Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Önceki 68.
Bugün 66.3
Fark-1.7
Fakat ben kendimde bi farklılık hissedemedim
Sonuc güzel. Giden ödem olmuş sanırım. Onumuzdeki hafta hissedersin farkı. Kaçamak yapmamaya zorla kendini. Zaman kaybetmekten başka bbiir şeye yaramayacak. Bıraktığım uçuk çok değişmiş. Menülerin daha özenli tebrik ederim.

Evet daha dikkatli olmaktan başka çarem yok teşekkür ederim

Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum

30dk yürüyüş yaptım kızkardesım gitmeden dısarı çıktım yürüdüm
3er set halinde ip atlasam 500 kadar tek seferde atlayamam atıyorum 150 tek seferde atladım üç dk dınlenıp bidaha atlasam olurmu arkadaşlar

Canım geçen haftaya bakarım hemen ama 101den fazlaydi diye hatırlıyorum tabi bu kez maalesef daha fazla çıkmışsın

Önceki 68.
Bugün 66.3
Fark-1.7
Fakat ben kendimde bi farklılık hissedemedim

Harikasın canım bakalım bu gazla haftaya nasıl güzel rakamlar göreceksin ♡ Tebrikler

İlk artı bildirimimle geliyorum malesef 55.8
+200 gr geçtiğimiz haftaya göre
Bu hafta toparlayacağım inşallah tekrar kaptanım kusura bakma

Kız artı artı dedin korkuttu ödem bile değildir o kesin gazdir
Her hafta süper rakamlar görüyorsun olsun okadarcikta

Kilo bildireyim.

Geçen haftaları bilmiyorum.

Bugün 106.2

oynakbasi34 sen nasıl uygun görürsen kaptan.

O zaman söyle yapalım sen bana düzenli bildirime söz verirsen listeye alırım seni sonuçta artı ile de olsa yüzden bolunecegi için çok takıma etkisi olmaz amaaaaa bak haftaya kesinlikle eksi bildirim istiyorum senden bak listeye girince 2 ay izne ayrilamiyorsun biliyorsun ♡♡♡

***8. TAKIM 606.ETAP***

oynakbasi34 ( 107/ 106.6 / 0.4 / 0.37 % )
mavimli ( 76.1 / / / % ) Sabit
serenalar ( 79.5 / / / % ) Sabit
Meryemozcan27 ( 62.9 / 62.8 / 0.1 / 0.16 % )
ebideryal ( 71.7 / 70.3 / 1.4 / 1.95 % )
Lilimam25 ( 65.7 / 64.6 / 1.1 / 1.67 % )
Themarginal ( 55.6 / 55.8 / + 0.2 / - 0.36 %)

8. Takım Ortalaması: 0.541 %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ

Bonus ( 91.1 / 106 / + 14.1 / - 0.53 % ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, yüzdesi 29a bölündü
Sevilay80 ( 78.5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( 86,1 / / / % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
Ucukkaccik ( 68 / 66.3 / 1.7/ 2.5 % ) yeni üye, başlangıç Tarihi 18 Ocak, başlangıç kilosu 68 kg, hedef 54 kg, listeye giriş tarihi 8 Şubat
kittenlove ( 61,7 / / / % )
31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu
sonundaoldu ( 62.7/ / / % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu

Bonus yuzdeni hesapladim listeye hazır hale getirdim ama kararı sana bırakıyorum kesinlikle haftaya eksi görmek için elimden geleni yapar bu haftanın artışını telafi edebilirim dersen eklerim

Ayy canım kaptanım benim olsun daha güzel rakamlarla geleceğim inşallah haftaya, yani hedefim o en azından.
Seni ve eksi gören herkesi tebrik ediyorum.

Bonus yuzdeni hesapladim listeye hazır hale getirdim ama kararı sana bırakıyorum kesinlikle haftaya eksi görmek için elimden geleni yapar bu haftanın artışını telafi edebilirim dersen eklerim

Biraz tedirgin oluyorum kendime güvenmiyorum ama kafamdaki saçmalıkları atmam lazım.
Ben yaptım yine yaparım inşallah demek istiyorum.

Karar senin

Biraz tedirgin oluyorum kendime güvenmiyorum ama kafamdaki saçmalıkları atmam lazım.
Ben yaptım yine yaparım inşallah demek istiyorum.

Karar senin

O zaman benden günah gitti Listeye dahil ediyorum seni en azından düzenli paylaşıma mecbur kalişin ve kızlara sorumluluk hissedecegin için daha dikkatli olmak zorunda kalırsın hadi bakalım Son miladi hayırlı olsun ♡♡♡♡

***8. TAKIM 606.ETAP***

oynakbasi34 ( 107/ 106.6 / 0.4 / 0.37 % )
mavimli ( 76.1 / / / % ) Sabit
serenalar ( 79.5 / / / % ) Sabit
Meryemozcan27 ( 62.9 / 62.8 / 0.1 / 0.16 % )
ebideryal ( 71.7 / 70.3 / 1.4 / 1.95 % )
Lilimam25 ( 65.7 / 64.6 / 1.1 / 1.67 % )
Themarginal ( 55.6 / 55.8 / + 0.2 / - 0.36 %)
Bonus ( 91.1 / 106 / + 14.1 / - 0.53 % ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, yüzdesi 29a bölündü

8. Takım Ortalaması: 0.409 %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ

Sevilay80 ( 78.5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( 86,1 / / / % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
Ucukkaccik ( 68 / 66.3 / 1.7/ 2.5 % ) yeni üye, başlangıç Tarihi 18 Ocak, başlangıç kilosu 68 kg, hedef 54 kg, listeye giriş tarihi 8 Şubat
kittenlove ( 61,7 / / / % )
31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu
sonundaoldu ( 62.7/ / / % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu

Listemi de hazır olduğuna göre hemen paylaşım alanına tasiyayim aklimdayken haftaya daha yüksek bir yüzeyle ilk 3ü zorlayacagiz ♡♡♡♡

Listemi de hazır olduğuna göre hemen paylaşım alanına tasiyayim aklimdayken haftaya daha yüksek bir yüzeyle ilk 3ü zorlayacagiz ♡♡♡♡
Benim bu hafta takım için bir katkım olmadı bonuscuğumun aramızda olması beni ziyadesiyle memnun eder ...yuzsuzlugumu affedin ama çabalayan emek veren arkadaşlara da danışılıp gönülleri alınsaydı sanki daha tatlı olurdu.

Canım aslında ben takım ortalamasiyla hem ilk 3e giremeyecegimiz için hemde Bonusun motivasyonu yakalaması için girmesini istedim hani bir sonra hafta oda emek verip güzel bir eksi görünce en azından ortalaması heba olmaz diye düşündüm

Kızlardan itiraz eden olursa tabiki degerlendirilebilir ama açıkçası ben inanıyorum Bonu listeye girince hem düzenli paylasiminini da yapacak hem azimli olacaktır

Kızlar var mı sizlerin itirazı ♡♡♡♡ Henüz vakit varken oturup durumu değerlendirebiliriz

Serenalar canım hiç olmaz mı zaten salona bölgesel hareketlere set set yapılıyor ister 50 ile üç set yap önemli olan hergün yapmak önce az başla tatlım zorlama kendini her 15 günde arttırsın benim ilk Ay bölgesel hareketleri ne fitnes de İkinci ayda sadece 15 sayılık bi set eklediler o kadar

Meryemciğim ben de ortalama mızın yüksek olmasın dan çok ayrı bi zevk alıyorum ama bonusun hergün menü bildirimi yapacağını bunun ona iyi geleceği ni düşünerek bekliyorum kaptanım da eksi gördü artık haftaya çok şeyler değişicek inş buraya yazoyorum çılgın abla dedi dersiniz

Banucum haklısın motivasyon için ona çok faydası olabilir. Yalnız arada bir 14 kilo var. Kuralları açıkça bilmiyorum sen daha iyi bilirsin. Bu kiloyu denemede eritip listeye dahil olması bana daha mantıklı geldi. Takımın motivasyonu açısından çok yararlı görmediğim için fikirlerimi yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…