Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Minicik simitten ne olur ki :)

diye diye isteee bu hale geldik canım :)

hoş geldin ablacigimmmm ağzı olan konuşuyor boşver sen fıstık oluşunu cekememmistir onlar hadi gel gel al oklavanı

sabah 10.00
1 soğanlı yumurta kaptanım hatırlattı :))
1 kaşık menemen
peynir
1 dil.tb ekmeği
ara
1 ince dilim tiramisu
1 kahve sade

öğlen 15.00
1 kepçe çorba
2 kaşık pırasa
4 yk tam.buğday makarna
salata

akşam yok

şu 2 lt 1 lt de dukan birası

Bak bak benim minicik simidime laf eden bugün tam bugdayda olsa ekmeği tiramisuyu götürmüşssss

Bugün yedıklerım
Sabah 09:30
Peynirli yumurta üç çeri domates iki dilim ekmek

14:30 yarım kase çorba dört köfte bol salata yarım kase sebze yemeği iki dilim tb ekmeği

19:00 Bı portakal 10 fındık

19:30 Bı küçük turp

Sonra belki yeşil çay
Yürüyüş 30×3=90pn
120ip atlama =24pn

Seninle oklavamin pasını bir alayım hemen. yavrucum kahvaltida bir kaşık menemen yediğine göre bir kaşık pişirmedin sanırım bu cimrilik niye... Bir kase dolu dolu ekmeksiz ye karnın doysun içine de bol yumurta koy malzemeden çalma...ki tramisuya yer kalmasın . Aynı şekilde pırasayı tabağına bol koy. Bir kaşık makarna ye illa yiyecem diyorsan...aslında anlamsız biz diyetteyiz makarnayla ne işimiz var...o da ayrı trajikomik...sanki mezun olduk da korumadayiz....şu menülere bir cekiduzen verelim. Bunları yazarken kendime de söylüyorum gelinim sen anla hesabı...akşam iyi ki yememişsin kimbilir ne sürprizler gorecektik ...yarın tartı günü ...bol şans diliyorum bebeğim. birani iç bitir...faydası olduysa bize de yaz ...biz de çekek kafaları

Çok geçte değil erkende değil kahvaltılarım kaptanım zaten senin kadar erken etsem mecbur 3 öğün yaparım dayanamam

Oh beee sonunda seni de görebildik canikom gittin bizi unuttun diyodum ama günahını almışım amaaaan sen takma milleti ablişkom bizim milletimiz 35 ten sonrasını balık etli seviyo,sen çıtır kayınvalide olacaksın onlarda çatlasın hıhhh Ablacanım sen tartını götürdün demi

tiramisu sebebi ile akşam yemek yemedim dengelensin zaten kalori hesabına vursak yine çok değil ama olsun yarın cuma aksamsiz kapatsam daha iyi
Maşallah öğle yemeği dediğin zaten yeterince dolu olmuş şekerim bide akşamın yerine tiramisu diyosun hiç olmadı

Menüm
Kahvaltı : Bi dilim ekmek. Bi parça peynir. Iki lokma tavada yumurta. Çay.
Aksam: 3 kepçe çorba
Şu 2 litreye tamamlicam
Kız sende bi ayar yokmu bugünde aç kalmışsın sanki

Bugünkü menüm(resmen açım,yarın ki tartı için bu haldeyim yoksa asla mutlu değilim menümden gençler)

Uyanınca limonlu ılık su,1 ceviz

11.00 kahvaltı
3 kaşık yulaf ezmesi 1 bardak süt çeyrek muz 5 üzümden oluşan karışım

15.00
Kabak cacık

18.00
Kabak cacık

21.00 gibi
Hiç iyi değildim o yüzden 1 elma,1 hurma

Su:1.5 lt
Spor:
Derin temizlik 1000p
525 ip=105p
Tabiki sadece 105 p gençler oynakbasi34 Elhan

Lilimam canım Ankara da ziyaret edeceğimiz yerleri iki gune sıkıştirdik eve erken dönebilmem için. Kalabalıktan beslenme ve uyku duzenimin değişmesinden delirecektim yoksa. Eşimi ikna etmem kolay oldu...döndük eve...tatil planımız da olmadı. Yer bulamadık... Okullar açılana kadar da yer yok. Ben evimde mutluyum...zayiflamaktan başka da bir önceliğim yok . Tartı problemim yok yani endişelenme ablişkosu

Bak bak benim minicik simidime laf eden bugün tam bugdayda olsa ekmeği tiramisuyu götürmüşssss
:)) ekmeği kesmem ben sabahları asla tiramisu dan sebep de akşamı yemedim baaakk

Menüm
Kahvaltı : Bi dilim ekmek. Bi parça peynir. Iki lokma tavada yumurta. Çay.
Aksam: 3 kepçe çorba
Şu 2 litreye tamamlicam
anamm bu ne kız bir ayar ver şunlara :)
afiyet olsun :))

gel anacım gelll yapistiiiiiiirrrrrr :))) abla dengeledim bir şekilde akşamsızlık la :) olur inşallah biranin da faydası umudum ondan yarın görücez inşallah

ayyyy aynını dusuunmusuz valla öğlen çok güzel dolu dolu yedim :)

afiyet olsunnnn cqnnimmm :))

Aaaa harbimi abla? Kayınpederin yalnız diye gitmemişmiydiniz kayınvaliden ve eltin umredeydi falan bunlar benim hayal ürünümmü yoksa doğru mu hatırlıyorum yoksa şizoya mı bağladım ben,korkuyorum

şimdii yarım ayva yedim hatunlar
Ye ye insafsız makarna kalmadı mı biraz daha ye

bak yaaaa gözüne mi battı haaa yediğim makarnalae

Şaka bi yana iyi dayanmışsın yemeden :)

Ayarsızım biraz :) psikolojime gore degisiyo dayanma gücüm de

Şaka bi yana iyi dayanmışsın yemeden :)

sana sayayım mi evde olanları sabah simit poğaça vardı ekstra yemedim öğlen kurupasta kuru yemiş yemedim akşam musakka pilav çorba makarnaya yemedim öğlen yediğim tiramisu ve makarnadan sebep ki gene 3 kaşık yedim makarnadan dolu tabak da değil ama yine de çok sevdiğim musakka ve pilavı yemedim tuttum kendimi

Doğru hatırlıyorsun canım. İkinci hafta geleceklerdi çarşamba sabah döndüler... Ve ben buna çok sevindim

Of süper irade. Bende dün nohutlu tavuklu pilav vardı en sevdigim nasıl zor dayandım anlatamam hala aklımda kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…