Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hosbuldum vermemiz gereken kilo sayısı aynıymış:)

Bence süper bi menü olmuş akşamı hafif gecirmissin

Hayırlı geceler evin yarın ki yemeklerini anca yapıp mutfaktan çıktım bu saate kaldım menüm sabah tavuk çorbası şehriyeli
Acılı sarımsaklı bi buçuk kase bi haşlanmış yumurta iki ceviz Kaysı bi hurma
İkindi haşlanmış yoğurtlu Brüksel lahanası salatası yemeye çalıştım yarım porsiyon bolca yeşil çay iki ceviz bi buçuk hurma 3 iğdeyle
Spordan gelince sütlü menengiç bire yakın armut su 8 bardak civarı spor yaklaşık 100 dk Fitness çarpı 3 =300 puan puanları tam hatırlayamıyom böyle yazıyım hayırlı yolculuklar meryemciğim

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Koca kızımla erkenden güne başladık daha kahvaltıya gitmemize vakit olunca kendimize 1er yumurta hasladik hem kahvaltı faslinda çok aç kalıp başka şeylere niyetlenme durumu olmasın hemde metabolizma çalışmaya başlasın

Yine her zamanki gibi harika bir menü canım ♡
Sana şimdiden hayırlı yolculuklar çok güzel vakit gecirmen dileğiyle ♡♡♡♡

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü ♡♡♡♡

Ohhh süper bir menü üstüne bir de güzel spor ♡♡♡♡

Spor harika canım ama oruç tutacaksan biraz da olsa sahur yap ki çok fazla açlık hissetme durumu olmasın ♡

Menü : kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta
Arada 5 muşmula
Akşam: yarım tabak mercimek çorbası, 3 kaşık mantı, 2 dilim ekmekle bal kaymak
Çay bikac tane biskuvi
2 litre su
Elhan oynakbasi34

Harikasın sende ♡♡♡
Tebrikler

Helal sana da canım ♡♡♡♡ Menü şahane eee spor da var

Aleykümselaam hayırlı sabahlar canım

Ay yana yakıla kızın adını araştırıyorum sabah sabah kumsal ve deniz adı

Menü : kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta
Arada 5 muşmula
Akşam: yarım tabak mercimek çorbası, 3 kaşık mantı, 2 dilim ekmekle bal kaymak
Çay bikac tane biskuvi
2 litre su
Elhan oynakbasi34
Düne göre daha iyi uçuğum. Menun genel itibariyle kalori bakımından düşük 1000 kalori ancak yapar. Yalnız tatlım biraz daha özen isteyen yeme alışkanlığının yerleşebilmesi için proteini artırıp karbonhidratı en aza indirebilmesin. Belli ki hala mantı bitmedi değerlendireyim diye düşündün. Akşam eşler eve gelince biz hanımlar en çok o zaman cozutuyoruz. Adamın önüne ne varsa koyuyoruz sonra biz de dayanamıyor dalıyoruz. Canım kendi tabağını özel hazırla. Yarım tabak çorbayi keşke tam içseydin de ekmek yemeseydin. Üstüne bal kaymak da tam bal kaymak olmuş. Bebeğin dünyaya geldiğinde çıtır bir anne göremeyecek bu gidişle. Çok konuştum gene.bizim kızlar olsaydı şimdiye sopayı yemişlerdi. Beni tam tanimiyorsun. Seni zayiflatmadan burdan göndermek yok. Karbonhidrat ağırlıklı bir akşamdan uzak dur canım. Ogunlerine yeşillik ekle.

Ay yana yakıla kızın adını araştırıyorum sabah sabah kumsal ve deniz adı
Canım o 107 kilo falandı hatırlıyorum ve listeye bu hafta girmiş. Verdiğinin çoğu ödem... 100 kilonun verdiği kilo ile seninki çok farklı. İki yumurtası olan birinden bir yumurta istediğinde yarısını almış oluyorsun. Dört yumurtası olan birinden istediğinde çeyreğini alıyorsun. Onun gibi. Sen moralini hiç bozma lilişim. Ben onun menülerine bakmıştım.

Tavuk çorbanin kokusu geldi resmen. Afiyet olsun canım. Her şey çok güzel. Yolculuk dileğin için de ayrıca teşekkür ederim. Dönüşüm muhteşem olacak sporda seni geçeceğim hazırlıklı ol..

Menemenin içine koyabilirsin. Tiksindim deme şimdi tartidaki rakamları görünce tiksinmekten iyidir. Pul biber, karabiber kekik dök üzerine...oh miss ...
menemen çok severim bak ona 2 yumurta kırarım o zaman akşam menüsü olarak da yiyebilirim

Ne çok yazdım gene...
Herkes pazartesi bildirimini yapmayı unutmasin. Bu haftamiz kontrollü geçsin canlarım please.
Benim 62.6 ...çok şükür antinkuntin sayesinde yirttim oynakbasi34
şu antinkuntini bende yapacağım bakalimmm

Günaydın

Mutlu huzurlu haftalar

Kendimi biraz kapattığım günlerden geçiyorum gelmeyişim bu yüzden. Mahcubum ama elimden başka bişey gelmedi.

Çok içselleştirip üzüldüğüm konular. Üzüldükçe içinden çıkılmaz bir konu oluyor kilolarım.
Sanki başka dert yok gibi hayatta...

Allah ruhen bedenen gün kuvvet versin üstesinden gelebilmek için.

üzülme diyemiyorum bonus dün bende çıldırdım çünkü bıktım bu kilodan bir sihirli değnek dersin yok olsun istiyorum şu koca basen ve bacaklarım nefret geldi aynada kendimi böyle görmekten herkes şıkır şıkır giyinip gezerken ben bol gömlek arkalarına saklıyorum koca basenimi offf allahım tükeniyorum zaman zaman ama pes edersem daha çok alacağım mesela 1 hafta bile değil belki sapıttım bugün çok güzel ders gördüm tartıda aptal ben üzülme geçecek bugünler gelmezsen daha kötü oluyor bunu biliyorum ama

87.6 çıktı tarti allahım gecen hafta bugün 83.9 u görmüştüm ben bu ne şimdi ya eller davul eski kapatnim yumurtlama gününde ödem fazla olr diyordu bakalım 2 3 güne geçecek mi akşamları çok hafif kapatmaliyine ki en azından 85 ı göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…