Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

biiiiiizdede var canım nane annem özel arkadaşından almış tamamen dogal ondanmı acaba senınkısı ama ben malesef ıçemem mıdem almaz o tür şeylerı ıhlamur ada cayı hiç ıçemem

boğazımda bezeler çıkmış kızlar gıcık bi agrısı var üşüttüğümden olabilirmi neden çıktıki bunlar

spor salonuna mı başlıyorsun kaptanım??hadi hayırlısı
evethihoyyytkaydirigubbakcemile2
çok güzel cnm saol böle paylaşımlarda bulunduğun içinopuyorumnanaktan

hamsüüüü
ne ettin kilo işinüüükaydirigubbakcemile2

hadi bakalım
seni alırız bu gidişle takımaa:hulya:

evt spor ve yürüyüşe başlıyoruum

biiiiiizdede var canım nane annem özel arkadaşından almış tamamen dogal ondanmı acaba senınkısı ama ben malesef ıçemem mıdem almaz o tür şeylerı ıhlamur ada cayı hiç ıçemem

hap iç ozmn selmam:teselli:

iiinşallah azra emın olabılırsın elımden gelenı fazlasıyla yapıyorum merak etme ama veremessem dıye korkuyorum

zayıflıycaksın zayıflıycaz cnm merak etme ama önce ben zayıflıyorum diye kafana bi koy diyetteyim yeemmeliyim deil kilo vermeliyim demelisin

düşünün kitekrarlı bi biçimde canlandırdığınız her şey gerçekleşecek.ozaman neleri düşünmek isterdiniz?
yaşamak,güzel görünmek alımlı olmak,çekici olmak mı?yeter ki istediğiniz düşünceyi ayrıntılarıyla hissederk içinizde tekrar tekrar yaşayın;beyniniz,bu hayalinizi gerçekleştirmek için elinden geleni yapacaktır.
evet şimdi neyi istemediğinizi bir kenara koyduysanız ,tam olarak nasıl bir görünüşe sahip olmak istediğinize yoğunlaşabilirsiniz. yasemin soysal

benim oğlanın servis saati geliyo oğluşumu hazırlamalıyım snrada biraz evi temizleyip günüm var gezmeye gidicem günüm pastalı deil restourantan yemek istiyoruz ve ben tavuk istiycem

benim oğlanın servis saati geliyo oğluşumu hazırlamalıyım snrada biraz evi temizleyip günüm var gezmeye gidicem günüm pastalı deil restourantan yemek istiyoruz ve ben tavuk istiycem

:1shok: :1shok:
o nasıl günmüş öyle
way biz hanımlara da bak çağ atlamışlar
amamantıklı evde o kadar msraf yapıoosun üstüne birde yoruluorsuun
hazır hazır söle işte ne güzel
sende tavuk sölee şbnnm ynına da yarann bitti
pastaçörek olursa cıssslmaz:

iiinşallah azra emın olabılırsın elımden gelenı fazlasıyla yapıyorum merak etme ama veremessem dıye korkuyorum
selmacım vermessem diye birşey yok canım sabahları aç karnına iki günde bir tartıl verdiğini göreceksin vermezsen diye birşey olmaz yapma bunu ban kahrımdan ölürüm bak akannehir akannehir akannehir akannehir

ilter cıkıyorum tartıya merak etme ama kıyafetlerle vermış gözüküyorum bu durumda ama ne bıleyım

sakın ölme :1hug::1hug::1hug: kahrından yanı ılter sırf benım yüzümden verecen sende kg galıba :kedi::kedi::kedi: akannehirakannehirakannehir

slm kardeş takım

duydum ki en az kilo vereni kurbanlık niyetine kesçekmişiniz kurbanda kaydirigubbakcemile3

eliniz değmişken bende kurban bağışı yapmak istiyorum, 15 kilo et veriyim mi :roflol: :roflol:

azracım maksat faydam olsun :roflol:

:roflol::roflol: slm melekçim sen 15 kilo konusunda iddalıysan nedne olmasın :roflol::roflol:

ilter cıkıyorum tartıya merak etme ama kıyafetlerle vermış gözüküyorum bu durumda ama ne bıleyım

sakın ölme :1hug::1hug::1hug: kahrından yanı ılter sırf benım yüzümden verecen sende kg galıba :kedi::kedi::kedi: akannehirakannehirakannehir
dediğim gibi kahrımdan ölmemi istemiyorsan cumaya eksi olarak çıkarsın ben almamam bu kadar az yemişken artı çıkacağını hiç sanmıyorum lütfen kendini kilo vereceğim ve veriyorum diye motive et bilmemlerle olmaz selmacım biz diet yapmıyoruz daha sağlıklı nasıl yaşarız onu bulmaya çalışıyoruz tamam mı opuyorumnanaktan

E biraz öyle oluyor melek hanım. Canım sıkılıyordu benimde beni güldürdün ya helal olsun sen ne matrak bir arkadaşmışsın öyle ...sevdim valla seni ( canım benim ne güzel mesaj yazmışsın öyle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…