Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayırlı cumalar tartım 70300 geçen hafta 71700 dü kolay gelsin kaptanım
Ebicim sana hayranım. Özellikle senin vücut değişimini çok merak ediyorum. Eski yeni halini paylaşır mısın bizimle?? Spor çünkü çok etkilemiştir. Verdiğinden 2 kat daha inçe durduğuna Emin’im. MaşAllah cnm

Sonunda oldu gerçekten çok teşekkür ederim çok motive ediyosun canım geçen spor salonu da bayan dedi senden asla böyle bi perf ormans beklemezdim ilk gördüğüm de Evet sıkılaşma çok güzel haftada 5 gün neredeyse 2 saat spordayım çok şükür ip atlama ve squat çok etkili Allahın izniyle

Meryemciğim zaten çevreyi memnun etmek çok zor yazın düğünümüz vardı görümcemin kızının bayanlar arasında kına yapıyoduk e bizi de çağırdılar şöyle ortaya oynayalım diye evin tek Geliniyiz ya ben de kendimce çok şık bi elbise giy mişim pudra renkli tabi 46 beden zorda olsa içindeyfim neyse oynarken bayan arkama bi hafif şaplak atmasın mı maşallah diye Ay yerin dibine girdim kk nin eski komşu su çaktırmadım ama içime oturdu yazın gidince o kadın beni görünce napıcak acaba Ay ne güzel vermiş sin diye bilir mi hiç. Sanmıyom bi üzüntüm var eridim zannedebilir o yüzden çevreyi hiç takmıcaksın ben bu sporumu kurslarımı Sizlerle daha rahat paylaşıyorum hiperaktif olmayı yeni bişeyler öğrenmeyi seviyorum çevreye bakarsan ooooo

Ebicim teşekkür ederim...ben de sizleri çok özledim. Buradan şeytana uyup da ayrılmayı kimse düşünmesin motivasyon gerçekten sıfıra düşüyor hatta bir kerecikten bir şey olmazlar başlıyor. Birbirimize sıkı sıkıya tutunalim.
sonundaoldu canım cok aldirmadim söylenenlere biz böyle iyiyiz. sen de dikkat et.. bir kiloyu vermek kolay olur da fazla alma.
oynakbasi34 canım tartı bildirimim 62.8
Geçen hafta 62.9
-100

Artı bile gelebilirdi pek sağlıklı beslenemedim bu hafta...

Rica ederim cnm acayip emek veriyorsun karşılığı hakkındır. Ben iP alacaktım ama gebelik olabilir diye vazgeçtim

Kesin hasta mı oldun der ay ne ayıp yaptığı hadsiz. İşte ne desen anlamaz o türler

İnş cnm. Zaten yarın dönüyorum umarım eski motiveme dönerim de fazlası gider

***8. TAKIM 605.ETAP***

oynakbasi34 ( 107/ 106.6 / 0.4 / 0.37 % )
mavimli ( 76.1 / / / % ) Sabit
serenalar ( 79.5 / / / % )
Meryemozcan27 ( 62.9 / 62.8 / 0.1 / 0.16 % )
ebideryal ( 71.7 / 70.3 / 1.4 / 1.95 % )
Lilimam25 ( 65.7 / / / % )
Themarginal ( 55.6 / / / %)

8. Takım Ortalaması: %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ

Bonus ( 101,5 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Sevilay80 ( 78.5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( 86,1 / / / % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
Ucukkaccik ( / / / ) yeni üye, başlangıç Tarihi 18 Ocak, başlangıç kilosu 68 kg, hedef 54 kg, listeye giriş tarihi 8 Şubat
kittenlove ( 61,7 / / / % )
31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu
sonundaoldu ( 62.7/ / / % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu

Bende vere vere 400 gram vermişim hiç yoktan iyidir diyeceğim ama daha fazla gitse de motive olurdum
Neyse buna da şükür ♡
Buyukler derler ki" duvar nereye meyilliyse o tarafa yıkılır" tartin verme yönüne girdi çok şükür bu saatten sonra hep böyle gidecek iradene guveniyorum canım. sirada 45 dakika yürüyüşün var. Yukarılarda 30 dakikalık bir yürüyüşün dikkatimi çekti. demek ki oluyormuş kaçışın yok etiket bekliyorum bebeğim.

E ebideryal Hüsna abla çok güzel vermişsin zaten beklediğim sonuçtu,
Elhan canım bence eksiyle gelmen bile güzel inşallah bu hafta kendi evinde eski düzeninde devam edeceksin,
mavimli dün olumsuz yazınca senden korkuyodum ama şükür sabit çıkmışsın

oynakbasi34 kaptanım eksi olsun bizim olsun hadi olacak bu iş inşallah

sonundaoldu canım senden şüphem yok dönüşte halledersin şimdi keyfine bak

Rica ederim cnm acayip emek veriyorsun karşılığı hakkındır. Ben iP alacaktım ama gebelik olabilir diye vazgeçtim

Kesin hasta mı oldun der ay ne ayıp yaptığı hadsiz. İşte ne desen anlamaz o türler
Ben ip atlıyorum ki bebişim Stres yapsam bende atlamazdım ama rahat takılıyorum valla

Ahhh kuzum ahhh aslında sırf kendime odaklanabilsem belki günlük 30 dakikadan fazla bile spor yapabilirim de kuzu kosturmacadan yoruluyorum
Bak bugün bile cimcime ille sinema diyor birde tabi çıkışta yemek de yeriz diye tutturuyor ne kadar dikkat da etsem dışarda farkında olmadan biraz fazla kacabiliyor
Bakalım ikna edebilirsin bugün evde kalıp spor yapmak isterim en azından çok yorulur ağrım olursa biraz dinlenme şansım olur anında ama dışarda olunca bir yere oturma da evdeki gibi rahat olmaz hem duşa da atabilir hemen kendimi

Hayır zaten yarın yine sinema faslı yapılacak sinifdakilerle iki gün üst üste biraz maddi yönden de ağır gelir sonuçta yarın da sinema çıkışı büyük ihtimal hadi çocuklara birde yemek yedirelim diyeceklerdir

Harikasin canım ♡ valla imreniyorum sizlere

***8. TAKIM 606.ETAP***

oynakbasi34 ( 107/ 106.6 / 0.4 / 0.37 % )
mavimli ( 76.1 / / / % ) Sabit
serenalar ( 79.5 / / / % )
Meryemozcan27 ( 62.9 / 62.8 / 0.1 / 0.16 % )
ebideryal ( 71.7 / 70.3 / 1.4 / 1.95 % )
Lilimam25 ( 65.7 / 64.6 / 1.1 / 1.67 % )
Themarginal ( 55.6 / / / %)

8. Takım Ortalaması: %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ

Bonus ( 101,5 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Sevilay80 ( 78.5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( 86,1 / / / % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
Ucukkaccik ( / / / ) yeni üye, başlangıç Tarihi 18 Ocak, başlangıç kilosu 68 kg, hedef 54 kg, listeye giriş tarihi 8 Şubat
kittenlove ( 61,7 / / / % )
31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu
sonundaoldu ( 62.7/ / / % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu

Günaydın hayırlı cumalar babamla kardesim kahvaltıya geldi o yüzden bildirim bu saate kaldı
Kilom sabit
Pazar 82 idi
Pazartesi 81
Cuma 79.5 haftaya bildiririmim daha güzel olacak geçmişe bakamadım müsait olunca bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…