ayyyyy banu çok acıktım ben yhaaa 11 e kadar mecbur annemdeyiz eltimi alacağız burdan çıkarken ama çok acıktım yazmayı unutmuşum portakal yemiştim bide 2 küçük incir kurusuAnammm bu güzel iltifatı görünce yüzümde istemesi bir sırıtma oluştu
Darısı yarın ki menü ye ve sonrakilere ♡♡♡♡
Canım keşke kapuskayi yarına biraksaydin yada ikisinden de az az yiyip yarına kalanı biraksaydinheee zararlı bir şey değil ve oruç tuttun hani abartı değil de rahatsız etmesin diye dedim
Yarına da varsa kabagindan yersin yada yoğurtlu kabak yap salata gibiözellikle diyetlik yaptığını deme ama canım istedi senle yeriz meze gibi dersin sen ona abanirsin anlamaz bile dikkat ettiğini
Canım ayva varsa ayva süper geliyor açlık krizine, gerçi bugünlerde benim tavsiye vermem hiç mantıklı değilçok acıktım ben ya kızlar napsamki evde olsam elma yerdim tarçınlı ama eve gitmeme 2 saat var neredeyse
Canım ayva varsa ayva süper geliyor açlık krizine, gerçi bugünlerde benim tavsiye vermem hiç mantıklı değil
ucukcugum olmaz böyle yavrum ya bak yani börek tatlı çikolata böyle sadecee geri gidiyorsun kendine yazık ediyorsun yapma artık bahane arkasına sığınma nolur bak senin iyiliğin için yazıyorum şuan açlıktan ölüyorum ben inan ki ama yemiyorum mutfağa girmiyorum yemek yemiyim diye ki bende annemdeyim akşam dolma vardı sarma vardı çok güzel kesme çorbası vardı ama ben yemedim kendime kabak yaptım kereviz yaptım onu yedimMenüm : sabah bi dilim çikolatalı ekmek
Arada bi dilim ayva
Akşam bi tabak karnıbahar yemeği. Salata. Bi kase yoğurt. Yarım dilim börek.
Bi dilim tatlı. Çay çekirdek
Yarım portakal yarım muz.
2.5 litre su.(kayinvalidedeyim yoksa bu kadar çeşit yemezdim :/ )
@meryemozcan27oynakbasi34
çok acıktım ben ya kızlar napsamki evde olsam elma yerdim tarçınlı ama eve gitmeme 2 saat var neredeyse
Menüm : sabah bi dilim çikolatalı ekmek
Arada bi dilim ayva
Akşam bi tabak karnıbahar yemeği. Salata. Bi kase yoğurt. Yarım dilim börek.
Bi dilim tatlı. Çay çekirdek
Yarım portakal yarım muz.
2.5 litre su.(kayinvalidedeyim yoksa bu kadar çeşit yemezdim :/ )
@meryemozcan27oynakbasi34
Evet abla benim kahvaltı sıkıntım var malesef ona el atmam lazımBende şu anda çok aciktim ama çooook mutluyum
Kuzum yoğurt varsa ye yada kendine ayran yapen zararsız olanı o bence bu saate
Canım çok kötü değil ama o börekten sadece minik bir parça ( kibrit kutusu kadar ) birde tatlidan sadece 2 çatal alsaydin iyi bile denebilir
Birde lütfen sabahları sağlıklı ve doyurucu kahvaltı et ki en azından sonradan açlık krizi seni daha fazla yemeğe suruklemesin ♡♡♡♡
Eminim daha güzelini yapabilirsin
yok yok olsun sen ver ama bende ayva yok ya iyi hatırlattın yarın alıyım
ucukcugum olmaz böyle yavrum ya bak yani börek tatlı çikolata böyle sadecee geri gidiyorsun kendine yazık ediyorsun yapma artık bahane arkasına sığınma nolur bak senin iyiliğin için yazıyorum şuan açlıktan ölüyorum ben inan ki ama yemiyorum mutfağa girmiyorum yemek yemiyim diye ki bende annemdeyim akşam dolma vardı sarma vardı çok güzel kesme çorbası vardı ama ben yemedim kendime kabak yaptım kereviz yaptım onu yedim
Valla ne güzeldi o günlermavimli kuzum istifa et aramıza geri dön diyesim geldi bir An valla ozlettin kendini beslenme ne alemde ♡ kuzulardan spora pek fırsat olmaz ama yapabiliyorlar süper olur
Tibet yogasini hala günlük devam ediyormusun ona göre günlük 15 dakikada olsa onu spor listeme ekliyim ki senin için de motivasyon olsun
Evet abla benim kahvaltı sıkıntım var malesef ona el atmam lazım
Valla ne güzeldi o günlerhergün tibeti yapıyorum düzenli iyi geliyor. Beslenme fena değil daha da iyi olacak
Bende deneyim yulaf ezmesini o zaman hoşuma giderse her sabah yerimİnan benim büyük kızda da var aynı sıkıntıcanım istemiyor diyip duruyordu hatta senelerce yalvardim aç acina gezme diye ( okuldan oglen dönene kadar çoğu zaman yemek yemezdi
Hep diyorum metabolizmanin uyanmasi için o kahvaltı şart yoksa iyice yavaşlar çalışacak enerjiyi bulamayınca
Bu sabah oda bana uydu ve şu anda sesi cikmasa da eminim oda benim kadar açtır
Oda pismaniyeye yan gözle bile bakmadı ♡♡♡♡ Yulaf ezmesi de çok sevdi inanılmaz tok tutucu ben bunu sabah öğlen aksam yiyebilirim dedi ki biz sadece 2ser kaşık koyuyoruz kendimize
Nasıl yapiyosunuz yulaf ezmesiniİnan benim büyük kızda da var aynı sıkıntıcanım istemiyor diyip duruyordu hatta senelerce yalvardim aç acina gezme diye ( okuldan oglen dönene kadar çoğu zaman yemek yemezdi
Hep diyorum metabolizmanin uyanmasi için o kahvaltı şart yoksa iyice yavaşlar çalışacak enerjiyi bulamayınca
Bu sabah oda bana uydu ve şu anda sesi cikmasa da eminim oda benim kadar açtır
Oda pismaniyeye yan gözle bile bakmadı ♡♡♡♡ Yulaf ezmesi de çok sevdi inanılmaz tok tutucu ben bunu sabah öğlen aksam yiyebilirim dedi ki biz sadece 2ser kaşık koyuyoruz kendimize
Vallahi hayran kaldım iradene maşallah canımyok yok olsun sen ver ama bende ayva yok ya iyi hatırlattın yarın alıyım
ucukcugum olmaz böyle yavrum ya bak yani börek tatlı çikolata böyle sadecee geri gidiyorsun kendine yazık ediyorsun yapma artık bahane arkasına sığınma nolur bak senin iyiliğin için yazıyorum şuan açlıktan ölüyorum ben inan ki ama yemiyorum mutfağa girmiyorum yemek yemiyim diye ki bende annemdeyim akşam dolma vardı sarma vardı çok güzel kesme çorbası vardı ama ben yemedim kendime kabak yaptım kereviz yaptım onu yedim
Nasıl yapiyosunuz yulaf ezmesini
Tok tutuyosa aksamda yenilebilir aslinda dimiBen 2 kaşık yulaf ezmesine çok az süt ekliyorum soğukaz bekleyin yumusuyor zaten ve benim büyük kız yedisi herkes yer cadı tam bir sonradan Gurme
İçine kuru meyve de eklenebilirmis yada çiğ fındık da oluryoğurtla de yiyenler var ama onu henüz denemedim
Gerci Almanyada yoğurtlu ve elmalı hazır kahvaltılık tarzı satılıyordutarçın eklenerek tatlı olarak da yenilebilir ♡
Ben tadını sevdim yumuşacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?