Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Kuzunun yuzmesinden beri onunla uğraşıyorum
Normalde çatır çatır yuzuyor ama bugün uzun bir aradan sonra 3 cu kez snorkel kullanacaklardi tabi bizimkisi hafif burnu tikali diye baya bir zorlandi hatta en son o plastik parça yüzünden midesi bulaninca suda baya bir öğürdü
Hocasına kötü oldum diyince hocasına oy kıyamam sana kuzum istersen git giyinme odasında az dinlen demiş
Tabi biz tribünden olayı duymadigimiz için sadece kötü olup çıktığını görünce biraz panik yaptık bu kabine gitti gelmedi hesabı

Ablası durur mu oda hemen aşağı kosturdu ve kardeşini giydirmis ( kuzum oguemekten göğsüm agridı demiş ablası da tekrar girme nasılsa 15 dakika kaldı çıkmaları demiş )
Bende peşlerinden gittim tabi

Aslında önemli bir şey yoktu o An ama ablası yeter deyince bende itiraz etmedim
Tabibbizimki ilgili görünce eve gelince de numaradan da olsa halim yok diyip durdu

Biraz önce ablasına yattı da bende Size yazabilir

Aman boşver Cancagizim ♡ fıstık gibi oldun hepimiz sahidiz üstelik bazı insanlar fesatliktan da gormemezlikten gelebiliyor hani hakkını verirsek havaya girer gibilerinden ben 25 kg verdiğimde KV hafif suzuldun demişti eşimde Anne sen bir göz doktoruna git istersen hatun dünya kadar fark yarattı sen neyin kafasından diye sonraları ay çok iyi ay çok farkli diyordu şimdide Kilo aldigim halde biraz aldın ama olsun boşver kızım gitme hiç diyetisyene gerek yok sağlıklıdır zayiflamasanda olur diye konuşur Hatün her türlü anti motivasyon çalışması yapıyor sanki

Allahtan sabahtan yemissin tiramisuyu ermiştir çoktan

Menüm
Kahvaltı : Bi dilim ekmek. Bi parça peynir. Iki lokma tavada yumurta. Çay.
Aksam: 3 kepçe çorba
Şu 2 litreye tamamlicam

Valla bu kadariyla dayanabiliyorsan helal olsun Metabolizmanin hızını etkilemesine dikkat et fazla kısıtlama da iyi değil derler bilgi ♡

Süpersin canım tebrikler ♡♡♡♡

İşte ben sabah karga kahvaltısını etmeden uyanınca bana göre geç aslında tam olması gerektiği saat bence Bakalim bende yarın bir de öyle deniyeyim belki daha rahat hissedersem öyle devam ederim

zukkum aklıma ayva soktu abla yarım ayvada ben yıyim çok açım:)

Bu arada yarın büyük kızım arkadaşlarıyla Bebek'e kahve içmeye ve biraz geçip fotoğraf çekmeye gidecekmis

Tabi bizim ufaklık baktı herkes havuzda olan yüzünden ilgi gösteriyor hemen ablasına yapıştı benide gotursene bende geleyim diye Ablası olmaz ben seni mi kollayacagim yoksa resim mi çekeceğim dedi diye fena bozuldu

Kızım bizde senle bir arà Anne kız günü yaparız dedim tabi durumu yarın olsun o zaman diye tutturdu Param yok ay başında dedim başımdan savma için ama bizimki ellerini ovusturup o zaman yagcilik vakti demezmı

Yatak odasında keyif yapan babasının yanına bir gidişi var anlatamam Size En tatlı ve masum haliyle Babasının yanına gitti bizde ablasına salondaki tvnin sesini kesip pür dikkat dinliyoruz Allahım bir yagcilik bir yagcilik anlatamam siZe

Babacığım, benim tatlı babam, biliyormusun bugün bu bu oldu havuzda ve ben çok kötü oldum, yok işte Ablam arkadaşlarıyla gezmeye gidecek ama beni yanında goturmuyor eeee benimde yarın çok canım sıkılır ♡ Annemle aslında biz Anne Kızı yapabilmek ama iste paramız yok dimi Hadi Annemde iki sinema Bileti var ama şimdi Anne kız günü olması için beni birde yemeğe çıkarsa birde yol parası falan pahalı mı olur sence diyince Babamizin anında yelkenler suya düştü dur bakalım yarın olsun hallederiz belki dedi

Bizimkisi salona bir gururla gelişi var Ablasına bak öğren Yagcilik böyle yapılır Babam bakarız dedi demezmi Ki ikiside bilir Babamız bakarız derse kesin oldu olarak algılanabilir simdiye kadar hep öyle de oldu
Ablası böle valla bu kız evlenince de kocaya her istediğini yaptırır yemin ederim dedi Sana çekmiş ne olacak diyor gülerek

Merhabalar herkese, herkes iyidir umarım anca oğlumu uyutup gelebildim.
Bu sabah kahvaltım az yağda pişmiş patatesli omlet yeşillik ve çay ile ekmeksiz şekilde bitti.
Arada bol çay içtim. Akşam ise 2 kase çorba 2 dilim tb ekmeği ile bitti. Bol su içtim.
Yarınki tartıdan ilk defa ödüm kopuyor

Hayırlı geceler gayretli ve de hırslı arkadaşlarım oh be Meryem özledik seni alışmışiz sana tekrar hosgeldin Evine ve de bize
Bizim evde de voit marka yürüme bandı bekliyor yerini değiştire değiştire en son kapalı balkona dayandı yani imkan varsa bence de gerek yok ama kişiye göre de değişir tabi
Menü sabah iki yumurtali acili omlet bi tb bi kaşık yoğurt çok az avakado
Aksam yagsiz balık tava yarım porsiyon bi tb domates kirmizi acı biber
Yeşil çay iki hurma bi kaç igde su 8 bardak ha bide elma sirkeli suya iki öğün aç karna devam ve metabolizma hızlandırıcı çay da içiyom arada bazı günler bu ara acıya sardım bana iyi geliyo mide rahatsızlığı olmayana tavsiye ederim kızlar gece açliklarinda bi iki kaşık kadar baharatlı zencefil zerdecalli kirmizi biber limonlu yoğurt tavsiye ederim benim şükür açlık hissi gittikçe azalmaya başladı
Tatlılarin miktarı çok az olsa da ağız lezzetimizi simartmamasi için yememeye çalışalım arkadaşlar zaten şımarık tat duygumuz
Ben kendime ev halkından ayrı yemek yapmaya çalışıyorum mümkün oldukça yagsiz ve az tuzlu epey tat duygum değişmeye başladı ben karbonhidrat muptelasiydi m çünkü sizlerle paylaşmak istedim

Of süper irade. Bende dün nohutlu tavuklu pilav vardı en sevdigim nasıl zor dayandım anlatamam hala aklımda kaldı:)

yaaa kuzenim annemi getirecekti yemeğe gel dedim çıkmadı domates peynir.ekmek istemiş canı bende yaptım verdim allahım nasıl severim o.üçlüyü nasıl güzel koktu bende tuttum kendimi
Benimde aklima getirdin simdi ayvayi :)
ye ye esas ayvayı yarın yiycez

anacım kız çocuğu işte çok.cilveli oluyor baba nasıl hayır desin şimdi bizim kızın da bir huyu oldu gözlerinin kenarlarını küçültüp kaşlarını küçük.Emrah moduna getirip ama noluuuuurrr diyor geldi dayan yani şimdi

Okuya okuya geldim çok güldüm yazışmalarınıza :)
Bugünü iyi geçirmedim malesef
Perşembe olunca iştahım bi açılıyor ters psikoloji herhalde.
Kahvaltıyı ve öğleni birleştirdim açık menü yemek vardı. Koca bir tabak herşeyden yedim herşeyi yazamıyorum döversiniz.
Akşam da çok üşüdüm bir fincan sütlü kakao içtim.

Şifa olsun yapcak bisey yok :)

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar

Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ...Aminnnn

Umarim herkes tartilarda güzel rakamlar görür
Bende bir kendime geleyim bakalım ne göreceğim tartida

Kesinlikle özellikle tatlı konusunda sana sonuna kadar hak veriyorum canım ♡ işte bir müddet bir dayanabilen zaten dilimiz de beynimde o tadı unutacak

Sorma valla benim ufaklık tamda öyle git öte dediğimiz An hemen o didamlar büzülür
Gerci büyük de kız ama o halalarina çekmiş düz evlat neyse o asla rol yapmaz kız ileride kocayi nasıl ikna edeceksin dediğim de de banane ben kimseye yalakalık yapamam der hatta bazen makarasina kardeşini taklit eder yeminler tam komedi alismisiz düz haline bize çok igreti geliyor kendi de der yahu benim cilve yapmam çok çirkin duruyor kendimi ileride kocaya yalakalik yaparken hayal edemiyorum diye

***8. TAKIM 605.ETAP***

oynakbasi34 ( 107/ / / % )
mavimli ( 76.1 / / / % )
serenalar ( 79.5 / / / % )
Meryemozcan27 ( 62.9 / / / % )
ebideryal ( 71.7 / / / % )
Lilimam25 ( 65.7 / / / % )
Themarginal ( 55.6 / / / %)

8. Takım Ortalaması: %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ

Bonus ( 101,5 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Sevilay80 ( 78.5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( 86,1 / / / % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
Ucukkaccik ( / / / ) yeni üye, başlangıç Tarihi 18 Ocak, başlangıç kilosu 68 kg, hedef 54 kg, listeye giriş tarihi 8 Şubat
kittenlove ( 61,7 / / / % )
31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu
sonundaoldu ( 62.7/ / / % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu

Ben 21 gün şekersiz diyetini bile yaptım ama bana mısın demedi 22.gün tatlıya dönmüştüm

Günaydın kızlar. Bol eksili bildirimleriniz olsun. Ben bu hafta tatilim ama artmıştır kesin. Çünkü kendi mi aştım. 1 kiloyu geçmese bari

Ben bayılmıştırlar diye düşünüyordum ama bizim millette tuhaf. Kilo alırsın söyler verirsin eski hali güzeldi derler.
Beni istemeye geldiklerinde görmüştü eşimin ailesi. Şişman demişler. Kabul ediyorum şişmandım. 82 kiloydum. Nişan oldu görev yerine gittik. Dönüşte 59-60 olmuştum. Tanımadılar rahmetli kv demiş ki eski hali güzeldi hani şişmandım
Bu arada regl 33 gündür olmadım. Test yapıyorum negatif. Çok sancım var davul gibiyim. Hava değişikliği mi ne anlamadım cnm

Hoş geldin cnm. Yukarıda da yazdım bak bu insanlar hiçbir şeyi beğenmezler niyeyse! Ama sen mutluysan iyisin demektir ben çok iyi göründüğüne Eminim

Bu arada ben de kaçtı biraz

Ben 21 gün şekersiz diyetini bile yaptım ama bana mısın demedi 22.gün tatlıya dönmüştüm

Cnm ben 5 ay yemedim şeker. Sonra ilk sıcak çikolata içme çalıştım içemedim şerbet gibi geldi. Ama diğer şekerli gıdalar löp löp geçti boğazımdan
Tamamen bırakmak imkansız ama diyet için bırakılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…