- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Ebicim sana hayranım. Özellikle senin vücut değişimini çok merak ediyorum. Eski yeni halini paylaşır mısın bizimle?? Spor çünkü çok etkilemiştir. Verdiğinden 2 kat daha inçe durduğuna Emin’im. MaşAllah cnmHayırlı cumalar tartım 70300 geçen hafta 71700 dü kolay gelsin kaptanım
Sonunda oldu gerçekten çok teşekkür ederim çok motive ediyosun canım geçen spor salonu da bayan dedi senden asla böyle bi perf ormans beklemezdim ilk gördüğüm de Evet sıkılaşma çok güzel haftada 5 gün neredeyse 2 saat spordayım çok şükür ip atlama ve squat çok etkili Allahın izniyle
Meryemciğim zaten çevreyi memnun etmek çok zor yazın düğünümüz vardı görümcemin kızının bayanlar arasında kına yapıyoduk e bizi de çağırdılar şöyle ortaya oynayalım diye evin tek Geliniyiz ya ben de kendimce çok şık bi elbise giy mişim pudra renkli tabi 46 beden zorda olsa içindeyfim neyse oynarken bayan arkama bi hafif şaplak atmasın mı maşallah diye Ay yerin dibine girdim kk nin eski komşu su çaktırmadım ama içime oturdu yazın gidince o kadın beni görünce napıcak acaba Ay ne güzel vermiş sin diye bilir mi hiç. Sanmıyom bi üzüntüm var eridim zannedebilir o yüzden çevreyi hiç takmıcaksın ben bu sporumu kurslarımı Sizlerle daha rahat paylaşıyorum hiperaktif olmayı yeni bişeyler öğrenmeyi seviyorum çevreye bakarsan ooooo
İnş cnm. Zaten yarın dönüyorum umarım eski motiveme dönerim de fazlası giderEbicim teşekkür ederim...ben de sizleri çok özledim. Buradan şeytana uyup da ayrılmayı kimse düşünmesin motivasyon gerçekten sıfıra düşüyor hatta bir kerecikten bir şey olmazlar başlıyor. Birbirimize sıkı sıkıya tutunalim.
sonundaoldu canım cok aldirmadim söylenenlere biz böyle iyiyiz. sen de dikkat et.. bir kiloyu vermek kolay olur da fazla alma.
oynakbasi34 canım tartı bildirimim 62.8
Geçen hafta 62.9
-100
Eki Görüntüle 2228479
Artı bile gelebilirdi pek sağlıklı beslenemedim bu hafta...
Buyukler derler ki" duvar nereye meyilliyse o tarafa yıkılır" tartin verme yönüne girdi çok şükür bu saatten sonra hep böyle gidecek iradene guveniyorum canım.Bende vere vere 400 gram vermişimhiç yoktan iyidir diyeceğim ama daha fazla gitse de motive olurdum
Neyse buna da şükür ♡
Günaydın kızlaaarKüçüğümün kahvaltısı falan derken bu saate kaldı kilo bildirimim,geç değil ama malum biz hızlı takımız
Geçen hafta:65.7
Bu hafta:64.6
Fark:-1.1
Eki Görüntüle 2228503
oynakbasi34
Ben ip atlıyorum ki bebişimRica ederim cnm acayip emek veriyorsun karşılığı hakkındır. Ben iP alacaktım ama gebelik olabilir diye vazgeçtim
Kesin hasta mı oldun deray ne ayıp yaptığı hadsiz. İşte ne desen anlamaz o türler
Canım ablammm
Canimmmm kardeşim
Buyukler derler ki" duvar nereye meyilliyse o tarafa yıkılır" tartin verme yönüne girdi çok şükür bu saatten sonra hep böyle gidecek iradene guveniyorum canım.sirada 45 dakika yürüyüşün var. Yukarılarda 30 dakikalık bir yürüyüşün dikkatimi çekti. demek ki oluyormuş kaçışın yok etiket bekliyorum bebeğim.
Günaydın kızlaaarKüçüğümün kahvaltısı falan derken bu saate kaldı kilo bildirimim,geç değil ama malum biz hızlı takımız
Geçen hafta:65.7
Bu hafta:64.6
Fark:-1.1
Eki Görüntüle 2228503
oynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?