Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayyyyy banu çok acıktım ben yhaaa 11 e kadar mecbur annemdeyiz eltimi alacağız burdan çıkarken ama çok acıktım yazmayı unutmuşum portakal yemiştim bide 2 küçük incir kurusu

Menüm : sabah bi dilim çikolatalı ekmek
Arada bi dilim ayva
Akşam bi tabak karnıbahar yemeği. Salata. Bi kase yoğurt. Yarım dilim börek.
Bi dilim tatlı. Çay çekirdek
Yarım portakal yarım muz.
2.5 litre su.(kayinvalidedeyim yoksa bu kadar çeşit yemezdim :/ )
@meryemozcan27 oynakbasi34

Canım ayva varsa ayva süper geliyor açlık krizine, gerçi bugünlerde benim tavsiye vermem hiç mantıklı değil
yok yok olsun sen ver ama bende ayva yok ya iyi hatırlattın yarın alıyım

ucukcugum olmaz böyle yavrum ya bak yani börek tatlı çikolata böyle sadecee geri gidiyorsun kendine yazık ediyorsun yapma artık bahane arkasına sığınma nolur bak senin iyiliğin için yazıyorum şuan açlıktan ölüyorum ben inan ki ama yemiyorum mutfağa girmiyorum yemek yemiyim diye ki bende annemdeyim akşam dolma vardı sarma vardı çok güzel kesme çorbası vardı ama ben yemedim kendime kabak yaptım kereviz yaptım onu yedim

çok acıktım ben ya kızlar napsamki evde olsam elma yerdim tarçınlı ama eve gitmeme 2 saat var neredeyse

Bende şu anda çok aciktim ama çooook mutluyum
Kuzum yoğurt varsa ye yada kendine ayran yap en zararsız olanı o bence bu saate

Canım çok kötü değil ama o börekten sadece minik bir parça ( kibrit kutusu kadar ) birde tatlidan sadece 2 çatal alsaydin iyi bile denebilir
Birde lütfen sabahları sağlıklı ve doyurucu kahvaltı et ki en azından sonradan açlık krizi seni daha fazla yemeğe suruklemesin ♡♡♡♡

Eminim daha güzelini yapabilirsin

Evet abla benim kahvaltı sıkıntım var malesef ona el atmam lazım

Acimmmmmmmm
Demekki yağlar yanmaya başlayabilir

Eşim şimdi geldi; ) hayır pismaniye almış ama kesinlikle ucundan bir tel de olsa yemem 1 ufak şişe daha şu içelim bari Şaban moduna devam inşallah
Bu gece asla bir şey yemek yok bana yatan kadar sabah nasılsa süper sağlıklı bir kahvaltı yaparım gerçi ailecek yaparız çünkü eşim yarın işe gitmeyecekmis

Valla adam iyice daraldı
Patonu yerin 3 kat dibine taşıdı şirketi ama kendi pek gelmiyor gelsene erkenden kaçıyor ama bizimkiler havasız penceresiz yerde oturmak zorundalar inanın adamin psikolojisi bozuldu oraya tasindiklarindan beri bana kalsa anında baş istifayı diyorum da az daha sabretmek istiyor gerçi onunda işi belli olmaz

iradene hayran kaldim aslında bende dayanabilirim istesem. Bahanelere sığınıyorum haklısın. O zamann bende soz veriyorum kendime yarından itibaren kafam bozukta olsa ye mı cem

Valla ne güzeldi o günler hergün tibeti yapıyorum düzenli iyi geliyor. Beslenme fena değil daha da iyi olacak

Evet abla benim kahvaltı sıkıntım var malesef ona el atmam lazım

İnan benim büyük kızda da var aynı sıkıntı canım istemiyor diyip duruyordu hatta senelerce yalvardim aç acina gezme diye ( okuldan oglen dönene kadar çoğu zaman yemek yemezdi
Hep diyorum metabolizmanin uyanmasi için o kahvaltı şart yoksa iyice yavaşlar çalışacak enerjiyi bulamayınca

Bu sabah oda bana uydu ve şu anda sesi cikmasa da eminim oda benim kadar açtır
Oda pismaniyeye yan gözle bile bakmadı ♡♡♡♡ Yulaf ezmesi de çok sevdi inanılmaz tok tutucu ben bunu sabah öğlen aksam yiyebilirim dedi ki biz sadece 2ser kaşık koyuyoruz kendimize

Valla ne güzeldi o günler hergün tibeti yapıyorum düzenli iyi geliyor. Beslenme fena değil daha da iyi olacak

Rabbim sana yardımcı olsun canım valla iki çocukla ki ufaklar hem çalışıp ev yürütmek çok zor

Maşallah yinede kendine az da olsa vakit ayirabiliyorsun ♡ beslenmeye de az dikkat ettin mi tamamdır bence bu kadar koşturmaca içinde

Bende deneyim yulaf ezmesini o zaman hoşuma giderse her sabah yerim

Nasıl yapiyosunuz yulaf ezmesini

Vallahi hayran kaldım iradene maşallah canım

Nasıl yapiyosunuz yulaf ezmesini

Ben 2 kaşık yulaf ezmesine çok az süt ekliyorum soğuk az bekleyin yumusuyor zaten ve benim büyük kız yedisi herkes yer cadı tam bir sonradan Gurme
İçine kuru meyve de eklenebilirmis yada çiğ fındık da olur yoğurtla de yiyenler var ama onu henüz denemedim

Gerci Almanyada yoğurtlu ve elmalı hazır kahvaltılık tarzı satılıyordu tarçın eklenerek tatlı olarak da yenilebilir ♡

Ben tadını sevdim yumuşacık

Tok tutuyosa aksamda yenilebilir aslinda dimi

İyi akşamlar kızlar
Sabah 09:30 mantarlı yumurta, iki ceri domates, peynir iki dilim ekmek

14:45 ( kızımla avm dönusü)
Bol kıymalı menemen Bı bardak ayran iki dilim ekmek

18 :00 Bı kase kuru fasulye üç kasık yogurda Bı kasık chia

20:00 Bı muz

21:00 sekersız cay

40dk yürüyüş =120pn
250ip atlama = 50pn
Bölgesel 10dk=30
Toplam. =200pn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…