- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Hosbuldum vermemiz gereken kilo sayısı aynıymış:)Slm kızlar
Akşam yemeği Bı saat önce bıttı uzanıyorum bıraz reglden dolayı agrım var 10dk uzanıp spor yaparım menüyle birlikte paylaşırım
Açım
Banu abla en nefret ettiğim tip gelemem evde misafirim var diyen ev sahibi
Evdekine resmen kalk git diyorsun nasıl üzülmüştür kızcende
D Deliidivane geç oldu ama hoşgeldin aramıza
33yasindayım 79.5 Kilom hedef 65 ah bi görebilsem
Maalesef takımın en kilolusu benim
Rekor kilom 124.5 kgdusonra 118le diyetisyen başlamıştım ve 85.9u bile görmüştüm ama geçen sene önce boyun fıtığı sonrasındà da omuzlarimdaki tendonlarin yırtılması sonucu hem diyetisyen birakmak zorunda kaldım hemde 4 ay kadar hareketsiz yattım desem yeridir Lavaboya bile yardımla gidebiliyordum ilk zamanlar ve doğal olarak Kilo almaya başladım kilolar geldikçe de motivasyon dibe vurdu ve yine benim açlık krizlerim tuttu
Tekrar 107yi gördüm ama bu kez bir daha geri gelmemek üzere o kiloları tekrar vereceğimPes etmek yok ♡♡♡♡
Yinede baya kilo vermişsin istediğinde verebiliyosun demekki inşallah çabucak veririz hepimiz
Sana geçmiş olsun canım
Sorma valla bende deli oldum ama pek ses etmemeye çalıştımbirde sanki çok haklıymış gibi kızıma sitem ediyormuş hiç onu aramiyorum diye hayır en Son aradigimda kendi meskule attı sonrada aramadi bende 1 haftadan fazladır aramiyorum
Gerci eşime haftada en az iki kere hadi gidelim bir kahvesini içmeye diyorum ama o zaman da eşim yorgunum diyor hatta büyük kız aramadan evvel aramızda konuştuk aksam uğrayıp gönlünü yapsak diye ama kız erken gelince eşim aman boşver başka gün gideriz dediSanırsın onun kaynanasi
Bence süper bi menü olmuş akşamı hafif gecirmissinBugünkü menüm
Sabah9.00 Yulaflı omlet dört yumurta ama eşimle paylaştık iki yumurta diyebilirim, birazcık eski kaşar, iki çeri, zeytin, bir acı yeşil biber, çay
Öğle 15.15 Bir yeşil elmayı dört kaşık yoğurda rendeledim, bir çay kaşığı tarçın
18.00 Bir Trabzon hurması
19.00 İki antinkuntin kurabiye , yeşil çay...
Spor 45 dakika tempolu yürüyüş, yağmura yakalanmasaydim 1.5 saat yuruyecektim, birazdan üç mile leslie yapacağım, iki litre su
Editör: Antinkuntin içeriği muz, iki ceviz , bir elma, iki kayısı, kefir, iki yumurta,bir tatlı kaşığı bal, yulaf rondoda çekilmiş ,limon kabuğu rendesi, kabartma tozu
Sonuç muhteşemdi.tatil dönüşü lorlu , acılı, tuzlu şeklini deneyeceğim.
Bugünkü menüm
Sabah9.00 Yulaflı omlet dört yumurta ama eşimle paylaştık iki yumurta diyebilirim, birazcık eski kaşar, iki çeri, zeytin, bir acı yeşil biber, çay
Öğle 15.15 Bir yeşil elmayı dört kaşık yoğurda rendeledim, bir çay kaşığı tarçın
18.00 Bir Trabzon hurması
19.00 İki antinkuntin kurabiye , yeşil çay...
Spor 45 dakika tempolu yürüyüş, yağmura yakalanmasaydim 1.5 saat yuruyecektim, birazdan üç mile leslie yapacağım, iki litre su
Editör: Antinkuntin içeriği muz, iki ceviz , bir elma, iki kayısı, kefir, iki yumurta,bir tatlı kaşığı bal, yulaf rondoda çekilmiş ,limon kabuğu rendesi, kabartma tozu
Sonuç muhteşemdi.tatil dönüşü lorlu , acılı, tuzlu şeklini deneyeceğim.
sabah 9.30
1 has. yumurta
3 çeri
5 zeytin
1 dil ekmek karabugday
1 tatlı kaşığı labne
çay
öğlen 15.00
1 kepçe çorba
1 kepçe mantar tavuk söte
1 tabak brokoli havuç ve patates haslamali salata ama havuç ve patates çıkıyor bugün yazdıklarından sonra
akşam 18.00
3 tane beyaz lahana dolması
4 tane Özbek mantısı şöyle anlatayım çeri domates büyüklüğünde bile değiller
2lt su
Bugün yedıklerım
Sabah 10 :30 sahanda yumurta kk peynir Bı orta boy domates Bı kac dal maydonoz Bı dilim ekmek yeşil çay
12:30 yarım fincan fıstık bi mandalina
15:00 (kv gıttıydım )
Yarım kase bulgur pilavı iki kepçe çorba Bı bardak ayran
18:45 hamsi tava iki kepçe corba bol salata üç ceviz
20:45 Bı mandalina
Spor yürüyüş 15×3=45pn
Bisiklet. 20×3=50pn
İp atlamak 24pn
Bölgesel 15pn
Toplam 134pnoynakbasi34 Elhan
Merhaba gençler...
Bugün yine oruç tuttum ama dünden daha beter acıktım çünkü sahur yapmadım,hatta menümü de yazayım hemen
23.30 gibi
Çeyrek muz,2 ceviz
17.30 gibi iftar
3 kepçe yayla çorbası,2 islim kebabı,3 kaşık bulgur pilavı,salata,cacık,1 hurma,bir lokma ekmek(aslında açlıktan ölüyodum ama bir iki kaşık çorba arasında kızımı doyurdum dolayısıyla ilk anki açlığım kalmadı)
Su:2 lt rahat oldu
Spor:
30 dk leslie=120 p
300 ip=60p
100 bölgesel=40p
Toplam=220p
oynakbasi34 Elhan
Menü : kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta
Arada 5 muşmula
Akşam: yarım tabak mercimek çorbası, 3 kaşık mantı, 2 dilim ekmekle bal kaymak
Çay bikac tane biskuvi
2 litre su
Elhan oynakbasi34
Hayırlı geceler evin yarın ki yemeklerini anca yapıp mutfaktan çıktım bu saate kaldım menüm sabah tavuk çorbası şehriyeli
Acılı sarımsaklı bi buçuk kase bi haşlanmış yumurta iki ceviz Kaysı bi hurma
İkindi haşlanmış yoğurtlu Brüksel lahanası salatası yemeye çalıştım yarım porsiyon bolca yeşil çay iki ceviz bi buçuk hurma 3 iğdeyle
Spordan gelince sütlü menengiç bire yakın armut su 8 bardak civarı spor yaklaşık 100 dk Fitness çarpı 3 =300 puan puanları tam hatırlayamıyom böyle yazıyım hayırlı yolculuklar meryemciğim
Aleykümselaam hayırlı sabahlar canımSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Koca kızımla erkenden güne başladıkdaha kahvaltıya gitmemize vakit olunca kendimize 1er yumurta hasladik hem kahvaltı faslinda çok aç kalıp başka şeylere niyetlenme durumu olmasın hemde metabolizma çalışmaya başlasın
Yine her zamanki gibi harika bir menü canım ♡
Sana şimdiden hayırlı yolculuklarçok güzel vakit gecirmen dileğiyle ♡♡♡♡
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü ♡♡♡♡
Ohhh süper bir menü üstüne bir de güzel spor ♡♡♡♡
Spor harika canım ama oruç tutacaksan biraz da olsa sahur yap ki çok fazla açlık hissetme durumu olmasın ♡
Harikasın sende ♡♡♡
Tebrikler
Helal sana da canım ♡♡♡♡ Menü şahane eee spor da var
Ay yana yakıla kızın adını araştırıyorum sabah sabahTeşekkür ederim ayrılsak da beraberiz . Canım 6'şar kaşık haşlanmış fasulye, nohut, yeşil mercimek bir litre yoğurtla karıştırılıyor, içine bir demet maydanoz ve dereotu ekleniyor, bir salatalık rendelenir, pul biber, sarımsak , kuru nane eklenip öğle ogunuyle sonrasında ikişer saat arayla tüketiliyor. Kahvaltı klasik Karatay...üç gün yapılan bir detoksmuş. Arkadaşa diyetisyeni onermiş. Kendisi ben sadece öğle ve akşamları yedim dedi.
İsmini hatırlıyor musun o 3.5 kilo verenin? Sorarım gene de...en fazla gaz yapar ama yağ yakımı başlasin da...dayanıriz canım.
Düne göre daha iyi uçuğum.Menü : kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta
Arada 5 muşmula
Akşam: yarım tabak mercimek çorbası, 3 kaşık mantı, 2 dilim ekmekle bal kaymak
Çay bikac tane biskuvi
2 litre su
Elhan oynakbasi34
Canım o 107 kilo falandı hatırlıyorum ve listeye bu hafta girmiş. Verdiğinin çoğu ödem... 100 kilonun verdiği kilo ile seninki çok farklı. İki yumurtası olan birinden bir yumurta istediğinde yarısını almış oluyorsun. Dört yumurtası olan birinden istediğinde çeyreğini alıyorsun. Onun gibi. Sen moralini hiç bozma lilişim. Ben onun menülerine bakmıştım.Ay yana yakıla kızın adını araştırıyorum sabah sabahkumsal ve deniz adı
Tavuk çorbanin kokusu geldi resmen. Afiyet olsun canım. Her şey çok güzel. Yolculuk dileğin için de ayrıca teşekkür ederim. Dönüşüm muhteşem olacak sporda seni geçeceğim hazırlıklı ol..Hayırlı geceler evin yarın ki yemeklerini anca yapıp mutfaktan çıktım bu saate kaldım menüm sabah tavuk çorbası şehriyeli
Acılı sarımsaklı bi buçuk kase bi haşlanmış yumurta iki ceviz Kaysı bi hurma
İkindi haşlanmış yoğurtlu Brüksel lahanası salatası yemeye çalıştım yarım porsiyon bolca yeşil çay iki ceviz bi buçuk hurma 3 iğdeyle
Spordan gelince sütlü menengiç bire yakın armut su 8 bardak civarı spor yaklaşık 100 dk Fitness çarpı 3 =300 puan puanları tam hatırlayamıyom böyle yazıyım hayırlı yolculuklar meryemciğim
menemen çok severim bak ona 2 yumurta kırarım o zaman akşam menüsü olarak da yiyebilirimMenemenin içine koyabilirsin. Tiksindim deme şimdi tartidaki rakamları görünce tiksinmekten iyidir. Pul biber, karabiber kekik dök üzerine...oh miss ...
şu antinkuntini bende yapacağım bakalimmmNe çok yazdım gene...
Herkes pazartesi bildirimini yapmayı unutmasin. Bu haftamiz kontrollü geçsin canlarım please.
Benim 62.6 ...çok şükür antinkuntin sayesinde yirttimoynakbasi34
Günaydın
Mutlu huzurlu haftalar
Kendimi biraz kapattığım günlerden geçiyorum gelmeyişim bu yüzden. Mahcubum ama elimden başka bişey gelmedi.
Çok içselleştirip üzüldüğüm konular. Üzüldükçe içinden çıkılmaz bir konu oluyor kilolarım.
Sanki başka dert yok gibi hayatta...
Allah ruhen bedenen gün kuvvet versin üstesinden gelebilmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?