Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

zaten o.pantolon maşallah 3 senedir benimle yırtılmıyor eskimiyor anacım bende pensleyim bari demiştim inşallah bu sefer yeni ciciler alırım geçen sene aldıklarım duruyor hala yazık ya dolapta içine giremiyorum
Eski kıyafeti deneyipde olmayınca sinirinden daha çok azimleniyo insan ama etkisi geçince yine aynı yine aynı
sende hergün dene onzaman bir iki birşey ki geçmesin

Abla diyim o zaman. Bende 23 yaşındayım benimle yaşıt yada benden küçük yok heralde buralarda
ben 25 im canım

Sanırım Hilal senle yaşıt zukkum yani
evet canım ben 25 im

Canım söyle ki ;
Eger hamilelik sebebiyle geri dönmek üzere izne ayrılıyor dersek istediğin zaman artı ile de olsa geri donebilirsin ( tabi aldığın Kilo %5 olması lazım ondan aşağısı nasılsa verilebilir diye )
Mezun olursan mezun olduğun kiloda yada altindaysan dilediğin An hemen donebilirsin ama öbür türlü 6 ay beklemen gerekir

Bence hamilelik bildirmek daha mantikli olur yine sen bilirsin gerçi seni mezun etmek de benim için büyük bir gurur ♡♡♡♡

Aslında evde elma sirkem var bende deneyeyim hatta arkadasin o bir türlü düzenli olarak yapmam gereken sirkeli suyu da geceden hazirlayayim

Dediğin gibi bir tek şu biraz daha olsaymış tam süper olurmuş ♡♡♡ Tebrikler canım

Valla büyük kizimda baya kararlı beni ve kendini engellemeye akşam ben pismanlik yaşayınca bak yarın itibaren beni kesinlikle niyeti bozunca uyaracaksin dedim de " ağzına terlikle vurmak da serbest mi " diyor eşşek ama kesinlikle ben izin vermem sende beni engelle o zaman dedi
Dediğin gibi az disimizi sıkıp bir kırılma noktasini atlatmak devamı gelecek de işte bazende kör nefsimize uyuyorum

Bugün büyük kız saçını kesirmek için benide kuaföre suruklediginde orda bir abla valla ben normalde hiç nefsime sahip çıkmam ama en son sığar konusunda yemin ettim içmiyorum 1 aydır dedi bende yemin mi etsem diyorum ama carpilmak var ucunda o yüzden yeminlerle iş yapmakdan çekiniyorum
Bol bol lâ havle vela kuvvete çekeyim bari ki Rabbim gücünü versin de bende kurtulayim

Benimde hep 16dan sonra ne olursa oluyor ya bakalım ben ara öğün olarak sırf çay ve kahveyle birde dediğim gibi 1 hurma yada gün kurusu ile devam etmeye çalışacağım ilk etapta sonra nasılsa onada gerek kalmayacağı günleri de göreceğim ♡

Sanırım herkes uykuya daldı Bende yatayim da sabah çok enerjik ve bugünden daha azimli uyanayim bomba gibi donus için kendimi şarj edeyim

Herkese iyi geceler ♡♡♡♡
Allaha emanet olun

Sanırım herkes uykuya daldı Bende yatayim da sabah çok enerjik ve bugünden daha azimli uyanayim bomba gibi donus için kendimi şarj edeyim

Herkese iyi geceler ♡♡♡♡
Allaha emanet olun

bende yatıyorum hepinize hayırlı geceler

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bu sabah hem erkenden uyandım hemde kendimi çok daha enerjik hissediyorum ♡
Hemen suyumu kaynatın ılınsın da güne bomba gibi basliyayim Sonrada kahvaltı için yulafimi da hazirlarim o siserken az kahvaltıya ilave hazırlar güzelce karnımı doyururum

Bugün örnek menü ile karşınıza çıkacağım

Küçük kuzumla sağlıklı kahvaltimizi yaptık ♡ kuşum ille bende yulaf ezmesinden yiyeceğim dedi ama beğenmedi
Neyse ablası yer uyanınca şimdi alt tarafı 2 kaşık diye yemenin alemi yok

Hayırlı sabahlar bu sabah artı gördüm çok iyi gidiyorum az su içmek yağlı yemek pilav bana dokunuyo emin oldum banucuğum öğleden sonra yiyeceğin sebzeyi hazırla bende öyle yapıcam öğle akşam önceden hazırlayalım acıktığımız anda çılgınlık yapmayız

Aynen canım hemen şimdi oglenlik yoğurtlu kabak yapacağım hatta aksam için buzlukta et vardı onu bile çıkarıp ateşe koydum olmadı eti öğlen yerim aksama kabaklı yoğurt yerim duruma göre ama ikiside hazır olsun

Bugün farkındalık günümüz olsun beraber çok dikkat edelim inş

Kesinlikle bugün farkindaligimin zirvesinde olacağım ♡♡♡♡

Birazdan Annem kahve içmeye gelecekmiş hem öğle yemeği saatine kadar tok tutar
Bir yandan da sabahtan beri kendi kendime telkinde bulunuyorum
Sen iradesiz bir insan değilsin kesinlikle Rabbim sana o iradeyi verdi ve her geçen gün daha da başarılı ve hafif olacak senin için ve zayifladikca daha sağlıklı olup diledigin gibi saatlerce gezebilecek hayattan çok daha fazla zevk alacaksın diyip duruyorum ♡♡♡♡ özellikle iradelisin kelimesini her an kulagimin duyduğu şekilde söylüyorum ki beynime kazinsin ♡♡♡♡
Cidden çok daha iyi hissediyorum kendimi

Bu arada kızlar tartışalım gördüğünüz artilara bu ara sakin takilmayin Dolunay yüzünden vücutlar ödem tutmaya meyilli oluyormuş eskiden inanmadım ama cidden inanılmaz fark ediyor dikkat ederseniz dolunay geçince de çok daha çabuk Kilo verilebiliyormus o yüzden sonraki günleri de çok sıkı tutup kendimizi garantiye alıyoruz ♡♡♡♡

Kaptanım evde bana uygun malzemelere baktım öğünlerimi belirledim öğlen iki yumutayla çılbır akşam lahana salatası birde akşam yemeği iz en geç 6 da akşam çay yanında hiç bi şey yok bugün 1. Gün olarak başlıcam öğle çılbır yapmıcaktım ama diğer stoklar bitmişş eldekiyle idare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…