Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aslında ben makarna yemicektim eşim yerken dayanamadım

Menün gayet sağlıklı güzel canım bide spor olsaydı süper olurdu

Yaramaz kedilere bak hele... kaçamaklar bizi mutlu etmiyor bu bir gerçek. Ya arkadaş mutsuz olduğumuz işleri niye yapıyoruz. Makarnaya bazı diyetisyenler izin veriyor ama yağsız sossuz. Yoğurtlu olan bir nebze masum gibi...miktar inşallah azdir. D Deliidivane canım ilk işin bisküvilerden kurtulmak olsun.Alişkanlik gibi bir şey oldu. Onun yerine kuruyemiş ayarla atıştırmalık ama az olacak. Öyle bir kase falan değil. Seroşumun menüsü gayet güzeldi. Dört hurma vardı ama diğerleri cissiz olduğu için dengelemiştir.

Evet bisküvilerden kurtulmam lazım yarından itibaren yememeye calısıcam. Tatlı yemedigim için illa tatlı istegimi giderebilecek bisey yemek zorunda kalıyorum sanki :/

Evet haklısın tontişim ,severim seniii güzel geçtimi yolculuk?

serenelar canım iftarda o kadar nasıl yiyebildin:) ben tikaniyorum hemen şişiyor midem ama islim kebabı kizartmamiydi yoksa tosta mi bastin patlıcanı
Sanırım bana yazcaktın evet kızartmaydı malesef oruç dolayısıyla kendime ayrı yemek yapamadım ama neden çok buldun yemeğimi aksine bende az bulmuştum

Yahu bu menüye şapka çıkarılır yani yollardayım eşimle keyifle zaman geçiriyorum diyip lokma kaçamak yapmamışsın abla vallahi iradene hayranım bu arada sonunda bende buzluktaki antinkuntinimi çıkardım

Ah ah kaptanım keşkelerin faydası yok o yüzden keşke yemeseydin demiycem ama lütfen kendine yazık etme,inanki ben iki aydır nerdeyse hiçbi gün tok yatmadım başka şekilde gitmiyo gitmeyecek

Menüm : sabah tavada 2 yumurta
Akşam: bi kase mercimek çorbası, 3 brokoli, 3-4 kaşık makarna.
3 tane biskuvi
2.5 litre su
Elhan oynakbasi34
Zaten yazmış kızlar ama bende yazayım ki daha dikkatli ol canım,üç gündür mantı makarna tüketiyosun sende yavaştan sağlıklı beslenme moduna girmelisin, bisküviyi hiç demiyorum

Eveeet dün bana laf söyleyen arkadaşın yediklerine baak,onca şeyi yerken tıkanmadınmı şaka şaka güzel afiyet olsun

Lilimam gel kuzum begene begene
Hala gelemedim şekerim,bi okuyorum bi çocuğa bakıyorum yarım saattir burdayım belki daha fazla

Evet bisküvilerden kurtulmam lazım yarından itibaren yememeye calısıcam. Tatlı yemedigim için illa tatlı istegimi giderebilecek bisey yemek zorunda kalıyorum sanki :/
Evet işte o zorunluluklar için evde kuru kayısı üzüm dut incir hurma bulundurmaya çalış canım

Aslında ben makarna yemicektim eşim yerken dayanamadım
dayanmalisin ucukcugum yesin esin sen hayal et içine girdiğin çok şık olan elbiseler ile kendini insanların sana olan soruları bakışları ay nasıl verdin çok güzel olmuşsun gibi makarna mi mutlu edecek aynada gördüğün sen mi bida düşün

Menün gayet sağlıklı güzel canım bide spor olsaydı süper olurdu
demiiii ama işte hiç heves neyim yok içimde

alma canım evdekileride çocuklara ver sevaba girersin ben çok uzun zamandır almıyorum biliyorum ki olan yeniyor alma hiç o reyona girme hatta
kiiiizzz yanlış yorum mu yapmışım conemm kızartma ağır ister istemez oruç lu iken tıkıyor beni ama ekmek aldiydim yanıma yiyemedim hiç onu mesela

Bende menümü yazayım kızlaar

Sahur yine yok çünkü acıkmamıştım,gece uyandım aç hissediyodum ama yataktan çıkmaya üşendim ama gün boyu orucu bozmakla bozmamak arasında defalarca gidip geldim,sonra dedimki kalıbından utan seni bu kadar açlık yıkacaksa sen zaten yıkılmışsın tabiki bozmadım ama bidaha nezaman tutarım bilemem

17.30 iftar
2 kepçe yayla çorbası,bir porsiyon etli bamya,2 kaşık bulgur pilavı,salata,1 dilim tbe

21.00
Sade Türk kahvesi,1 antinkuntin,2 tatlı kaşığı puding

Su:2 lt ye yakın
Spor:
40 dk zumba=160p
300 ip=60 p
50 squat=20 p
Toplam:240 p oynakbasi34 Elhan

Senin bu yeni halini çok sevdim Hilalcim ,sana ve bi arkadaşa bi süredir yorum yapmıyodum benim yorumlarım uyarılarım kimseden farklı değildi ama siz ikiniz biraz uyuz olmuşsunuz gibi hissettiğim için sizden geri durdum

niye çabuk pes ettin kiii gel beraber tutalım bu haftayı bak attın zaten 3 günü üstünden.
afiyet olsun allah kabul etsin canım bu akşam daha hafif yediklerin ben bildim bileli hiç Sahir yapmam acıkmadım çünkü sahur yapınca daha çok açlık hissediyorum genelde bende geçen süt içmiştim ballı o çok etkili oldu ama bak tok hissi verdi fena derecede

Zaten evlenirken aldığım kıyafetleri denerken bunalıma giriyorum her seferinde daha bi sene olmasına rağmen hiç biri olmuyo çünkü

aaaaa çok üzüldüm böyle düşünmene gerçekten niye uyuz olayım canım benim tam anlamı ile bir adapte olamamıştım birde menulere yorum yazmaya çekinmiştim kendi menülerim çok da.iyi olmayınca ama artık yazalım birbirimize :)

Zaten evlenirken aldığım kıyafetleri denerken bunalıma giriyorum her seferinde daha bi sene olmasına rağmen hiç biri olmuyo çünkü
dün anneme geçeceğim diye bende dolaptan aldım giydim bir iki birşey 46 beden bir pantolon vardı hem 42 ye dusurdum hemde düğmesi ile oynadığım halde belim yuzuyordu içinde şuan yine 46 beden ve pensleri açıldı aynayı resmen kiracaktim sinirimden o derece yani dedim ki hilal ye bak.gitmiyor ne de olsa sonra hemen sus dedim kendime git ve azcık ye öylede oldu

şuan mesela payetli kadife çok harika şeyler var ama ben uzaktan bakıyorum yada yeğenlerim giyince iç geçiriyorum gerçekten çok kocaman popo ve basen var bende ama işte istesem toparlanır baya geçen sene çok iyi olmuştu ama şu spor değilse bile yürüme işini halledicem

Yok yok bi süre oruçla arama mesafe koymalıyım sanırım

Haftaya dağda otelde düğün varmış yani gayet şık olmalıyım yani bunu düşününce daha bi asılmalıyım spora falan,şık bi elbise almak istiyorum hem de bu sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri alacağım ilk kıyafet olacak çok heyecanlıyım sende eski halini düşünüp silkelen ve yeni bol kıyafet alma sakın

Bilmiyorum belki yanlış hissettim

Ahh bizim şu pis bogazımız yedıkten sonra pismanlıklarımız bu yüzden gr veremiyoruz
İnş şu mideler bi küçülse

Benimki baya baya işkembe Aslında aç kalmadan olmuyor bu belli ama hala tam ara ogunlerimin olduğunu bildigim halde az yemeği beynim kabul etmiyor sanki ulen 2 saat sonra nasılsa minik de olsa bir şey yersin ne diye ille o An yemek isterim ki

Ay bilmiyorum kaptanım ya hedefe varana kadar kimselere söylememek lazım galiba. Çok mutsuz hissediyorum enerjisiz halsiz.

Güzel düşünelim güzel olsun canım ♡ bol bol dua et eminim iyi gelecektir
Sana söylerken kendime de bilinçaltı çalışması yapıyorum

Dediğin gibi benim hatam ama şu obez beynim bazen yenik düşüyor
Bir ara kulaklıktan telkin dinliyorum bu gece itibariyle tekrar başlıyayım belki beyni daha çabuk resetlerim birde şu suyu arttırmak şart hep dışarda sıkıntı olur diye içmiyorum bu sefer de daha fazla yeme isteği oluyor

Allah yardımcın olsun canım inşallah alanla hem guzel vakit geçirirsin hemde kacamaksiz atlatirsin
Menü gayet güzel canım

Ah ah kaptanım keşkelerin faydası yok o yüzden keşke yemeseydin demiycem ama lütfen kendine yazık etme,inanki ben iki aydır nerdeyse hiçbi gün tok yatmadım başka şekilde gitmiyor maalesef

Sorma aslında çok haklisin her ne kadar ara ogunlu beslensemde ( ki karar verdim ara öğün olarak bundan sonra sadece şekersiz Türk kahvesi + 1 gün kurusu olarak yapacağım yada 1 yeşil çay + 1 hurma )
Aç yatmadan maalesef kilolar gitmiyor Bir ara ne güzel açım açım diye dolaniyordum ve cidden o ara güzel gidiyordu

ayyyyy su içmek çok güzel emmeee bide tuvalet işi olmazsa üşeniyorum artık belki 20 kez gidiyorum bir düğme olsa da basınca gitse ihtiyaç ayhhhh bu üşengeçlik bendeyken piiii biraz zor eririm

Keşke ben okadar şu icsem
Bu arada o aldığın bitkisel çaydan memnunmusun ona göre bende alayım bu ara yine ödem atamıyorum nedense inan ayak bilekleri bile davul gibi hatta sabahları kaplumbağaya dönüyorum resmen yataktan zor kalkıyorum eklemlerin sisliginden resmen zorla dönüyorum kendimi yataktan atmak için Gerci yeşil çay da içmiyorum 2 gündür

İnternetten siparis vereyim ki arama derdi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…