Minicik simitten ne olur ki :)
Merhaba canım arkadaşlarım, selam ve sevgilerimi sunar küçüklerimin gözlerinden öperim. Büyük olsa ellerinden öpeceğim ama yokEn son pazartesi yoldayken girmiştim nete. Salı giremedim operatör değişikliği için onceden başvurmuştum salı günü kartı takmam gerekiyordu tabi ben teknoloji özürlü yapamadım eşim aparatsiz olmaz dedi telin yaninda minik bir delik var o tıklanacak. Lafı uzatmayim eşim beni oyalaya oyala geceyi buldu. Ertesi gün hasta ziyareti, başsağlığı ziyareti akraba derken inanın vakit bulamadım. Gittiğim yerde de oturamam mutfağa girerim hemen. Şimdiki gençler elinde telefon umursamiyorlar.
Annemiz bizi gözleriyle yerdi resmen oturmak ne mumkun.
Vakitsizlikten burayı ihmal ettim. Öğün saatlerim karman cormandi. Sevmiyorum ev dışındaki tatili. Kaçamak yapmadım ama unlu çorbaları da içmek zorunda kaldım. Yeni arkadaşlar gelmiş , çok sevindim. Hayırlı olsun insallah beraber kilo veririz @sonundaolduLilimam kızlar verdiğim kilolar pek tasvip görmedi küçücük kalmışım falan.. önceden de çoğu kişiden daha az kilolu olduğum için gereksiz bulundu çabalarim.
Alıntı yapamadım hepinizi çok opuyorum ama çoğu mesajı okudum. Valizi boşaltayim bı de duş....oklavamin sopamin tozunu da alayım bundan sonra aranizdayim. Ankara ağzıyla " hepinizi çog özledim la"
Bak bak benim minicik simidime laf eden bugün tam bugdayda olsa ekmeği tiramisuyu götürmüşsssssabah 10.00
1 soğanlı yumurta kaptanım hatırlattı :))
1 kaşık menemen
peynir
1 dil.tb ekmeği
ara
1 ince dilim tiramisu
1 kahve sade
öğlen 15.00
1 kepçe çorba
2 kaşık pırasa
4 yk tam.buğday makarna
salata
akşam yok
şu 2 lt 1 lt de dukan birası
Seninle oklavamin pasını bir alayım hemen.sabah 10.00
1 soğanlı yumurta kaptanım hatırlattı :))
1 kaşık menemen
peynir
1 dil.tb ekmeği
ara
1 ince dilim tiramisu
1 kahve sade
öğlen 15.00
1 kepçe çorba
2 kaşık pırasa
4 yk tam.buğday makarna
salata
akşam yok
şu 2 lt 1 lt de dukan birası
Çok geçte değil erkende değil kahvaltılarım kaptanım zaten senin kadar erken etsem mecbur 3 öğün yaparım dayanamamAksami yazdan buzluga attığım Taze Fasulyemi de yaptım mutfağı toparlarkenHavuzda dönünce hazır olsun ki yemek saati daha fazla gecikmesin
Bugün Havuza Kizkardesim de gelecekYegenler kuzumu yuzerken görmediler hiç ve çok merak ediyorlarmis ♡ hazır tatildeyken hadi gelin sizde dedim Minibüsle ugrasmayalim ben götürürüm arabayla dedi valla benimde canıma minnet
Ya nedense yine ensemde fena bir ağrı varya fitiktan dolayı yada yine baş ağrısı başlayacak gibi )
Deli oluyorum ama yapacak bir şey de yokdün akşam da aynıydı bir ara hatta küçük kuşum bir ara yüzüme ufleyince hayırdır dedim oda "Anneciğim bildiğim bütün duaları ( Kulhü ve subhaneke ) 3er kere okudum onu üstüne ufledim "dedi
Kopardı beni gece gece
Harika bir menü canımyok yok ben kesin senin gibi tutmam lazım Beslenme saatini ne güzel geç kahvaltı edip öğlen ara ve akşam da doyacak kadar yiyorsun ♡
Oh beee sonunda seni de görebildik canikomMerhaba canım arkadaşlarım, selam ve sevgilerimi sunar küçüklerimin gözlerinden öperim. Büyük olsa ellerinden öpeceğim ama yokEn son pazartesi yoldayken girmiştim nete. Salı giremedim operatör değişikliği için onceden başvurmuştum salı günü kartı takmam gerekiyordu tabi ben teknoloji özürlü yapamadım eşim aparatsiz olmaz dedi telin yaninda minik bir delik var o tıklanacak. Lafı uzatmayim eşim beni oyalaya oyala geceyi buldu. Ertesi gün hasta ziyareti, başsağlığı ziyareti akraba derken inanın vakit bulamadım. Gittiğim yerde de oturamam mutfağa girerim hemen. Şimdiki gençler elinde telefon umursamiyorlar.
Annemiz bizi gözleriyle yerdi resmen oturmak ne mumkun.
Vakitsizlikten burayı ihmal ettim. Öğün saatlerim karman cormandi. Sevmiyorum ev dışındaki tatili. Kaçamak yapmadım ama unlu çorbaları da içmek zorunda kaldım. Yeni arkadaşlar gelmiş , çok sevindim. Hayırlı olsun insallah beraber kilo veririz @sonundaolduLilimam kızlar verdiğim kilolar pek tasvip görmedi küçücük kalmışım falan.. önceden de çoğu kişiden daha az kilolu olduğum için gereksiz bulundu çabalarim.
Alıntı yapamadım hepinizi çok opuyorum ama çoğu mesajı okudum. Valizi boşaltayim bı de duş....oklavamin sopamin tozunu da alayım bundan sonra aranizdayim. Ankara ağzıyla " hepinizi çog özledim la"
Maşallah öğle yemeği dediğin zaten yeterince dolu olmuş şekerim bide akşamın yerine tiramisu diyosun hiç olmadıtiramisu sebebi ile akşam yemek yemedim dengelensin zaten kalori hesabına vursak yine çok değil ama olsun yarın cuma aksamsiz kapatsam daha iyi
Kız sende bi ayar yokmuMenüm
Kahvaltı : Bi dilim ekmek. Bi parça peynir. Iki lokma tavada yumurta. Çay.
Aksam: 3 kepçe çorba
Şu 2 litreye tamamlicam
:)) ekmeği kesmem ben sabahları asla tiramisu dan sebep de akşamı yemedim baaakkBak bak benim minicik simidime laf eden bugün tam bugdayda olsa ekmeği tiramisuyu götürmüşssss
anamm bu ne kız bir ayar ver şunlara :)Menüm
Kahvaltı : Bi dilim ekmek. Bi parça peynir. Iki lokma tavada yumurta. Çay.
Aksam: 3 kepçe çorba
Şu 2 litreye tamamlicam
afiyet olsun :))Bugün yedıklerım
Sabah 09:30
Peynirli yumurta üç çeri domates iki dilim ekmek
14:30 yarım kase çorba dört köfte bol salata yarım kase sebze yemeği iki dilim tb ekmeği
19:00 Bı portakal 10 fındık
19:30 Bı küçük turp
Sonra belki yeşil çay
Yürüyüş 30×3=90pn
120ip atlama =24pn
gel anacım gelll yapistiiiiiiirrrrrr :))) abla dengeledim bir şekilde akşamsızlık la :) olur inşallah biranin da faydası umudum ondan yarın görücez inşallahSeninle oklavamin pasını bir alayım hemen.yavrucum kahvaltida bir kaşık menemen yediğine göre bir kaşık pişirmedin sanırım bu cimrilik niye... Bir kase dolu dolu ekmeksiz ye karnın doysun içine de bol yumurta koy malzemeden çalma...ki tramisuya yer kalmasın . Aynı şekilde pırasayı tabağına bol koy. Bir kaşık makarna ye illa yiyecem diyorsan...aslında anlamsız biz diyetteyiz makarnayla ne işimiz var...o da ayrı trajikomik...sanki mezun olduk da korumadayiz....şu menülere bir cekiduzen verelim. Bunları yazarken kendime de söylüyorum gelinim sen anla hesabı...akşam iyi ki yememişsin kimbilir ne sürprizler gorecektik ...yarın tartı günü ...bol şans diliyorum bebeğim. birani iç bitir...faydası olduysa bize de yaz ...biz de çekek kafaları
ayyyy aynını dusuunmusuzÇok geçte değil erkende değil kahvaltılarım kaptanım zaten senin kadar erken etsem mecbur 3 öğün yaparım dayanamam
Oh beee sonunda seni de görebildik canikomgittin bizi unuttun diyodum ama günahını almışım amaaaan sen takma milleti ablişkom bizim milletimiz 35 ten sonrasını balık etli seviyo,sen çıtır kayınvalide olacaksın onlarda çatlasın hıhhh Ablacanım sen tartını götürdün demi
Maşallah öğle yemeği dediğin zaten yeterince dolu olmuş şekerim bide akşamın yerine tiramisu diyosun hiç olmadı
Kız sende bi ayar yokmubugünde aç kalmışsın sanki
afiyet olsunnnn cqnnimmm :))Bugünkü menüm(resmen açım,yarın ki tartı için bu haldeyim yoksa asla mutlu değilim menümden gençler)
Uyanınca limonlu ılık su,1 ceviz
11.00 kahvaltı
3 kaşık yulaf ezmesi 1 bardak süt çeyrek muz 5 üzümden oluşan karışım
15.00
Kabak cacık
18.00
Kabak cacık
21.00 gibi
Hiç iyi değildim o yüzden 1 elma,1 hurma
Su:1.5 lt
Spor:
Derin temizlik1000p
525 ip=105p
Tabiki sadece 105 p gençleroynakbasi34 Elhan
Aaaa harbimi abla? Kayınpederin yalnız diye gitmemişmiydinizLilimam canım Ankara da ziyaret edeceğimiz yerleri iki gune sıkıştirdik eve erken dönebilmem için. Kalabalıktan beslenme ve uyku duzenimin değişmesinden delirecektim yoksa. Eşimi ikna etmem kolay oldu...döndük eve...tatil planımız da olmadı. Yer bulamadık... Okullar açılana kadar da yer yok. Ben evimde mutluyum...zayiflamaktan başka da bir önceliğim yok . Tartı problemim yok yani endişelenme ablişkosu
Ye ye insafsız makarna kalmadı mı biraz daha yeşimdii yarım ayva yedim hatunlar
Aaaa harbimi abla? Kayınpederin yalnız diye gitmemişmiydinizkayınvaliden ve eltin umredeydi falan bunlar benim hayal ürünümmü yoksa doğru mu hatırlıyorum yoksa şizoya mı bağladım ben,korkuyorum
Ye ye insafsız makarna kalmadı mı biraz daha ye
Şaka bi yana iyi dayanmışsın yemeden :):)) ekmeği kesmem ben sabahları asla tiramisu dan sebep de akşamı yemedim baaakk
anamm bu ne kız bir ayar ver şunlara :)
afiyet olsun :))
gel anacım gelll yapistiiiiiiirrrrrr :))) abla dengeledim bir şekilde akşamsızlık la :) olur inşallah biranin da faydası umudum ondan yarın görücez inşallah
ayyyy aynını dusuunmusuzvalla öğlen çok güzel dolu dolu yedim :)
afiyet olsunnnn cqnnimmm :))
Ayarsızım biraz :) psikolojime gore degisiyo dayanma gücüm deÇok geçte değil erkende değil kahvaltılarım kaptanım zaten senin kadar erken etsem mecbur 3 öğün yaparım dayanamam
Oh beee sonunda seni de görebildik canikomgittin bizi unuttun diyodum ama günahını almışım amaaaan sen takma milleti ablişkom bizim milletimiz 35 ten sonrasını balık etli seviyo,sen çıtır kayınvalide olacaksın onlarda çatlasın hıhhh Ablacanım sen tartını götürdün demi
Maşallah öğle yemeği dediğin zaten yeterince dolu olmuş şekerim bide akşamın yerine tiramisu diyosun hiç olmadı
Kız sende bi ayar yokmubugünde aç kalmışsın sanki
Şaka bi yana iyi dayanmışsın yemeden :)
Doğru hatırlıyorsun canım. İkinci hafta geleceklerdi çarşamba sabah döndüler... Ve ben buna çok sevindimAaaa harbimi abla? Kayınpederin yalnız diye gitmemişmiydinizkayınvaliden ve eltin umredeydi falan bunlar benim hayal ürünümmü yoksa doğru mu hatırlıyorum yoksa şizoya mı bağladım ben,korkuyorum
Ye ye insafsız makarna kalmadı mı biraz daha ye
Of süper irade. Bende dün nohutlu tavuklu pilav vardı en sevdigim nasıl zor dayandım anlatamam hala aklımda kaldı:)sana sayayım mi evde olanları sabah simit poğaça vardı ekstra yemedim öğlen kurupasta kuru yemiş yemedim akşam musakka pilav çorba makarnaya yemedim öğlen yediğim tiramisu ve makarnadan sebep ki gene 3 kaşık yedim makarnadan dolu tabak da değil ama yine de çok sevdiğim musakka ve pilavı yemedim tuttum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?