Sinirdi seni ayakta tutanSinirleniyorum diye denemiyorum :)
Yok canım abla demene gerek yok rahat olAbla diyim o zaman. Bende 23 yaşındayım benimle yaşıt yada benden küçük yok heralde buralarda
Sanırım Hilal senle yaşıtAbla diyim o zaman. Bende 23 yaşındayım benimle yaşıt yada benden küçük yok heralde buralarda
İftar güzel spor güzel Allahimmmmm başımı daslara vurmak geliyor içimdenNe güzel maşallah var kesinlikle idollerimdensin sende ♡♡♡♡♡
Ahhh ahhh benimde hep düdük gibi koyafetlerin çoğu
Zamanında kiloları verince gaza gelip eskilerin hepsini verdim 85lerde olanlar da şimdi dar geliyorAllahtan iki üç tane gömlek kalmış da bende 2 kot alıp idare ediyorum şimdilik
Dar gelenleri tabi saklıyorum ve ikimizde kiloları verip daha ufak bedenleri giyecegizsen yine iyi pens atmissin ama bu defa pense gerek kalmayacak sıfır alacağız inşallah
sende hergün dene onzaman bir iki birşey ki geçmesinEski kıyafeti deneyipde olmayınca sinirinden daha çok azimleniyo insan ama etkisi geçince yine aynı yine aynı
ben 25 im canımAbla diyim o zaman. Bende 23 yaşındayım benimle yaşıt yada benden küçük yok heralde buralarda
evet canım ben 25 imSanırım Hilal senle yaşıtzukkum yani
Sevgili kaptanım sana bir sorum olacak müsait zamanda cevaplarsan çok mutlu olurum
Şimdi ben mezun olunca hamile kalırsam mezun olmadan hamilelik nedeniyle ayrılmak mı mantıklı yoksa mezun olup ayrılmakmı? Geri döneceğim için döndüğüm de kilo şartı aranmaması için hangisini tercih etmeliyim? Şimdiden tişikkirlernasrettin hocanın hikayesine döndü ama (koyunlar geçecek tellere yünleri takılacak ip olacak dokunacak satılacak....) oynakbasi34
Hayırlı akşamlar
Banucuğum bana elma sirkesi. Iyi geldi ödem iin ve bazen de bitki çayı içiyorum suyu arttır ödem zaten susuzluktan oluyo ya
Bugün diyetisyen kontrol vardı 15 günde şükür iki kilo yağ dan gitmiş ben bugün biraz Zigzag yaptım kendime ödül verdim menümü yazmıcaktım ama kaçmıyayım yazsıyım dedim sabah elma sirkeli su
Bi kepçeden az mercimek yarım dlm tb iki ceviz bi hurma
Ikindi yarım kase mercimek acılı bi porsiyondan az fazla etli barbunya 4 dolu kaşık siyez bulgur pilav bi tb
Çay bi hurma spor 85.3=255 puan Step ve bölgesel su bi litre civarı az oldu bugün yarın güzel bi mrnüyle gelicem inşallah
Üzülme canım benim zararın neresinden dönersen kardır,hazır evde herkes destekliyoken fırsata çevir,çocuğa eşe kendine ayrı yemek derdi yok ben bide bu şekildeyimkitap okumakta çok iyi gelecek emin ol,aklına yemek geldikçe oyala kendini ,olacak inşallah, senin ve bonusun bi kopma noktası var ama fırsat vermiyorsunuz kendinize,bak kardeş takımda sizin kilolardaymış o 3.5 kilo veren arkadaş,bi atak yapsanız kendinize güveniniz gelecek
Bu arada bj yediklerim diyetimle alakası yok bide bugün sordum tatlı açığım için çayın yanında bişeyler yiyorum dedim bana hayır çayı sade içmeye alıştın dedi bu benim için çok büyük bi değişim 20 yıllık alışkanlık o zaman bi gün kurusu kaysı sabah iki yeyin birini çaya ayırın demez mi bu ikindi çayını ya nın da daha dikkat etmeye çalışıcam zaten akşam metabolizma yavaşlıyo sabret sabret akşam ye o zaman çift çift yemiş muamele si bi de bütün günkü çabayı çöpe atmak gibi kızlar yarın itibariyle 15 - 19 saatleri ne dikkat biz bu saatler de kaybediyoruz kendimizi bence
Sanırım herkes uykuya daldıBende yatayim da sabah çok enerjik ve bugünden daha azimli uyanayim bomba gibi donus için kendimi şarj edeyim
Herkese iyi geceler ♡♡♡♡
Allaha emanet olun
Hayırlı sabahlar bu sabah artı gördüm çok iyi gidiyorum az su içmek yağlı yemek pilav bana dokunuyo emin oldum banucuğum öğleden sonra yiyeceğin sebzeyi hazırla bende öyle yapıcam öğle akşam önceden hazırlayalım acıktığımız anda çılgınlık yapmayız
Bugün farkındalık günümüz olsun beraber çok dikkat edelim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?