabuk pes ettin kiiigel beraber tutalım bu haftayı bak attın zaten 3 günü üstünden.
afiyet olsun allah kabul etsin canım bu akşam daha hafif yediklerin ben bildim bileli hiç Sahir yapmam acıkmadım çünkü sahur yapınca daha çok açlık hissediyorum genelde bende geçen süt içmiştim ballı o çok etkili oldu ama bak tok hissi verdi fena derecede
Haftaya dağda otelde düğün varmış yani gayet şık olmalıyımZaten evlenirken aldığım kıyafetleri denerken bunalıma giriyorum her seferinde daha bi sene olmasına rağmen hiç biri olmuyo çünkü
Bilmiyorum belki yanlış hissettimaaaaa çok üzüldüm böyle düşünmene gerçekten niye uyuz olayım canım benim tam anlamı ile bir adapte olamamıştım birde menulere yorum yazmaya çekinmiştim kendi menülerim çok da.iyi olmayınca ama artık yazalım birbirimize :)
Ahh bizim şu pis bogazımız yedıkten sonra pismanlıklarımız bu yüzden gr veremiyoruz
İnş şu mideler bi küçülse
Ay bilmiyorum kaptanım ya hedefe varana kadar kimselere söylememek lazım galiba. Çok mutsuz hissediyorum enerjisiz halsiz.
makarna olmayaydı iyiydi ben banucum yaaa yapmayalım nolur devam li geri gidiyoruz böyle bak mesela geçen hafta 83.9 uygun görmüş ben bu hafta 87 de çırpınıyorum yine oysaki 82 görebilirdim ama tamamen benim hatam sende yapma nolur
evett benim menüde gelsin bakalım
18.15
1 kepçe tarhana çorbası
bol cana salata
ara 20.00
1 bardak sade kahve
Ah ah kaptanım keşkelerin faydası yok o yüzden keşke yemeseydin demiycem ama lütfen kendine yazık etme,inanki ben iki aydır nerdeyse hiçbi gün tok yatmadım başka şekilde gitmiyor maalesef
ayyyyy su içmek çok güzel emmeee bide tuvalet işi olmazsaüşeniyorum artık belki 20 kez gidiyorum bir düğme olsa da basınca gitse ihtiyaç ayhhhh bu üşengeçlik bendeyken piiii biraz zor eririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?