Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Amin canım inşallah dediğin gibi olur takımımın alt seviyelere düşmesini görmek istemiyorum. Bir haftalık bir süreç değil bu sadece birkaç ayimizi alacak.

Bende vere vere 400 gram vermişim hiç yoktan iyidir diyeceğim ama daha fazla gitse de motive olurdum
Neyse buna da şükür ♡
ben onu da verememiş kaptanım bence haline şükret

Önceki 68.
Bugün 66.3
Fark-1.7
Fakat ben kendimde bi farklılık hissedemedim
valla uçuk helal olsun bende simit yiyecem ya bak simit yiyen veriyor ben veremiyim şaka bir yana tebrik ederim canım

ben onu da verememiş kaptanım bence haline şükret

valla uçuk helal olsun bende simit yiyecem ya bak simit yiyen veriyor ben veremiyim şaka bir yana tebrik ederim canım
O deilde bugün ilk evlilik yildonumumuz üzgünüm ama tatlıya yemeğe hayır diyemicem :))

dökeyim hadi mideme girenleri ortaya

sabah 11
2 haşlama yumurta
domates maydanoz
peynir
2 gün kurusu kayısı

öğlen akşam 16.00
tavuk ızgara tabağı
elma dilim patates
1 küçük ekmek
1 ayran
salata
bi gözdağı havası alalım dedik gitmişken sosyal tesisde eşime yemek ısmarlayım dedim :) balık istedim ama ben hamsi istavrit ve palamut dışında balık yemedim sizce nasıldır diğerleri o istediğim balıklar dan biri olmayınca yemedim oburlerini bende
şu şuan 1.5 lt

Ben kendi adıma cevap vereyim kaptanım, kimse yanlış anlamasın lütfen,burda herkes kendi yararına kilo veriyo yani kimse kimsenin yağlarını taşımıyo ama yarış halinde olmak derece yapmak motivasyonu arttırıyor bence... Ben ara ara girdim senin bonusa sorduğunda henüz iki takım paylaşmıştı sonucunu bende sessiz kalmayı tercih ettim ,şu an evet genel sıralamayı etkilemedi bu tercih ama bunu bilmiyoduk paylaşma kararı aldığında,bonusun ekstra durumu için ne uygulanıyor bilmiyorum inşallah listeyle birlikte kendi sağlığı için sıkı sıkıya asılır oynakbasi34

Öyle yuvarlayıp söylemek yok canım elma dilim patates kaç taneydi,1 küçük ekmeği de kestiremedim yani sandiviç ekmeği kadar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…