Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Eliptik kullanan var mi?
Onerir misimiz yoksa eve fazlalik almak yerine yürüyüş oneririm mi dersiniz.
Suan etraf kopek dolu ve 3 ksiiyi isirdigi icin biraz korkuyorum yoksa 2.saat yuruyordum ve aralikli kosuyordum önceden

ben kullandım zamanında şuan kaptanımız da da var diye biliyorum sıkılmam devam mı yaparım dersen al ben eliptik de aldım koşu bandida ikisinde de istikrar gosteremedim leslie yapabilirsin oda çok işe yarıyor

Arkadaslar soyle yapalim mi! Hepimiz az cok bisey deniyoruz ama su konusu basimiza bela bu aksamdan itibaren liste hazirlayip 3lt suyu (cay haric) garantilemeye ne dersiniz. Tablo yapip asinca, tel programindan daha etkili. Sicak su veya naneli su. Ama ben bu aksamdan itibaren basliyorum. Ne dersiniz!
Bu arada 23 kg arkadasimla yaris yaparken 1 yilda verdim lakin 38 bedene düştüm 67 kg ile. Bedeni incelen ama tartiya yansimayan bir ben

Baş ağrımdan uyuyamıyorum kızlar, bugün paso dışarıda koşuşturmayla geçti menüm hiç güzel değil o sebepten. Sabah çıkmadan yine tatlı isteğimle ama bu sefer çok değil tahin helvama daldım yine 2 dilim kadar tb ekmek ile somrasında dışarıdaydım sürekli ve akşamına 1 Antep lahmacunu götürdüm. Aslında kesinlikle planım bu değildi. Ama acil dışarı işleri alt üst etti. Neyse bahane yok helvayı şutladım :) yarın bir zahmet daha düzgün bir menüyle giriş yapacağım diyetdaşlarım :))

Günaydın abla amin
İnş bugunude güzel gecirecegim cıssız cossuz
Akşam corba var bide tavuk vercem fırına

Akşam eşime sordum fiyatlar bizim burdada mı böyle diye,oda yaaa ne sandın şu an zirvede yeşil biber dedi,kimsede almıyo en iyisini yapıyo yoksa bu fiyatların düşeceği yok dedi,bu millet sebzede alamazsa ne alacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun,sebze bulamıyosan et ye
Bende kız çocuğu hastasıyım canım

Abla çok iyi gidiyosun maşallah yarın yine güzel sonuç geliyo gibi yalnız yarım avuç hamsi nasıl oluyo bir tane falan ancak sanırım

kız naptın evin kredisi nolcak eşimin maaşı yetmez tüm aileye
Yeter yeter alman parasını bilirim ben hiç boşuna saklama

Menüm: Kahvaltı çeyrek simit , bi dilim peynir, bi dilim pastırma, zeytin çay
Arada bir hurma
Akşam bi tabak karnıbahar yemeği salata bi kase yoğurt
1 litre su zukkum oynakbasi34 Elhan
İşte buu sonunda oldu canım,Hilalin dediği gibi yumurta ekleyip simiti çıkarıp yerine bir iki dilim tam buğday ekmeği eklersen daha şahane olacak,afiyet olsun

Afiyet olsun canım menün iyi gibi yani ben bukadar sık bişey yemiyorumya gözüme biraz kalabalık geldi ama saatleri de erken ve cıslı bişey yok,çok erken kalkıp çok geç yatıyosunya kaptanım o biraz sıkıntı sana,çünkü durdukça açlık sıkıştırıyo sen biraz erken yat bence

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Anam ne uyumusum bee bu sabah
Tabi önceki gece sabahın 5inde uyanıp bütün gün baş ağrısı ile cebellesince gece baygin düşmüşüm

uzun zamandan beri ilk kez bu saatte uyandım ama iyi geldi kendime geleyim de küçük kuzuyla kahvaltimizi yapalım

Haklısın canım aralar fazla oldu ama sabahın 5inde uyanınca zaman da geçmek bilmedi

Yemek yedikten sonra özellikle karbonhidratlı şeylerden sonra uyku basıyorsa büyük ihtimalle şekerin yukseliyordur ki insülin direnci de yükseldiği anlamına gelir genelde
Ben mesela ekmek yediğim zaMan genelde sonrasında kafamı koyacak yer arardim geçmişte hatta resmen uyuklardim meyve yedikten sonra bile
İhmal etme mutlaka git ilk fırsatta ♡♡♡

Eliptik kullanan var mi?
Suan etraf kopek dolu ve 3 ksiiyi isirdigi icin biraz korkuyorum yoksa 2.saat yuruyordum ve aralikli kosuyordum önceden

Canım bende var ama açıkçası kullanmak lazım Benim küçük kuzu valla çatır çatır kullanıyor
Bence ilk etapta evde Leslie ve Zumba dene eğer böyle de oluyormuş dersen hiç para veripte evde yer kaplattirma ama ben kesinlikle onu kenara kıyafet askısı olarak atmam kullanırım dersen eminim faydasını görürsün

Dün zaten zorunluluktan uyuyamayinca inan hiç doydugumu anlamadım desem yeridir
Aslında az geç uyanıp sırf iki öğünü yapsam bende

Aslında güzel fikir nasıl ki menüleri erken belirleyince kaçamak riski olmuyor o zaman sıvı da da saatler miktarlar belirlenebilir ♡
Geceden hazirlayamadim ama karnimi doyurur şu şu listemi de kendime göre ayarliyayim ♡

Çok geçmiş olsun canım ♡ inşallah şu anda daha iyisindir
Bende dün bir ara tatlı tatlı diye dolandim ama şükür evde hiç bir şey yoktu

Günaydın abla amin
İnş bugunude güzel gecirecegim cıssız cossuz
Akşam corba var bide tavuk vercem fırına

Ohh süper şimdiden aksamlik menü bile belli bende aksamlik henüz belirlemesi ama havuz falsindan önce yaparım

Günaydın mutlu sabahlar

Sizlere de Gunaydinlar kuzular ♡♡♡♡

Tatilde geç kalkmayı sonrada dediğin gibi erken yatmayı planlıyorum Dediğin gibi çok erken kalkınca geçte yatınca bütün gün ay doydum mu aman zaman geçmiyor aciktim mi diye düşünmekten dün bütün gün yedigimden bir şey anlamadım hayır besmelesiz yemekte yemem ki normalde ama hakikaten dün acayip tuhaftım

Şükür bugün iyiyim

bak 67 ye düşmüş tartı demekki kiloda düşüyor 38 beden çok güzel ben hiç 38 olmadım 40 42 oldum en az 38 nasıl bir duygu hiç bilmiyorum

almamaliyiz yumurta ve patates tavan olduğu zaman inan almadım patates düştü babam bir çuval almış bana getirmiş enayimiyiz canım totomuz yırtınıyor o parayı kazanana kadar bizim :)

Dünkü menümü yazayım ben,ay bana ne oldu hep ertesi güne kayıyo menülerim

Uyanınca limonlu ılık su
10.30 Kahvaltı
2 yumurtalı salata,yarım kk süzme peynir,3 zeytin,domates,1 dilim çavdar ekmeği,1 çay kaşığı bal,1 kupa şekersiz çay

14.30
Sade Türk kahvesi,2 hurma,1 kayısı

17.30 Akşam
3 kıymalı kabak dolması,yoğurt,salata

Su:2.5 lt
Spor:
510 ip=102p
200 bölgesel =80 p
Toplam=182 p oynakbasi34 Elhan

Aksami yazdan buzluga attığım Taze Fasulyemi de yaptım mutfağı toparlarken Havuzda dönünce hazır olsun ki yemek saati daha fazla gecikmesin

Bugün Havuza Kizkardesim de gelecek Yegenler kuzumu yuzerken görmediler hiç ve çok merak ediyorlarmis ♡ hazır tatildeyken hadi gelin sizde dedim Minibüsle ugrasmayalim ben götürürüm arabayla dedi valla benimde canıma minnet

Ya nedense yine ensemde fena bir ağrı var ya fitiktan dolayı yada yine baş ağrısı başlayacak gibi )
Deli oluyorum ama yapacak bir şey de yok dün akşam da aynıydı bir ara hatta küçük kuşum bir ara yüzüme ufleyince hayırdır dedim oda "Anneciğim bildiğim bütün duaları ( Kulhü ve subhaneke ) 3er kere okudum onu üstüne ufledim "dedi
Kopardı beni gece gece

Harika bir menü canım yok yok ben kesin senin gibi tutmam lazım Beslenme saatini ne güzel geç kahvaltı edip öğlen ara ve akşam da doyacak kadar yiyorsun ♡

afiyet olsun canım çok güzel bir menü

Ben fena halde temizliğe sardırdım canım
ayyyy benim ev fenalarda misafirim var ablam kızları ve diğer abilerimin 2 kızı bide benim ki abouuuuu kreşe döndü ev resmen

E
Uçuğum harikasın iyi Meryem gelmeden işi düzeltin ben nolcek bu karbonhidrat lar diyodum enfes bi menu canım azıcık suyu artırmaya çalış benimde su sıkıntı var
Evdeyken rahat 2.5 litre içiyorum da başka yerde olunca çok içmek istemiyorum malum zırt pırt tuvalet sıkıntısı :)

Minicik simitten ne olur ki :)

Merhaba canım arkadaşlarım, selam ve sevgilerimi sunar küçüklerimin gözlerinden öperim. Büyük olsa ellerinden öpeceğim ama yok En son pazartesi yoldayken girmiştim nete. Salı giremedim operatör değişikliği için onceden başvurmuştum salı günü kartı takmam gerekiyordu tabi ben teknoloji özürlü yapamadım eşim aparatsiz olmaz dedi telin yaninda minik bir delik var o tıklanacak. Lafı uzatmayim eşim beni oyalaya oyala geceyi buldu. Ertesi gün hasta ziyareti, başsağlığı ziyareti akraba derken inanın vakit bulamadım. Gittiğim yerde de oturamam mutfağa girerim hemen. Şimdiki gençler elinde telefon umursamiyorlar.
Annemiz bizi gözleriyle yerdi resmen oturmak ne mumkun.
Vakitsizlikten burayı ihmal ettim. Öğün saatlerim karman cormandi. Sevmiyorum ev dışındaki tatili. Kaçamak yapmadım ama unlu çorbaları da içmek zorunda kaldım. Yeni arkadaşlar gelmiş , çok sevindim. Hayırlı olsun insallah beraber kilo veririz sonundaoldu Lilimam kızlar verdiğim kilolar pek tasvip görmedi küçücük kalmışım falan.. önceden de çoğu kişiden daha az kilolu olduğum için gereksiz bulundu çabalarim.
Alıntı yapamadım hepinizi çok opuyorum ama çoğu mesajı okudum. Valizi boşaltayim bı de duş....oklavamin sopamin tozunu da alayım bundan sonra aranizdayim. Ankara ağzıyla " hepinizi çog özledim la"

Eliptik kullanan var mi?
Zeybil hoş geldin aramıza eliptik benim var. Voit marka. Çok kullanamadim beş dakika sonrası bacaklarım kasılmaya başlıyor. Spor salonuna yazılman daha mantıklı. Cocuklar yüzünden vakit bulamam dersen evde Leslie Jillian veya zumba yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…