çookk geçmiş olsun benim görümcem adana da mentollü nane ekmiş yetiştiriyo kurutuyo hersene gribe çooooookkkkkkkk iyi geliyo öyleki demlediğimde evi mentol sarıyo gözlerimiz yaşarıyo süper iyi geliyo belki bulşabilirsin aktarda tavsiyeediyorum
bn selmacım hepnizden eminiim ondan azydıım
özellkle senden
evethihoyyytkaydirigubbakcemile2spor salonuna mı başlıyorsun kaptanım??hadi hayırlısı
çok güzel cnm saol böle paylaşımlarda bulunduğun içinopuyorumnanaktanMail şimdi geldi bana..Kızlar bu dileklerim hepinize..içimden geldiiii
Seni ayakta tutmaya yetecek kadar güzelliklerle dolu bir yaşam sürmeni dilerim.
Aydınlık bir bakış açısına sahip olmana yetecek kadar güneş diliyorum.
Güneşi daha çok sevmene yetecek kadar yağmur diliyorum.
Ruhunu canlı tutmaya yetecek kadar mutluluk diliyorum.
Yaşamdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş gibi algılanmasına yetecek kadar acı diliyorum.
İsteklerini tatmin etmeye yetecek kadar kazanç diliyorum.
Sahip olduğun her şeyi takdir etmene yetecek kadar kayıp diliyorum.
Son "Elveda"yı atlatmana yetecek kadar " Merhaba" diliyorum.
__._,_.___
hamsüüüügünaydın kızlar..iyisinizdir inşallah..uzun zamandır giremedim..evde hala net yok..işyeri değşikliği fln yaptım..tatil derken fırsat olmadı
öpüyorum..
şimdi kolay kolay giremiyorum nete..ama fırsat olursa uğrayacağım..
Tatlım ben kahvaltımı ve öğle yemeğimi, diet programı uygulayarak yiyorum, akşamları çorbamı içiyorum, bir tabak akşama yemeğinde, 1 tabakta tv karşısında götürüyorum, kalorisi çok az ve tok tutuyor..
Canım sanada geçmiş olsun, ne oluyor kızlar size zayıflayınca gözemi geldiniz..
Kaptanım sporamı başlıosun çok iyi yapmışsıun canım..
O sılayıda ısırırım ben resimlerini görmüştüm pek tatlı maşallah...
biiiiiizdede var canım nane annem özel arkadaşından almış tamamen dogal ondanmı acaba senınkısı ama ben malesef ıçemem mıdem almaz o tür şeylerı ıhlamur ada cayı hiç ıçemem
iiinşallah azra emın olabılırsın elımden gelenı fazlasıyla yapıyorum merak etme ama veremessem dıye korkuyorum
benim oğlanın servis saati geliyo oğluşumu hazırlamalıyım snrada biraz evi temizleyip günüm var gezmeye gidicem günüm pastalı deil restourantan yemek istiyoruz ve ben tavuk istiycem
selmacım vermessem diye birşey yok canım sabahları aç karnına iki günde bir tartıl verdiğini göreceksin vermezsen diye birşey olmaz yapma bunu ban kahrımdan ölürüm bak akannehir akannehir akannehir akannehiriiinşallah azra emın olabılırsın elımden gelenı fazlasıyla yapıyorum merak etme ama veremessem dıye korkuyorum
selmacım vermessem diye birşey yok canım sabahları aç karnına iki günde bir tartıl verdiğini göreceksin vermezsen diye birşey olmaz yapma bunu ban kahrımdan ölürüm bak akannehir akannehir akannehir akannehir
kızlar bn sıloşu alıp yüzmeye gdiyorum byyy
kızlar bn sıloşu alıp yüzmeye gdiyorum byyy
:roflol::roflol: slm melekçim sen 15 kilo konusunda iddalıysan nedne olmasın :roflol::roflol:slm kardeş takım
duydum ki en az kilo vereni kurbanlık niyetine kesçekmişiniz kurbanda kaydirigubbakcemile3
eliniz değmişken bende kurban bağışı yapmak istiyorum, 15 kilo et veriyim mi :roflol: :roflol:
azracım maksat faydam olsun :roflol:
ilter cıkıyorum tartıya merak etme ama kıyafetlerle vermış gözüküyorum bu durumda ama ne bıleyım
dediğim gibi kahrımdan ölmemi istemiyorsan cumaya eksi olarak çıkarsın ben almamam bu kadar az yemişken artı çıkacağını hiç sanmıyorum lütfen kendini kilo vereceğim ve veriyorum diye motive et bilmemlerle olmaz selmacım biz diet yapmıyoruz daha sağlıklı nasıl yaşarız onu bulmaya çalışıyoruz tamam mı opuyorumnanaktansakın ölme :1hug::1hug::1hug: kahrından yanı ılter sırf benım yüzümden verecen sende kg galıba :kedi::kedi::kedi: akannehirakannehirakannehir
slm kardeş takım
duydum ki en az kilo vereni kurbanlık niyetine kesçekmişiniz kurbanda kaydirigubbakcemile3
eliniz değmişken bende kurban bağışı yapmak istiyorum, 15 kilo et veriyim mi :roflol: :roflol:
azracım maksat faydam olsun :roflol:
boğazımda bezeler çıkmış kızlar gıcık bi agrısı var üşüttüğümden olabilirmi neden çıktıki bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?