aynen ablaOlsun bitanem malzemen olduğunda yaparsın. Yarın iftara yersin.
Yok yok bi süre oruçla arama mesafe koymalıyım sanırım
Haftaya dağda otelde düğün varmış yani gayet şık olmalıyımyani bunu düşününce daha bi asılmalıyım spora falan,şık bi elbise almak istiyorum hem de bu sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri alacağım ilk kıyafet olacak çok heyecanlıyım sende eski halini düşünüp silkelen ve yeni bol kıyafet alma sakın
Bilmiyorum belki yanlış hissettim
şöyle diyeyim evet memnunum ama çok şu içmen gerekiyor banu en az 2 lt dışardan ben gibi wc kullanamıyorsan anlarim ama içmen gerek yinede çaya da başlayınca bırakma ama devam etBenimki baya baya işkembeAslında aç kalmadan olmuyor bu belli ama hala tam ara ogunlerimin olduğunu bildigim halde az yemeği beynim kabul etmiyor sanki ulen 2 saat sonra nasılsa minik de olsa bir şey yersin ne diye ille o An yemek isterim ki
Güzel düşünelim güzel olsun canım ♡ bol bol dua et eminim iyi gelecektir
Sana söylerken kendime de bilinçaltı çalışması yapıyorum
Dediğin gibi benim hatam ama şu obez beynim bazen yenik düşüyor
Bir ara kulaklıktan telkin dinliyorum bu gece itibariyle tekrar başlıyayım belki beyni daha çabuk resetlerimbirde şu suyu arttırmak şart hep dışarda sıkıntı olur diye içmiyorum bu sefer de daha fazla yeme isteği oluyor
Allah yardımcın olsun canıminşallah alanla hem guzel vakit geçirirsin hemde kacamaksiz atlatirsin
Menü gayet güzel canım
Sorma aslında çok haklisin her ne kadar ara ogunlu beslensemde ( ki karar verdim ara öğün olarak bundan sonra sadece şekersiz Türk kahvesi + 1 gün kurusu olarak yapacağım yada 1 yeşil çay + 1 hurma )
Aç yatmadan maalesef kilolar gitmiyorBir ara ne güzel açım açım diye dolaniyordum ve cidden o ara güzel gidiyordu
Keşke ben okadar şu icsem
Bu arada o aldığın bitkisel çaydan memnunmusun ona göre bende alayımbu ara yine ödem atamıyorum nedense inan ayak bilekleri bile davul gibi hatta sabahları kaplumbağaya dönüyorum resmen yataktan zor kalkıyorum eklemlerin sisliginden resmen zorla dönüyorum kendimi yataktan atmak için Gerci yeşil çay da içmiyorum 2 gündür
İnternetten siparis vereyim ki arama derdi olmasın
O meditasyon kaydını ben de dinliyordum iyi fikir bak ben de dinleyeyim tekrarBenimki baya baya işkembeAslında aç kalmadan olmuyor bu belli ama hala tam ara ogunlerimin olduğunu bildigim halde az yemeği beynim kabul etmiyor sanki ulen 2 saat sonra nasılsa minik de olsa bir şey yersin ne diye ille o An yemek isterim ki
Güzel düşünelim güzel olsun canım ♡ bol bol dua et eminim iyi gelecektir
Sana söylerken kendime de bilinçaltı çalışması yapıyorum
Dediğin gibi benim hatam ama şu obez beynim bazen yenik düşüyor
Bir ara kulaklıktan telkin dinliyorum bu gece itibariyle tekrar başlıyayım belki beyni daha çabuk resetlerimbirde şu suyu arttırmak şart hep dışarda sıkıntı olur diye içmiyorum bu sefer de daha fazla yeme isteği oluyor
Allah yardımcın olsun canıminşallah alanla hem guzel vakit geçirirsin hemde kacamaksiz atlatirsin
Menü gayet güzel canım
Sorma aslında çok haklisin her ne kadar ara ogunlu beslensemde ( ki karar verdim ara öğün olarak bundan sonra sadece şekersiz Türk kahvesi + 1 gün kurusu olarak yapacağım yada 1 yeşil çay + 1 hurma )
Aç yatmadan maalesef kilolar gitmiyorBir ara ne güzel açım açım diye dolaniyordum ve cidden o ara güzel gidiyordu
Keşke ben okadar şu icsem
Bu arada o aldığın bitkisel çaydan memnunmusun ona göre bende alayımbu ara yine ödem atamıyorum nedense inan ayak bilekleri bile davul gibi hatta sabahları kaplumbağaya dönüyorum resmen yataktan zor kalkıyorum eklemlerin sisliginden resmen zorla dönüyorum kendimi yataktan atmak için Gerci yeşil çay da içmiyorum 2 gündür
İnternetten siparis vereyim ki arama derdi olmasın
Bende menümü yazayım kızlaar
Sahur yine yok çünkü acıkmamıştım,gece uyandım aç hissediyodum ama yataktan çıkmaya üşendimama gün boyu orucu bozmakla bozmamak arasında defalarca gidip geldim,sonra dedimki kalıbından utan seni bu kadar açlık yıkacaksa sen zaten yıkılmışsın tabiki bozmadım ama bidaha nezaman tutarım bilemem
17.30 iftar
2 kepçe yayla çorbası,bir porsiyon etli bamya,2 kaşık bulgur pilavı,salata,1 dilim tbe
21.00
Sade Türk kahvesi,1 antinkuntin,2 tatlı kaşığı puding
Su:2 lt ye yakın
Spor:
40 dk zumba=160p
300 ip=60 p
50 squat=20 p
Toplam:240 poynakbasi34 @meryemozcan27
dün anneme geçeceğim diye bende dolaptan aldım giydim bir iki birşey 46 beden bir pantolon vardı hem 42 ye dusurdum hemde düğmesi ile oynadığım halde belim yuzuyordu içinde şuan yine 46 beden ve pensleri açıldı aynayı resmen kiracaktim sinirimden o derece yani dedim ki hilal ye bak.gitmiyor ne de olsa sonra hemen sus dedim kendime git ve azcık ye öylede oldu
Hele bide kilo verdiysen elbise almak çok güzel gelir şimdi sana.Yok yok bi süre oruçla arama mesafe koymalıyım sanırım
Haftaya dağda otelde düğün varmış yani gayet şık olmalıyımyani bunu düşününce daha bi asılmalıyım spora falan,şık bi elbise almak istiyorum hem de bu sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri alacağım ilk kıyafet olacak çok heyecanlıyım sende eski halini düşünüp silkelen ve yeni bol kıyafet alma sakın
Bilmiyorum belki yanlış hissettim
Eski kıyafeti deneyipde olmayınca sinirinden daha çok azimleniyo insan ama etkisi geçince yine aynı yine aynıdün anneme geçeceğim diye bende dolaptan aldım giydim bir iki birşey 46 beden bir pantolon vardı hem 42 ye dusurdum hemde düğmesi ile oynadığım halde belim yuzuyordu içinde şuan yine 46 beden ve pensleri açıldı aynayı resmen kiracaktim sinirimden o derece yani dedim ki hilal ye bak.gitmiyor ne de olsa sonra hemen sus dedim kendime git ve azcık ye öylede oldu
Üzülme canım benim zararın neresinden dönersen kardır,hazır evde herkes destekliyoken fırsata çevir,çocuğa eşe kendine ayrı yemek derdi yok ben bide bu şekildeyimİftar güzel spor güzel Allahimmmmm başımı daslara vurmak geliyor içimdenNe güzel maşallah var kesinlikle idollerimdensin sende ♡♡♡♡♡
Ahhh ahhh benimde hep düdük gibi koyafetlerin çoğu
Zamanında kiloları verince gaza gelip eskilerin hepsini verdim 85lerde olanlar da şimdi dar geliyorAllahtan iki üç tane gömlek kalmış da bende 2 kot alıp idare ediyorum şimdilik
Dar gelenleri tabi saklıyorum ve ikimizde kiloları verip daha ufak bedenleri giyecegizsen yine iyi pens atmissin ama bu defa pense gerek kalmayacak sıfır alacağız inşallah
Ödül kısmı nerde abla benmi göremedimHayırlı akşamlar
Banucuğum bana elma sirkesi. Iyi geldi ödem iin ve bazen de bitki çayı içiyorum suyu arttır ödem zaten susuzluktan oluyo ya
Bugün diyetisyen kontrol vardı 15 günde şükür iki kilo yağ dan gitmiş ben bugün biraz Zigzag yaptım kendime ödül verdim menümü yazmıcaktım ama kaçmıyayım yazsıyım dedim sabah elma sirkeli su
Bi kepçeden az mercimek yarım dlm tb iki ceviz bi hurma
Ikindi yarım kase mercimek acılı bi porsiyondan az fazla etli barbunya 4 dolu kaşık siyez bulgur pilav bi tb
Çay bi hurma spor 85.3=255 puan Step ve bölgesel su bi litre civarı az oldu bugün yarın güzel bi mrnüyle gelicem inşallah
Ozaman sende sık sık eski kıyafetlerini dene sinirin hep canlı kalsınEski kıyafeti deneyipde olmayınca sinirinden daha çok azimleniyo insan ama etkisi geçince yine aynı yine aynı
Evet canım gerçekten çok heyecanlıyım,eskilerde oluyo ama giymek istemiyorum bi nevi ödül olsun kendimeHele bide kilo verdiysen elbise almak çok güzel gelir şimdi sana.
Benimde esimin yeğeninin doğum günü var bende elbise almak istiyorum normalde pek kıyafet almam kilo vericem diye :)
Çok güzel bencede haketmissin :) bu arada kaç yaşındaydınEvet canım gerçekten çok heyecanlıyım,eskilerde oluyo ama giymek istemiyorum bi nevi ödül olsun kendime73.8 le başladım şu an 65.7 oldum
İşte o çay bende de boş gitmediği için ben çaydan vazgeçtimBu arada bj yediklerim diyetimle alakası yok bide bugün sordum tatlı açığım için çayın yanında bişeyler yiyorum dedim bana hayır çayı sade içmeye alıştın dedi bu benim için çok büyük bi değişim 20 yıllık alışkanlık o zaman bi gün kurusu kaysı sabah iki yeyin birini çaya ayırın demez mi bu ikindi çayını ya nın da daha dikkat etmeye çalışıcam zaten akşam metabolizma yavaşlıyo sabret sabret akşam ye o zaman çift çift yemiş muamele si bi de bütün günkü çabayı çöpe atmak gibi kızlar yarın itibariyle 15 - 19 saatleri ne dikkat biz bu saatler de kaybediyoruz kendimizi bence
Sinirleniyorum diye denemiyorum :)Ozaman sende sık sık eski kıyafetlerini dene sinirin hep canlı kalsın
31 ama 10 şubatta 32 olcam inşallahÇok güzel bencede haketmissin :) bu arada kaç yaşındaydın
Abla diyim o zaman. Bende 23 yaşındayım benimle yaşıt yada benden küçük yok heralde buralarda31 ama 10 şubatta 32 olcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?