Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Allah razı olsun canım inan bende bugün kendimden ilk kez uzun zaman aradan sonra memnunum ♡
Şimdi bol su ve yeşil çay yatana kadar az da olsa sporumu da yaptım şükür ♡

Simdiden yarın için menu planlarına başladım
Sabah yine yulafli kahvaltimi yaparım ama sabah yumurta yemem öğlen onun yerine soğanlı yumurta yaparım kendime Eskiler bilir onu genelde Annemden öğrendim bende çok lezzetli oluyor hem Protein olmuş olur diye düşündüm
Aksamlik da cok az buzlukta yazdan kalma taze fasulyem vardı ya onu yaparım yada karnabahar alır haslar yoğurtlu yerim ♡ Ahanda adını da koydum kacamaksiz devam inşallah

Sevgili Seabahar bizim takımın analizi yapmış buraya da kopyaliyayim ki sizlerde bir inceleyin ♡ Bir sonrakinin daha güzel olması için elimizden geleni yapıyoruz

8. Takım Analiz Bilgileri

Analiz Dönemi: 590. ve 605. etaplar arası

Toplam Üye Sayısı: 10 - önceki analizde16

İzne Ayrılan Üye Sayısı: 3
İzne Ayrılan Üyenin Oranı: 30% - önceki analizde oran 63%

Yeni Üye Sayısı: 4
Yeni Üyenin Oranı: 40% - önceki analizde oran 31%

Mezun Üye Sayısı: 1
Mezun Üyenin Oranı: 10% - önceki analizde oran 6%

Toplam üye sayınız bundan önceki iki analizden bu yana istikrarlı bir şekilde düşüyor.
Diğer oranlar bir önceki analize göre iyileşme gösterse de toplam üye sayısındaki düşme, bu oranların artmış görünmesinin en önemli sebebi.
Örneğin her iki analizde de sadece 1 mezununuz var. Ama toplam üye sayınız 16 iken mezun oranı 6% olurken, toplam üye sayınız 10 a düştüğünden bu oran 10% oluyor. Aslında mezun üye sayısında bir değişme yok. Değerleri incelerken bunu da göz önünde bulundurursnız daha sağlıklı bir sonuç olur.

Bir Önceki Analiz Dönemi Takım Ortalaması: 0,337%
Güncel Analiz Dönemi Takım Ortalaması: %0,485

Takım ortalamanız bir önceki döneme göre yükselmiş.
Ortalamanız 0,30% minimum değerin üstündedir. Bir sonraki analiz döneminde ortalamanızın yükselmesini dilerim.

Takım Birincisi: sonundaoldu
Analiz döneminde 13,3 kilo (17,05%) vermiştir. Tebrik ederim.

Detaylı Analiz Raporu için burayı tıklayınız.

ay şöyle süpürdüm 3.30 gibi çıktım evden anneme geldim hala ablamı bekliyorum akşam iftarımı burda yaptım

oynak başı bu menü mihtesemmmmm fevkaladenin fevkininde fevkindeee:))))

evett ben abarttım mi neee
18.20
2 kabaktan oluşan (halka şeklinde dogradim az çevirdim yağda üstüne de domates sos döktüm kendi yaptığım )
1 dolu tabak kapuska
2 küçük.parça pancar turşusu ben yapmıştım anama tadayim dedim
şuan 1 lt su oldu eve geçince 3 olur
20 dakika yürüyüş

kızlar eltim geliyor il dışında yarın ki oruç yattı mecbur bir süre bende kalacak perşembe yine tutarım insalh

ay şöyle süpürdüm 3.30 gibi çıktım evden anneme geldim hala ablamı bekliyorum akşam iftarımı burda yaptım

oynak başı bu menü mihtesemmmmm fevkaladenin fevkininde fevkindeee:))))

Anammm bu güzel iltifatı görünce yüzümde istemesi bir sırıtma oluştu
Darısı yarın ki menü ye ve sonrakilere ♡♡♡♡

Canım keşke kapuskayi yarına biraksaydin yada ikisinden de az az yiyip yarına kalanı biraksaydin heee zararlı bir şey değil ve oruç tuttun hani abartı değil de rahatsız etmesin diye dedim

Yarına da varsa kabagindan yersin yada yoğurtlu kabak yap salata gibi özellikle diyetlik yaptığını deme ama canım istedi senle yeriz meze gibi dersin sen ona abanirsin anlamaz bile dikkat ettiğini

Tmm kaptanım soğanlı yumurta da harika yağını bi tatlı kaşığı zeytinyağlı ndan fazla koymayalım ben de denicem bi de baharatlandırırız tuzu da azaltırsak iştahımız ağzımızın tadı değişicek inş menüm sabah elma sirkeli su iki haşlanmış yumurta bi dlm tahıllı ekmek bi hurma
Öğle doğal kefir yapmıştım erken açtım galiba yoğurda benxiyodu bi tabak kefir iki kaşık yulaf acı kırmızı biberli bi dlm tb
Ara öğünde bi portakal
Akşam dolunay savar lahana sote azıcık yağlı bol maydanoz ve dereotlu acılı yoğurtlu bi tabak
Su 7 bardak spor ev temizliği 0 puan

Bugün öğlen eti mesela pişirirken de tuz atmadım yerken de ama normalde tansiyonum düşük olduğu için çok az salataya ekledim ama cidden eskiye göre çok çok az zaten limonu basınca pek tuz aramiyor insan

Seninde menun çok güzel canım tebrikler ♡♡♡♡
Yatan kadar ikimizde biraz daha suya verelim kendimizi

İyi İnsan düşüncenin üzerine gelirmiş ♡ valla tam bende şimdi etiketleyip nerelerdesin yazacaktım sen geldin
Dediğin gibi akşama kadar güzel gitmiş hatta az bile olmuş belkide o yüzden helva dayanılmaz olmuştur
En azindan öğlen yemegi yemiyorsan da bir minik ara ekle ki akşam nevin dönmesin kendimden pay biciyorum

Eminim yarın çok daha güzel olur menü ♡ O helva da yaramaz inşallah ♡

mavimli kuzum istifa et aramıza geri dön diyesim geldi bir An valla ozlettin kendini beslenme ne alemde ♡ kuzulardan spora pek fırsat olmaz ama yapabiliyorlar süper olur
Tibet yogasini hala günlük devam ediyormusun ona göre günlük 15 dakikada olsa onu spor listeme ekliyim ki senin için de motivasyon olsun

kittenlove kuzum sen nerelere kayboldun inşallah herşey yolundadır yoğunluk hat safhada sanırım ♡♡♡♡
Sende özletme kendini dön aramıza

Ya aslında canım tatlı istemez ama adet dönemim yaklaşıyor galiba ondan bildiğin aşık aşık daldırıyorum çatalı resmen

Ya aslında canım tatlı istemez ama adet dönemim yaklaşıyor galiba ondan bildiğin aşık aşık daldırıyorum çatalı resmen

Kız o çatalı bırak elinden Meryem Alan seni basmadan tarçınlı süt falan icsen belki biraz keser isteği emeğine yazık kuzum ♡

Ayy inşallah şu boğazımı tutabilirsem 2 gün dediğin gibi olur

Yaparsinnnnnnn
Bak Ebideryal ve ben bugün hem önceden menüleri belirledik hatta hazırda yapıp beklettikten inan o zaman kafa dinç olunca insanın cani başka şeylere kaymiyor bile

İnşallah aynı istikrarda devam ederim de çabucak şu 3lu rakamlardan kurtulurum ♡

İnanıyorum tabiki düşecek 2li sayılara canım kaptanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…