Pazartesi menüsünü yazayımHaydi kızlar gelsin menuler
oynakbasi34 @meryemozcan27 E ebideryal Lilimam @Themarginal mavimli
zukkum Bonus @sevilay80
@Ucukkacikk
Haydi paylaşım vakti
Bugün farkındalık günümüz olsun beraber çok dikkat edelim inş
evet canimmm insan yeter mi istesin çok zor oluyor belki o moda girmek ama girince daha çabuk ilerliyor herşey irademizi güzel kullanmalıyız hepimizBirazdan Annem kahve içmeye gelecekmişhem öğle yemeği saatine kadar tok tutar
Bir yandan da sabahtan beri kendi kendime telkinde bulunuyorum
Sen iradesiz bir insan değilsin kesinlikle Rabbim sana o iradeyi verdi ve her geçen gün daha da başarılı ve hafif olacak senin için ve zayifladikca daha sağlıklı olup diledigin gibi saatlerce gezebilecek hayattan çok daha fazla zevk alacaksın diyip duruyorum ♡♡♡♡ özellikle iradelisin kelimesini her an kulagimin duyduğu şekilde söylüyorum ki beynime kazinsin ♡♡♡♡
Cidden çok daha iyi hissediyorum kendimi
ayyy banu acep biz mi hep bir bahane buluyoruz yoksa gerçek mi bu ödem meseleleri ya bende çok sis hissediyorum kendimi ki ellerim bunu kanıtlıyor da zaten ama ne biliyim sanki daha çok çaba göstersek olmayacak bu ödem falan gibi geliyor bu sabah 86.9 oldu şükürBu arada kızlar tartışalım gördüğünüz artilara bu ara sakin takilmayinDolunay yüzünden vücutlar ödem tutmaya meyilli oluyormuş eskiden inanmadım ama cidden inanılmaz fark ediyor dikkat ederseniz dolunay geçince de çok daha çabuk Kilo verilebiliyormus o yüzden sonraki günleri de çok sıkı tutup kendimizi garantiye alıyoruz ♡♡♡♡
Kaptanım evde bana uygun malzemelere baktım öğünlerimi belirledim öğlen iki yumutayla çılbır akşam lahana salatası birde akşam yemeği iz en geç 6 da akşam çay yanında hiç bi şey yok bugün 1. Gün olarak başlıcam öğle çılbır yapmıcaktım ama diğer stoklar bitmişş eldekiyle idare
Merhaba kızlar
Kaptanım bende bikaç gündür şaşırıyorum bacaklarımda çorap izleri oluyo derin derin,oruçtanmı diyodum ama ondan öncedir var,ah bu dolunay ödemedemi el atmışzaten gergin ya da aşırı duygusala bağladığımda anlıyorum ayda bi haller var yine
Mezuniyet konusuna gelince kepi çok istememe rağmen kesinlikle vazgeçtim canım yani doğumdan sonra bu kiloda olsam zaten yarışmaya ihtiyacım olmaz,6 ay kuralı zaten önemli değil hamilelik 9 ay oluncaoynakbasi34
bende eksi gördüm şükür dünkü artidan sonra bu akşam sebze yemeği pisireyim şöyle güzel
evet canimmm insan yeter mi istesin çok zor oluyor belki o moda girmek ama girince daha çabuk ilerliyor herşey irademizi güzel kullanmalıyız hepimiz
ayyy banu acep biz mi hep bir bahane buluyoruz yoksa gerçek mi bu ödem meseleleri ya bende çok sis hissediyorum kendimi ki ellerim bunu kanıtlıyor da zaten ama ne biliyim sanki daha çok çaba göstersek olmayacak bu ödem falan gibi geliyor bu sabah 86.9 oldu şükür
bugün ne pisirsem acaba pırasa var patlıcan kabak var evde ne yapsam bilemedim yanında bir yoğurtlu çorba yaparım bolca da salata ohhh misss ha birde lahana var kapuskami yapsam ki
Kızlar üzerimde acayip bir mutsuzluk var dolunaydan mı? Eşim de sabah sabah ters davrandı üstelik bugün çok önemli bir toplantım var.
ayyyy takıldım yine şu Müge ye yaaa kalkıp evi toplamam lazım bugün pasaklı oldum resmen daha yatağımı duzeltmedim hava çok güzel kuzumu az parka götüreyim diyorum ama kalkıp ev de ki işleri halledebilirsem
Bonusum sana da günaydın sen de katıl farkındalık günü yapıyoz yediklerimizi önceden belirleyip belirleyibeynimizi kodluyoz kaçamak ödül mödül yok
Akşam yemeği i 18. De bitir daha meyve falan o saaten sonra yeme dedi diyetisyen bana
Harikasın kaptanım demek ki Bizim önceden planlamamız gerekiyo şimdii en tehlikeli saatler başlıyor çay yanında vs yada akşam doğru beslenmeyi başarıyla tamamlamak hadi bakalım bu cuma eksiler gelsin
oynakbasi34 etiketin var 90 da
Öğlen iyi olmayan bir kahvaltı yaptım farkındayımoluyumu ebideryal
Lebiderya diyesim geliyolisteye gireceğimi bilmiyodum.
Daha da yapmam kötü kahvaltı.
Kayıt olduğum programa da başliyim inş.
Bu sabah 30 dk dan fazla yürüyüşüm vardı da fazla olan kısmını unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?