Amin canım inşallah dediğin gibi olur takımımın alt seviyelere düşmesini görmek istemiyorum. Bir haftalık bir süreç değil bu sadece birkaç ayimizi alacak.Meryemciğim ben de ortalama mızın yüksek olmasın dan çok ayrı bi zevk alıyorum ama bonusun hergün menü bildirimi yapacağını bunun ona iyi geleceği ni düşünerek bekliyorum kaptanım da eksi gördü artık haftaya çok şeyler değişicek inş buraya yazoyorum çılgın abla dedi dersiniz
ben onu da verememiş kaptanım bence haline şükretBende vere vere 400 gram vermişimhiç yoktan iyidir diyeceğim ama daha fazla gitse de motive olurdum
Neyse buna da şükür ♡
valla uçuk helal olsun bende simit yiyecem ya bak simit yiyen veriyor ben veremiyimÖnceki 68.
Bugün 66.3
Fark-1.7
Fakat ben kendimde bi farklılık hissedemedim
O deilde bugün ilk evlilik yildonumumuz üzgünüm ama tatlıya yemeğe hayır diyemicem :))ben onu da verememiş kaptanım bence haline şükret
valla uçuk helal olsun bende simit yiyecem ya bak simit yiyen veriyor ben veremiyimşaka bir yana tebrik ederim canım
O deilde bugün ilk evlilik yildonumumuz üzgünüm ama tatlıya yemeğe hayır diyemicem :))
Yemeğe gidelim filan demedi bilseydim yemek yapardım açlığımla kaldımye anam babam ye bende yedim zaten Meryem abla fena kızacak menüyü okuyunca:)
Mantı ve makarnadaben onu da verememiş kaptanım bence haline şükret
valla uçuk helal olsun bende simit yiyecem ya bak simit yiyen veriyor ben veremiyimşaka bir yana tebrik ederim canım
İnşallah gün boyu yediklerin sağlıklı beslenmeye uygundur canım özel gününüz bişey diyemem ama kesinlikle sporla telafi etmelisinO deilde bugün ilk evlilik yildonumumuz üzgünüm ama tatlıya yemeğe hayır diyemicem :))
Bunu yeni gördümYemeğe gidelim filan demedi bilseydim yemek yapardım açlığımla kaldım
Yok yaa ben ac deilim sende kendine bsiler ayarla dedi neyse :) tatlı yapmıştım ondan yerim bendeBunu yeni gördümbelki sürpriz yapcaktır canım üzülme pusuya yat ve bekle
Öyle yuvarlayıp söylemek yok canım elma dilim patates kaç taneydi,1 küçük ekmeği de kestiremedim yani sandiviç ekmeği kadar mı?dökeyim hadi mideme girenleri ortaya
sabah 11
2 haşlama yumurta
domates maydanoz
peynir
2 gün kurusu kayısı
öğlen akşam 16.00
tavuk ızgara tabağı
elma dilim patates
1 küçük ekmek
1 ayran
salata
bi gözdağı havası alalım dedik gitmişken sosyal tesisde eşime yemek ısmarlayım dedim :) balık istedim ama ben hamsi istavrit ve palamut dışında balık yemedim sizce nasıldır diğerleri o istediğim balıklar dan biri olmayınca yemedim oburlerini bende
şu şuan 1.5 lt
Yok yaa ben ac deilim sende kendine bsiler ayarla dedi neyse :) tatlı yapmıştım ondan yerim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?