Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kızlar

Kaptanım bende bikaç gündür şaşırıyorum bacaklarımda çorap izleri oluyo derin derin,oruçtanmı diyodum ama ondan öncedir var,ah bu dolunay ödemedemi el atmışzaten gergin ya da aşırı duygusala bağladığımda anlıyorum ayda bi haller var yine
Mezuniyet konusuna gelince kepi çok istememe rağmen kesinlikle vazgeçtim canım yani doğumdan sonra bu kiloda olsam zaten yarışmaya ihtiyacım olmaz,6 ay kuralı zaten önemli değil hamilelik 9 ay olunca oynakbasi34

Bugün farkındalık günümüz olsun beraber çok dikkat edelim inş

bende eksi gördüm şükür dünkü artidan sonra bu akşam sebze yemeği pisireyim şöyle güzel

evet canimmm insan yeter mi istesin çok zor oluyor belki o moda girmek ama girince daha çabuk ilerliyor herşey irademizi güzel kullanmalıyız hepimiz

ayyy banu acep biz mi hep bir bahane buluyoruz yoksa gerçek mi bu ödem meseleleri ya bende çok sis hissediyorum kendimi ki ellerim bunu kanıtlıyor da zaten ama ne biliyim sanki daha çok çaba göstersek olmayacak bu ödem falan gibi geliyor bu sabah 86.9 oldu şükür

An itibariyle Öğle Yemeğimi de yedim ♡
İyiki eti sabahtan pisirmisim Dolapta kabak vardı ama daha dün bir şey yokken bugün yarısı iyice yumusamis mecbur onu çöpe attım
Aksam da toptan yarım menümü

Olsun canım evde olanlarla da idareten menü yapılabilir hep et yiyecek halimiz yok
Bende hem buzlu bosalsin hemde yemek hazır olsun dedim iyiki de demişim valla iyi geldi ♡

Kız bende inanmadım pek ama nette takip ettiğim bir bayan yazmıştı bunu bende az araştırdım cidden öyle etkiler oluyormuş vücutta hatta benim diyetisyen de bir keresinde söylemişti aynı ödem olayını

Kesinlikle bizlerde biraz daha dikkatli olursak daha rahat oluruz ♡

bugün ne pisirsem acaba pırasa var patlıcan kabak var evde ne yapsam bilemedim yanında bir yoğurtlu çorba yaparım bolca da salata ohhh misss ha birde lahana var kapuskami yapsam ki

Canım hani sebzeyi daha evvel aldıysa onu pişir ki diğerleri nasılsa daha uzun kalır
Lahanaya hele çok uzun zaman bir şey olmaz

Kızlar üzerimde acayip bir mutsuzluk var dolunaydan mı? Eşim de sabah sabah ters davrandı üstelik bugün çok önemli bir toplantım var.

Canım adamcağız sabah sabah neyi nasıl yapacağım diye gerilmistir boşver erkeklerin çoğu zamanki hali benimki de bazen esirikleniyor
Rabbim iyi şeylerle karsilastirsin inşallah ♡♡♡♡

Sana kolay gelsin canım ben bitirdim şükür erkenden yapınca daha rahat oluyor öbür türlü insan mayisiyor vakit geçince ♡

Kızlar nerelerdesiniz ♡♡♡♡♡

Ben ara öğün olarak keyif kahvesi içiyorum bir yarım saat sonra da kuzuyu yüzmeye götüreceğim dönüşü de artık akşam yemeğimi yerim ( büyük kız aksamlik da yulaf ezmesi yiyebilir aslında diyor ) ya çorba yada yulaf ezmesi yerim

Yine az su içtim şu ana kadar ama gidene kadar biraz daha içerim sonra da dönüşte eve varınca suya abanirim nasılsa

Harikasın kaptanım demek ki Bizim önceden planlamamız gerekiyo şimdii en tehlikeli saatler başlıyor çay yanında vs yada akşam doğru beslenmeyi başarıyla tamamlamak hadi bakalım bu cuma artılar gelsin

oynakbasi34 etiketin var 90 da

Bonusum sana da günaydın sen de katıl farkındalık günü yapıyoz yediklerimizi önceden belirleyip belirleyibeynimizi kodluyoz kaçamak ödül mödül yok

Öğlen iyi olmayan bir kahvaltı yaptım farkındayım oluyumu ebideryal

Lebiderya diyesim geliyo listeye gireceğimi bilmiyodum.
Daha da yapmam kötü kahvaltı.

Kayıt olduğum programa da başliyim inş.

Bu sabah 30 dk dan fazla yürüyüşüm vardı da fazla olan kısmını unuttum.

Tm bonuscuğum sende şimdi başla sebze 6 kaşık bi bardak yoğurt bi tb en fazla hakkımız akşam için böyle geçiştirip günümüz kazasız belasoz tamalıcaz hayırlısıyla zararı neresinden dönsek kardır yarın sabahtan başlarsın inş

Akşam yemeği i 18. De bitir daha meyve falan o saaten sonra yeme dedi diyetisyen bana

Benim programda akşam yemek yok akşam acıkmamak için diğer öğünleri düzgün doğru yiycekmişiz.
1 de yenen öğle yemeğinden sonra ikindi de hafif bir kahvaltı var. Senin son öğünü yediğin saatlerde işte.
Bu düzeni bir yapsam inş

An itibaren yeme faslı bitti benim için hatta birazdan Oynakbasi gururla sunar diyeceğim inşallah

Harikasın kaptanım demek ki Bizim önceden planlamamız gerekiyo şimdii en tehlikeli saatler başlıyor çay yanında vs yada akşam doğru beslenmeyi başarıyla tamamlamak hadi bakalım bu cuma eksiler gelsin

Kesinlikle önceden adı konunun hatta pişmiş olursa çok daha kolay oluyormuş ♡ Şükür bugün o tehlikeli saatleri bile sikintisiz atlattım

Ohhh süper spor da yapılmış hatta önce menumu bir paylaşayım sonra geriye dönüp sporları listeye gireyim aklimdayken

Evettttttt Oynakbasi gururla sunar
Bakalım sizlerden de aferin kapabilecekmiyim

Sabah uyanınca 07.30da
1 fincan sıcak su + 1 Fincan elma sirkeli şu

Kahvaltı; 08.30da
2 yk yulaf ezmesi ( az sütlü )
1 dilim beyaz peynir
3 siyah zeytin
3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kupa Kayısılı Form Çayı

Ara 11.00da
1 şekersiz duble Türk Kahvesi
2 gün kurusu

Öğlen 13.30da
4 yk kadar haşlama et
1 orta boy marul salatası bol limonlu

Ara 15.00de
1 şekersiz duble Türk Kahvesi
2 gün kurusu

Ara 16.40da ( havuzda arkadaşlarla )
1 şekersiz Nescafe

Akşam 18.30da
2 kepçe çorba
2 yk yulaf ezmesi ( az sütle )

Bu saatten sonra da kesinlikle hiç bir şey yenmeyecek
Bu arada diyetisyenim eskiden ara öğünlerde 3 adet gün kurusu verirdi ama ben 2ser tane yedim fazla kaçmasın diye yarın hatta 1er taneyle ara yapmayı deneyeceğim hani yeterli gelirse fazlasına gerek yok

Spor olarak da 30 dakika yürüyüş var çok şükür ♡

Su ancak 1.5 litre oldu ama yatana kadar bir okadar daha olur garanti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…