- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
Sonuc güzel. Giden ödem olmuş sanırım. Onumuzdeki hafta hissedersin farkı. Kaçamak yapmamaya zorla kendini. Zaman kaybetmekten başka bbiir şeye yaramayacak. Bıraktığım uçuk çok değişmiş. Menülerin daha özenli tebrik ederim.Önceki 68.
Bugün 66.3
Fark-1.7
Fakat ben kendimde bi farklılık hissedemedim
Evet daha dikkatli olmaktan başka çarem yok teşekkür ederimSonuc güzel. Giden ödem olmuş sanırım. Onumuzdeki hafta hissedersin farkı. Kaçamak yapmamaya zorla kendini. Zaman kaybetmekten başka bbiir şeye yaramayacak. Bıraktığım uçuk çok değişmiş. Menülerin daha özenli tebrik ederim.
Geçen haftaki ve ondan önceki hafta bildirimlerim yok arada tartıya çıkmıştım ama aklıma estiğince.
Nasıl yapıcam bu hafta bildirimini?oynakbasi34
İzin kiloma ayrı üzülüyorum 101 den tekrar çıkmama ayrı
Önceki 68.
Bugün 66.3
Fark-1.7
Fakat ben kendimde bi farklılık hissedemedim
İlk artı bildirimimle geliyorum malesef55.8
+200 gr geçtiğimiz haftaya göre
Bu hafta toparlayacağım inşallah tekrar kaptanım kusura bakma
Kilo bildireyim.
Geçen haftaları bilmiyorum.
Bugün 106.2
oynakbasi34 sen nasıl uygun görürsen kaptan.
Ayy canım kaptanım benimCanım geçen haftaya bakarım hemenama 101den fazlaydi diye hatırlıyorum tabi bu kez maalesef daha fazla çıkmışsın
Harikasın canımbakalım bu gazla haftaya nasıl güzel rakamlar göreceksin ♡ Tebrikler
Kız artı artı dedin korkuttu ödem bile değildir o kesin gazdir
Her hafta süper rakamlar görüyorsun olsun okadarcikta
O zaman söyle yapalım sen bana düzenli bildirime söz verirsen listeye alırım senisonuçta artı ile de olsa yüzden bolunecegi için çok takıma etkisi olmaz amaaaaa bak haftaya kesinlikle eksi bildirim istiyorum senden bak listeye girince 2 ay izne ayrilamiyorsun biliyorsun ♡♡♡
Bonus yuzdeni hesapladim listeye hazır hale getirdim ama kararı sana bırakıyorum kesinlikle haftaya eksi görmek için elimden geleni yapar bu haftanın artışını telafi edebilirim dersen eklerim
Biraz tedirgin oluyorum kendime güvenmiyorum ama kafamdaki saçmalıkları atmam lazım.
Ben yaptım yine yaparım inşallah demek istiyorum.
Karar senin
O zaman benden günah gittiListeye dahil ediyorum seni en azından düzenli paylaşıma mecbur kalişin ve kızlara sorumluluk hissedecegin için daha dikkatli olmak zorunda kalırsın hadi bakalım Son miladi hayırlı olsun ♡♡♡♡
Benim bu hafta takım için bir katkım olmadı bonuscuğumun aramızda olması beni ziyadesiyle memnun eder ...yuzsuzlugumu affedin ama çabalayan emek veren arkadaşlara da danışılıp gönülleri alınsaydı sanki daha tatlı olurdu.Listemi de hazır olduğuna göre hemen paylaşım alanına tasiyayim aklimdaykenhaftaya daha yüksek bir yüzeyle ilk 3ü zorlayacagiz ♡♡♡♡
Benim bu hafta takım için bir katkım olmadı bonuscuğumun aramızda olması beni ziyadesiyle memnun eder ...yuzsuzlugumu affedin ama çabalayan emek veren arkadaşlara da danışılıp gönülleri alınsaydı sanki daha tatlı olurdu.
Banucum haklısın motivasyon için ona çok faydası olabilir. Yalnız arada bir 14 kilo var. Kuralları açıkça bilmiyorum sen daha iyi bilirsin. Bu kiloyu denemede eritip listeye dahil olması bana daha mantıklı geldi. Takımın motivasyonu açısından çok yararlı görmediğim için fikirlerimi yazıyorum.Canım aslında ben takım ortalamasiyla hem ilk 3e giremeyecegimiz için hemde Bonusun motivasyonu yakalaması için girmesini istedimhani bir sonra hafta oda emek verip güzel bir eksi görünce en azından ortalaması heba olmaz diye düşündüm
Kızlardan itiraz eden olursa tabiki degerlendirilebilir ama açıkçası ben inanıyorum Bonu listeye girince hem düzenli paylasiminini da yapacak hem azimli olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?