Seninle gurur duyuyorum harikasın İşte budur zaten biz senin içinde gizli cevheri anlamıştık İşte sahneye çıkma zamanı o zaman sloganımız önceden planla pişir dolunay bu gidişle bizde ödem söktürme etkisi yapar inş
ay şöyle süpürdüm 3.30 gibi çıktım evden anneme geldim hala ablamı bekliyorum akşam iftarımı burda yaptımAn itibariyle Öğle Yemeğimi de yedim ♡
İyiki eti sabahtan pisirmisimDolapta kabak vardı ama daha dün bir şey yokken bugün yarısı iyice yumusamis mecbur onu çöpe attım
Aksam da toptan yarım menümü
Olsun canım evde olanlarla da idareten menü yapılabilirhep et yiyecek halimiz yok
Bende hem buzlu bosalsin hemde yemek hazır olsun dedim iyiki de demişim valla iyi geldi ♡
Kız bende inanmadım pek ama nette takip ettiğim bir bayan yazmıştı bunu bende az araştırdım cidden öyle etkiler oluyormuş vücuttahatta benim diyetisyen de bir keresinde söylemişti aynı ödem olayını
Kesinlikle bizlerde biraz daha dikkatli olursak daha rahat oluruz ♡
Canım hani sebzeyi daha evvel aldıysa onu pişir ki diğerleri nasılsa daha uzun kalır
Lahanaya hele çok uzun zaman bir şey olmaz
Canım adamcağız sabah sabah neyi nasıl yapacağım diye gerilmistirboşver erkeklerin çoğu zamanki hali benimki de bazen esirikleniyor
Rabbim iyi şeylerle karsilastirsin inşallah ♡♡♡♡
Sana kolay gelsin canım ben bitirdim şükürerkenden yapınca daha rahat oluyor öbür türlü insan mayisiyor vakit geçince ♡
oynak başı bu menü mihtesemmmmm fevkaladenin fevkininde fevkindeee:))))Evettttttt Oynakbasi gururla sunar
Bakalım sizlerden de aferin kapabilecekmiyim
Sabah uyanınca 07.30da
1 fincan sıcak su + 1 Fincan elma sirkeli şu
Kahvaltı; 08.30da
2 yk yulaf ezmesi ( az sütlü )
1 dilim beyaz peynir
3 siyah zeytin
3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kupa Kayısılı Form Çayı
Ara 11.00da
1 şekersiz duble Türk Kahvesi
2 gün kurusu
Öğlen 13.30da
4 yk kadar haşlama et
1 orta boy marul salatası bol limonlu
Ara 15.00de
1 şekersiz duble Türk Kahvesi
2 gün kurusu
Ara 16.40da ( havuzda arkadaşlarla )
1 şekersiz Nescafe
Akşam 18.30da
2 kepçe çorba
2 yk yulaf ezmesi ( az sütle )
Bu saatten sonra da kesinlikle hiç bir şey yenmeyecek
Bu arada diyetisyenim eskiden ara öğünlerde 3 adet gün kurusu verirdi ama ben 2ser tane yedim fazla kaçmasın diyeyarın hatta 1er taneyle ara yapmayı deneyeceğim hani yeterli gelirse fazlasına gerek yok
Spor olarak da 30 dakika yürüyüş var çok şükür ♡
Su ancak 1.5 litre oldu ama yatana kadar bir okadar daha olur garanti
ay şöyle süpürdüm 3.30 gibi çıktım evden anneme geldim hala ablamı bekliyorum akşam iftarımı burda yaptım
oynak başı bu menü mihtesemmmmm fevkaladenin fevkininde fevkindeee:))))
evett ben abarttım mi neee
18.20
2 kabaktan oluşan (halka şeklinde dogradim az çevirdim yağda üstüne de domates sos döktüm kendi yaptığım )
1 dolu tabak kapuska
2 küçük.parça pancar turşusu ben yapmıştım anama tadayim dedim
şuan 1 lt su oldu eve geçince 3 olur
20 dakika yürüyüş
kızlar eltim geliyor il dışında yarın ki oruç yattı mecbur bir süre bende kalacak perşembe yine tutarım insalh
Tmm kaptanım soğanlı yumurta da harika yağını bi tatlı kaşığı zeytinyağlı ndan fazla koymayalım ben de denicem bi de baharatlandırırız tuzu da azaltırsak iştahımız ağzımızın tadı değişicek inş menüm sabah elma sirkeli su iki haşlanmış yumurta bi dlm tahıllı ekmek bi hurma
Öğle doğal kefir yapmıştım erken açtım galiba yoğurda benxiyodu bi tabak kefir iki kaşık yulaf acı kırmızı biberli bi dlm tb
Ara öğünde bi portakal
Akşam dolunay savar lahana sote azıcık yağlı bol maydanoz ve dereotlu acılı yoğurtlu bi tabak
Su 7 bardak spor ev temizliği 0 puan
Merhaba arkadaşlar, bu sabah 2 yumurtadan omlet yeşillik domates salatalıkla kahvaltı yaptım.
Arada çaylatımdan içtim akşam ise 1 kase çorba içtim tam iyiye gidiyorken tatlı isteğimle tahin helvasına daldım.
Çok pişmanım hakim bey(
Ya aslında canım tatlı istemez ama adet dönemim yaklaşıyor galiba ondan bildiğin aşık aşık daldırıyorum çatalı resmenBugün öğlen eti mesela pişirirken de tuz atmadım yerken de ama normalde tansiyonum düşük olduğu için çok az salataya ekledim ama cidden eskiye göre çok çok azzaten limonu basınca pek tuz aramiyor insan
Seninde menun çok güzel canım tebrikler ♡♡♡♡
Yatan kadar ikimizde biraz daha suya verelim kendimizi
İyi İnsan düşüncenin üzerine gelirmiş ♡ valla tam bende şimdi etiketleyip nerelerdesin yazacaktım sen geldin
Dediğin gibi akşama kadar güzel gitmiş hatta az bile olmuşbelkide o yüzden helva dayanılmaz olmuştur
En azindan öğlen yemegi yemiyorsan da bir minik ara ekle ki akşam nevin dönmesinkendimden pay biciyorum
Eminim yarın çok daha güzel olur menü ♡ O helva da yaramaz inşallah ♡
Ya aslında canım tatlı istemez ama adet dönemim yaklaşıyor galiba ondan bildiğin aşık aşık daldırıyorum çatalı resmen
Kız o çatalı bırak elinden Meryem Alan seni basmadantarçınlı süt falan icsen belki biraz keser isteği emeğine yazık kuzum ♡
Bugün yediğim helvalar Cuma günü biryerimi tırmalayacak
Ayy inşallah şu boğazımı tutabilirsem 2 gün dediğin gibi olurYok yok sen şimdi iki gün süper sıkı tut ve bol su iç eminim eksi bile görürsünbir nevi zikzak farz edelim
Ayy inşallah şu boğazımı tutabilirsem 2 gün dediğin gibi olur
İnanıyorum tabiki düşecek 2li sayılara canım kaptanımYaparsinnnnnnn
Bak Ebideryal ve ben bugün hem önceden menüleri belirledik hatta hazırda yapıp beklettikten inan o zaman kafa dinç olunca insanın cani başka şeylere kaymiyor bile
İnşallah aynı istikrarda devam ederim de çabucak şu 3lu rakamlardan kurtulurum ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?