Hadi bakalım canım güzel bir eksi gelsin bu hafta ikimizden de hattaSlm herkese iki gündür internetim yoktu yazamadım. Herkes iyidir inşallah.
İki haftada iki kilo alınca şok geçiren ben ( niye geçiriyorsam bir sürü ıvır zıvır yedim) biraz sakinledim. Önce 74e geri ineyim bu ay sonra da şubat sonuna 70i hedefliyorum.
Canım tam sana göre sntinkuntin... tatlı krizin yok olacak. Ben de senden rica edecektim bı dene diye. İsabet oldu. Kefir yerine süt veya yoğurt ekleyebilirsin. Bütün malzemeleri karıştırdıktan sonra 10 dakika beklet. Yulaf iyice yumuşuyor kıvamı çok güzel oluyor. Elmayı da yeşil kullanma sarı olani veya kırmızi tercih et. Kabuğunu soymadan rendele. Bana da haber ver. Yedikten sonra.menemen çok severim bak ona 2 yumurta kırarım o zaman akşam menüsü olarak da yiyebilirim
şu antinkuntini bende yapacağım bakalimmm
ben geçen karabugday ekmeği aldım çok lezzetliydi sende bir bak istersen canımKızlar nerelerdesiniz tek tek etiket mi yapayım
Evin temizliği bitti banyo yapıcamsonra öglen yemegını yıyecegım corba ve yulaflı yogurt menüm
Bıme gideceğim tam buğday ekmeği çeri domates kivi alacağım
abla şimdi bakıyım bir liste yapayım da iftardan önce veya sonra eşim gelince çıkalım markete sen bana net tarifi yazarmisin zahmet olmazsaCanım tam sana göre sntinkuntin... tatlı krizin yok olacak. Ben de senden rica edecektim bı dene diye. İsabet oldu. Kefir yerine süt veya yoğurt ekleyebilirsin. Bütün malzemeleri karıştırdıktan sonra 10 dakika beklet. Yulaf iyice yumuşuyor kıvamı çok güzel oluyor. Elmayı da yeşil kullanma sarı olani veya kırmızi tercih et. Kabuğunu soymadan rendele. Bana da haber ver. Yedikten sonra.
Aynen dediginiz gibi oldu. Zayiflayip hamile kalmak istiyorum dogumdan sonra zayif bi anne olmak istiyorum icimi okudunuz :)Bugün daha çok dikkat etmeye calısıcam yalnız şunu farkettim sabah yumurta yiyince daha çok su içebiliyorumDüne göre daha iyi uçuğum.Menun genel itibariyle kalori bakımından düşük 1000 kalori ancak yapar. Yalnız tatlım biraz daha özen isteyen yeme alışkanlığının yerleşebilmesi için proteini artırıp karbonhidratı en aza indirebilmesin. Belli ki hala mantı bitmedi değerlendireyim diye düşündün. Akşam eşler eve gelince biz hanımlar en çok o zaman cozutuyoruz. Adamın önüne ne varsa koyuyoruz sonra biz de dayanamıyor dalıyoruz. Canım kendi tabağını özel hazırla. Yarım tabak çorbayi keşke tam içseydin de ekmek yemeseydin. Üstüne bal kaymak da tam bal kaymak olmuş. Bebeğin dünyaya geldiğinde çıtır bir anne göremeyecek bu gidişle. Çok konuştum gene. bizim kızlar olsaydı şimdiye sopayı yemişlerdi. Beni tam tanimiyorsun. Seni zayiflatmadan burdan göndermek yok. Karbonhidrat ağırlıklı bir akşamdan uzak dur canım. Ogunlerine yeşillik ekle.
İnşallah uçugum sağlıklı kilolarla Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Dikkat edeceğine inanıyorum daha güzel menüler gelecek. Bol su içmeye devam. Yağ yakimin hızlanacak bak göreceksin.Aynen dediginiz gibi oldu. Zayiflayip hamile kalmak istiyorum dogumdan sonra zayif bi anne olmak istiyorum icimi okudunuz :)Bugün daha çok dikkat etmeye calısıcam yalnız şunu farkettim sabah yumurta yiyince daha çok su içebiliyorum
Tabiki zevkle sen iste tek defalarca yazarım.ben geçen karabugday ekmeği aldım çok lezzetliydi sende bir bak istersen canım
abla şimdi bakıyım bir liste yapayım da iftardan önce veya sonra eşim gelince çıkalım markete sen bana net tarifi yazarmisin zahmet olmazsa
Valla o konuda bilgim yok ama istersen birde doktora danış ne olur ne olmazgerçi limon ve yoğurt dokunabilecek bir şey değil yada internette bir araştır
Çok geçmiş olsun canımyol zorlu geçmiş ama insallah keyifli vakit gecirirsiniz ♡
Çok saolGeçmiş olsun canım.
Evet cnm şükür sağlıkla vardık <3Aa şömine keyfi çok hoş. Çok romantik .. muhakkak değerlendir canım.
Ah canım ne kotu olmuş öyle. Kıyamam. Neyse varmışin saglicakla. . ♡
Nasıl bu kadar kilo verebildin peki ve ne kadar sürede verdin :)
Serenalar yeni yaşınızı senin ve yavrunun kutluyorum tuğba ve meryemciğim güzel bi tatil geçirin inş lilimam hedefim sana yetşmekti ama ıçukkaçık geldi şimdilik seni erteledim zaten cıs da ydmiyosun hiç iyi bi rakip değilsin hadi hilalciğim sende şu 7 li sayıları bi gör tatlım
Ucukkaçik arkadaşım gebelik düşünüyorsun haklı olarak. Kısa sürede kilo verdiren şok diyetlerin pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Sen bilirsin yine de iyice araştır. Gittiğin bir doktorun varsa çekinmeden sor. 68 kilo gebelik için çok fazla değil ..acele etmeden eski kilona donebilirsin.
Her şeye ragmen birlikte olma şansını yakaladınız ya birkaç güne çektiğin sıkıntıları unutursun canım. Aile candır. Çok şükür sağ salim ulaştığını öğrendik.Gelirken çok sıvı alma canım. Her zaman anlayışlı kaptana denk gelmeyebilirsin
İnşallah nasip olur.
Ebicim çok teşekkür ederim.
Şu kara listeyi bir gorsek diyorum.
Şeker orucu ve oruç sana zarar veriyor Allah günah yazmasın.
Bir süre oruç tutmasan nasıl olur?
O yolu biliyorum canım,Yozgat'ta havaalanı olmadığı için mecbur Bursaya otobüsle gidiyoduk,kendi arabanızla gitmeniz çok iyi,ben eşimle kendi arabamızla uzun yol gitmeye bayılıyorum
Teşekkürler ablacımmmmalum bebek düşündüğüm için bi nevi mecbur kaldım kararlı olmaya
Ayy lütfen erken dön ablaaaa senin adına ben heveslendimmm valla şahane olur
Ah canım ya geçmiş olsun,keşke dönüşe uçak alabilsen inan o yolu çekmektense bir saat dişini sıkmak daha rahat olacak, ben ya uçak ya da kendi arabamızla gidebiliyorum başka türlü imkansız malesefuçağa bir iki daha binsen panikatağın işlemediğini farkedeceksin ailenle güzel bi hafta diliyorum canım
Ablacım beni rakip seçtiğini azıcık çıtlatsaydın senin için bişeyler yapardım arada bi baklava falan hüpletebilirdim çok tatlısın
Allah kabul etsin cnmİyi akşamlar kızlar ... Bugün oruç tuttum bende,geçen gün birisi daha tutmuştu hatırlayamadım bende kısa günler bitmeden heves ettim tutayım dedim ama çok zorlandım,iftarı da dışarda yaptık
Sahur:00.30 gibi
2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,domates ,salatalık,2 bardak ıhlamur
İftar: 17.25
Mercimek çorbası(kızımla paylaştım),bir porsiyon kuzu şiş,mezelerden,yoğurt,salata,2 dilim pide,kendi üretimleri şekersiz kuşburnu suyu, bir lokma şöbiyet
Su: şu an için 1.5 lt
Spor:kızım uyuyunca düşüncemoynakbasi34
Bugün kendime bir badi ve pantolon aldım. Hala vücut olculerimde değişiklik olsun istediğim için fazla bir şey almak istemiyorum. 19 kilodan sonra pantolon ölçüm 28 olmuş.27 de oluyor ama eşimin hoşuna gitmedi düdük gibi oldu diyor Eski ölçüm 32 ydi ve dar geliyordu.
Biri benden mi söz etti acabaCanım tatlı yeme alışkanlığı emin ol burdaki herkeste var hele ben şerbetli tatlı manyağıyken hayaliyle yaşamayı öğrendim
Ayy kadın çirkef resmen xnm artık taviz verme kardeşim baş edemiyorsa o da onun sorunu. Ben asla böyle davranamam mesela eşim çok fena tepki koyar. Kardeşin evde de belki ona diyordur ablalarım böyle idare et diye. Sen mesafe koy en güzeliBen geldim okuya okuya gözlerim doldu unutmamışsınız
Hepinize Tsk ediyorum tek tek etiket yapamadım
Yeni gırdim yatağıma yorgun açım yedim ama abartmadım galiba 19:00da kestık pastayı
Yorucu bir gündü ama Kızımın mutluluguna degişmem
Evet gelin gelmedi dün çiçek göndermişler kardesimle gelinin ismı vardı
Bende durum yaptım Tsk ederim dıye
Dün aksamda erkek kardesimin telefonundan msj atmış merhaba ben x gülücük emoje koymuş çiçekleri begendinmi yazmiş yine gülücük emoje
Tsk ederim yazdım sadece watsaptan engellemiş bizi sanıyorki anlamıyoruz kardesimde resmi var bizde yok
Neymiş efendim çiçek elime geçince ona Tsk msj atmamişim
Sanki kendisi geçen gün kü attıgım msj cvp vermiş gibi benden cvp bekliyor o yuzden gelmemiş kardesim kafayı sizinle bozmuş her akşam sizi konusuyo bıktım artık diyo
Benim için bitti dedim biraz konuştum kardesimle olanı biteni
Cnm ömür boyu oruç tutamazsın bence kendine göre uygun diyet bul bencedün uyuya kalmışım uyandın sabah ezanları okunuyor sahur için süt içecektim olmadı olsun evdeyim tüm gün zorlamaz o kadar akşama güzel hafif bir iftar ve su ile geçireceğim inşallah
Günaydın
Mutlu huzurlu haftalar
Kendimi biraz kapattığım günlerden geçiyorum gelmeyişim bu yüzden. Mahcubum ama elimden başka bişey gelmedi.
Çok içselleştirip üzüldüğüm konular. Üzüldükçe içinden çıkılmaz bir konu oluyor kilolarım.
Sanki başka dert yok gibi hayatta...
Allah ruhen bedenen gün kuvvet versin üstesinden gelebilmek için.
87.6 çıktı tarti allahım gecen hafta bugün 83.9 u görmüştüm ben bu ne şimdi ya eller davul eski kapatnim yumurtlama gününde ödem fazla olr diyordu bakalım 2 3 güne geçecek mi akşamları çok hafif kapatmaliyine ki en azından 85 ı göreyim
Aminnn. Yağ yakımını hızlandırmak için başka neler yapabilirim özellikle basen ve göbek var bendeİnşallah uçugum sağlıklı kilolarla Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Dikkat edeceğine inanıyorum daha güzel menüler gelecek. Bol su içmeye devam. Yağ yakimin hızlanacak bak göreceksin.
Günaydın
Mutlu huzurlu haftalar
Kendimi biraz kapattığım günlerden geçiyorum gelmeyişim bu yüzden. Mahcubum ama elimden başka bişey gelmedi.
Çok içselleştirip üzüldüğüm konular. Üzüldükçe içinden çıkılmaz bir konu oluyor kilolarım.
Sanki başka dert yok gibi hayatta...
Allah ruhen bedenen gün kuvvet versin üstesinden gelebilmek için.
87.6 çıktı tarti allahım gecen hafta bugün 83.9 u görmüştüm ben bu ne şimdi ya eller davul eski kapatnim yumurtlama gününde ödem fazla olr diyordu bakalım 2 3 güne geçecek mi akşamları çok hafif kapatmaliyine ki en azından 85 ı göreyim
Slm herkese iki gündür internetim yoktu yazamadım. Herkes iyidir inşallah.
İki haftada iki kilo alınca şok geçiren ben ( niye geçiriyorsam bir sürü ıvır zıvır yedim) biraz sakinledim. Önce 74e geri ineyim bu ay sonra da şubat sonuna 70i hedefliyorum.
piiiiiii muzu unutmuşumTabiki zevkle sen iste tek defalarca yazarım.
Malzemeler : İki su bardagi yulaf ezmesi
Bir elma, iki orta boy muz veya büyuk bir tane
İki veya üç gün kurusu kayısı
Dört kaşık yoğurt veya bir çay bardağı süt
İki yumurta
Bir kabartma tozu, bir çay kaşığı tarçın
Bir yemek kaşığı bal...ben bı tatlı kaşığı kullandım senin için yemek kaşığı
Yapılışı : Yulaflari robottan geçir robot yoksa sütle veya yoğurtla karistir beklesin.Sonra muzu ez veya robottan geçir.Elmayi kabuğuyla rendele.Kayisilari küp küp doğra.
Yumurtayı çirp veya rondoda köpürt iyice. Bütün malzemeleri karistir beklet. Bu arada fırın tepsisine yağlı kağıt ser. Fırını 25 dakikaya ayarla. Karışımı bir dolu kaşıkla sırayla diz uzerini düzleştir. Bu işlem beş dakikanı alır fırın ısınmış olur. 20 dakika pişir. Her fırın farklı pişirir sen kokusu geldiğinde ara ara bak. Çok kizarmasinlar . Sonra fırından çıkar .Yağ olmadığı için kağıda yapışmış gibi oluyor. Korkma soğuyunca spatula veya elinin yardımıyla ayır. Afiyet olsun
evet banucum bende ödem diye düşünüyorum inşallah doğru durSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı aksamlar
Hele şükür eve girebildikkızlar anami ağlattı resmen orayada bakalım burayada bakalım diye ama iyi oldu en azından baya bir yürüdüm o bahaneyle ♡♡♡♡
Dönüşü bir de büyük kız saçlarını kestirmek isteyince 2 saat mahallesindeki kuaforde bekledik kalabalık diyeAslında ben donerdim de hadi bozulmasın yanlız bırakınız beni demesin dedim
Tam 78 dakika aktif bir biçimde yürümüşüz ♡♡♡♡ onuda aksam haneye eklerim
Rabbim yüreğine ferahlik versin kuzum ♡ zaman zaman hepimizin yaşadığı durumlar ama Allahın izniyle yakında sende kendini daha iyi hissedip aramıza dönersin inşallah ♡♡♡
Kesinlikle ödem de vardır yoksa birden okadar Kilo artı gelmezbol su içmeyi ihmal etme canım
Ahhh ahhh senle ben zaten ne yapsak acepemek verip zor Kilo verirken hani mutfağın önünden geçince Kilo aldim misali oluyoruz bu sefer de Moral bozuluyor anam öyle de alıyorum böylede diyip farkında olmadan daha fazla salıyor kendimizi ama bence ikimizde yapabiliriz bunu ♡♡♡♡
Aranızdayım zatenoynakbasi34 benide alacan hemi listeye?
Öyle bir sıkıya ihtiyacım var. Program başladı ona bile uyamadım.
Spor listemiz vardı dimi benide alın yazın listeye her yere yazın beni herşeyi yapın bana anlıyosunuz dimi
oyyyy çatladı midem ama korkmayınsebze ve sudan çatladı
En sevdiğim diyet arkadaşı tipi... Şekerim sen gel... güzel güzel kilo verelim.Spor listemiz vardı dimi benide alın yazın listeye her yere yazın beni herşeyi yapın bana anlıyosunuz dimi
Oruç sonrası normal bitanem . Hadi kuculsun miden ...oyyyy çatladı midem ama korkmayınsebze ve sudan çatladı
Abla yolculuk nasıl gectıEn sevdiğim diyet arkadaşı tipi... Şekerim sen gel... güzel güzel kilo verelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?