Eliptik kullanan var mi?
Onerir misimiz yoksa eve fazlalik almak yerine yürüyüş oneririm mi dersiniz.
Suan etraf kopek dolu ve 3 ksiiyi isirdigi icin biraz korkuyorum yoksa 2.saat yuruyordum ve aralikli kosuyordum önceden
Günaydın abla aminOhhh sefası olsun canımeminim yarın da sıkıntısız atlatirsin
Rabbim gelin kızımıza da ömür boyu mutluluklar versin ...Aminnnn
Süper süper süper ♡♡♡♡♡
Kesinlikle bu şekilde devam edersen çok çabuk hedefine ulasirsinAynen devam
Tebrikler canım senin menu de süper bencene abartılı nede aşırı kısıtlanmış
Hadi bakalım kim tutar seni
Akşam eşime sordum fiyatlar bizim burdada mı böyle diye,oda yaaa ne sandın şu an zirvede yeşil biber dedi,kimsede almıyo en iyisini yapıyo yoksa bu fiyatların düşeceği yok dedi,bu millet sebzede alamazsa ne alacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun,sebze bulamıyosan et yebenim kide birşey demiyor allah razı olsun alır getirir ama ben yakından takip ediyorum fiyatları kardan dolayı gelmiyormuş ürünler hele ki pazarda çoğu tezgah kurulmuyor marketler de pazarda aynı şuanda fiyatlar uçmuş
dün eşim ıspanak.almak için gitti almamış niye almadın dedim hep ıslak ıslak diyor ağır gelsin diye basmışlar suya su akiyormus kaldırdığın da resmen bide 8 lira yani kilosu resmen hile ile satıyorlar vicdansızlar :)))
oyyyyy allah bağışlasın cümlemizin kini valla kız olsun çamurdan olsun :) annem çok kullanır bunu
Abla çok iyi gidiyosun maşallah yarın yine güzel sonuç geliyo gibiYeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz zamanla güzelce kilolarinizi verirsiniz inşallah menum
Sabah bi yumurta ve bi kk peynirle omlet bi tb ve domates
Öğlen disardaydim
Aksam yarım avuç yağsız hamsi buğulama sebze eşliğinde acili bi dolutabak yarım bardak kefir
Yeşil çay iki hurma 4 igde şu 8 bardak spor bugün çoook zordu hocanın biri baya zorluyor o vardı 1 saat step 40 dk bölgesel 100.3 = 300 puan yatmadan iki kaşık baharatlı yoğurt tuketebilirim
Arkadaslar güzel bi menüler oluşturup şeker tatlı hamur işini hayatımızda çıkartmaliyiz tartı da eksi görmek güzel ama yağ eritmek istiyoruz su değil sonuçta yaşlar ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor 44 yaşında bi ablanız olarak söylüyorum yani bu işi hep beraber ciddiye alıp çok güzel kilolar vericeğimiz e inanıyom bugün o kadar terledimyoruldum ki kaloriye vursak ne cikar yani vermek çoook zor almak çok kolay hergün mutlaka menu bildirimi yapın ben çok faydasını gördüm kasımda 79 la listeye girdim 71 bandındayim inşallah hedefim 51 le fit olmak
Yeter yeter alman parasını bilirim ben hiç boşuna saklamakız naptın evin kredisi nolcak eşimin maaşı yetmez tüm aileye
İşte buuMenüm: Kahvaltı çeyrek simit , bi dilim peynir, bi dilim pastırma, zeytin çay
Arada bir hurma
Akşam bi tabak karnıbahar yemeği salata bi kase yoğurt
1 litre suzukkum oynakbasi34 Elhan
Afiyet olsun canım menün iyi gibi yani ben bukadar sık bişey yemiyorumya gözüme biraz kalabalık geldi ama saatleri de erken ve cıslı bişey yok,çok erken kalkıp çok geç yatıyosunya kaptanım o biraz sıkıntı sana,çünkü durdukça açlık sıkıştırıyo sen biraz erken yat benceBende menü paylaşayım;
Dün daha iyidi gerçi ama malum bu tansiyon maf etti beni bugün
Uyanınca; 05.00de
1kupa sıcak su
Ara; 06.30da 1 duble şekersiz Türk Kahvesi
Kahvaltı 07.00de
1 haşlanmış yumurta
1 ufak dilim beyaz peynir
3 kaşık yulaf ezmesi
1 kupa limonlu naneli yeşil çay
Ara 09.30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi + 1 hurma
Öğlen; 11:00de ( esimın ısrarları üzerine )
2 dilim kızarmış ekmek
5 - 6 zeytin
1 kiraz saplı çay
Ara 13.45de
1 kupa Kayısılı çay
1 adet elma
Akşam 16.45de
2 tavuk but haşlama
2 kaşık makarna ( ufaklik ille ye bak hastasin diyip durdu)
Ara 18.30da
2 kepçe çorba
Ara 19.30da
2 gün kurusu
Su anda hem aç hemde tokumdaha doğrusu sersem gibiyim hala nasilim bilmiyorum kafam bir milyon sanki
Spor yok maalesef ve su ancak 2 litre oldu
Kaptanım bak hem hastaydın hem güzel menü Ama araları çok az yarın hep. Beraber yağları sallıyoz inş cumaya ne eksi çıksa karımız yarın çook dikkat edelim olmazsa daha çok birbirimizi takip etmeye çalışalım destek olalım herkese hayırlı geceler
Gunahlarimi dokeyim
Sabh gayet guzel soganli yumrta az peynir ve zeytin ama..
aksam
Taze pusirdigim citir kabuklu ekmek gerisi saglikli olan gıdalardan yedim yazik ki ekmek benim basima bela.. Direk yorgunluk halsizlik ve pismanlik getiriyor. Halsizlik getirmese amenna ama bu kilo +saglik sorunu.
Yakinda bir dr a gitmek istiyorum, insulin direnci mi var anlamadim gitti. Ama evde durmak bana yaramayan asil o. Ankara haliyle en muhtesem soguklar
Eliptik kullanan var mi?
Suan etraf kopek dolu ve 3 ksiiyi isirdigi icin biraz korkuyorum yoksa 2.saat yuruyordum ve aralikli kosuyordum önceden
kiiizz ne ettiniz böyle ya meğer ne çok ablam varmış burada benimsaygılar abla
afiyet olsun canım düne göre çok güzel bir menü yarın inşallah simit atar yerine yumurta ekleriz dimiii:))
öğlen sandviç yerine başka seçenek yok muydu acep afiyet olsun :)
uyma sen anacım o fıstık kizinla eşine :) bak dün ne güzel di dengedeydi herşey bir de kahvaltı çok erken değil mi banu ya nasıl duruyon ben sabah erken kalkarsam daha çok yerim herhalde
anladım canım kendini tanıman da çok güzel aslında bunu bilip üstüne gitmen lazım bence ben mesela sisiyorum ama sebebini bulamıyorum bulsam onu yapmayacağım ama işte yok bulamadım gitti sende yemesen keşke evet kıyafet ve ölçü önemli.önemliymiş tartıda önemli boy kilo indeksine vurunca tartıyı baz alıyor canım ölçüden ziyade bende mesela hiç 87 durmuyorum duyan şok olur çünkü kalça ve basen de saklı etimde sıkı benim 44 beden ken 40 sanıyorlar ama 44 yani belki fizigimden kaynaklı bilmiyorum belim çok ince çünkü ama bu tartidaki gerçeği değiştirmiyor
mutlaka baktır unsilin direncine çok önemli o ekmek pisirmen çok güzel ama yeme canım lütfen sınırlar 1 dilimle kahvaltida
Arkadaslar soyle yapalim mi! Hepimiz az cok bisey deniyoruz ama su konusu basimiza bela bu aksamdan itibaren liste hazirlayip 3lt suyu (cay haric) garantilemeye ne dersiniz. Tablo yapip asinca, tel programindan daha etkili. Sicak su veya naneli su. Ama ben bu aksamdan itibaren basliyorum. Ne dersiniz!
Bu arada 23 kg arkadasimla yaris yaparken 1 yilda verdim lakin 38 bedene düştüm 67 kg ile. Bedeni incelen ama tartiya yansimayan bir ben
Baş ağrımdan uyuyamıyorum kızlar, bugün paso dışarıda koşuşturmayla geçti menüm hiç güzel değil o sebepten. Sabah çıkmadan yine tatlı isteğimle ama bu sefer çok değil tahin helvama daldım yine 2 dilim kadar tb ekmek ile somrasında dışarıdaydım sürekli ve akşamına 1 Antep lahmacunu götürdüm. Aslında kesinlikle planım bu değildi. Ama acil dışarı işleri alt üst etti. Neyse bahane yok helvayı şutladım :) yarın bir zahmet daha düzgün bir menüyle giriş yapacağım diyetdaşlarım :))
Günaydın abla amin
İnş bugunude güzel gecirecegim cıssız cossuz
Akşam corba var bide tavuk vercem fırına
Günaydın mutlu sabahlar
Günaydııın
Akşam eşime sordum fiyatlar bizim burdada mı böyle diye,oda yaaa ne sandın şu an zirvede yeşil biber dedi,kimsede almıyo en iyisini yapıyo yoksa bu fiyatların düşeceği yok dedi,bu millet sebzede alamazsa ne alacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun,sebze bulamıyosan et ye
Bende kız çocuğu hastasıyım canım
Abla çok iyi gidiyosun maşallah yarın yine güzel sonuç geliyo gibiyalnız yarım avuç hamsi nasıl oluyo bir tane falan ancak sanırım
Yeter yeter alman parasını bilirim ben hiç boşuna saklama
İşte buusonunda oldu canım,Hilalin dediği gibi yumurta ekleyip simiti çıkarıp yerine bir iki dilim tam buğday ekmeği eklersen daha şahane olacak,afiyet olsun
Afiyet olsun canım menün iyi gibi yani ben bukadar sık bişey yemiyorumya gözüme biraz kalabalık geldi ama saatleri de erken ve cıslı bişey yok,çok erken kalkıp çok geç yatıyosunya kaptanım o biraz sıkıntı sana,çünkü durdukça açlık sıkıştırıyo sen biraz erken yat bence
bak 67 ye düşmüş tartı demekki kiloda düşüyor 38 beden çok güzel ben hiç 38 olmadım 40 42 oldum en az 38 nasıl bir duygu hiç bilmiyorumArkadaslar soyle yapalim mi! Hepimiz az cok bisey deniyoruz ama su konusu basimiza bela bu aksamdan itibaren liste hazirlayip 3lt suyu (cay haric) garantilemeye ne dersiniz. Tablo yapip asinca, tel programindan daha etkili. Sicak su veya naneli su. Ama ben bu aksamdan itibaren basliyorum. Ne dersiniz!
Bu arada 23 kg arkadasimla yaris yaparken 1 yilda verdim lakin 38 bedene düştüm 67 kg ile. Bedeni incelen ama tartiya yansimayan bir ben
almamaliyiz yumurta ve patates tavan olduğu zaman inan almadım patates düştü babam bir çuval almış bana getirmiş enayimiyiz canım totomuz yırtınıyor o parayı kazanana kadar bizim :)Akşam eşime sordum fiyatlar bizim burdada mı böyle diye,oda yaaa ne sandın şu an zirvede yeşil biber dedi,kimsede almıyo en iyisini yapıyo yoksa bu fiyatların düşeceği yok dedi,bu millet sebzede alamazsa ne alacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun,sebze bulamıyosan et ye
Bende kız çocuğu hastasıyım canım
Abla çok iyi gidiyosun maşallah yarın yine güzel sonuç geliyo gibiyalnız yarım avuç hamsi nasıl oluyo bir tane falan ancak sanırım
Yeter yeter alman parasını bilirim ben hiç boşuna saklama
İşte buusonunda oldu canım,Hilalin dediği gibi yumurta ekleyip simiti çıkarıp yerine bir iki dilim tam buğday ekmeği eklersen daha şahane olacak,afiyet olsun
Afiyet olsun canım menün iyi gibi yani ben bukadar sık bişey yemiyorumya gözüme biraz kalabalık geldi ama saatleri de erken ve cıslı bişey yok,çok erken kalkıp çok geç yatıyosunya kaptanım o biraz sıkıntı sana,çünkü durdukça açlık sıkıştırıyo sen biraz erken yat bence
Ben fena halde temizliğe sardırdım canımçok sessiz buralar hatunlar neredesiniz huhu huuuuuuu
Dünkü menümü yazayım ben,ay bana ne oldu hep ertesi güne kayıyo menülerim
Uyanınca limonlu ılık su
10.30 Kahvaltı
2 yumurtalı salata,yarım kk süzme peynir,3 zeytin,domates,1 dilim çavdar ekmeği,1 çay kaşığı bal,1 kupa şekersiz çay
14.30
Sade Türk kahvesi,2 hurma,1 kayısı
17.30 Akşam
3 kıymalı kabak dolması,yoğurt,salata
Su:2.5 lt
Spor:
510 ip=102p
200 bölgesel =80 p
Toplam=182 poynakbasi34 Elhan
afiyet olsun canım çok güzel bir menüDünkü menümü yazayım ben,ay bana ne oldu hep ertesi güne kayıyo menülerim
Uyanınca limonlu ılık su
10.30 Kahvaltı
2 yumurtalı salata,yarım kk süzme peynir,3 zeytin,domates,1 dilim çavdar ekmeği,1 çay kaşığı bal,1 kupa şekersiz çay
14.30
Sade Türk kahvesi,2 hurma,1 kayısı
17.30 Akşam
3 kıymalı kabak dolması,yoğurt,salata
Su:2.5 lt
Spor:
510 ip=102p
200 bölgesel =80 p
Toplam=182 poynakbasi34 Elhan
ayyyy benim ev fenalarda misafirim var ablam kızları ve diğer abilerimin 2 kızı bide benim ki abouuuuu kreşe döndü ev resmenBen fena halde temizliğe sardırdım canım
Evdeyken rahat 2.5 litre içiyorum da başka yerde olunca çok içmek istemiyorum malum zırt pırt tuvalet sıkıntısı :)Uçuğum harikasın iyi Meryem gelmeden işi düzeltin ben nolcek bu karbonhidrat lar diyodum enfes bi menu canım azıcık suyu artırmaya çalış benimde su sıkıntı var
Minicik simitten ne olur ki :)kiiizz ne ettiniz böyle ya meğer ne çok ablam varmış burada benimsaygılar abla
afiyet olsun canım düne göre çok güzel bir menü yarın inşallah simit atar yerine yumurta ekleriz dimiii:))
öğlen sandviç yerine başka seçenek yok muydu acep afiyet olsun :)
uyma sen anacım o fıstık kizinla eşine :) bak dün ne güzel di dengedeydi herşey bir de kahvaltı çok erken değil mi banu ya nasıl duruyon ben sabah erken kalkarsam daha çok yerim herhalde
anladım canım kendini tanıman da çok güzel aslında bunu bilip üstüne gitmen lazım bence ben mesela sisiyorum ama sebebini bulamıyorum bulsam onu yapmayacağım ama işte yok bulamadım gitti sende yemesen keşke evet kıyafet ve ölçü önemli.önemliymiş tartıda önemli boy kilo indeksine vurunca tartıyı baz alıyor canım ölçüden ziyade bende mesela hiç 87 durmuyorum duyan şok olur çünkü kalça ve basen de saklı etimde sıkı benim 44 beden ken 40 sanıyorlar ama 44 yani belki fizigimden kaynaklı bilmiyorum belim çok ince çünkü ama bu tartidaki gerçeği değiştirmiyor
mutlaka baktır unsilin direncine çok önemli o ekmek pisirmen çok güzel ama yeme canım lütfen sınırlar 1 dilimle kahvaltida
Zeybil hoş geldin aramızaEliptik kullanan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?